Besked

Denied access.

✅ Ph.d-afhandling - Professionel ph.d.-korrektur

Vi er glade for at byde dig velkommen til STUDIEKORREKTUR.

Du kan her regne med, at når vi slår fast, vi tilbyder professionel korrekturlæsning, så mener vi det. 

Således er alle vores korrekturlæsere specifikt udpeget til at varetage den særlige korrekturlæsning af en given ph.d.-afhandling

Alle vores korrekturlæsere er blevet verificeret, og de er dermed uddannede inden for korrektur

Vi værner om processen og går i tæt dialog med dig, så vi kan forventningsafstemme den eventuelle korrekturlæsning. 

Phd korrektur hos StudiekorrekturKorrektur på Ph.d-afhandling | Ph.d-korrektur med unik korrekturlæser

Det er vigtigt for os at påpege, da det er din sikkerhed for, at vi håndterer alle opgaver med største præcision og akkuratesse.

Vi er nemlig et særdeles kvalitetsbevidst korrekturfirma.

Et korrekturfirma, der så tilmed tilbyder gode priser på korrektur på ph.d.-afhandlinger. 

Vi matcher din ph.d.-afhandling med den korrekturlæser, vi specifikt udvælger til din afhandling.

Det er altid forudgående aftalt med Martin, som er din direkte kontaktperson

Han driver firmaet Studiekorrektur, og det har han gjort siden den spæde begyndelse i 2014. 

Han er selv professionel korrekturlæser, og han brænder for at skabe de bedste sproglige resultater. 

Du er meget velkommen til at gå i direkte dialog med ham:

 

 • Tlf.: 7199 8084
 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Hvis du allerede nu foretrækker at gå videre og indhente et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det ⤵️
Tæt samarbejde om ph.d.-korrektur

Helt konkret går vores korrekturlæsning ind og: 

 • Sætter komma med udgangspunkt i grammatisk komma/startkomma
 • Retter stave- og tastefejl, så ph.d.-afhandling fremstår fejlfri sprogligt
 • Omskriver kringlede sætninger og markerer uklare afsnit

Det er vigtigt med en professionel korrekturlæser, der kan gå til afhandlingen med blik for sprogets klarhed, og som gennem sikker læsning kan sikre, at det grammatiske spiller, som det skal.

Lad os gerne vise en kort video om korrektur hos Studiekorrektur.Vi læser korrektur på mange former for opgaver, blandt andet ph.d.-afhandlinger er til korrektur på vores korrekturkontor.

Derudover kan vi med stolthed fremhæve, at vi utvivlsomt er det foretrukne korrekturbureau, også når det kommer til korrektur på specialer, korrektur på bachelorprojekter, korrektur på SRP-opgaver.

Der knytter sig en særlig tilgang til korrektur af en ph.d-afhandling:

 • Det er vigtigt, at du er helt og fuldstændig tryg ved at overlade din afhandling til en af vores skarpe korrekturlæsere, for det er ganske enkelt flere års arbejde, der nu står foran sin afslutning. 

Vi værner om processen og går i tæt dialog med dig. 

Derfor udvælger vi den bedste korrekturlæser til at læse korrektur på din ph.d.-afhandling.

Martin, der selv er professionel korrekturlæser, sidder med det forkromede overblik.

Indhent eventuelt et tilbud eller reserver også gerne en tid ⤵️

 


 

Korrektur hos Studiekorrektur

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 

Spørgsmålet er:
 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur


Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Resultater, der taler sit eget sprog på vores portal på Trustpilot ⤵️

Studiekorrektur på TrustpilotProfessionel korrektur på ph.d.-afhandling til en god pris

Martin er ham, du får fat i, hvis du ringer på: 7199 8084, eller skriver på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han vil meget gerne høre lidt om dine tanker og dine behov, og han vil også meget gerne stifte bekendtskab med din opgave: Hvilken uddannelse har du? Hvilket emne behandler du? Hvor mange sider drejer det sig om? Hvornår ønsker du at modtage afhandlingen igen? Hvilke tanker gør du dig om korrektur af ph.d.-afhandling? Hvilke forventninger har du til korrektur på afhandling?

Når Martin har fået svar på ovenstående, vil han straks tage kontakt til en af de professionelle korrekturlæsere, som vi har tilknyttet Studiekorrektur. Han vil dernæst vende tilbage til dig med en pris på korrektur og med svar på, hvordan leveringstiden med hensyn til korrektur lyder.

Der er nemlig to muligheder, når det kommer til pris: Der er mulighed for at vælge Standardkorrektur, og der er mulighed for at vælge Premiumkorrektur. Prisen vil være 29,95 DKK pr. normalside for Standardkorrektur, mens den lyder på 34,95 DKK pr. normalside for Premiumkorrektur.

