🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Engelsk korrektur

Vi læser korrektur på engelske opgaver også.
Vi samarbejder med professionelle og meget erfarne korrekturlæsere i den forbindelse. 


De retter til, så der ikke er nogen kommafejl. 
De luger ud i stave- og tastefejl, så der ikker skyggen af fejl i den forbindelse.
De omskriver sætninger, der ikke giver mening.

Du kan indhente et uforpligtende tilbud her. 
Du kan også allerede nu reservere tid. 
Studiekorrektur på TrustpilotGode anmeldelser på Trustpilot

God og hurtig svar.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service og utrolig hurtig responstid på henvendelser! Tilfreds med resultatet.

Engelsk korrektur

Der er rigtig mange studerende, der skriver speciale på engelsk, og der er faktisk mange studerende, der er i tvivl om, hvordan kommaet eksempelvis skal placeres, når det kommer til engelsk grammatik. Kører man også med et grammatisk komma på engelsk, sådan som vi kender det fra dansk?

Engelsk korrektur

Engelske specialer afleveres der mange af på landets uddannelsessteder, og det er sikkert og vist, at censor forventer, at der er helt og fuldstændigt styr på den engelske grammatik. Det tæller faktisk ganske meget ned, hvis det viser sig, at der er sproglige fejl og mangler i specialet skrevet på engelsk.

Den kvikke studerende kan straks se, at det kan være vanskeligt at få tid til at rette sit engelske speciale igennem, mens det også kan være noget af en opgave, for et er at have styr på det faglige i sin opgave; noget andet er det sproglige. Sætter du eksempelvis fejlfrit komma på dansk, når du skriver?

Hvad gør den skarpe studerende? Han søger efter Studiekorrektur, for han vil meget gerne have en professionel korrekturlæser til at læse engelsk korrektur på sin opgave. Det kan være, det drejer sig om engelsk korrektur på et bachelorprojekt på engelsk, eller engelsk korrektur på et speciale skrevet på engelsk. Det kan også være, at det drejer sig om engelsk korrektur på en ph.d.-afhandling skrevet på engelsk.Hvordan finder den studerende frem til det bedste sted at få læst korrektur på engelsk?
Google er eventuelt vejen frem. Der kan være flere søgninger, der viser vej til Studiekorrektur – billig korrekturlæsning af opgaver på både engelsk og dansk.
Lad os se lidt nærmere på dem her:
   


Hvem kan korrekturlæse mit engelske speciale?

Der kan, som du kan se, være mange måder at komme i kontakt med Studiekorrektur på. Sagen er den, at det er Martin, der sidder klar til at tage imod din forespørgsel. Han er selv professionel korrekturlæser, og han kan dermed lynhurtigt sætte sig ind i det behov, du måtte have.

Studiekorrektur arbejder tæt sammen med en udvalgt gruppe af engelske korrekturlæsere. Dem kan du hilse på her.

De er udvalgt specifikt til den opgave – at læse korrektur på engelsk på din opgave. De har hver især mange års erfaring som korrekturlæser, og de ved derfor udmærket, hvordan de skal gå til en given opgave. Det kan være, du skriver en engelsk opgave inden for jura, og du har brug for professionel korrektur på engelsk.

Det kan vi hjælpe med. Vores engelske korrekturlæsere er ligesom vores danske korrekturlæsere yderst dedikerede. De ved, hvad det drejer sig om; de har læst korrektur på utallige, faktisk tusindvis af opgaver.

Proofreading - billig engelsk korrektur

Søger du efter en god og billig form for korrektur, er du ankommet til det rette sted. Søger du efter en korrekturlæser til at læse engelsk korrektur? Mange søgninger arter sig således:
   
Søgningerne kan igen her vise sig at være ganske forskelligartede, men det er meget glædeligt at berolige dig med, at det er Studiekorrektur, der rummer svarene på dine spørgsmål.

Send os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – svaret kommer prompte. Du kan naturligvis også ringe til os. Du fanger Martin på dette nummer: 7199 8084.  

 


Korrektur på engelske opgaver

Studiekorrektur har ekspertise i at læse studieopgaver. Vi læser mange opgaver om måneden, og vi læser korrektur på rigtig mange engelske opgaver.
Det kan virkelig betale sig at bestille korrektur på din engelske opgave. Der er rift om Studiekorrektur.

Derfor tilbyder vi også, at du kan reservere tid til korrektur. Det er en meget brugt service. Den er gratis, og den kan bruges som et pejlemærke i en tid med opgaveskrivning; at du har en dato at skrive dig frem imod, og på den måde indregner du også tid til den korrektur, der kan være noget så afgørende.

Vi har flere eksempler på, at korrektur på engelsk har bevirket, at karakteren på opgaven er steget et til to trin, og det er i al fald værd at tage med i betragtning. Mange nævner, at det er alle pengene værd, og vi er naturligvis enige. Se du blot vores fine anbefalinger her.

