✅ Opgavekorrektur

Studiekorrektur blev etableret i 2014. To studerende sad med hver deres opgave og ville meget gerne hjælpe hinanden med at læse korrektur på dem.
De var ikke just fremragende til at sætte komma, og de forhørte sig derfor rundt blandt deres studiekammerater. Svaret viste sig nedslående at være, at der faktisk ikke var mange, der kunne sætte det komma, som grammatiske regler kræver. Det er svært at sætte komma, det måtte konklusionen være. Samtidig havde de hørt fra deres undervisere, at det altid er svært at læse korrektur på ens egen opgave.

Og sidenhen har mange studerende fået læst korrektur på opgaver frem mod aflevering - ganske anbefalelsesværdigt. 

Du kan blive den næste i rækken. 

Hvor skal kommaet sættes, hvor skal der være semikolon, hvordan er reglerne med hensyn til kolon, og skal der så egentlig skrives med stort begyndelsesbogstav i sætningen, der følger?

De to studerende endte med at have mange spørgsmål til deres egen opgave, og de besluttede sig for, at nu når de var så meget i tvivl om, hvor kommaet skulle placeres, var det nødvendigt, at få opgaven korrekturlæst.
Den ene havde nogenlunde styr på de grammatiske regler, og han læste op på dem. Derpå gik han i gang med at læse korrektur, sætte komma, sætte punktum, omformulere sætninger, så de blev lettere at læse. Han brugte utrolig lang tid på at læse korrektur på sin egen opgave, og han tænkte straks, at han garanteret ikke er den eneste studerende, der tumler med det.

Hvorfor ikke etablere et firma, der kan tilbyde grundig og professionel korrektur/opgavekorrektur til studerende?

Der måtte da være freelance-korrekturlæsere, der havde korrekturlæsning som deres arbejde, og som derfor kunne læse korrektur med et noget højere tempo og med en større sikkerhed i korrekturlæsningen. De gik i gang med at undersøge markedet, og de fandt ud af, at korrekturlæsning var decideret dyrt, slet ikke noget en studerende umiddelbart ville kunne komme i nærheden af.


Dertil kom, at leveringstiden var håbløs lang – ikke det, man har brug for som studerende, idet man tit presses ud til grænsen med opgaven, og deadline er en faretruende dag, der nærmer sig med vilde skridt.
Det skulle være anderledes, mente de.


De ville tilbyde billig korrektur, studievenlige priser på korrektur, med lynhurtig levering.

Mange studerende har arbejdet meget grundigt med deres opgave, så meget at det kan være svært at sætte tid af til den afgørende korrekturlæsning.

Det ville være så smart, hvis man som studerende kunne booke en korrekturlæser, sende sin opgave ind til korrektur, og at man så kunne nøjes med at vente i nogle timer på at få den korrekturlæst og sendt direkte tilbage via mail.
Det kan lade sig gøre med Studiekorrektur.dk.
 

Korrektur hos Studiekorrektur

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 

Spørgsmålet er:
 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur


Du får altid en personlig feedback med i købet og adgang til direkte support.
Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed.


KONTAKT MARTIN

- Du kan også altid kontakte Martin på 7199 8084
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️


Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️ 


Hæv karakteren

Du spørger måske, om det kan betale sig at få en professionel korrekturlæser til at læse korrektur på din opgave.
Vi kan garantere dig, at det kan betale sig. Det er alment kendt, at det sproglige i en opgave bedømmes. Faktisk skal det indgå i bedømmelsen:
 
 • §35. Stk. 4. Ved bedømmelsen af professionsbachelorprojekt, afsluttende eksamensprojekt eller afgangsprojekt skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes formulerings- og staveevne.
 
Det er derfor vigtigt, at du som studerende afsætter tid til at få læst korrektur på dit speciale. Faktisk kan det hjælpe dig til at få en god karakter for din opgave.
Vi har så mange gange oplevet, at vi har læst korrektur på et speciale, og så er den studerende derpå vendt tilbage til os med glæde i skriften for at fortælle os, at det blev til et 12-tal. Det er værd at tage med i betragtning, synes vi nok.

Billig opgavekorrektur

Vores professionelle korrekturlæsere går til din opgave med udpræget sans for det sproglige og læser korrektur ud fra de gængse grammatiske regler. Det betyder, at de sætter komma, de retter til for stave- og tastefejl, mens de også med vores udvidede form for korrektur vil omformulere kringlede sætninger.

Det kan aldrig skade at lade en anden person læse din opgave igennem. Det er netop sådan, at man let kan komme til at stirre sig blind på sin opgave, og derfor vil det være svært at læse korrektur på sit eget speciale, eksempelvis. Man er simpelthen ikke skarp nok til at læse kritisk, fordi man har siddet så længe med opgaven. Man er typisk for dybt inde i opgaven. Her er det, at den professionelle korrektur, den billige studiekorrektur på opgaver kommer ind i billedet.

Du kan booke tid til korrektur med det samme.
 
