Korrektur af ph.d.-afhandling

Afhandlinger og disputatser læser vi hos Studiekorrektur også korrektur på.

Vi har erfaring med, at det især er i de længere opgaver, at der er risiko for, at man stirrer sig blind på tekststykker, ord og vendinger. 
Vi læser korrektur på alle former for opgaver – bachelorprojekt, speciale, SRP, på dansk såvel som på engelsk, og vores fokus er altid at optimere den eksisterende opgaves sproglige udtryk.

Læs eventuelt mere her.
 En ph.d-afhandling er ingen undtagelse. Her har vi ligeledes stor erfaring. 
Vi har tilknyttet professionelle korrekturlæsere, alle med stor erfaring med korrektur til at stille skarpt på rettelse af stave- og tastefejl. Korrektur af ph.d.-afhandling går endvidere på kommatering og rummer opmærksomhed på sætningskonstruktioner foruden hyppigt anvendte ord.
Sproget er kort og godt i fokus.

Vi er meget bevidste om enhver opgaves originalitet og særkende, hvorfor vi i nogle tilfælde knytter en kommentar til en given sætning, et givent afsnit eller et enkelt ord snarere end at omskrive hele sætninger eller afsnit i opgaven.
Enhver opgave bliver desuden behandlet fortroligt. 
Vores korrekturlæsere arbejder som hovedregel med en leveringstid på 72 hverdagstimer forstået således, at der fra bestilling til modtagelse af den korrekturlæste opgave går 3 hverdage – lørdag og søndag tæller ikke som leveringsdage. I visse tilfælde aftaler vi en længere leveringstid i forbindelse med en ph.d. for at sikre, at der er tid til den grundige korrektur, som vi står for.

Søger du måske speciale på engelsk, rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, engelsk grammatik opgaver, bachelor opgave hjælp, speciale hjælp, hjælp til speciale? 
Det kan også være, du søger en betalæser? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores servicer her.Reservér tid til korrektur af ph.d.-afhandling

På den baggrund er det en god idé at reservere tid til korrektur. På denne måde sikrer vi os begge et overblik: Du har som kunde en deadline at skrive dig frem imod, mens vi hos Studiekorrektur får mulighed for at danne os et overblik samt sikre, at der er kapacitet til vores vanlige, koncentrerede korrektur af opgaver.
Du vil da modtage en bekræftelse på reservationen på mail.


 


Pris på korrektur på ph.d.-afhandling

Korrektur af phd.-afhandling koster med Premiumkorrektur 34,95 DKK per side, hvor en normalside svarer til 2.400 anslag med mellemrum.
Pengene bliver reserveret på dit betalingskort, og vi trækker naturligvis først pengene, når ordren er behandlet og sendt retur til dig.Priser og bestilling af korrektur af ph.d.-afhandling