✅ Proofreading - Engelsk Korrektur


Skriver du speciale på engelsk?


Flere og flere studerende skriver opgaver på engelsk. Det er helt ned til SRP-opgaver på engelsk.

Hvordan får man en til at læse korrektur på engelsk? 
Hvem kan stå for engelsk proofreading?

Studiekorrektur er et dansk foretagende, der meget direkte tilbyder proofreading service – med andre ord er det sådan, at vores professionelle engelske korrekturlæsere tilbyder proofreading alle ugens dage.

 


Proofreading service


Proofreading service i Danmark hos Studiekorrektur

Vi er stedet, de studerende går hen, når de søger efter hjælp til korrekturlæsning af studieopgaver.

Vi har siden 2014 sørget for korrekturlæsning på både dansk og engelsk.

Det har drejet sig om korrektur på bacheloropgaver, specialekorrektur og ph.d.-korrektur. Det har med andre ord drejet sig om korrekturlæsning på dansk og korrekturlæsning på engelsk, også kaldet proofreading.

Professionel Engelsk Korrektur - Proofreading


Vi oplever, at flere og flere studerende i Danmark skal skrive opgave på engelsk, og det stiller naturligvis krav til de studerende i Danmark.

Eksempelvis skal man sætte komma på en helt anden måde på engelsk, for der er ganske enkelt helt andre kommaregler, når man skriver på engelsk. Og der er sandelig mange, der har svært ved blot at sætte komma på dansk. Det bør man skrive sig bag øret.

Vi ved udmærket, at det er svært at lære at sætte komma på engelsk, og det er netop derfor, vi samarbejder med de dygtigste proofreaders in English, som de kaldes hos os, for vi går direkte til modersmålet.


Studiekorrektur-Trustpilot
 Rettet over 5.000 opgaver

 Førende siden 2014

 Nummer 1 på Trustpilot


Vi samarbejder med engelske korrekturlæsere, der igennem årene har læst korrektur på mange opgaver. Proofreading kan betale sig.

Det er altid noget, der udspiller sig som det sidste inden aflevering, for her får den engelske korrekturlæser mulighed for at gå i dybden med opgaven i denne form for billig proofreading, vi kan tilbyde.

 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. 
Proofreading – online korrektur for studerende

Er det godt at få en engelsk korrekturlæser til at stå for proofreading? Det er et godt spørgsmål at stille sig selv.

Stiller man sig selv det spørgsmål, er det typisk sådan, at man er tæt på at tage skridtet og booke en proofreader til sit engelske speciale, eksempelvis. Man skal erkende behovet, og så kan man derfra reagere på det.

De studerende, der gør brug af vores proofreading service, er et skridt foran de andre studerende, for det er altid sådan, at man overser fejl i sin opgave.

Billig korrekturlæsning af specialer, bacheloropgaver, SRP-opgaver, SSO-opgaver og Ph.d.-afhandlinger

Du skal huske på, at du har siddet i mange dage og endda måneder med opgaven og er blevet helt hårdhudet i den forstand og er smeltet sammen med opgaven, så du har meget svært ved at se, om denne og denne sætning fungerer.

Forstår man det? Kan jeg omformulere? Alene af den grund er det en rigtig god idé at få en anden til at gå din opgave efter, for der vil altid være små sproglige fejl og mangler, som der bør rettes op på.

Censor slår med andre ord ned på de grammatiske fejl i opgaven. Proofreading hos Studiekorrektur kan ændre på det. Vælger du at gøre brug af vores Proofreading, vil du skabe ro, for så behøver censor ikke at stoppe op i læsningen. Sproget er godt, og forståelsen er umiddelbar.

Der vil ikke være nogen irritation at spore, og du vil efter god proofreading ende med at ramme en meget bedre karakter.
Tænk lige over den mulighed!

For mange studerende er specialet afgørende. Det er en krævende proces, hvor man slider sig selv op, og det kan også have stor betydning for den videre karriere, hvilken karakter man ender med at få for specialet.

Vi kan garantere, at censor er mere mild og glad efter at have læst en opgave, der er godt skrevet, hvor der er luget ud i alle fejl, og bedømmelsen bliver ganske givet bedre. Vi taler af erfaring.

Få en til at læse korrektur på din opgave
 


Myter om proofreading

 1. Korrekturlæsning i Word?
Vi ved ikke helt, hvorfor denne myte kan have et liv, men vi hører om den nogle få gange i løbet af et år, og det er ærgerligt.

Der er netop dem, der tror, at korrekturlæsning ikke er andet end Words stavekontrol.

