Besked

Denied access.

SRP opgave - Billig SRP-korrektur

Søger du efter en professionel korrekturlæser til at rette din SRP-opgave godt igennem? 
Vi føler os ganske sikre på, at du er ankommet til lige præcis dét sted, der kan skabe basis for en topkarakter. 

 • SRP-korrektur hos STUDIEKORREKTUR kan være vejen frem mod en topkarakter!
 • Vores professionelle korrekturlæsere har flere års erfaring med at læse korrektur på en SRP-opgave eller en SOP-opgave.

Vi ved om nogen, at censor skal vurdere det sproglige i en SRP-opgave, og netop derfor har vi valgt at skabe muligheden for at få en professionel korrekturlæser til at gå SRP-opgaven nærmere efter. 

Vi ved også, at du som studerende ikke svømmer rundt i penge, hvorfor vi vælger at tilbyde billig SRP-korrektur. 

Første skridt kan være at indhente et uforpligtende tilbud på SRP-korrektur ✅Hvad er billig SRP-korrektur?

Den udvalgte korrekturlæser vil koncentrere sig om korrektur på/rettelse af din SRP-opgave og vil bestå af følgende: 

 • Grammatisk kommatering
 • Rettelse af stave- og tastefejl
 • Omformulering af kringlede sætninger
 • Generel feedback på din SRP-opgave

Det skal her fastslås, at vi kan tilbyde engelsk korrektur på dit abstract også.

Du kan på vores bestillingsside se nærmere på vores former for korrektur.

Herunder kan du læse mere om korrekturlæsning af SRP/SOP-opgaver. 

Du er naturligvis meget velkommen til også allerede nu at tage direkte fat i Martin. 


 • Tlf.: 7199 8084
 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Vi håber, at du har tid til at lade os visualisere, hvad korrekturlæsning hos Studiekorrektur drejer sig om ⤵️


Korrektur hos Studiekorrektur


Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

Spørgsmålet er:

Det er meget simpelt: 

Du sender din opgave til os. 
Korrekturlæseren tager fat og læser korrektur i Word. Vi står klar med en dansk korrekturlæser eller en engelsk korrekturlæser 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇩🇰

Vi leverer opgaven igen inden for 24-72 timer.
Du modtager 2 rettede versioner: en med og en uden korrektionstegn
Prisen på korrekturlæsning er lav - startende fra 29 kr. pr. normalside.

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur


SRP opgave - Tilbud på SRP-korrektur?

Vores dygtige korrekturlæsere vil meget gerne hjælpe dig i mål med din SRP-/SOP-opgave
Mange studerende ønsker sig deres hjælp, og vi har af gode grunde ikke ubegrænset mulighed for at hjælpe, hvorfor det kan være en utrolig god idé at reservere tid.
Det er ganske gratis at reservere tid til SRP-korrektur og SOP-korrektur, mens selve korrekturlæsningen er prissat.

Du kan også indhente et tilbud på korrektur her: 
 

Vi er desuden meget stolte af at vise dig, at vi er nummer 1 på Trustpilot ⤵️

Studiekorrektur på Trustpilot


Uddybende om Billig SRP-korrektur

Er du en af de mange studerende på landets gymnasier, der står foran at skulle skrive en SRP-opgave? Har du lagt mærke til, at Studiekorrektur tilbyder dig en billig og hurtig korrektur på din SRP-opgave? Det er korrekturlæsning af SRP til en god pris, og man kan endda sige, at vi kan strikke et uforpligtende og godt tilbud på korrekturlæsning af en SRP-opgave sammen til dig.

Det er en meget krævende periode, man går ind til som studerende. Det kender vi fra vores egen tid som gymnasieelever. Fjorten dage får man til at skrive Studieretningsprojektet. Det lyder ikke af meget, og vi kan skrive under på, at alle dage kan bruges.

