✅ Dansk korrektur | Hjælp til korrektur - Hjælp til korrekturlæsning


Hjælp til korrektur:
Gratis korrekturlæsning af mit speciale?
Det kunne være dejligt, hvis træerne voksede ind i himlen, og at man ved et enkelt klik kunne sikre sig gratis korrektur. Vores professionelle korrekturlæsere lever af at læse studerendes opgaver igennem, så vi tager derfor et studievenligt beløb for korrekturlæsning, men til gengæld kan du læne dig sikkert tilbage i kontorstolen og forvisse dig om, at vi tilbyder den bedste, billigste og hurtigste korrektur.

Hjælp til korrektur

Derfor: Søger du på Nettet på: Hjælp til korrektur/korrekturlæsning-, en god pris på korrektur? Søger du billig korrektur? Søger du måske endda, hvad koster korrektur? Eller vælger du en lang variant af søgningen: Jeg har brug for korrekturlæsning af mit speciale. Eller: Jeg skal bruge hurtig korrekturlæsning, og det skal være billig korrektur. Søgningen kan være meget varierende: Hjælp til at sætte komma i min opgave. Hjælp til engelsk kommatering. Hvem kan læse min opgave igennem for stavefejl? Korrektur pris? Rettelse af opgave på engelsk.
 
Under alle omstændigheder. Velkommen til Studiekorrektur.dk – det bedste sted for studerende, for her finder du det, mange kalder engelsk grammatik retter, engelsk grammatik opgaver, speciale hjælp eller rettelse på engelsk.


Som du kan se, kan man søge efter korrektur på mange måder.
Vi er glade for, at alle veje ender hos os, for der er blandt de studerende bred enighed om, at vi er de bedste til at læse korrektur på opgaver fra universitetet. Ingen opgave er for stor for os. Vi samarbejder med verdens bedste korrekturlæsere, og vi er vant til eksempelvis at læse opgaver fra jurastudiet, ligesom vi også retter opgaver fra sygeplejerskeuddannelsen. Vi retter danske opgaver, og vi tilbyder specialekorrektur sammen med korrektur på ph.d.-afhandlinger. Vi gennemlæser masteropgaver, og vi redigerer disputatser. Vi er dynamiske, vi er omstillingsparate.

Vi tilbyder ogsĂĄ Opgavesparring.
Vi er stedet for dig, der søger tekstfokus, der ønsker at blive afleveringsklar, og som er træt af de typisk høje priser på korrekturlæsning. Her er Studiekorrektur.dk en meget aktiv agent, idet vi sørger for at holde prisen på korrektur på et niveau, hvor studerende kan være med, så man kan endda fremhæve os som SU-venlig korrektur. Vi er korrektureksperten, og vi tilbyder en fejlfri tekst. Vi er en form for dokumentfokus. Vil du være den næste i rækken af studerende, der gør brug af muligheden for korrektur? Vi har allerede hjulpet tusindvis af studerende og læst korrektur på titusindvis af sider. Vi tilbyder blandt andet korrekturlæsning af følgende: afhandling, bachelor, ph.d.-afhandling, master, speciale.

  
Billig korrekturlæsning

Korrekturlæsning på dansk- Dansk korrekturlæsning

Korrektur på dansk – det er vi de bedste til.
Du skriver måske: Jeg søger en til at læse korrektur på min opgave.
Studiekorrektur.dk er online korrekturlæsning.
Vi kan assistere med dansk korrektur, og vi har gjort det meget simpelt at gøre brug af vores service.

Vi tilbyder dansk korrekturlæsning/dansk korrektur, og vi kan virkelig anbefale det. Vores korrekturlæsere er meget dedikerede, og de er alle nuancerede, når det kommer til rettelse af opgaver. Du søger måske på rettelse af min opgave, og pludselig finder du frem til Studiekorrektur, hvor du omgående kan komme i kontakt med os. Du vil møde Martin, som tager hånd om alle kundehenvendelser, og han har et aldrig svigtende overblik og er servicerende helt ud til fingerspidserne. Han sidder klar til at svare på dit/dine spørgsmål.

Du kan komme i kontakt med ham her, hvis du har et spørgsmål til vores gode korrekturlæsning. Han er selv korrekturlæser, og bag sig har han et meget skarpt korrekturlæserhold, som alle er klar til at hjælpe dig med at læse korrektur på en dansk opgave. Du er som studerende i trygge hænder, og vores korrekturlæsere spotter alt. De har blik for sproget og sans for sproglig sammenhæng – vi ser dem som vores sprogdetektiver, der fanger de kriminelle fejl, der trækker ned i en opgave.