Ph.d.-korrektur

Leveringstiden er typisk 3-5 hverdage, men vi er selvfølgelig også interesserede i at høre om dine forventninger, for hvis du føler, at der er god tid, og at du faktisk foretrækker, at korrekturlæseren får mere tid til at læse korrektur, kan vi aftale en anden leveringsramme – vi er et meget fleksibelt og meget dynamisk korrekturbureau, og vi sætter den studerende i centrum.

Giv derfor endelig lyd fra dig.
 


Korrektur nu – hvilken form?

Du kan naturligvis bestille korrektur på din ph.d.-afhandling med det samme.

Lad os tage et eksempel fra den virkelige verden. Det sætter perspektiv på foretagendet, og det kan stå som en god rettesnor for dig i forhold til din ph.d.-afhandling, som du meget gerne vil have læst korrektur på.
 
 • Martin blev ringet op en tirsdag formiddag. Spørgsmålet lød, om Studiekorrektur kunne læse korrektur på en ph.d.-afhandling på 384 normalsider. Det forlød, at der var tale om en afhandling med særlige termer, og at der var flere faglige begreber, som krævede en nuanceret omhyggelighed.
 • Sammen nærmede de sig også et udgangspunkt: Det var mest fordelagtigt at vælge Premiumkorrektur, idet denne form for korrektur ville inkludere en let sproglig optimering, og det ville være med til at skabe et solidt afsæt med hensyn til afhandlingskorrekturen. Det kunne med andre ord betale sig, kunne Martin konkludere, da han også undervejs i samtalen fik lejlighed til at kigge opgaven nærmere igennem.
 • Der var ikke som sådan en deadline ventende lige om hjørnet, så Martin foreslog, at vi fik syv hverdage til at læse korrektur på afhandlingen, og at det blev en af vores meget dedikerede danske korrekturlæsere, der ville tage sig af korrektur på ph.d.-afhandlingen. Det skabte ro og sikkerhed for den studerende, som også spurgte til, om Martin kunne fortælle lidt mere om korrekturlæserens baggrund.
 


Certificeret, valideret korrekturlæser

Hos Studiekorrektur går vi virkelig ikke på kompromis med vores korrektur på opgaver. Det er en meget brugt løsning for studerende, idet det jo altid er fordelagtigt at få friske øjne til at løbe opgaven igennem, og det er vigtigt her at fremhæve, at korrektur er en meget brugt service og løsning.

Som studerende ender man, især nu når man har arbejdet så benhårdt og over længere tid med opgaven, undertiden med at stirre sig blind på sin opgave, og man kan derved have svært ved at fange de små nuancer og herunder overse steder, der kan lede til misforståelser. Det er her, vores skarpe korrekturlæsere kommer ind i billedet, for de kan om nogen sætte fokus på sproglige mangler og grammatiske fejl.

Der er studerende, der vælger at lade venner eller en i familien læse korrektur, og det kan være helt fint. Dog skal man ikke være blind for, at der er stor forskel på en korrekturlæser, der altid har læst korrektur for omgangskredsen, og som gør en god tjeneste, og på en professionel korrekturlæser, der er certificeret, og som lever og ånder for den egenskab, det erhverv. Det at læse korrektur er en evne, som dels kan oparbejdes, og som dels kommer af en meget fin sprogfornemmelse – det er et håndværk, ganske enkelt!

Billig korrektur

En valideret korrekturlæser har en fintfølende korrekturradar, hvorpå stavefejl og kommafejl med det samme spottes og ændres. En professionel korrekturlæser ser også, når sætninger kan skrives bedre ud, således at de er mere informative og med dybde. Arbejdstempoet er også – vigtigt – højere hos en professionel korrekturlæser, idet træning i at læse korrektur er et afgørende parameter, og det er netop dét, der gør, at vi kan sikre dig den hurtigste leveringstid.

Vores professionelle korrekturlæsere læser korrektur på daglig basis, eftersom vi dagligt modtager mange opgaver, og de er dermed trænede til at få styr på de mange studerendes opgaver.

Det er fuldstændig lovligt at få en professionel korrekturlæser til at læse korrektur på sin opgave. Lad os bare slå det fast med det samme. Der er faktisk mange uddannelsesinstitutioner, der anbefaler, at man anvender en professionel korrekturlæser, og vi er stolte over, at vi bliver anbefalet af så mange.

Der er også nogle, der spørger til, om vi skriver opgaver for studerende – det gør vi absolut ikke. Det finder vi ikke værende etisk forsvarligt, men vi læser meget gerne korrektur på din opgave, når du har skrevet den, for i det arbejde er det det sproglige, der er i fokus, og altså ikke det faglige.


