Korrektur til en god pris

Det er en rigtig god idé at reservere tid til korrektur hos os. For nu at være ærlig er der virkelig rift om vores tider. Det er nået frem til de studerende, at Studiekorrektur slet og ret er de bedste, når det kommer til korrekturlæsning af opgaver. Eksempelvis læser vi meget gerne korrektur på bachelorprojekter. Vi læser lige så gerne korrektur på specialer. Vi læser med glæde korrektur på SRP-opgaver. Vi læser korrektur på afhandlinger, korrektur på ph.d.-afhandlinger. Det er dermed billig korrektur, vi tilbyder, og det er med andre ord korrektur til en rigtig god pris for dig som studerende. Det er engelsk korrektur, og det er dansk korrektur, vi tilbyder.

  • Når du reserverer tid til korrektur, vil du modtage en bekræftelse på mail.
  • Du kan altid flytte datoen. Det er meget brugbart, hvis nu tilfældet er, at din tidsplan er skredet en smule.
  • Det er gratis at reservere tid til korrektur, og det er vigtigt, hvis du vil være sikker på at kunne bestille professionel korrekturlæsning udført af en af vores mange certificerede korrekturlæsere.

Skulle du have spørgsmål til billig korrektur hos Studiekorrektur, må du meget gerne kontakte Martin på telefon: 7199 8084 eller over mail: info@studiekorrektur.dk.

Han svarer lynhurtigt ✅