Rabat pĂĄ korrektur

Det er ikke nogen hemmelighed, at censor lægger mærke til usammenhængende argumentation og også til stavefejl og – ikke mindst – manglende sikkerhed i sproget, og derfor er der meget god grund til at vælge at få din opgave læst igennem hos os. Det kan i sidste ende være med til at sikre dig, at du får en god karakter for opgaven.
 

Hjælp til korrektur - Hjælp til korrekturlæsning:


Bestil dansk korrektur og engelsk korrektur online

Hvor bestiller jeg korrektur?
Spørgsmålet finder omgående svar hos os, for vi har gjort bestilling af korrektur meget ligetil for dig.
Lad os dykke ned i proceduren.

Når du er klar til at bestille korrektur, klikker du dig ind på vores hjemmeside. Oppe i højre hjørne har du mulighed for at vælge ’bestil nu’. Derfra kommer du ind på vores bestillingsside. Du kan her vælge imellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur, ligesom det er muligt at tilkøbe ekspreslevering.
Du vil se, at prisen for Standardkorrektur er 29,95 DKK, mens det koster 34,95 DKK at vælge Premiumkorrektur. Det vil blive tydeligt, at der ved ekspreslevering knytter sig et gebyr på 50%. Denne form for hurtig korrektur kan anbefales til den meget pressede studerende, idet vi da tager hånd om opgaven med det samme.

Tilbud på korrekturlæsning

Du spørger måske, om vi tilbyder udvidet korrektur, og til det vil vores trofaste driftsleder Martin svare, at det gør vi. Premiumkorrektur er en form for korrektur-deluxe, idet korrekturlæseren her vil være lidt mere nærgående i forhold til sproget. Korrekturlæseren vil udføre en korrekturlæsning, der byder på en let sproglig optimering. Det vil i særdeleshed dreje sig om omskrivning af sætninger, der er uskarpe, ligesom korrekturlæseren tilknytter kommentarer til afsnit, der kan skrives skarpere.

Korrekturlæseren vil også slå ned på steder, hvor der eventuelt er sætninger, der kan udelades. Korrekturlæseren går altså her lidt nærmere ind og fokuserer på selve formidlingsdelen, og det er den korrekturform, de fleste af vores kunder vælger.

Martin, som du i øvrigt altid kan fange på 7199 8084 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., plejer at spørge den studerende, der står med behov for korrektur, om han/hun er sikker på, at der ikke er en eneste stave- eller tastefejl i opgaven, og om den studerende er sikker på, at der ikke er en eneste sætning, der kan formuleres lidt bedre. Korrekturlæsningen er altså alsidig.

Prisen på korrektur er fastlagt pr. normalside. Det giver dig et meget tydeligt perspektiv på, hvad korrekturlæsning koster. Hos os svarer en normalside til maks. 2.400 anslag med mellemrum/tegn med mellemrum. På den baggrund indtaster du det samlede antal anslag med mellemrum nederst på bestillingssiden, og systemet regner straks det præcise antal normalsider ud, og derfra findes det, du skal betale for korrekturlæsningen.

Prisen udregnes ved upload af opgave, og beløbet vil blive reserveret på dit betalingskort. Selve betalingen effektueres naturligvis først, når vi har sikret os, at du har modtaget opgaven. Du vil modtage opgaven over den e-mail, du har brugt ved upload.

Når du har bestilt korrektur, vil du modtage en bekræftelse over mail, og her vil du også kunne se den eksakte leveringstid.
Leveringstiderne har vi ligeledes markeret meget tydeligt, således at der ikke er den mindste tvivl hos dig, for du kan altid regne med os; vi overholder leveringstiden.

Det tager eksempelvis op til 72 hverdagstimer (3 hverdage) for korrekturlæsning af et speciale på 65 normalsider, mens det tager 48 hverdagstimer (2 hverdage) for korrekturlæsning af en SRP-opgave på 18 normalsider.
I begge tilfælde kan der skæres 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringstiden ved at tilkøbe den hurtige form for korrektur, ekspreslevering.


 

Korrekturlæsning/Korrektur på engelsk eller dansk?

