✅ Korrektur af specialer

Du kan indhente et uforpligtende tilbud her.
Du kan også allerede nu reservere tid.

Studiekorrektur på Trustpilot

Vi har fremragende bedømmelser på Trustpilot

Genial oplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fremsendte mit speciale og modtog den allerede dagen efter!
Endda i en travl periode!


Specialekorrektur - lave priser på korrekturlæsning

Hos Studiekorrektur har vi speciale i at læse korrektur på dit speciale - uanset om du skriver på dansk eller engelsk. Vi er vant til at behandle og korrekturlæse specialer fra mange forskellige fagområder, uanset om dit speciale er af humanistisk, samfundsvidenskabelig eller naturvidenskabelig karakter.

Korrektur af specialer til en god pris

Nedenfor kan du læse mere om, hvad korrektur af dit speciale hos Studiekorrektur indebærer. Hvis du allerede nu er klar til at bestille, kan du komme videre til bestillingssiden her. Du kan også reservere en tid ved at klikke nedenfor, så du er garanteret, at vi har kapacitet til at læse korrektur på dit speciale - vi læser også korrektur på SRP, korrektur på masteropgave, korrektur på ph.d.-afhandling, korrektur på bachelor - og det er alt sammen billig korrektur.

Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Hvorfor få læst korrektur på sit speciale?

Kandidatspecialet er for mange den sidste og vigtigste opgave, der afleveres i skole- og universitetsregi. Derfor er det også vigtigt, at formalia såsom korrekturmæssige aspekter er helt i top, for at det bedste resultat og den bedste karakter kan opnås.

Vi læser korrektur på alle former for opgaver.

Uanset hvilket sprogligt niveau man er på, er det umuligt at skrive et helt speciale, uden at der forekommer nogle sproglige fejl. Af denne årsag er det vigtigt at få læst korrektur på sit speciale med henblik på at få elimineret disse fejl og dermed aflevere et finpudset speciale, hvor indholdet ikke forstyrres af sproglige og grammatiske fejl. 

Hvem skal læse korrektur på dit speciale?

Vores samarbejdende, selektivt udvalgte korrekturlæsere har alle indgående professionel erfaring med korrektur af akademiske opgaver såsom specialer og afhandlinger. Når du indsender dit speciale til korrektur hos Studiekorrektur, er du derfor garanteret, at det er trænede øjne, der med yderste skarphed og præcision spotter de grammatiske og sproglige fejl under korrekturen af dit speciale.

Grunden til, at det er vigtigt at vælge professionelle som os til korrekturen frem for venner eller familie, bunder i to aspekter:

Først og fremmest er der så mange regler og paragraffer for korrekt sprogbrug på både dansk og engelsk, at kun professionelle i praksis kan overskue dem alle og bruge reglerne korrekt i den rigtige kontekst gennem korrekturen af specialet.

Dernæst kræver det skarphed gennem trænede øjne at spotte alle fejlkilderne ved korrektur af et speciale, hvilket korrekturlæserne har særlige kompetencer inden for, eftersom de trods alt lever af at læse korrektur på bl.a. specialer.

Søger du måske speciale på engelsk, rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, engelsk grammatik opgaver, bachelor opgave hjælp, speciale hjælp, hjælp til speciale? 
Det kan også være, du søger en betalæser? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores servicer her.


Hvad koster korrektur?

Vores korrekturydelser er opdelt i hhv. Standard- og Premiumkorrektur, som har to forskellige priser. Stort set alle vores kunder vælger Premiumkorrektur, når der skal læses korrektur på et speciale, da prisforskellen er så relativt lille ift. Standardkorrektur.

I korte træk forholder det sig sådan, at der ved Standardkorrektur rettes for stavefejl, tegnsætning og grammatik, mens der ved Premiumkorrektur ydermere bliver lavet lette sproglige tilretninger, hvor det måtte være nødvendigt. Hvis der fx er en sætning, som er kludret, eller et ordvalg, som er misvisende, bliver der rettet op på dette. Vores korrekturlæsere går aldrig ind og ændrer på en formulering, hvor ændringen risikerer at ændre på det faglige indhold eller den faglige betydning. Hvis der er den mindste tvivl herom, markeres området i stedet med en kommentar med opfordring til omformulering.

Nedenfor kan du se de konkrete priser for hver af de to korrekturydelser, du kan vælge imellem, når du skal have læst korrektur på dit speciale. Prisen beregnes pr. normalside a 2.400 tegn inkl. mellemrum for at skabe en gennemsigtig målestok ift. tekstmængden. Klik evt. videre til vores bestillingsside for at få beregnet pris og leveringstid ud fra, hvor mange tegn der er i dit Word-dokument.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os, hvis du skulle have spørgsmål el.lign. Nedenfor kan du reservere en tid til korrektur af dit speciale.
Priser og bestilling af korrektur