🥇 10 gode grunde til korrekturOvervejer du også at få en korrekturlæser til at læse korrektur på din opgave?

Her kan du få 10 gode grunde til at få en til at læse korrektur for dig.

Ti gode grunde til korrektur

Det kan betale sig at få hjælp til at få læst korrektur.

Uanset, om du skriver på en bacheloropgave, et speciale eller en ph.d.-afhandling, er det vigtigt, at der ikke er sproglige fejl.
 • Kommafejl trækker ned.
 • Stave- og tastefejl ligeså.
 • Kringlede sætninger skaber forvirring.
 
Hvad går korrekturlæsning ud på?

Du kan her se nærmere på 10 gode grunde til at få en til at læse opgavekorrektur på din opgave.

 


10 gode grunde til korrektur

 1. Du stirrer dig blind på din opgave
Når man sidder i mange dage med sin opgave og skriver på den i løbende forstand, har man ganske enkelt meget svært ved selv at skulle læse korrektur på sin opgave.

Man ender sådan set med at stirre sig blind på sin opgave. Der er formuleringer, man umiddelbart selv forstår, men som en udenforstående vil have vanskeligt ved sådan uden videre at sætte sig ind i.

Derfor er det en kendt sag, at man som opgaveskriver ikke selv kan læse korrektur på sin opgave. Man har brug for friske øjne, så man kan få luget ud i fejl og mangler.
 
 1. Hvordan staver man til?
Tit bliver man i tvivl om, hvordan man staver til det og det ord, når man skriver, og man vil så nødig stoppe op og slå hvert enkelt ord efter i ordbogen.

Denne tilgang kan man så meget passende gemme til sidst, for det er ikke godt at dræbe det tempo, den progression, man har fat i, når man skriver opgave. De studerende er pressede nok i forvejen, for man får ikke lang tid til at skrive sin opgave.

Derfor skal man hele tiden økonomisere med tiden og skabe sig de bedste forudsætninger for at skrive. Det er godt at lægge en skriveplan, og man skal ikke gerne blive bremset af disse sproglige problematikker.

Det kan her anbefales, at man i stedet for at blive frustreret over dette sætter tid af til en endelig gennemgang af opgaven.
En professionel korrekturlæser vil da kunne rette op på stave- og tastefejl og kringlede sætninger efterfølgende.

Billig Studiekorrektur

En professionel korrekturlæser kan også ses som en god kommaretter, for en korrekturlæser kan sætte kommaet grammatisk på plads, således at læsningen forløber så let som muligt.

En korrekturlæser kan med det samme spotte de steder, hvor der er stavefejl, og sætningerne bliver lynhurtigt og professionelt rettet op, så de virkelig spiller.

Du skal dermed ikke bekymre dig om det, når du skriver på din opgave.
 
 1. Hvor skal der være komma?
Det er altid spørgsmålet. Det er en sikker sag, at det er vanskeligt at sætte komma. Man skal være trænet i at sætte komma, sådan er det, og det er ganske enkelt ikke noget, man sådan uden videre lige lærer hen over natten (desværre).

Det er i den situation godt, der findes professionelle korrekturlæsere. De kan virkelig sætte sig ind i de grammatiske regler og sikre, at du ender med en opgave uden kommafejl.

En kommafejlfri opgave er altid noget, censor hilser velkommen. Faktisk er det sådan fat, at hvis der ikke er kommafejl i den opgave, censor sidder med, er censor mere tilbøjelig til at give dig en god karakter.

Censor bryder sig ganske enkelt ikke om at se, at der er kommafejl, for de trækker ned. Derfor kan det være meget godt at anvende en korrekturlæser, der har styr på kommareglerne.

 Billig korrektur hos Studiekorrektur
 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave.  1. Afleveringsdatoen kommer løbende
Som studerende er man meget presset. Det er et faktum. Man har nok at gøre med at skrive på sin opgave, og man har svært ved at sætte tid af til også at få læst korrektur på opgaven.

Det er ikke let at nå at læse korrektur på sin egen opgave, og faktisk er det også mere eller mindre umuligt. Som studerende har man altid en afleveringsdato at skrive sig frem imod, og den kommer hastigt løbende.

Hvordan skal man i det hele taget i den situation sætte sig ind i alle de regler, der knytter sig til sproget? Hvordan skal man netop selv kunne læse korrektur på sin egen opgave i den forbindelse?