Korrekturlæsning på engelsk, altså korrekturlæsning af engelske opgaver?
Vi fokuserer på at kunne rette engelske opgaver og danske opgaver, og det er mange studerende glade for – der bliver vitterlig sat pris på korrekturlæsning igennem os, for det er hele vejen igennem en god oplevelse, lige fra du kontakter Martin, til du bestiller korrektur, og til du modtager opgaven igen.
Engelsk korrektur /korrekturlæsning er ingen undtagelse – det er grundig sprogrevision. Det er professionel engelsk korrektur.

God korrekturlæsning

Så hvis du søger korrekturlæsning engelsk speciale, er vi glade for at kunne byde dig velkommen. Det kan jo også være, du søger på læse korrektur engelsk, og du er stadig mere end velkommen. Du er faktisk havnet i rigtig godt selskab, eftersom vi hos Studiekorrektur tilbyder billig engelsk korrektur på opgaver, udført af korrekturlæsere med engelsk som modersmål, og lad os præsentere en smart model:
 
 • Vi har fra starten haft fokus pĂĄ at tilbyde korrektur pĂĄ engelsk, og derfor har vi indgĂĄet samarbejder med korrekturlæsere fra Australien, mens vi ogsĂĄ har samarbejder med korrekturlæsere fra USA. Hvorfor? Jo, for pĂĄ den mĂĄde kan vi krydse grænser. Vi kan tilbyde korrekturlæsning i løbet af natten. Forestil dig den glædesfyldte situation, hvor du uploader en opgave til os ved midnat, og at du dernæst gĂĄr i seng. NĂĄr du sĂĄ næste morgen stĂĄr op og tjekker din mail, ser du, at opgaven allerede er kommet tilbage til din indbakke, omtrent klar til aflevering.
  • Det er sublim kundeservice!
 

Omformulering og retning af opgave?

Sådan ser vi, at mange studerende søger, når tanken falder på, hvordan kommaet skal sættes, og hvordan man staver til et givent ord. Først må vi som førende korrekturvirksomhed fremhæve, at det hedder rettelse af opgave, og at det kan hedde omskrivning af opgave.

Jeg søger en til at læse korrektur på min opgave

Det er korrektur i Word, vi tilbyder, og det gør vi, fordi det er den bedste løsning for alle parter. Vi sender to dokumenter tilbage til dig: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Det gør vi for at gøre det så let som muligt for dig, for vi er klar over, at en deadline presser sig på. Hvis du tager udgangspunkt i det dokument, der ikke rummer korrektionstegn, vil du se, at alle de rettelser, som korrekturlæseren har foretaget sig, allerede er implementeret i opgaven, og at det derfor kun er eventuelle kommentarer til sætninger/afsnit, du skal forholde dig til.

Du kan derigennem spare tid og gøre opgaven klar til aflevering på kort tid. Det er naturligvis altid muligt at følge alle korrekturlæserens rettelser. Da skal du kigge i det dokument, der netop rummer korrektionstegn, for her er det tydeligt, hvad korrekturlæseren har ændret.
 


Korrekturlæser søges

De studerende søger efter korrekturlæsere, og vi tilbyder korrekturlæsning, så den sammensætning kan jo ikke være bedre. Hos Studiekorrektur er du nemlig sikret professionel redigering af sproget i din opgave. 
Der er med andre ord tale om en form for gennemskrivning af tekst. Det er dog vigtigt at påpege, at vi ikke kan tilbyde at gå grundigt ind i hele opgaven, for vi afholder os fra at koncentrere os om det faglige aspekt af opgaven – her er den studerende ekspert.

Få læst korrektur

Alle vores korrekturlæsere har været igennem en meget vanskelig test, hvor kun de dygtigste slipper igennem. For at kunne komme i betragtning som korrekturlæser er det afgørende, at man er valideret og altså aktiv korrekturlæser – vi bruger udelukkende professionelle korrekturlæsere, og derfor er det et krav, at man har erfaring og flair for at rette studieopgaver. Det er med andre ord ikke nok, at man er vant til at rette studiekammeraters opgaver. Det er selvfølgelig et godt udgangspunkt, men vi bliver nødt til at slå fast, at vi under ingen omstændigheder hverken kan eller vil gå på kompromis med korrekturlæsning. Det skal kunne betale sig at vælge at købe korrektur hos os.
Det er med andre ord forbundet med enormt høje krav at blive korrekturlæser hos os.
 