 


Pris på korrektur af ph.d.-afhandling

Prisen på korrektur på en phd-afhandling på 384 normalsider vil med Premiumkorrektur blive: 13.420,80 DKK.
Det er klart, at betalingen kan finde sted via faktura, hvis det er det, du foretrækker.

Gratis korrektur er det selvsagt ikke, særligt fordi du her får stillet de bedste danske og engelske korrekturlæsere i udsigt. De skal bestemt også have en fair løn for det grundige arbejde, de yder, og vi er helt sikre på, at deres arbejdsindsats kan spores i din opgave og garanteret også i det videre forløb for dig.

Ved at vælge korrektur hos Studiekorrektur skabes der ro omkring din afhandling, og du kan være tryg ved at vælge at bestille korrektur hos os.
 


Engelsk korrektur

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter korrektur, og det er spørgsmål, der trækker i retning af engelsk korrektur og dansk korrektur. Derfor har vi optimeret vores tilbud om korrektur i begge henseender.

Hjælp til korrektur af phd

Vores danske korrekturlæsere har alle læst på universitetet, og de er således særdeles solide i forhold til sprog og kommunikation. Det samme gør sig gældende for vores mange professionelle engelske korrekturlæsere. Alle vores korrekturlæsere er blevet udvalgt ud fra et meget omhyggeligt princip.

Martin har udformet en overordentlig vanskelig test, som er udgangspunkt for en videre samtale. Vi er så heldige at modtage mange uopfordrede ansøgninger, og Martin tager også udgangspunkt i disse. Har man den rette erfaring og den rette tilgang, kan man blive tilbudt en test, og videre ud fra den kan en snak udfolde sig, for vi søger også den gode kemi, når det kommer til korrektur. Testen er vanskelig, så vanskelig at man kun kommer igennem den, hvis man besidder de rette evner, herunder er det afgørende med det rette erfaringsgrundlag.

Der er i testen sproglige fælder, som man kun fanger, hvis man er en trænet korrekturlæser, og det gør sig gældende både med hensyn til den engelske og danske test.

Engelsk korrektur er en meget anvendt service, idet der jo er mange studerende, der skriver opgave på engelsk, og det er derfor meget belejligt at kunne vælge korrektur på engelsk, engelsk korrektur, korrektur på en opgave skrevet på engelsk – sådan er søgningerne efter korrektur på en engelsk opgave typisk.

Prisen på engelsk korrektur er den samme: billig og god korrektur, og gerne udført med det samme.

Hvis du ved, at du på sigt, altså på et tidspunkt i fremtiden får brug for korrektur på en opgave, kan du altid reservere tid til korrektur.

Hos os kender korrektur ikke umiddelbart grænser.

Vi kan tilbyde korrektur på engelsk og korrektur på dansk, og vi kan tilbyde korrektur på alle tidspunkter, idet vores korrekturlæsere er freelancekorrekturlæsere, og deres geografiske placering er underordnet for et godt resultat. Vi kan faktisk også tilbyde korrektur på tysk og korrektur på spansk.

På den måde kan vi komme videre ud over den søgning, som mange kaster sig ud i på Google: korrekturlæser Aarhus søges.

Vi krydser med vores online form for korrektur grænser, og det kan blive din store fordel, for du kan blot nøjes med at sende os din opgave, og Martin vil derfra sørge for, at den sendes fortroligt ud til den udvalgte korrekturlæser.
Korrektur og NDA

Fortrolighed og korrektur går hånd i hånd hos os. Det er et afgørende parameter. Vi ser det som et afgørende skridt at sikre dig, at din opgave ikke havner i forkerte hænder. Vi tager sikkerheden med os i vores arbejde med korrektur på din opgave.

Din opgave figurerer derfor ikke i databaser. Den lokaliseres ét sted, og der er ikke direkte adgang for nogen personer, ligesom din opgave får et andet navn under arbejdet, og pågældende korrekturlæser forpligter sig endvidere til at slette opgaven efter endt korrektur.

Hvis du tænker tanken, at jeg kan muligvis blive fanget i plagiatkontrol, kan du pakke den væk igen – tanken! Det er ikke nogen risiko, idet det dels ikke er muligt at få adgang til vores server.

Du vil desuden aldrig nogensinde blive klandret for at købe dig til professionel korrektur, snarere tværtimod. Det, at du vælger at lade os læse korrektur på din afhandling, vidner blot om, at du er en meget samvittighedsfuld og dedikeret studerende, der ønsker et professionelt blik på afhandlingen i en sidste, afgørende finpudsning.

Hvis du har behov for det, underskriver vi gerne en NDA, inden vi igangsætter korrekturen på din ph.d.-afhandling.