SRP-korrektur til en god pris

Mange studerende får ikke tid til den afgørende finpudsning af SRP-opgaven, fordi det simpelthen er så tidskrævende at sikre sig, at man opfylder de formalia, der stilles til en sådan opgave. Det betyder i mange situationer, at der ikke umiddelbart synes at være tid til at gå opgaven igennem med tekstkritiske briller. Der er ikke altid tid til at give sig rum til at spotte kommafejl, eventuelle stave- og tastefejl. Det kan der laves om på.
Studiekorrektur er lige ved hånden.

Vi læser korrektur på SRP-opgaver, blandt andet, og vi tilbyder dig en god pris på SRP korrektur.

Det er en god idé at have os med i baghovedet i din skriveproces. Vi sørger for, at der er tid til den afgørende korrekturlæsning af dit SRP-projekt. Faktisk skal vores professionelle korrekturlæsere ikke bruge meget mere end nogle få timer på at gå din SRP-opgave særdeles grundigt igennem, hvis der foreligger en aftale om det. De er vant til at læse korrektur på studieopgaver, og de sporer sig lynhurtigt ind på den skrivestil, du har i din opgave.

De sætter kommaet korrekt, og det er det grammatiske komma/startkomma, der er tale om, ligesom de luger ud i eventuelle stave- og tastefejl. De omformulerer endda sætninger, så de står endnu skarpere frem. Det er simpelthen så afgørende – det kan ikke understreges nok! Alle ved, at censor bliver meget glad for at se en gennemrettet opgave.

 

Hjælp til SRP-opgave

Er du en af de mange, der søger efter hjælp til at ’rette min SRP-opgave igennem’? Er du en af de mange studerende, der kan se, at kommaet i din opgave er meget varierende, og at sætningerne er kringlede? Da søger du givetvis – ligesom så mange andre – hjælp på Google. Søgningerne lyder typisk således: Hjælp til SRP-korrektur, pris på SRP-korrektur, tilbud på SRP-korrekturlæsning, studierabat på korrektur på SRP, korrekturlæser til SRP korrektur søges, billig korrekturlæsning af SRP søges, billig korrekturlæser søges til korrektur af SRP opgave, jeg søger en korrekturlæser til at læse korrektur på min SRP-opgave, korrekturlæsning af SRP opgave, hvem kan læse korrektur på min SRP-opgave? Hvad er prisen på korrekturlæsning af en SRP-opgave? 


Søgningerne kan vise sig som ovenstående, og vi er så glade for og stolte af, at alle veje fører til Studiekorrektur. Vi tilbyder den bedste pris på korrektur på din SRP-opgave, og vi samarbejder med de bedste professionelle korrekturlæsere på markedet – de er fyldt med erfaring. De lever faktisk af at læse korrektur på opgaver, så du kan trygt bestille korrektur hos os.

Studiekorrektur er online korrektur, når det er billigst og bedst.

Har du spørgsmål til vores korrekturlæsning, må du meget gerne rette henvendelse til os. Martin sidder klar ved telefonen og på mail: 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
 


Ret min SRP-opgave

Vores professionelle korrekturlæsere har alle en kandidatgrad fra universitetet, og det er naturligvis inden for det sproglige område. Der er tale om freelance-korrekturlæsere, og de samarbejder med os i en tæt kontakt, således at vi kan blive ved med at opretholde den lynhurtige leveringstid og den sublime service.

Det er netop sådan, at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du skulle have behov for det. Det kan være, du har et spørgsmål til en rettelse af din SRP-opgave, og vi kan lynhurtigt stille skarpt på det aspekt og vende tilbage til dig med et udførligt svar.

Det er vigtigt for os at fremhæve, at der er stor forskel på at rette en SRP-opgave og på at skrive en SRP-opgave. Vi kan af særlige etiske omstændigheder ikke tilbyde at skrive din SRP-opgave, for det er ret beset dit ansvar og det, du testes i. Det er derimod ganske lovligt og direkte anbefalet at gøre brug af korrekturlæsning af sin SRP-opgave.