Regler for komma – hjælp med korrektur

Der er mange sproglige regler at forholde sig til, og det er ikke altid lige let at huske dem alle. Blandt andet derfor er Studiekorrektur skudt frem. Hurtigt er vi blevet til de studerendes foretrukne hjælp til korrektur, ja for vi hjælper med korrekturlæsning af opgaver.
Vi anbefaler stærkt at anvende startkomma, idet der afgjort er meget klare regler for, hvor kommaet skal placeres. I vores perspektiv er det med hensyn til kommatering mere en vurderingssag, når anvender slutkomma. Der er valgfrihed, det er vi klar over, men vi kan meget godt lide de klare linjer, som det grammatiske komma giver os. Der er på den baggrund heller ikke risiko for, at du som studerende ender i en situation, hvor du efter at have modtaget opgaven fra vores korrekturkontor er forvirret over rettelserne.

Alle vores korrekturlæsere gør brug af al deres erfaring og deres uddannelse inden for sprog og kommunikation, og de kan som validerede korrekturlæsere spotte hver eneste fejl og mangel i en tekst; rettelse af stavefejl, komma foran at i særlige situationer, komma foran hv-ord, komma i forhold til tiltale, komma foran som/der.

Dansk korrekturlæsning

Vores professionelle korrekturlæsere bruger også gerne ordbog for at slå tingene helt fast, ligesom en søgning på Google efter en afgørende oplysning i forhold til din opgave også vil finde sted, for vi skal sikre os, at du med vores billige korrektur stadig for fuld valuta for pengene.
Er du en person, der skriver løs og først stopper op og overvejer, hvordan sproget i opgaven er, når du har sat det sidste punktum? Fortvivl ikke. Vores korrekturlæsere er meget detaljeorienterede og opmærksomme. Hver enkelt korrekturlæser arbejder sig roligt og koncentreret frem i opgaven og luger ud, retter til og redigerer.

Vi retter rigtig mange specialer, og vi læser korrektur på bachelorprojekter. Vi læser korrektur på juraopgaver, og vi læser korrektur på opgaver fra CBS. Vi har sammensat et slagkraftigt og yderst dedikeret team af korrekturlæsere, hvor alsidigheden er tydelig. Vi kan uden at blinke sætte os til at læse korrektur på en biologiopgave, mens vi ligeledes læser korrektur på opgaver fra professionsbacheloruddannelser. Vi har gjort det til en spidskompetence at kunne tilbyde hjælp til korrektur på alle opgaver.

Du kan vælge, om det skal være et speciale på engelsk, vi skal rette. Vi retter mange engelske specialer. Eller om det skal være hjælp til speciale på dansk. Vi retter ligeledes mange afhandlinger på dansk. Du kan altid vide dig sikker på, at du får korrektur til en god pris, og at du bliver klar til at aflevere, så længe du sørger for at uploade opgaven i god tid. Vi overholder naturligvis leveringstiden. Det er hurtig korrektur på nettet, og det kan virkelig svare sig at bestille korrektur, for du får noget for pengene.
 

Vi garanterer god korrektur

Nu når du har søgt efter korrekturlæsning. Nu når du har søgt på opgave hjælp eller hjælp til at læse korrektur på min opgave, er du givetvis klar til at prøve det af. Da kan det være, at tanken om kvaliteten af korrekturlæsningen melder sig. Det kan være, du spørger dig selv, om du kan regne med, at vi leverer kvalitetssikret korrekturlæsning. Det kan vi garantere.

Jeg mangler en til at læse korrektur på min opgave

Vi kan understrege det, for lige netop dette forhold er afgørende for os. Vi sender ikke opgaver tilbage til kunden, førend vi er helt sikre på, at sproget er optimeret. Det vil vi meget gerne fastslå. Lad os på den baggrund referere til Trustpilot, hvor du kan se, at der er belæg for høj kvalitet med hensyn til korrekturlæsning.


 

Tid til korrektur – bestil korrektur nu

Vi er som sagt et korrekturbureau med et meget dynamisk setup. Vi er fleksible, og vi er til at regne med. Derfor er det en værdi for os at kunne tilbyde korrektur med det samme. Du kan med andre ord bestille korrektur af din afhandling, når du har lyst – vi er få klik væk. Det forholder vi os altid til.

Samtidig er det vigtigt for os at fremhæve, at du ved at reservere tid til korrektur kommer til at stå rigtig godt i forhold til de måneder, hvor der er tryk på. Det er særligt i maj og december, at der er fart over feltet, men faktisk har vi i løbet af året altid dejligt mange opgaver at forholde os til. Derfor råder vi også til at man booker sig en tid til korrektur. Det er gratis.


Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0