Læs eventuelt mere her.

Professionel korrekturlæsning for studerende 


Korrektur i Word

Vi læser korrektur i Microsoft Word. Det gør vi, fordi det giver det bedste resultat for dig. Her kan vi anvende den særlige korrekturfunktion, som Word tilbyder.

Vi slår den til, når vi går i gang med at læse korrektur på din opgave. Du vil derfor kunne følge korrekturlæserens rettelser meget nøje, når du efterfølgende modtager din opgave. Hver bevægelse bliver markeret ude i højre side af afhandlingen, der er til korrektur.

Det vil betyde, at det bliver tydeliggjort, når korrekturlæseren sætter et komma, når korrekturlæseren fjerner et komma, og når der sættes punktum, når der slettes et ord, når der skrives et nyt ord, blandt meget andet. Så på den måde retter vi din opgave, vi skriver den ikke, men vi finpudser den, retter den til, så de grammatiske regler håndhæves og overholdes til punkt og prikke.

Vi sender dig to udgaver af din afhandling: en udgave, der hedder med korrektionstegn, og en udgave, der hedder uden korrektionstegn. På den måde kan du selv vælge den videre fremgang. Hvis du tager udgangspunkt i dokumentet, der er renset for korrektionstegn, vil det betyde, at alle de rettelser, som korrekturlæseren har foretaget sig, allerede er implementeret i opgaven, og det vil da blot dreje sig om en afsluttende finpudsning frem mod aflevering.

Tager du derimod udgangspunkt i dokumentet med korrektionstegn, skal du selv aktivt ind og acceptere alle ændringerne, manuelt og fortløbende. Det er også muligt. Her er det vigtigt at afsætte godt med tid til at gøre afhandlingen klar.

Vi anbefaler at tage udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn og derpå krydslæse imellem de to dokumenter. Derved bliver ændringerne meget tydelige.
Undervejs vil du eventuelt også finde ud af, at korrekturlæseren har kommenteret på sætninger og undertiden også afsnit.

Det kommer sig af, at der kan opstå situationer, hvor korrekturlæseren er en smule i tvivl om, hvad du peger på, og denne har derfor brug for at stille dig et opklarende spørgsmål.

Der vil typisk være et forslag til en anden sætningslyd, hvor du som fagperson kan vurdere, hvad du ønsker at gå videre med. Du er således tovholder og med som sidste mand i beslutningsprocessen.

Du kan også altid bede om en korrekturtest, så du kan teste vores måde at læse korrektur.


 


Pris på korrektur på afhandling

Vi ved, at de studerende sætter stor pris på vores korrekturtilbud – Studiekorrektur sørger for, at der altid er tilbud på korrektur, for vores priser er altid lave og meget studievenlige. Vi gør det til vores fornemste opgave at sikre os, at de studerende – der jo er på SU – også kan være med, når tanken falder på korrektur. Der er behov for korrektur, uanset hvor dygtig man er, for alle laver småfejl undervejs, og det skal der rettes op på, hvis man søger en god karakter.

Det er også meget tydeligt, at der er mange korrekturbureauer ude på nettet, og det kan være vanskeligt at holde tungen lige i munden, men det er vigtigt, for der er mange, der har markant højere priser, og der er mange, der har meget lange leveringstider.

Studiekorrektur

Vores leveringstider udregnes på baggrund af det tidspunkt, du har uploadet opgaven til os.
 
 • Der er op til 48 hverdagstimer (2 hverdage) i leveringstid på opgaver på færre end 20 normalsider.
 • Der er op til 72 hverdagstimer (3 hverdage) i leveringstid på opgaver på mere end 20 normalsider.

Vi kan levere inden for kortere tid ved valg af ekspreskorrektur. Vores udvalgte korrekturlæser vil da kaste sig koncentreret over korrekturen med det samme.
 


Tilbud på korrektur

Hvis du søger efter et godt tilbud på korrektur, er du meget velkommen til at kontakte Martin. Han sidder klar på telefon: 7199 8084 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Martin vil udregne prisen på korrektur med det samme. Han har blot brug for at høre dig fortælle, hvilken form for korrektur du har brug for. Det kan være, det er Standardkorrektur.

Det kan være, det er Premiumkorrektur. Han har også brug for at vide nærmere besked om sideantal og om den deadline, du skriver dig frem imod.

Søgninger, der kan ramme os, kan lyde: Ph.d.-afhandling korrektur pris, phd-afhandling korrektur søges, korrektur phd.-afhandling nu, korrektur god pris ph.d.-afhandling, pris korrektur ph.d.-afhandling, korrekturlæser til ph.d.-afhandling søges.
Priser og bestilling af korrektur på ph.d.-afhandling

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.