Her er tanken, at slår man den til, og tjekker man den løbende, vil man se, at de afgørende fejl og mangler i opgaven vil blive rettet til, og så er der – wupti – ikke nogen fejl at spore overhovedet, og man kan læne sig tilbage og slappe af, bare vente på den gode karakter for opgaven.

Helt sådan forholder det sig nu desværre ikke.

Word kan simpelthen ikke læse korrektur. Word kan komme med forslag i stavekontrollen, og disse går udelukkende på – deraf navnet – stavning, og altså ikke formuleringer endsige komma.

Der er så meget mellem linjerne, som stavekontrollen simpelthen ikke fanger, og derfor er det nogle gange bedre at slå den fra, idet den kan forvirre noget så gevaldigt.

Det skaber jo så et værre resultat. Det er sandt, at den nogle gange kommer med forslag til, hvor kommaet skal stå, men disse forslag bølger i vinden, og man kan virkelig ikke stole på Word og korrektur, så nej, der er ikke skyggen af korrektur i Word. Fik vi lige aflivet den myte? Forhåbentlig.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på Trustpilot


Det er mennesker, der er de bedste korrekturlæsere, og derfor samarbejder vi også udelukkende med de dygtigste engelske proofreaders og danske korrekturlæsere.

De har flere års erfaring med proofreading af engelske og danske opgaver, og de ved, hvordan man får en opgave til at spille sprogligt set.
 
 1. Jeg kan få min ven til at læse korrektur på min opgave.
Det kan du helt sikkert. Vi skal ikke kunne sige, om det faktisk er et godt match. Det kan også være, at du kender en i din familie, som er god til at læse og rette opgaver igennem. Måske er der endda tale om en lærer i dansk, og så er alt godt – tilsyneladende!

Vi har – vi skal her være helt ærlige – desværre erfaret, at selv en dansklærer ikke nødvendigvis er en god korrekturlæser.

Vi ved også, at en ven kan være den forkerte at vælge, fordi vedkommende har meget andet at se til også, og vedkommende kender til din måde at skrive på, så det bliver ikke en tilbundsgående korrekturlæsning. Det er en skam.

En helt uvildig og endda professionel korrekturlæser vil være det bedste valg i mange situationer, og det er her, Studiekorrektur kan komme ind i billedet, for vi tilbyder gode priser på proofreading, udført af professionelle proofreaders.

De friske, professionelle øjne vil bare fange mere end mange andres, og det vidner vores anmeldelser på Trustpilot også om.
 
 1. Det er dyrt at få læst korrektur
Det er altid et spørgsmål om, hvad man vil give for varen. En pris er en pris, og vi har sat vores priser på korrektur lavt og efter den kvalitet, vi kan tilbyde, for ét er sikkert: Vi går ikke ned i en pris, hvor det går ud over kvaliteten.

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur skal virkelig være en god oplevelse, og det skal gerne være den bedste oplevelse i dit studieliv.

Proofreading - korrektur på engelsk

Derfor går vi altid meget grundigt til værks, når vi læser korrektur, og vi hører meget gerne om din opgave, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvad det er, korrekturlæseren skal være særligt opmærksom på i sin rettelse.

Du får en god pris på korrektur.

Det kan være, du tumler med nutids-r, eller også er du ikke særlig god til at sætte komma.
 
Det kan også være, at du vil have hjælp til at strukturere din opgave og få en til at se på den røde tråd i din opgave.

Måske er det sådan fat, at du vil have hjælp til at skrive problemformuleringen eller hjælp til at skrive en god indledning.

Og hvordan er det med et abstract? Hvordan skriver man egentlig et abstract på engelsk? Det er der råd for.

Helt basalt: Hvordan skriver man en god opgave. Hvem kan hjælpe med at skrive en akademisk opgave?

Hvad koster det så at få læst korrektur bagefter? Vi tilbyder opgavesparring også – bare til info.

Læs gerne om 10 gode grunde til at få læst korrektur.

 

Proofreading og korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk


Priser på proofreading

Vi har altid gode priser på proofreading. Vi kan med andre ord altid give dig et godt tilbud på korrektur.

Som udgangspunkt har vi priser fra 29.95 kr., og det er den service, vi kalder Standardkorrektur, du her får.

Her vil korrekturlæseren sætte komma og rette til med hensyn til stave- og tastefejl.