Det er meget vanskeligt. Derfor kan det være en af de bedste beslutninger i dit studieliv, at du vælger at lade en professionel freelance-korrekturlæser rette din opgave igennem.

Det kan være udslagsgivende i forbindelse med, at du kan sikre dig en god karakter for din opgave. Det er værd at overveje, må vi sige.
 
 
 1. Censor bedømmer det sproglige i opgaven
Som tidligere nævnt skal censor ved siden af den faglige bedømmelse også forholde sig til, hvordan opgaven er skrevet. Det tæller positivt med i bedømmelsen, at du som studerende skriver i et præcist og klart sprog, og at der ikke er kommafejl eller stave- samt tastefejl.

Censor vil så gerne læse en opgave, hvor formuleringerne er knivskarpe, og hvor pointerne er til at få øje på lige med det samme. Du skal derfor undgå at skrive i et kringlet, opstyltet sprog, for det kan være med til at forvirre censor.
Hold derfor sproget klart og tydeligt.

Billig korrekturlæsning af specialer, bacheloropgaver, SRP-opgaver, SSO-opgaver og Ph.d.-afhandlinger

Her kan en korrekturlæser være med til at rette op på opgaven og på sproget. En korrekturlæser luger ud i det skriftlige og ender med at sørge for, at censor snildt kan følge din argumentation og måde at skrive på.

En korrekturlæser er de friske øjne, der justerer på det sproglige i opgaven. Du får ganske enkelt en bedre opgave ud af det.
 
 
 1. Hvordan skriver man i et akademisk sprog?
Mange studerende får at vide, at man får en god karakter, hvis man evner at skrive sin opgave i et akademisk sprog. Derpå spørger mange sig selv, hvordan man skriver i et akademisk sprog, hvordan man skriver en akademisk opgave.

Hvad vil det sige, at man bevæger sig ind i akademisk opgaveskrivning? Det er en tanke værd. For faktisk behøver det ikke betyde, at du skal skrive kringlet og i lange sætninger med mange led, for den opbygning skaber ikke umiddelbart en god karakter.

Faktisk er det mange gange bedre at skrive i korte, præcise sætninger, vendinger og formuleringer, for de glider bedre ind i censors bedømmelse og trækker uvægerligt karakteren op.

Igen kan korrekturlæsning være med til at skabe det udgangspunkt, for med Premiumkorrektur hos Studiekorrektur vil det være sådan, at korrekturlæseren sætter sig ind i din opgave og optimerer på sproget, gør opgaven lettere at forstå.

Med korrekturlæsning kan du netop sikre dig, at du ender med en akademisk opgaveskrivning, der rammer lige øjet. Korrekturlæsning kan hjælpe dig i retning af det egentlige akademiske sprog.
 
 
 1. Må jeg skrive ’jeg’ i min opgave?
Undervejs i din studietid kan du blive helt i tvivl. Må man skrive personligt og subjektivt i opgaven? Mange får at vide, at man for alt i verden skal skrive i passive vendinger. Altså med s-lyd i ordene. ’Det menes’, ’det gøres’, ’det antages’.

En god korrekturlæser

Det er ikke hele sandheden, for i mange tilfælde er det godt i nogle situationer at slå fast i en subjektiv tone, at ’jeg mener’, eksempelvis. Det skaber niveau og perspektiv i opgaven.

Det er klart, at det ikke skal misbruges, og der er derfor tale om en balancegang. Den passive tilgang kan skabe distance, og det er også noget, der kan ramme censor, som så ikke føler sig engageret i opgaven, hvorved karakteren kan dale.

Derfor må du gerne være mere aktiv i din skrift. Her kan en freelance-korrekturlæser hjælpe dig med at skabe det rigtige sprog, den rigtige balance i måden, du skriver på. Korrekturlæsning retter op på opgaven og skaber den bedste forudsætning for en god karakter.
 
 
 1. Bliver jeg fanget i plagiat?
Du skal ikke være bekymret for at risikere for at blive fanget i en plagiatkontrol. Urkund fanger ikke dem, der anvender korrekturlæsning, for korrekturlæsning er tilladt.

Det er en praksis, man som studeredne og som skrivende i al sin enkelthed bliver rådet til at sætte tid af til. Faktisk roses man tit for, at man kan se, at man har behov for korrekturlæsning. Der er ikke nogen mennesker, der skriver perfekt, og derfor har alle tekster brug for en second-opinion, og her kan man med stor fordel gøre brug af en person, der ved alt om de grammatiske regler.

