Handelsbetingelser

Produktinformation:
På studiekorrektur.dk oplyses ydelsens væsentlige egenskaber. Med hensyn til yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en e-mail til studiekorrektur.dk via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi oplyser, at vi med hensyn til oversættelse tilbyder det via Erhvervsoversaettelser.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt studiekorrektur.dk accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. dansk moms og i DKK.

Bestilling:
Præsentation af ydelser sammen med en pris på studiekorrektur.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af ydelser fra studiekorrektur.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til studiekorrektur.dk om at købe ydelsen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og studiekorrektur.dk er først indgået, når studiekorrektur.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til NETS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og NETS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart ordren sendes tilbage til kunden. Betaling skal foregå med Dankort, Visa, Visa/Danmark, MasterCard over internettet. Der pålægges ikke kortgebyr ved betaling.

Reklamation:
Ved køb af ydelser på studiekorrektur.dk gælder følgende: Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter modtagelse, og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Fortrydelsesret:
Der er fortrydelsesret for indgåede aftaler om levering af specialtilpassede tjenesteydelser, herunder korrektur. Fortrydelsesretten gælder, så længe studiekorrektur.dk eller samarbejdspartnere endnu ikke er påbegyndt udførsel af tjenesteydelsen. Ved påbegyndt aftalt arbejde forpligter kunden sig til betaling af delvist udført arbejde. Delvist udført arbejde vil blive leveret til kunden i tilfælde af fortrydelsesønske.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Studiekorrektur.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for studiekorrektur.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af, at de bestilte ydelser kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler. Studiekorrektur.dk har en målsætning om 100% korrekt korrektur, men dette kan ikke garanteres.

Datapolitik:
Når du færdes på studiekorrektur.dk, anmodes du om at acceptere websitets datapolitik, og at der indsamles oplysninger om dig. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil, eller at persondataloven undtagelsesvist tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger. Dine personoplysninger bliver gemt på computere med begrænset adgang. Vi kan dog ikke garantere en 100% sikker overføring af data via internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger studiekorrektur.dk har om dig. Hvis de oplysninger, vi har om dig, ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi understreger her, at vi håndterer alle personoplysninger fortroligt og med den størst mulige sikkerhed.

Behandling af personfølsomme data:
I forbindelse med persondataloven dateret den 25. maj 2018 er det vigtigt for os at fremhæve, at vi hos Studiekorrrektur.dk tager professionelt hånd om denne. Du kan læse mere her.

Anvendelse af cookies:
Du kan læse mere om vores anvendelse af cookies her.

Hjemmesiden www.studiekorrektur.dk drives af firmaet:

Korrekturselskabet ApS
Birkebakken 10
8870 Langå
CVR nr: 37341185
Kontakt: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forbehold for ændringer:
Studiekorrektur.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

Links:

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk

No reviews yet
Write a review
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0