🥇 Korrekturlæsning af din SRP

Korrektur af SRP/studieretningsprojekt har vi hos Studiekorrektur stor erfaring med. Vi har meget dygtige korrekturlæsere tilknyttet. De sørger for at fange sproglige og grammatiske fejl. Opgaven bliver derved rettet til, så den står skarpt frem.

Uanset hvilket emne du skriver opgave inden for, kan vores korrekturlæsere rette opgaven. De koncentrerer sig om sætninger, grammatik og vendinger.Korrektur på SRP-opgaven


Vi retter alle former for opgaver. Som opgaveskriver har du brugt mange timer på at skrive din SRP, og det kan derfor ikke undgås, at der sniger sig fejl ind i dokumentet, eksempelvis stavefejl og tegnsætning. 
Korrekturlæsning af en SRP-opgave kan betyde meget. 
Censor skal bedømme det sproglige, og det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at der ikke er nogen kommafejl. Hos os sættes kommaet rigtigt, samtidig med at vi får styr på det grammatiske i din SRP-opgave.

SRP-korrektur

Det kan få betydning for den karakter, du modtager for dit arbejde med dit studieretningsprojekt. Censor vil unægtelig bide mærke i grammatiske fejl og sproglige uklarheder, herunder slåfejl, under gennemlæsning af din opgave.

Derfor tilbyder vi de studerende at få læst korrektur på opgaven, og hos Studiekorrektur har du mulighed for at vælge professionelle korrekturlæsere til optimering af din opgave. Vi kan med andre ord rette SRP-opgaver.

Derudover korrekturlæser vi også SSO-opgaver.

Ved at klikke dig ind på vores reservationsside sikrer du dig, at en af vores korrekturlæsere har tid til lige netop din opgave.

Du udfylder formularen på hjemmesiden, og du vil efterfølgende modtage en bekræftelse pr. mail.

Reservationen er ikke mere bindende, end at du til enhver tid kan kontakte os og ændre i bestillingen.
 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Priser på og bestilling af korrektur

Ved bestilling bliver du bedt om at forholde dig til, om du ønsker Standardkorrektur eller Premiumkorrektur.

Du betaler pr. side, hvor én side svarer til 2.400 anslag (med mellemrum).

Vælger du Standardkorrektur, er prisen 29,95 kr. per side. Vælger du Premiumkorrektur, er prisen 34,95 kr. per. side.

Søger du måske speciale på engelsk, rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, engelsk grammatik opgaver, bachelor opgave hjælp, speciale hjælp, hjælp til speciale? 
Det kan også være, du søger en betalæser? 

Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores servicer her.


Ekspreslevering

Er du presset på tid, tilbyder vi ekstra service med hensyn til leveringstid.

Har du eksempelvis en SRP-opgave på under 20 sider, tilbyder vi hurtig levering. Mod en ekstra betaling på 50% går der, fra du bestiller korrekturlæsning inde over vores hjemmeside, til du har opgaven retur i rettet form, kun 24 hverdagstimer.

Priser og bestilling af korrekturlæsning