Så det er - med andre ord - ikke snyd at få en anden til at læse korrektur på din opgave.


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på TrustpilotKorrekturlæsning skal du derfor ikke være tilbageholdende med. Det er en god beslutning, som for alvor kan få positiv indvirkning på din karakter.
 
 1. Hvordan skriver man en god problemformulering?
Mange tumler meget med, hvordan man skriver en god problemformulering. Og det er altid en tanke værd. Her får du virkelig sat fokus på, hvordan du skal forme opgaven, og det er her, dit sprog kommer på en prøve.

Derfor er det vigtigt, at du sætter tid af til at få godt fat i problemformuleringen, for det tager tid at skrive en god problemformulering. Du kan med fordel allerede indledningsvist tage fat i en professionel korrekturlæser.

En professionel korrekturlæser kan nemlig med fordel igangsættes allerede fra problemformuleringen. En korrekturlæser kan læse med og sikre, at problemformuleringen bliver udformet på bedste og mest korrekte vis. En korrekturlæser kan således være sparringspartner.

Studiekorrektur tilbyder professionel korrekturlæsning af specialer, bachelorprojekter, SRP-opgaver, Ph.d.-afhandlinger og deslige til en god pris.
 
 1. Hvordan skriver man en god indledning?
Det samme gør sig gældende med indledningen. Korrekturlæsning af en indledning er vigtigt.

Indledningen er det første, læseren møder, og her må der simpelthen bare ikke være sproglige fejl og uklarheder, for det trækker straks karakteren ned på et niveau, du helst ikke vil begynde på, og det kan så være en rejse op ad bakke derfra.

En korrekturlæser kan være med til at råde bod på dette, og en professionel korrekturlæser kan dermed være en god vejleder, når du skal skrive en god indledning.

 Proofreading og korrekturlæsning af opgaver på dansk og engelsk


Korrekturlæsning er lovligt. Studiekorrektur har speciale i at læse korrektur

Det er 100% tilladt og lovligt at få en professionel korrekturlæser til at rette din opgave igennem. Det har altid været tilladt at få en korrekturlæser til at hjælpe med at sætte komma og rette op på sætninger.

Vi går aldrig ind i det faglige af en opgave. Vi forholder os med andre ord udelukkende til det sproglige i en opgave.

Derfor er der ikke nogen risiko forbundet med at bestille korrekturlæsning hos Studiekorrektur.

Vi læser hos Studiekorrektur korrektur på alle former for opgaver.

Det har vi gjort siden 2014. Det er således blevet til korrekturlæsning af tusindvis af opgaver. Vi læser korrektur på SRP-opgaver, bacheloropgaver, specialer og ph.d.-afhandlinger. Vi gør det altid med stor præcision. Vi kan tilbyde både dansk og engelsk korrekturlæsning til en god pris.

Du er altid meget velkommen til at tage fat i os og modtage et tilbud på korrekturlæsning. Du kan fange os på 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Vi svarer så hurtigt som muligt.
 Meget billig korrekturlæsning på både dansk og engelsk

Vi hjælper med engelsk korrekturlæsning og dansk korrekturlæsning – som det også står skrevet ovenfor.

Proofreading er der mange, der søger på, og her er vi glade for at kunne løfte sløret for, at vi også samarbejder meget tæt med engelske korrekturlæsere.

De har alle engelsk som modersmål og kan således meget direkte korrekturlæse engelske opgaver, og det er jo faktisk sådan fat, at er der mange studerende, der skriver et speciale på engelsk, der så efterfølgende skal korrekturlæses.
Her kan Studiekorrektur komme ind i billedet.
Vi sørger for altid at levere korrekturlæsning på dansk og engelsk med et solidt aftryk, for vi jagter sammen med dig en god karakter.

Korrekturlæsning kan netop vise sig at være det mest afgørende valg, når det kommer til ønsket om en god karakter.

Censor er nemlig meget venligt stemt over for korrekturlæsning, i særdeleshed over for opgaver, der smiler sprogligt skarpt op fra papiret og kommer den læsende i møde.

Det kan bestemt være med til at formilde censor, at der ikke er kommafejl, så er du ikke nogen kommaørn, kan vi hjælpe dig med at flyve specialet i mål til en god karakter.Priser og bestilling af korrekturlæsning af specialer, bacheloropgaver, SRP-opgaver og ph.d.-afhandlinger

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).