Vi kan naturligvis ikke garantere, at alle de opgaver, der bliver sendt til korrektur hos os, ender med at modtage en topkarakter. Det er også et spørgsmål om det faglige indhold.
 


SU-venlige priser på korrektur

Det er ikke helt underordnet, hvad det koster at få læst korrektur på sin opgave. Specialekorrektur skal gerne være billigt. Det skal gerne være overkommeligt at få læst korrektur på sin bacheloropgave. Derfor har vi sammensat den bedste løsning for dig. Vores korrekturlæsere er alle professionelle, og de vil meget gerne læse korrektur på din opgave. De er erfarne, og de er selv alle sprogligt engagerede, med en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation. Du kan læse mere om vores korrekturlæsere her.

Opgavekorrektur skal kunne betale sig – korrektur af opgaver skal være en mulighed for alle studerende, ganske enkelt.
Måske har du følgende spørgsmål, som du straks formulerer direkte på nettet:

Hvad er korrektur? Korrektur gratis. Korrektur engelsk. Korrektur betydning. Korrektur dansk. Korrektur synonym. Korrekturlæsning, priser. Ret min opgave. Korrekturlæsning København, Korrekturlæsning Aarhus. Korrektur grammatik. Korrektur på opgaver til en god pris. Jeg søger en god korrekturlæser til at læse korrektur på min opgave, jeg skriver nemlig en opgave på engelsk, og jeg vil gerne have en god og billig korrekturlæser til at læse korrektur på den. Så billig korrekturlæsning søges. Er der mon nogen, der kan anbefale en god korrekturlæser?

God pris på korrektur
 


Hvad lægger censor mærke til?

Bliver en opgave overhovedet bedømt ud fra det sproglige? Er det ikke snarere det faglige indhold, der vægtes mest? Det er et klassisk spørgsmål, og svaret er ligetil. Det kan faktisk ikke siges meget tydeligere end, at det sproglige i en opgave er meget afgørende, for censor lægger mærke til det, censor bedømmer det utvivlsomt. Der står faktisk i bestemmelserne, at det sproglige skal tælle med i bedømmelsen af en opgave. Hør blot her:
 
 • §26. Ved bedømmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.
 
Det er på den baggrund en rigtig god idé at vælge at gøre brug af al den sproglige hjælp, du kan få. Hos Studiekorrektur er det muligt at få læst korrektur på sin opgave, og vi sætter fokus på kommatering, mens vi også retter til med hensyn til stave- og tastefejl. Er der ligeledes kringlede sætninger, omformulerer vi dem.

Censor er ganske enkelt træt af at snuble over dårlige formuleringer og fejlagtig kommatering, og det spiller ind i forhold til bedømmelsen. Hvorfor ikke lade Studiekorrektur.dk læse korrektur, så du kan fokusere på at styre dig ind på det centrale i det faglige af din opgave?

Hvis du booker tid til korrektur hos Studiekorrektur, kan du slappe af og lade sprogspecialister dykke ned i din opgave. Det er bevist, at det mange gange er med til at skabe et bedre afsæt for en god karakter. Vi må med glæde vise jer vores Trustpilot-profil. Klik endelig ind og læs med her.
 


Engelsk korrektur

Vi læser korrektur på dansk og engelsk. Når det kommer til engelsk korrektur, samarbejder vi også her grundigt med de bedste engelske korrekturlæsere i verden. Vi initierer udelukkende samarbejder med sprogspecialister, der har engelsk som modersmål, og som er vant til at arbejde som freelance-korrekturlæsere. Vi har engelske korrekturlæsere, der sidder klar til at hjælpe dig i Irland, England, USA, Tyskland, Australien, Canada og Danmark. Du kan læse mere om dem her.
Mange studieopgaver skrives på engelsk, og det er derfor rart at kunne gøre brug af online-korrektur på engelsk.

Opgavekorrektur på specialer

Hvordan er det nu, man skal sætte komma på engelsk. Skal der være komma foran ’that’, skal der være komma foran ’but’, og hvad med stavning. Hedder det ’recognized’ eller ’recognised’? Kan jeg bestille korrektur på UK Engelsk? Kan I rette det i forhold til amerikansk-engelsk?

Det kan vi. Vi kan hjælpe dig i mål med korrekturlæsning på engelsk, og vi vil med glæde gå i gang med det samme. Vi kan tilbyde dig korrektur med det samme. Kontakt os meget gerne.
Det kan være, du søger efter engelsk korrektur af dit speciale, eller korrektur på dit bachelorprojekt. Lad os meget gerne hjælpe dig.

Vi kan også læse korrektur på dit engelske abstract, hvis du gerne vil have hjælpe til det.

Du bestiller engelsk korrektur via vores hjemmeside.
 


Book en freelance-korrekturlæser

Studiekorrektur samarbejder udelukkende med de dygtigste korrekturlæsere. Man skal altså kunne demonstrere, at man er en dygtig korrekturlæser, der har masser af erfaring med at læse korrektur.