Det er en gammel tilgang til teksten, og den er altid afgørende, især med professionel korrekturlæsning. Mange studerende tænker umiddelbart på at lade en i familien eller en ven læse korrektur på SRP-opgaven. Det kan der være meget god grund til, og det er prisværdigt, at der i det hele taget tænkes på at lade en anden læse korrektur på Studieretningsprojektet.


SRP til korrekturlæsning

 

Vi kan dog ikke understrege nok, at det typisk viser sig, at der med professionel og betalt korrektur er tale om en anden, mere udførlig og nuanceret korrekturlæsning.

Forskellen beror typisk på, at den professionelle korrekturlæser slet og ret arbejder på fuld tid som korrekturlæser, og at denne derigennem har stor erfaring med at læse korrektur på opgaver. En professionel, valideret og certificeret korrekturlæser kan lynhurtigt sætte ind over for din opgaves sproglige mangler og utydeligheder.

Korrekturlæseren er med andre ord meget trænet i at læse SRP-opgaver, og det kommer til syne i rettelserne. Det kan på den baggrund virkelig betale sig at bestille korrektur-online. Det gøres her.

Denne professionelle korrekturlæsning med stor erfaring er prisværdig, fordi den er med til at sikre dig den korte leveringstid. Du kan ret beset bestille korrektur den ene dag og efter aftale modtage den samme dag, hvis det er. Det er god service, ikke sandt?

Du er meget velkommen til at læse mere om vores online-korrekturlæsere her.

 

Fix min SRP-opgave

Vi har kort været inde omkring dette med at skrive en andens opgave. Det vil vi meget gerne på det kraftigste understrege, at vi ikke tilbyder. Det er simpelthen ikke etisk forsvarligt. Vi finder det direkte usmageligt at tilbyde at skrive en SRP-opgave, eksempelvis. Det skævvrider hele idéen om at gøre den studerende parat til at sidde med et længerevarende projekt med en deadline ude i et kommende arbejdsliv.

Derfor støtter vi ikke op om dette med at fixe en opgave, skrive en opgave. Vi får nogle gange spørgsmålet, om vi også skriver andres opgaver. Martin svarer altid kategorisk og direkte: ”Nej! Vi korrekturlæser opgaver. Når du har skrevet din opgave, må du meget gerne vende tilbage, og vi vil med stor glæde hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave.”

Det er ikke alle, der er lige gode til at formulere sig på dansk. Det er et faktum. Det er ej heller alle, der er lige ferme til at skrive lige netop det, de tænker. Det er også et faktum. Der er rigtig mange studerende – det kan vi skrive under på – med en stor lyst til at skrive en god SRP-opgave.

Opgave til korrektur

 

Der er mange studerende, der er drevet af passion, engagement og en perfektionistisk tilgang. Mange studerende retter henvendelse til os i god tid for at spørge nærmere ind til korrekturlæsning af en SRP-opgave.

Vi er i den henseende hurtige til at anvise dem til vores underside, hvor man kan reservere tid til korrektur. Det er en virkelig god idé, for der er rift om vores korrekturlæsere i SRP-perioden, hvor mange ønsker at gøre brug af korrektur i forbindelse med SRP-opgaven. Derfor fortæller vi, at det er en god idé at afsætte tid til den endelige korrekturlæsning.

Vidste du eksempelvis, at censorer bemærker, når opgaven er skrevet nuanceret og skarpt? Vidste du, at det kan få en meget positiv indvirkning på karakteren, hvis du vælger at få læst korrektur på din SRP-opgave? Det har vi talrige eksempler på – vi har hjulpet tusindvis af studerende.

 


Hvad er et abstract?

Hvad er retningslinjen for at skrive en SRP-opgave? Hvilke formalia skal man forholde sig til, når man skriver en SRP-opgave? Hvad er et abstract?
Spørgsmålene kan være mange.

