Besked

Denied access.

🥇 Billig korrektur hos StudiekorrekturHos Studiekorrektur er du sikret billig korrektur på din opgave. Vi tilbyder studerende korrektur på fx bacheloropgaver - for blot at nævne ét eksempel på de mange typer af opgaver, vi har læst korrektur på.

Derudover kan du også få læst korrektur på SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger, SSO-opgaver og disputatser.
Vi læser korrektur på engelsk og på dansk.Hos Studiekorrektur sidder vi klar til at hjælpe lige netop dig med korrekturlæsning af din opgave – vi er kun en mail eller et opkald væk, og vi svarer hurtigt.
Den bedste korrektur på markedet

Vores korrekturlæsere har alle en uddannelse inden for sprog og kommunikation. De er ligeledes alle sprængfyldt med erfaring inden for branchen. Det gælder vores engelske korrekturlæsere, og det gælder vores danske korrekturlæsere.

Alle vores korrekturlæsere er nøje udvalgt. De har hver især været igennem en meget svær test og en dertilhørende dybdegående vurdering. Vores arbejdsmetode er således strømlinet og til at afkode for den studerende.

Hos Studiekorrektur sætter vi grammatisk komma, og vi har skærpet den sproglige koncentration, således at det netop er hos netop os, de skarpeste korrekturlæsere befinder sig.
Så hvis du skal have hjælp til at sætte kommaet på plads og få luget ud i din opgave, er Studiekorrektur klart den bedste korrekturløsning.
 
Billig korrektur hos Studiekorrektur


Korrektur på opgave – en vigtig beslutning

Vores fokuspunkt er utvivlsomt at hjælpe de studerende i den afsluttende del af skriveprocessen og gennem korrekturlæsning være med til at sætte punktum for en presset periode med opgaveskrivning.

Man skal ikke undervurdere vigtigheden af korrekturlæsning. Censor lægger unægtelig mærke til de steder, hvor der mangler et komma, og til de sætninger, der er kringlede, og som kunne trænge til en omformulering. Afleverer du et speciale med disse sproglige mangler, vil det afgjort være med til at trække ned i bedømmelsen, og det mener vi er en skam, for det kan reddes med korrektur hos Studiekorrektur.
 

Studiekorrektur står for fleksibel og billig korrekturlæsning

Hos Studiekorrektur vil du stifte bekendtskab med Martin. Han er firmaets ansigt udadtil, og det er ham, der tager sig af alle kundehenvendelser – hvad end det er på mail, over telefon eller over Facebook, vil du få fat i ham, og han er meget nærværende disse steder.

Hos Studiekorrektur sætter vi en ære i at være hjælpsomme og yderst nærværende ved enhver henvendelse. Bestiller du korrektur hos os, vil du derfor opleve, at vi svarer hurtigt, og at vi tager os tid til at lytte til dine tanker og dine behov, hvorigennem vi i fællesskab finder den bedste løsning på korrekturlæsning.
 
Korrekturlæsning billig hos Studiekorrektur

Korrektur og hurtig levering – Studiekorrektur er førende!

Med korrektur hos Studiekorrektur er du sikret markedets hurtigste leveringstid! Vi fokuserer på at gøre korrekturlæsning så direkte og simpelt som muligt. Derfor arbejder vi med to former for levering: normal levering og ekspreslevering.

Det er her vigtigt at fremhæve, at vi skelner mellem over og under 20 normalsider (2.400 anslag med mellemrum svarer til én normalside).
Med normal levering er leveringstiden blot 48 hverdagstimer (2 hverdage) for en opgave på færre end 20 normalsider.
Er opgaven over 20 normalsider, vil korrekturlæsningen tage op imod 72 hverdagstimer (3 hverdage).

Du kan endog - mod et gebyr på 50% - tilkøbe ekspreslevering. I dette tilfælde barberes leveringstiden ned med 24 hverdagstimer (1 hverdag). Således rammer vi blot op imod 24 hverdagstimer for opgaver under 20 normalsider og kun op til 48 hverdagstimer (2 hverdage) for opgaver på mere end 20 normalsider.
Hvad er prisen?
 


Billig og hurtig korrektur hos Studiekorrektur

Billig korrektur – det kan vi hos Studiekorrektur garantere. Vi kan ligeledes garantere, at du ikke kommer til at betale for meget. Hos os betaler du for lige nøjagtig det stykke tekst, du ønsker korrektur på.Derfor udregner vi prisen ud fra antal normalsider. Du betaler med andre ord for de sider, du sender til korrektur.
Du har 2 muligheder for korrektur: Standardkorrektur eller Premiumkorrektur. 95% af vores kunder vælger Premiumkorrektur, idet man da også vil få en lettere sproglig optimering med i købet. Prisen er her 34,95 DKK per normalside.
 
 • Lad os tage et eksempel: Et speciale på 240.000 anslag med mellemrum svarer til 100 normalsider. Prisen vil da blive 34,95 * 100 = 3495,00 DKK.
 • Den normale leveringstid vil være op imod 72 hverdagstimer. Bestiller du korrektur på dit speciale en mandag klokken 09:18, vil du dermed have opgaven tilbage allerede torsdag kl. 09:18.Priser og bestilling af korrektur 

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.