✅ Engelsk grammatik-retter

Søger du undertiden efter hjælp til korrektur? Skriver du af og til: ’Jeg søger en korrekturlæser’? Hænder det, at du søger på grammatik korrektur, billig korrekturlæsning, speciale korrektur, bachelor korrektur, læse korrektur, grammatik opgaver, opgave hjælp, hjælp til stavning, opgaver engelske, engelske opgaver, engelsk komma, korrektur kandidatafhandling, komma retter gratis, gratis korrektur. Køb korrekturlæsning. Word komma korrektur. Korrektur i Word.

 Det kan være, du skriver hjælp til komma, korrektur online, akademisk opgaveskrivning, opgaver dk, speciale engelsk, korrektur priser, korrektur eksempel. Korrekturlæsning på engelsk, korrektur på engelsk, korrektur engelsk, korrekturlæsning engelsk, engelsk korrektur, engelsk korrekturlæsning, læse korrektur engelsk, engelsk grammatik. Kandidat engelsk. Bachelorprojekt på engelsk. Stavefejl på engelsk.
 
Ovennævnte er blot et udpluk af de mange muligheder, der eksisterer, når det handler om at finde frem til os fra Studiekorrektur.dk.

Vi er slet og ret de førende inden for korrekturlæsning af studieopgaver, og tusindvis af studerende bestiller korrektur hos os, særligt fordi vi tilbyder billig online-korrektur, hvor leveringstiden er kort, og hvor serviceniveauet er i top.

Vi tilbyder derfor blandt andet:
   
Dette er blot et udpluk af vores korrekturservice, for vores professionelle korrekturlæsere stifter bekendtskab med mange former for opgaver. De er vant til at sidde fordybet i en opgave, hvor det sproglige skal rettes til.


Engelsk grammatik retter

Du stiller måske dig selv spørgsmålet, hvad er korrekturlæsning? Hvad menes der med korrekturlæsning?


 

Hvad betyder korrektur?

Korrektur peger direkte på, at der i en koncentreret gennemlæsning af en opgave vil være udpræget fokus på at rette det sproglige i en opgave til, således at diverse stave- og slåfejl vil blive elimineret. Korrekturlæsning rummer også en grammatisk tilgang, hvor der sættes komma i sætningerne, og derigennem skabes således et sprogligt flow, som er grammatisk korrekt, og vi taler af erfaring, når vi slår fast, at censorer bemærker det, når de skal rette en opgave, for en korrekturlæst opgave er virkelig noget mere tilgængelig for en læser, der nu ikke skal bruge energi på at afkode tekstens budskaber gemt bag fejlagtig kommatering og en byge af stavefejl.

Det kan med andre ord virkelig betale sig at bestille korrektur igennem Studiekorrektur.dk.

Vi vil meget gerne hjælpe dig godt i mål med din opgave.

Korrekturlæsning er en tilgang, der længe har været anvendt, gerne i erhvervslivet, og studerende har haft svært ved at købe sig til en ekstern form for korrektur udført at professionelle korrekturlæsere, ganske enkelt fordi det har været en dyr fornøjelse.

Det har Studiekorrektur.dk gjort op med, idet priserne på korrektur her er lave, og man kan endog kalde dem studievenlige, for det er nu med et blevet muligt for den studerende at købe sig til sproglig hjælp.

Engelsk korrektur

Det er væsentligt at slå fast, at det er helt og aldeles lovligt at benytte sig af muligheden for at få læst korrektur på sin opgave. Det er endda noget, mange lærere råder de studerende til, for det er nu engang sådan, at man som opgaveskriver altid er i fare for at ende med at stirre sig blind på sin opgave.

Når man har siddet med sin opgave hen over mange måneder, er man simpelthen ikke så sproglig skarp, idet man befinder sig mellem det faglige og det sproglige af sin opgave, og man kan blive helt ensporet i sin måde at skrive på.

Det kender vi til. Det kan aflæses i sætningerne, hvor det ikke er sjældent at kringlede sætninger opstår. Her er det så afgjort vigtigt med en korrekturlæser, der helt fri af det faglige kan gå til opgaven og udelukkende fokusere på det sproglige aspekt: Hvordan lyder denne sætning? Kan den eventuelt omformuleres, så den kommer til at lyde sådan? Hvordan kan det være, at du skriver så lang en sætning her?

