🥇 Korrektur af ph.d.-afhandling

Hos Studiekorrektur læser vi også korrektur på afhandlinger og disputatser. Vi har erfaring med, at det især er i de længere opgaver, at der er risiko for, at man stirrer sig blind på tekststykker, ord og vendinger. Det gælder alle størrelser og alle former for opgaver – bachelorprojekt, speciale, SRP, på dansk såvel som på engelsk. Enhver opgave bliver desuden behandlet fortroligt.

Hos Studiekorrektur er vores fokus altid at optimere den eksisterende opgaves sproglige udtryk. Det gør vi så, dine afhandlinger altid vil have det bedste sproglige udtryk.

Læs eventuelt mere her.

 
Vi har ligeledes stor erfaring inden for korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger. Vi har professionelle korrekturlæsere tilknyttet, som alle har stor erfaring med korrekturlæsning. De stiller skarpt på stave- og tastefejl. Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling går endvidere på kommatering og rummer opmærksomhed på sætningskonstruktioner foruden hyppigt anvendte ord. Vi arbejder professionelt med dine afhandlinger og opgaver, så du altid får det bedste resultat til eksamen. Vores professionelle korrekturlæsere sørger kort sagt for at sproget er i fokus, når de læser korrektur.

Vi er meget bevidste om enhver opgaves originalitet og særkende, hvorfor vi i nogle tilfælde knytter en kommentar til en given sætning, et givent afsnit eller et enkelt ord snarere end at omskrive hele sætninger eller afsnit i opgaven.

Korrektur af ph.d.-afhandling


Hos studiekorrektur arbejder vores korrekturlæsere normalt med en leveringstid på 72 hverdagstimer forstået således, at der fra bestilling til modtagelse af korrekturlæste opgave går 3 hverdage – lørdag og søndag tæller ikke som leveringsdage. I visse tilfælde aftaler vi en længere leveringstid i forbindelse med en ph.d. for at sikre, at der er tid til den grundige korrektur, som vi står for.

Når du skriver din ph.d.-afhandling, er det ofte en meget afgrænset opgave. Vi sørger derfor for at vælge en korrekturlæser, der har en viden inden for dit emne. Så du ikke går på kompromis med din opgave, når vi læser korrektur.

Skal du ligeledes skrive speciale, bachelor eller en afhandling på engelsk, vil en velformuleret opgave med et korrekt og ubesværet sprog, gøre et bedre indtryk på censor. Det vil uden tvivl sørge for, at censors helhedsvurdering er mere positiv.

Søger du måske korrekturlæsning til specialet, bacheloropgaven eller afhandlingen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare på eventuelle spørgsmål, som kunne opstå hos dig. Vi sidder både klar på telefon og e-mail.

Du kan også læse mere om vores servicer her.


Reservér tid til korrektur af ph.d.-afhandling

Langt de fleste undervisere på universiteter rundt omkring i landet vil ofte fremhæve, at det er meget vigtigt at der bliver læst korrektur på din ph.d.-afhandling. Det er specificeret i eksamensbekendtgørelsen, at der i større skriftlige opgaver, udover det faglige, også skal lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.

På den baggrund er det en god idé at reservere tid til korrektur. På denne måde sikrer vi os begge et overblik: Du har som kunde en deadline at skrive dig frem imod, mens vi hos Studiekorrektur får mulighed for at danne os et overblik samt sikre, at der er kapacitet til vores vanlige, koncentrerede korrektur af opgaver. Der er også mulighed for at få læst løbende korrektur af din ph.d.-afhandling eller at få læst korrektur af hele opgaven på en gang. Det bestemmer du helt selv.


 

Pris pĂĄ korrektur pĂĄ ph.d.-afhandling

Korrektur af phd.-afhandling koster med Premiumkorrektur 34,95 DKK per side, hvor en normalside svarer til 2.400 anslag med mellemrum.
Pengene bliver reserveret på dit betalingskort, og vi trækker naturligvis først pengene, når ordren er behandlet og sendt retur til dig.
Priser og bestilling af korrektur af ph.d.-afhandling

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0