✅ Korrektur af opgaver

Vi kender det alle – det hårde arbejde med en opgave, hvor man som studerende skal holde særdeles godt styr på mange elementer, og hvor man slutteligt kan ende med at gå på kompromis med korrekturlæsning.

Vi kender til studerende, som sidder og lægger sidste hånd på en studieretningsopgave, hvor tvivlen om hvert eneste komma og om indskudte sætninger samt tanker om nutids-r rumsterer i en sådan grad, at det hele virker så ganske uoverskueligt.


 
Man stirrer sig blind på sin opgave – og hos Studiekorrektur har vi friske, skarpe korrekturlæsere, som sidder parat til at korrekturlæse opgaver – det være sig korrektur af speciale, korrektur på bachelorprojekter, korrektur på SRP og korrektur af ph.d.-afhandlinger, og det er billig korrektur.


 


Nem og studievenlig løsning

Vi er meget fokuserede på at gøre korrekturlæsning af opgaver meget gængs og ligetil. Derfor har vi en overskuelig bestillingsside, hvor du kan vælge mellem dansk eller engelsk og mellem vores servicer.

Studiekorrektur på opgaver


Det bedste af det hele er, at priserne er markedets mest studievenlige – kort sagt de bedste – mens vi også kan garantere hurtig og meget imødekommende service.
 
Lad os tage et nærgående kig på vores billige korrektur:


Jeg har en opgave, jeg ønsker korrektur på. Hvad gør jeg?

 

Hvilken korrekturform skal jeg vælge?

Er du meget presset, kan vi desuden barbere leveringstiden yderligere ned. Det kræver blot, at du vælger ekspreslevering, når du bestiller via vores hjemmeside.


Billig korrekturlæsning af opgaver
 

Vi er til at få fat i

Skulle der – mod forventning – opstå problemer med din bestilling af korrektur, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi sidder parate til at hjælpe, således at vi kan skabe ro omkring opgaven og give dig vished for korrekturlæsning.
Vi er meget tilgængelige og synlige.
Du kan fange os på:

 

Pris på korrektur af afhandling

Vælger du Premiumkorrektur koster det 34,95 DKK pr. side a 2.400 tegn inkl. mellemrum. Vælger du Standardkorrektur, koster det 29,95 pr. side a 2.400 tegn med mellemrum.
Vi trækker selvfølgelig først pengene, når du har fået det korrekturlæste dokument retur. Leveringstiden vil være 72 hverdagstimer, og du har endda mulighed for at købe ekspreslevering, hvilket betyder, at du allerede har opgaven retur efter 48 hverdagstimer.
Hvis du eksempelvis vælger Premiumkorrektur og bestiller mandag aften, har du med normal leveringstid opgaven retur torsdag aften.


Priser og bestilling af korrekturlæsning