Du kan booke tid til korrektur via vores hjemmeside, og det kan virkelig betale sig, for vi hjælper dagligt mange studerende, og det er Martin, der sidder med det forkromede overblik og sørger for, at der bliver plads til lige netop dig og din opgave. Han er tovholder på opgaverne, ligesom han også selv er professionel korrekturlæser, så han kan i virkeligheden springe til, hvis det brænder på, og du står og mangler korrekturlæsning af din opgave med det samme. Det er sandelig god opgavekorrektur og god service, ikke sandt?

Tid til opgavekorrektur

Vi har hos Studiekorrektur.dk gjort det muligt for alle at være med på korrekturlæsning. Alle får mulighed for at bestille korrektur. Det er ikke et spørgsmål om, om man har penge. Det er snarere et spørgsmål om, om man prioriterer det sproglige i sin opgave. Der er dem, der ikke vægter det, og der er dem, der gør, og vi er glade for, at alle som udgangspunkt kan vælge os.

Vi har meget bevidst skruet priserne helt ned til studievenlige priser, og vi har allerede indregnet momsen i prisen, så du får virkelig billig korrektur hos os, professionel og billig korrekturlæsning. Der er med andre ord altid tilbud på korrektur hos os, ganske enkelt.

Se mere her.

Opgavekorrektur er vejen frem som studerende, Studiekorrektur, der batter.
Hvad koster det at få læst korrektur på sin opgave?

 
Pris på korrektur


Pris på korrekturlæsning

Det er billigt at få læst korrektur på sin opgave, uden tvivl.

Prisen grundlægges pr. normalside. Vælger du Premiumkorrektur, bliver prisen 34,95 DKK pr. normalside. En normalside svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum. Det er den udvidede form for korrektur. Vælger du Standardkorrektur, er det en kende billigere, og der er da tale om en basal form for korrektur, hvor der naturligvis stadig bliver rettet til med hensyn til komma og punktum, ligesom der også bliver korrekturlæst, så stave- og tastefejl bliver elimineret.

Det, der ikke er med i Standardkorrekturlæsningen, er den sproglige optimering. Sætninger, der er kringlede, bliver ikke omformuleret. Det er Premiumkorrektur, du skal vælge, hvis det er en vigtig feature for dig og din opgavekorrektur.

Vi kan således tilbyde korrekturlæsning af dit speciale på enten dansk eller engelsk, prisen er den samme. Det bliver ca. 1.398 DKK.
Det er da billig korrektur.

Det er da studiepris på korrektur, tænker vi.
 


Hvad retter Studiekorrektur?

Vi retter alle former for opgaver, det eneste krav er blot, at opgaven skal være skrevet i studieøjemed, hvilket vil sig, at vi læser korrektur på studieopgaver. Du skal med andre ord have en deadline, en dato, hvor du skal aflevere, og der skal være tale om en form for akademisk opgave. Vi læser naturligvis korrektur på afleveringer i folkeskolen, afleveringer/stile i gymnasiet og på handelsskolen, mens vi også meget gerne korrekturlæser din SRP-opgave. Det er helt op til dig. Vores professionelle korrekturlæsere er vant til at læse korrektur på opgaver, der er skrevet af studerende, og de vil meget gerne tage hånd om din opgave ligeledes.

Hvad koster korrekturlæsning af studieopgaver?

Der bliver sat komma, der bliver rettet til, så der ikke er stavefejl. Tastefejl bliver der luget ud i, og er der sætninger, der ikke umiddelbart giver mening, vil korrekturlæseren rette dem til. Vi hjælper altså dig som studerende med at få styr på det grammatiske i din opgave, og vi styrer sammen i mål. Vi stiler efter, at du rammer en meget akademisk skrivestil. Du lægger kimen til det, og vi hjælper opgaven med at springe ud. Du kan eventuelt læse mere her.

 


Vil du have en god karakter?

Jeg gætter på, at du meget gerne vil have en god karakter for din opgave. Det er jo ganske enkelt noget med, at det betyder meget, hvilket karaktergennemsnit du kommer ud med. Det er ikke helt lige meget. Vil du gerne være læge, kan det anbefales at lade Studiekorrektur sætte sproglig skik på din opgave, så du kan koncentrere dig om det faglige. Vi oplever rigtig tit, at opgaver, der egentlig står og vipper mellem 4 og 7, ender på et 7-tal efter korrekturlæsning hos os. Det samme gør sig gældende, hvis det er opgaver mellem 10-12. Et godt og fejlfrit sprog skaber en god mulighed for en god karakter, sådan er det bare. Vi kan med glæde tilbyde dig fejlfri korrektur.

Er der noget, du ønsker at vende med os, enkelte rettelser og andet, efter at vi har læst korrektur på dit speciale eller din afhandling, må du meget, meget gerne tage direkte kontakt til os. Martin er parat til at hjælpe dig med det samme. Du fanger ham på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Vi krydser fingre for en god karakter.Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

5
1 review
Write a review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Fremragende service!
 · 2021/08/27
Din anmeldelse
Jeg har virkelig fået rettet min opgave godt igennem her hos Studiekorrektur!
Show more

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.