Kan den ikke gøres kortere? Det er også fordelagtigt at sætte sig i forbindelse med en korrekturlæser ud fra det faktum, at denne vil kunne sætte kommaet helt korrekt i teksten, mens det også vil være muligt for denne simpelthen at luge ud i de stave- og slåfejl, der uvægerligt viser sig i teksten. Vi er stolte af at tilbyde den bedste korrekturlæsning, og vi er glade for, at så mange studerende og endda undervisere anbefaler os, når det kommer til korrektur på opgaver.

Korrektur er med andre ord en finpudsning af den tekst, den opgave, du har skrevet, og det kan altså virkelig betale sig. Her vil vi slå et slag for den professionelle tilgang, hvor certificerede korrekturlæsere retter til. Det er undertiden den bedste fremgang, for disse korrekturlæsere lever af det sproglige arbejde, og de har således de grammatiske regler helt inde under huden, så at sige.

I praksis foregår det sådan, at du, når bestiller korrektur, bliver bedt om at uploade din opgave. Den udvalgte korrekturlæser vil da modtage din opgave og straks gå i gang med den sproglige tilretning, så vi sammen kan sikre os, at du kan blive afleveringsklar med din opgave.


 


Er der nogen, der har erfaringer med korrektur?

Der er mange studerende, der har en i omgangskredsen, som er vant til at læse korrektur på venners opgaver, og det kan også være fint.

Hvis du ønsker at hæve barren en kende og ramme den bedste og mest nuancerede form for korrektur, vil vi meget gerne anbefale en af vores validerede korrekturlæsere, for de har professionel erfaring med korrekturlæsning, og det lønner sig. Vi har mange kunder, der vender tilbage med stor glæde for at fortælle os, at censor lagde mærke til, at det sprogligt set var en solid opgave, og at det var dejligt at se, at den studerende havde valgt at prioritere denne del af opgaven.

I rigtig mange tilfælde kvitteres der endvidere med en højere karakter, så vores slogan kan virkelig komme til sin ret. Det lyder: ”Hæv din karakter helt uden at løfte en finger”. Lad os hjælpe dig med korrekturlæsningen af din opgave.


Hjælp til engelsk korrektur

Vores korrekturlæsere er alle validerede og nøje udvalgt. De har været igennem en meget vanskelig udvælgelsesproces, hvor forløbet har strakt sig over mange dage og flere testopgaver, for det er vigtigt for os, at korrekturlæsningen emmer af professionalisme og utrolig høj kvalitet. Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her. De er med til at skabe muligheden for billig korrektur for studerende, og du har muligheden for at prøve dem af.

Der kan være spørgsmål, der melder sig, og lad os se på dem her:
Hvordan regner man normalsider ud? Oversættelse korrektur. Master thesis korrektur. SRP-emner. Korrektur af SRP-opgave. Kan man bestille korrektur online? Online-korrektur? Tilbud på korrektur.

Du er meget velkommen til at klikke dig ind på vores hjemmeside, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål. Vi har samlet de hyppigste her.

Hvis du foretrækker at snakke med et levende menneske, kan det naturligvis også lade sig gøre, idet Martin sidder klar ved tasterne. Send ham en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også komme i telefonisk kontakt med ham: 7199 8084.
Han svarer med det samme, og han tager hånd om din opgave med det samme, sender den til professionel korrekturlæsning.


 


Jeg skal bruge hjælp til korrektur på en opgave skrevet på engelsk

Vi kan også tilbyde gode priser på korrektur på engelsk, for det er ikke udelukkende korrektur på dansk, vi beskæftiger os med. Engelsk korrektur er der mange, der efterspørger, og der er rift om vores engelske korrekturlæsere, ganske enkelt fordi de er de bedste på markedet.