Du kan altid rette henvendelse til os hos Studiekorrektur, hvis der er et spørgsmål eller flere, der brænder sig på. Så længe det drejer sig om formalia, vil vi gerne give dig vores råd med på vejen. På den måde kan vi spore os ind på de retningslinjer, der knytter sig til det at skrive en SRP-opgave. Det er blandt andet, at der skal skrives et engelsk abstract. Mange spørger os, hvad det vil sige. Hvad er et engelsk abstract?

Det er en kort beskrivelse – på engelsk – af din opgave. Det er et resumé, der er skrevet på engelsk, som opsummerer din opgave. Du kommer her nærmere ind på, hvordan din problemstilling blev besvaret, eksempelvis.

Billig SRP-korrektur

Du kan tro, det er muligt at få læst korrektur på et abstract. Vi har et tæt samarbejde med engelske korrekturlæsere. De er naturligvis også professionelle og erfarne. For blot 99 DKK kan du få læst korrektur på dit abstract. Du kan sende det ind til os ved at bestille korrekturlæsning online. Det gøres her.

Det skal også fremhæves i den forbindelse, at vi tilbyder decideret engelsk korrektur. Det er rart at vide, hvis du på sigt ved, at du skal skrive engelske opgaver. Det kan være, det drejer sig om engelske afleveringer. Vi hjælper dig meget gerne igennem korrekturlæsningen af en engelsk opgave, kan du tro. Igen skal du vide, at prisen på engelsk korrekturlæsning er god.Reserver tid til korrektur

Det er ganske afgørende, at du reserverer tid til korrektur på din SRP-opgave. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi modtager utrolig mange henvendelser angående SRP korrektur. Der er med andre ord rift om tiderne til korrektur i SRP-perioden.

Derfor lægges puslespillet løbende, og vi mærker en stigende efterspørgsel allerede omkring oktober. Her er det Martin, der har opgaven at plotte reservationer med hensyn til korrekturlæsning af opgaver i kalenderen og derigennem sikre sig, at vi står klar med en af vores professionelle korrekturlæsere til lige netop din opgave.

Det skal forstås sådan, at det er gratis at reservere tid, og at det ikke som sådan forpligter. Du kan altid komme ud af din reservation, hvis det viser sig, at du ikke når at blive færdig til tiden. Vi vil dog meget gerne slå fast, at den dato, du fremhæver som dit mål med hensyn til at indlede korrekturlæsningen, altid kan rykkes både frem og tilbage.

Det kan være, du erfarer, at du er blevet ekstra tidspresset i forbindelse med opgaveskrivningen. Ring eller skriv da blot til os, og vi tager højde for dit ønske.

Vi forsøger også altid at holde en plads ledig i forhold til akut behov for korrektur. Det kan jo være, der er en af de studerende, der har brug for korrektur på SRP-opgaven med det samme. Da lyder søgningen typisk: ”Jeg har brug for korrektur lige nu, hvem kan hjælpe?”

Studiekorrektur er vejen frem.

Læs gerne, hvad kunderne siger om os. Klik her.
 


Opgavehjælp – Studieretningsprojekt

Hvad er reglen omkring nutids-r? Hvordan skal man sætte komma? Regler for komma? Retskrivningsordbog online? Hjælp til at sætte komma. Hjælp til at rette min opgave. Grammatik retter. Hvad vil det sige at skrive passivt? Skriver jeg i nutid i hele min opgave? Veksler jeg ikke lidt mellem nutid og datid? Tankerne kan hobe sig op, og tvivlen kan virkelig optræde som et forstyrrende element, når det kommer til selve skriveprocessen. Lad os om at skabe vished for, at det ikke er så slemt, som det kan synes for dig.

Korrekturlæsning på en opgave

Vores korrekturlæsere går meget gerne i dybden med din opgave. Hvis du vælger Premiumkorrektur, vil du opleve, at der bliver holdt særligt øje med sprog og skrivestil. Der vil være en let sproglig optimering forbundet med Premiumkorrektur. Det betyder slet og ret, at kringlede sætninger bliver omskrevet, og der eksempelvis holdes særligt øje med nutid og datid.

Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med Den Gode Opgave – en velfunderet (sprogligt set) SRP-opgave, som på den lange bane kan kaste en god karakter af sig. Hvis du tager dig af det faglige, støtter vi op om opgaven med udgangspunkt i det sproglige perspektiv.
 


Om Studiekorrektur – korrekturlæsere søges

Vi kan sagtens forstå, du søger efter en professionel og god korrekturlæser. Det giver virkelig god mening.

Du kan med det samme booke en korrekturlæser hos os. Du kan bede korrekturlæseren om at læse korrektur ud fra især 2 former: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
 
 • Hvis det drejer sig om Premiumkorrektur, vil korrekturlæseren sætte kommaet på plads, rette til med hensyn til stave- og tastefejl, ligesom der også vil blive rettet til, hvis der er kringlede sætninger i SRP-opgaven.
 • Drejer det sig om Standardkorrektur, vil korrekturlæseren gå ud fra, at du har styr på alle sætningers tydelighed, og korrekturlæseren vil da udelukkende skulle koncentrere sig om at sætte kommaet rigtigt og rette til, så der ikke er stave- eller tastefejl i opgaven.
 
De fleste vælger at lade korrekturlæseren læse Premiumkorrektur, vores udvidede form for korrekturlæsning. Læs eventuelt mere her.

Hvad er prisen på den udvidede korrektur?

Den er god, det er en billig korrektur. Du skal slippe med 34,95 DKK pr. normalside. Én normalside svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum.
Hvis du har en SRP-opgave på 15 normalsider (36.000 tegn med mellemrum), vil prisen derfor blot lyde på 524,25 DKK. Det er uhørt billigt, og valget af korrekturlæsning gives godt ud – tro os!
 


Er der risiko for plagiat?

Der er ikke skyggen af risiko for at blive fanget i en plagiatkontrol. Du skal vide, at din opgave dels får et andet navn, når vi går i gang med korrekturlæsningen, og dels, at der ikke er andre end os, der har adgang til den server, din opgave bliver gemt på. Samtidig er det afgørende for os at fremhæve, at vores server er sikret på alle planer. Korrekturlæseren har underskrevet en fortrolighedserklæring, og vi sikrer os, at korrekturlæseren sletter den opgave, pågældende har siddet med, når den er tilbageleveret til dig.

Hvad koster korrekturlæsning af en SRP-opgave?

Så når skolen kører opgaven igennem i forhold til plagiatkontrol, er der ikke skyggen af risiko for, at din opgave vil blive udtrukket, ganske enkelt. Derudover hører det med til dette perspektiv, at det er ganske lovligt at anvende ekstern, online korrekturlæsning, så du bliver ikke fanget i noget krydsfelt. Vi kigger bestemt heller ikke på det faglige, udelukkende det sproglige. Så du er på sikker grund hele vejen igennem, utvivlsomt.

Hvis du ønsker at høre mere om det, må du altid meget gerne skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også ringe på 7199 8084, hvis du foretrækker det. Det er også muligt for dig at gå i dybden med aspektet her.
 

Kan I garantere, at jeg får 12 for min SRP-opgave?

Svaret er enkelt og ligetil: Nej!

Vi kan derimod garantere, at sproget i opgaven er rettet til, så der ikke er grammatiske fejl og sproglige forstyrrelser. Derved kan censoren gå til opgaven med ro og en vis form for glæde, idet denne ikke ender med at snuble over kommaer, der er sat forkert, og sætninger, der ikke overordnet giver mening.

Det har altid en positiv indvirkning, at der er styr på sproget. Fagligheden spiller naturligvis også ind, når karakteren skal gives, og derfor kan vi ikke garantere dig, at du får topkarakter for din SRP-opgave.

Vi kan med sikkerhed stå inde for, at sproget spiller.
Book tid til korrektur – det er en god idé. Så går du ikke glip af denne mulighed.Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.Priser og bestilling af SRP-korrektur

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.