Komma på engelsk:

Vi tilbyder også en udvidet korrekturlæsning – hos os kaldet Premiumkorrektur, hvor korrekturlæseren vil sætte komma i din opgave og udrydde stave- eller slåfejl. Den helt store gevinst her vil være, at korrekturlæseren også vil udrydde alle tvivlstilfælde og ganske enkelt omformulere kringlede sætninger. Det er her, censor bliver ekstra glad.

For det betyder noget for opgaven. Og det er her, du kan gå efter et 12-tal for dit speciale, hvis det er et sådant, du skriver på.
Vidste du for eksempel, at censor typisk skal tillægge det sproglige i en opgave ca. 50 % af karakteren.

Det er alligevel noget, synes vi, og derfor er vi glade for, at vi kan tilbyde en god pris på proofreading.

Vi er også glad for, at det er lovligt at få læst korrektur på opgaver, man selv har skrevet. Vi fixer ganske enkelt ikke nogen opgaver, og vi skriver derfor ikke opgaver for studerende. Det er ikke i orden, synes vi.
 


Hurtig levering – korrektur/proofreading med det samme

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De engelske proofreaders er alle nøje udvalgt til at læse korrektur på de engelske opgaver, og det er typisk specialer, de sidder med.

Har du et speciale, vi skal læse korrektur på, og sidder du og putter med spørgsmål i den forbindelse? Skyd løs.

Martin er manden, du kan tage fat i, for han ved lige, hvordan man beroliger en studerende, og han svarer så hurtigt som muligt. Enten på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Der findes ikke dumme spørgsmål.

En af de måder, de fleste studerende bliver meget rolige, er, når de hører, at vi kan garantere, at vi kan læse korrektur og levere inden for maks. 72 timer.

Det er kort tid, og vi kan næsten sige, at det er korrektur med det samme, for det er sandelig med kort varsel.

Og det er sådan, det er, for vi vil meget gerne være meget fleksible, når det kommer til proofreading.

Vi er perfektionister med hensyn til god korrekturlæsning.

 


Billig proofreading/korrekturlæsning

Vi ved godt, at de studerende undertiden er lidt pressede – både på tid og i særlig grad også med hensyn til penge.

Det er nogle steder dyrt at få læst korrektur, og vi vil derfor gerne være et billigt alternativ, der dog stadig kan vise, at kvaliteten er i top.

Engelsk korrekturlæsning til en god pris

Vi leverer aldrig opgaver tilbage, vi ikke kan stå inde for, og vi går altid i dybden med den korrekturlæsning, vi er blevet bedt om at udføre, så du kan uden tvivl regne med os.

Det er klart, at vi tilbyder tilfredshedsgaranti – det kan ikke være anderledes, og det skal du derfor vide, at du kan hvile i, når du bestiller korrektur hos os.

Det er altid muligt at ønske noget særligt, når det kommer til korrekturlæsning. Der er eksempelvis nogle, der bare ved, at der skal sættes ekstra ind over for formuleringer, og det er meget godt at skrive det ønske ned, for så ved korrekturlæseren på forhånd, hvad der skal gøres ved sproget.

Vi går aldrig ind i det faglige af en opgave, for det er ikke vores arbejdsområde.

Vi er specialister udi specialekorrektur, ikke specialeskrivning. Vi har sjovt nok speciale i at læse korrektur på specialer, og det gør vi gerne, hvad enten der er tale om et engelsk eller dansk speciale.
 Fortrolighed

Alle opgaver bliver behandlet med den størst mulig fortrolighed. Vi ved godt, at der kan være studerende, der eksempelvis skriver speciale i et samarbejde med firmaer, og derfor må der ikke slippe det mindste ud derfra.

Vi underskriver på den baggrund meget gerne en NDA, og vi forholder os altid sikkert til de opgaver, der tikker ind til korrektur. Vi skal i disse tider ikke risikere noget, og derfor er det ganske sikkert at sende en opgave til korrektur hos Studiekorrektur.

Proofreading er en engelsk størrelse, og det er muligt med online-korrektur anno 2019, fordi de engelske korrekturlæsere, vi anvender, sidder i engelsktalende lande og kan hjælpe.

Hvis du ønsker hjælp til at få styr på britisk engelsk, siger du til, for det er muligt. Det er også muligt at lade en engelsk korrekturlæser rette til, så det matcher amerikansk-engelsk. Det kan vi stå inde for, for det er en del af vores korrekturlæsning og vores gode service.

Skulle du have spørgsmål, må du meget gerne rette henvendelse til os.

Du kan også allerede nu vælge at reservere tid til korrekturlæsning – det kan betale sig, hvis du vil have en god karakter for din opgave.Priser og bestilling af proofreading

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.