Engelsk korrektur billig

Det hører med til historien, at vi tilbyder en utrolig lav pris på korrektur. Vi kan faktisk tilbyde dig den bedste pris på korrektur på engelsk. Prisen er studievenlig, der er altid tilbud på korrektur, og derfor sikrer du dig altid rabat på korrektur. Det er brugervenligt og noget af en håndsrækning.

Lad os forestille os, at du sidder og sveder over det engelske bachelorprojekt, du meget snart skal aflevere.
Hvad gør jeg? Jeg kan ikke sætte komma, og jeg ved ikke, om jeg har udtrykt mig klart nok på engelsk. Hvis bare der nu var en eller anden, der kunne læse korrektur på mit engelske bachelorprojekt. Kan man måske bestille korrektur online? Hvor lang tid vil det tage at få læst korrektur på et bachelorprojekt skrevet på engelsk? Det er måske kun korrektur på engelsk af specialer, der typisk tilbydes, eller hvad? Jeg må søge mig frem på Google: Engelsk korrektur billig med det samme. Bum: Studiekorrektur.dk – velkommen!

Vi glæder os til at hjælpe dig med at læse engelsk korrektur på din opgave, uanset om det drejer sig om et engelsk speciale eller et engelsk bachelorprojekt eller for den sags skyld en engelsk ph.d.-afhandling.
 Hvem kan læse korrektur på min engelske opgave

Engelsk korrektur bliver nu altså meget bedre, hvis det er en ’indfødt’, der tager sig af korrekturen på engelsk. Derfor har vi hos Studiekorrektur valgt udelukkende at gøre brug af engelske korrekturlæsere, der har engelsk som modersmål.

Du kan da vælge at gøre brug af den mere specifikke engelske korrekturservice, hvor du alene kan notere, om du ønsker korrektur på engelsk, der tager udgangspunkt i britisk engelsk (UK) eller amerikansk-engelsk (US). Det er en overvejelse værd. Du kan også notere, om du er meget presset på tid, for så kan vi sende din opgave over Atlanten til korrektur i USA, hvorved korrektur på engelsk kan klares hen over natten dansk tid, således at du kan stå op dagen efter til en opgave, der er rettet igennem. Det er da smart!

Tid til engelsk korrektur

Vores engelske korrekturlæsere går direkte til biddet. De sætter komma, og de omskriver eventuelt kringlede sætninger, samtidig med at der også vil blive spurgt nærmere ind til afsnit, der med fordel kan redigeres.

Rettelserne bliver meget synlige for dig, idet vi gør brug af Words korrekturfunktion, registrér ændringer. Du kan derved spore alle rettelser, og du kan vælge manuelt at gå dem igennem ved at acceptere eller afvise hver enkelt rettelse. Du modtager også et dokument, hvor alle rettelser er blevet implementeret. Det er typisk denne udgave, de fleste vælger at tage udgangspunkt i. Her vil du blot skulle forholde dig til eventuelle kommentarer.

Spørgsmålet er, hvem der kan læse korrektur på min engelsk opgave? Og svaret – for nu at være lidt direkte – kan lyde, at det er der ganske mange, der kan. Det er ikke svært at lokalisere engelske korrekturlæsere via nettet. Mange slår sig op på at være professionelle, og det er – ærligt talt – langtfra alle, det er tilfældet for.

Mange tilbyder en rigtig god pris på korrekturlæsning, den kan være meget lav, men så hører det med til historien, at der er en alenlang leveringstid, eller at kvaliteten simpelthen ikke er i top.

Her kan vi fremhæve, at vi udelukkende samarbejder med korrekturlæsere, der har papir på, at de er professionelle. De er således certificerede og validerede på alle ledder og kanter. Det er din garanti – for du skal vide, at vi virkelig ikke på nogen måde går på kompromis med den engelske korrektur.

 
 


Jeg har et speciale på engelsk – er der en, der kan læse korrektur på et engelsk speciale?

Det kan bestemt lade sig gøre at få læst korrektur på engelsk på et speciale skrevet på engelsk, eksempelvis.
Der er naturligvis perspektiver, det er godt at få opklaret.
   
Vores engelske korrekturlæsere er meget parate til at læse korrektur på din opgave, det kan der ikke være nogen tvivl om. De er dedikerede, og du kan være sikker på, at der faktisk er tale om passionerede korrekturlæsere, der brænder for at få din engelske opgave, dit engelske speciale til at spille maks.

Vores korrekturlæsning emmer af kvalitet, og det er ikke til at tage fejl af. Vores korrekturlæsere brænder for at læse korrektur på engelsk, så du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt til os.Hvad vil prisen på korrektur på engelsk være?

Skrevet med andre bogstaver: Hvad er prisen på engelsk korrektur?

Det koster ikke ret meget at få læst korrektur på sin opgave på engelsk hos Studiekorrektur.

Billig engelsk korrektur

Vi arbejder med gennemsigtige priser på korrektur, så du kan altid regne med os.

Du skal bestemt ikke betale for mere, end du uploader. Det er et faktisk beløb, vi arbejder med. En sidepris, så at sige.
Hvad er sideprisen?