De lever af at læse korrektur på opgaver, der er skrevet på engelsk, og de er ferme til det. Hvis du har en engelsk opgave, som du gerne vil have læst korrektur på, kan vi supportere dig med billig engelsk korrektur, korrektur på engelsk til en god pris.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange danskere, der skal skrive en opgave på engelsk, straks kommer til kort, når det handler om at sætte komma på engelsk. Det er ikke så ligetil. Der er særlige regler, der er undtagelser, der er forhold, man skal være ekstra opmærksom på, og de danske regler kan ikke sådan uden videre kopieres til den engelske kommatering, og derfor er det dejligt, at der er hjælp at hente i forhold til engelsk korrekturlæsning.
Det gælder i alle henseender:
 
 • Engelsk korrektur på specialer
 • Engelsk korrektur på bachelorprojekter
 • Engelsk korrektur på afhandlinger
 • Korrektur på engelske opgaver
 
Det gælder også, hvis du har skrevet en dansk opgave, der skal forsynes med et engelsk abstract. For blot 99 DKK kan du få en af vores engelske korrekturlæsere til at læse korrektur på det, og det kan gøres rigtig hurtigt, for vi er klar over, at man som studerende kan have travlt op imod den deadline, der er så afgørende.


 


Hvem kan rette min opgave?

Mange studerende kaster sig ud i denne søgning, når det brænder på, og når afleveringsdatoen nærmer sig med hastige skridt. Mange tænker, at det er ved at være for sent at finde hjælp til korrekturlæsning af studieopgaver, men glæden bliver da gerne stor, når de vises ind til Studiekorrektur, som jo er de studerendes hellige gral, når det kommer til den sproglige optimering af opgaver, den sproglige hjælp, hjælpen i forhold til at sætte komma, eksempelvis.

Billig korrektur af engelske opgaver

Studiekorrektur er en form for grammatik-hjælper, en retskrivningsordbog for studerende, der gerne vil have hjælp til at luge ud i stavefejl, og som ønsker at få en til at sætte komma i opgaven.

Så svaret er, at vi kan hjælpe med at rette din opgave. Vi retter specialer, vi retter bachelorprojekter, vi retter SRP-opgaver, SRO-opgaver, og vi retter afhandlinger sammen med masteropgaver. Vi læser korrektur på alle former for opgaver, og den pludselige søgning efter korrektur behøver ikke at være et kuldsejlet projekt og en decideret sidste handling, for vi kan tilbyde korrekturlæsning blot med få timers ventetid.


 


Korrektur nu – korrektur med det samme

Lad os et øjeblik være konkrete og ramme den leveringstidsramme, vi arbejder med.
Leveringstiden udregnes på baggrund af det sidetal, du uploader:
 
Op til 20 normalsider:
 • 48 hverdagstimer (2 hverdage)
Fra 20 normalsider og opefter:
 • 72 hverdagstimer (3 hverdage)
 
I begge tilfælde er det muligt at tilkøbe ekspreslevering, som vil skære minimum 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringstiden. Det vil i praksis betyde, at din opgave kanter sig forbi alle de andre opgaver, vi dagligt modtager, således at din opgave er forrest i korrekturkøen, og en af vores udvalgte korrekturlæsere rydder skrivebordet og går straks i gang med din opgave, så du kan få den tilbageleveret hurtigst muligt.

Det er især i december, denne løsning vælges, for det er her, de hårdtarbejdende elever på landets gymnasier sidder og sveder over dels at skulle skrive en SRP-opgave og dels finde tid til korrekturlæsningen af SRP-opgaven.

Med ekspreslevering kan vi tilbyde korrekturlæsning inden for 24 hverdagstimer. Det er værd at have med i baghovedet, og det kan allerede nu anbefales at reservere tid til korrektur. Det gøres her.

På den måde kan vi sikre os, at vi har kapacitet til at læse korrektur på din opgave, for det er ikke nogen hemmelighed, at vi i løbet af december vil modtage utrolig mange studieretningsprojekter til korrektur, og vi vil gerne hjælpe alle som en. Så lad os gerne vide på forhånd, at du får brug for korrektur, at du har behov for korrekturlæsning.


 

Jeg søger en engelsk korrekturlæser

Der er mange studerende, der kaster sig ud i en søgning på Google og søger efter en engelsk korrekturlæser. Der er flere om buddet, vil det vise sig, og vi er glade for at kunne tilbyde den bedste engelske korrekturlæsning, nuanceret og empatisk er den, og når det kommer til prisen, er vi studievenlige, ligesom vi er særdeles servicemindede. Du kan således altid regne med os.