Det er det spørgsmål, der straks bevæger sig rundt i din bevidsthed, og lad os da straks få afklaret det for dig.

Her er det afgørende at se på de to former for korrektur, vi kan tilbyde. Det vil dreje sig om Standardkorrektur som en mulighed, og det kan dreje sig om Premiumkorrektur.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste af vores mange kunder vælger at gøre brug af Premiumkorrektur, for det er uvægerligt den grundigste form for korrektur. Her vil korrekturlæseren gå et spadestik dybere i forhold til Standardkorrektur.

Lad os udspecificere det en kende:
   
Prisen lyder:
   
Hvis vi skalerer det op til et speciale på 50 normalsider (maks. 120.000 tegn med mellemrum), vil prisen ramme blot 1.747,50 DKK.
Det er en billig form for korrektur, kan vi fortælle dig. Du vil opleve, at det er en studievenlig pris på korrektur. Det er korrektur, når det er billigst, ganske enkelt.

 Hvor lang tid tager det så at få læst korrektur på engelsk?

På baggrund af, at vores korrekturlæsere er meget dedikerede, kan du være sikker på, at vi omgående går i gang med den engelske korrektur på dit speciale. Vi holder os ikke tilbage, for vi ved, at det kan være afgørende med en hurtig eksekvering, så du kan undgå spildtid og gøre klar til aflevering af den afgørende opgave.

Det kan betale sig at sende din opgave på engelsk forbi vores Studiekorrekturkontor. Korrekturkontoret har åbent alle dage, alle timer, og du kan omtrent altid få fat i Martin.

Vi har nogle leveringstider, sat som en genkendelig ramme for dig.
Hvis vi tager udgangspunkt i ovennævnte eksempel med et speciale på 50 normalsider, vil leveringstiden lyde på op til 72 hverdagstimer (3 hverdage).
Det er normal levering.

Engelsk grammatik retter

Vælges der ekspreslevering – givet i en presset situation – kan vi sørge for, at vi leverer dit engelske speciale tilbage inden for maks. 48 hverdagstimer (2 hverdage). Der vil være et gebyr på 50% i den forbindelse, men det er altid godt givet ud i en situation med travlhed og et tikkende ur.


 


Korrektur på abstract

Der er mange, der skriver opgaver på dansk, og som blot har brug for engelsk korrektur, når det kommer til abstract. Det har vi naturligvis tænkt ind i vores service.

For den nette sum af 99 DKK kan du da vælge at lade en af vores engelske korrekturlæsere tage hånd om dit abstract. Leveringstiden lyder umiddelbart på 2 hverdage, men vi kan i mange tilfælde sikre dig en særlig hurtig levering, så du kan blive færdig med din opgave og aflevere den til tiden. Det er typisk i december, hvor vi også retter mange SRP-opgaver, at det kan svare sig at spørge direkte til korrektur på abstract til en god pris.

Det fungerer på samme måde som med korrektur på et speciale på engelsk. Du vælger engelsk som sprog under upload af opgaven, og du kan vælge abstract og glide videre til upload og videre derfra.

Du vil altid se en tydelig leveringstid for din opgave, og du kan altid regne med, at vi opretholder den.
 Studiekorrektur – korrektur på engelsk til en god pris

Skulle du sidde med spørgsmål, er du meget velkommen til at tage direkte kontakt til Martin. Han vil besvare dit/dine spørgsmål med det samme. Skulle du have reflekteret over et og andet og have brug for at lufte din refleksion, skal du venligst ikke tøve.

Vi sætter stor pris på at høre fra vores mange kunder. Har du forslag til forbedringer, eller undrer du dig over noget, gælder det samme: kontakt os med det samme!

Skulle du have spørgsmål til den rettelse, vi har foretaget os, muligvis alle eller blot enkelte rettelser, skal du bestemt skrive eller ringe til os, for vi vil da med det samme kigge nærmere på din opgave, ganske uden beregning, for vi ynder at servicere de dedikerede studerende, og vi søger altid tilfredshed med hensyn til korrekturlæsning.

Det er her afslutningsvist vigtigt for os at fremhæve, at du under alle omstændigheder kan være helt sikker på, at vi arbejder med fodfæste i udpræget fortrolighed.

Du skal ikke bekymre dig om plagiat, for du kan ikke blive fanget i noget ulovligt, idet korrektur på opgaver er en ganske lovlig praksis, og korrektur er også meget anbefalet af undervisere. De ser gerne, at man sætter tid af til den fornødne korrektur. Universiteterne og gymnasierne har naturligvis ikke adgang til vores server, så der er ikke nogen risiko overhovedet for at blive koblet sammen med en kontrol.

Din opgave får også en nummereret titel, så det er ikke muligt uden videre at forbinde dig med den. Korrekturlæseren opbevarer ej heller din opgave – det er os som virksomhed, der gemmer din opgave på vores server i et stykke tid, så du eventuelt kan få den tilsendt igen.

Vi glæder os til at tilbyde dig en god pris på engelsk korrektur.
Priser og bestilling af korrektur på engelske opgaver