Du vil komme i kontakt med Martin, som vil tage fat i din opgave og sikre sig, at vi har alle de fornødne oplysninger. Han vil muligvis kontakte dig, hvis han har brug for at stille dig et afklarende spørgsmål. Du har også mulighed for at skrive en kommentar til din opgave.

Det anbefaler vi dig, for på den måde kan korrekturlæseren hurtigt skyde sig ind på det felt, du skriver opgave inden for, og det er også her, du kan skrive, hvis der er noget specifikt – det være sig nutids-r, eksempelvis – som den udvalgte korrekturlæser meget gerne må være ekstra opmærksom på.

Aftale om korrektur

Denne kommentar går netop direkte med videre til korrekturlæseren. Du kan også notere, om det er en jura-relateret opgave, som du har brug for hjælp til. Vi korrekturlæser også juraopgaver, det har vi stor erfaring med. Du kan også skrive lidt om dine tanker, og korrekturlæseren vil forsøge at kigge nærmere på disse.
 


Hvordan bestiller jeg korrektur?

Hos Studiekorrektur er det meget enkelt. Vi har tilstræbt at gøre bestilling af korrekturlæsning så ligetil som muligt, således at du som studerende ikke skal bruge unødig tid på at sætte dig ind vanskelige procedurer.

Du klikker dig ind på vores bestillingsside. Det gøres her. Herigennem guides du til nogle valg. Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur, mens det også er her, du kan vælge ekspreslevering, hvis du har behov for hurtig og samtidig grundig korrektur.

Vælger du Standardkorrektur, vil korrekturlæseren læse basiskorrektur på din opgave. Her vil stave- og tastefejl blive rettet til, mens også kommaet bliver sat på plads. Prisen er 29,95 DKK pr. normalside, hvor en normalside svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum. Vælger du Premiumkorrektur, vil der i tilgift være en let sproglig optimering. Det betyder slet og ret, at eventuelt kringlede sætninger vil blive omskrevet, så de står skarpere. Er korrekturlæseren blot det mindste i tvivl, vil der i stedet for en direkte redigering blive skrevet en kommentar i højre margin af opgaven, som du så selv sidenhen kan forholde dig til. Prisen for denne form for korrektur er kun 34,95 DKK. Læs gerne mere her.

Du bliver også bedt om at indtaste det samlede antal tegn med mellemrum, og vi vil da regne sidetallet ud å den baggrund af den oplysning. På den måde kommer du kun til at betale for den tekst, du sender til os, og altså ikke for eventuelle figurer og tabeller, der måtte forekomme i opgaven.

Det er temmelig fair, synes vi. Når du uploader din opgave, kan du sende os hele opgaven. Du kan også vælge at klippe den tekst ud, som du ønsker at få korrekturlæst. Det er helt op til dig.

Dernæst indtaster du dine oplysninger, uploader opgaven og indtaster betalingskortoplysninger, og slutteligt vil du modtage en bekræftelse på din bestilling. Den sendes til den mail, du har brugt ved upload af opgave.

 


To dokumenter – korrekturlæst og sendt via e-mail

Du vil modtage to dokumenter; et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Vi anvender Words korrekturfunktion, registrer ændringer, og korrekturlæseren gemmer en version af din opgave, hvor alle markeringer vil være synlige, hvilket vil være dokumentet med korrektionstegn. Korrekturlæseren gemmer også en version, hvor alle rettelser vil være implementeret i opgaven. Det er versionen, der slet og ret hedder uden korrektionstegn.

Hvis du tager udgangspunkt i sidstnævnte, bliver du hurtigt klar til aflevering. Der kan forekomme kommentarer i denne version uden korrektionstegn, som du bør forholde dig til og tilrette, men de egentlige grammatiske ændringer, kommatering og rettelse af stave- og slåfejl, vil allerede være rettet til.

Slutteligt er det vigtigt for os at fastslå, at vi behandler alle opgaver med den største fortrolighed. Det kan du vide dig helt sikker på, og du skal også vide, at vi gerne underskriver en NDA, hvis det har din interesse. Det kan jo være, at du skriver opgave for en virksomhed, og de efterspørger muligvis en sådan aftale om fortrolighed. Fortæl os det, og vi hjælper dig omgående.Priser og bestilling af korrekturlæsning på engelsk

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).