✅ Korrekturlæsning af bacheloropgaver

Hos Studiekorrektur har vi hjulpet tusindvis af studerende med at få rettet opgaver. Vi tilbyder blandt andet korrekturlæsning af bacheloropgaver. Denne type af opgaver har vi modtaget mange af, og du kan blive den næste i rækken af glade og tilfredse kunder – bestil tid til korrekturlæsning af bacheloropgaver her.
Det er meget enkelt og ligetil.

 


På vores hjemmeside kan du hurtigt få et overblik over, hvordan selve korrekturlæsningen forløber, ligesom du også her kan få en forståelse for, at vi er et korrekturselskab, der tilbyder billig korrekturlæsning. Vi arbejder altid benhårdt på at holde priserne nede, således at de studerende kan være med. Derfor er vi glade for at kunne slå fast, at Studiekorrektur tilbyder de mest studievenlige priser, når det kommer til korrekturlæsning. Vi tilbyder korrekturlæsning på dansk og på engelsk.
Korrekturlæsning af bachelorprojekt – kan det betale sig?

Mange studerende går på kompromis med det sproglige i opgaven og fokuserer mere indgående på det faglige. Det faglige er også meget afgørende, men det kan undertiden sløres af et utydeligt og ukorrekt sprog. Her kan censor være meget skrap og slå ned på mangelfulde argumentationer og fejlagtig grammatik. Vi har hørt om flere situationer, hvor opgaven havde et solidt udgangspunkt, men hvor det sproglige haltede, hvilket fik indflydelse på den endelig karkater. Det er derfor vigtigt at holde sig korrekturlæsning for øje, at sætte tid af til korrekturlæsning inden aflevering.

Korrekturlæsning kan klart anbefales - studerende vælger os, når det handler om hjælp til korrektur. Læs mere her.

Når det er sagt, ved vi udmærket, at der ikke altid er tid til at gå sin opgave igennem op imod deadline. Her kan Studiekorrektur med de gode priser og den professionelle korrekturlæsning komme ind i billedet. Vi er de ekstra, særdeles skarpe øjne, der retter din opgave til. Mange undervisere råder studerende til at bede om hjælp, når det handler om sproglige tilretninger, og her bliver vi altid anbefalet.

Bachelorkorrektur til en god pris

Prisen er meget god: Du betaler pr. normalside. Én normalside svarer til maks. 2.400 anslag med mellemrum. Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur. Sidstnævnte giver også din opgave en let form for sproglig tilretning: optimering af sætninger, der vender på hovedet. Der er tale om egentlige omformuleringer.

Du har muligvis en bacheloropgave på 25 normalsider, og vi vil råde dig til at vælge Premiumkorrektur. Prisen pr. normalside vil være blot 34,95 DKK, og derfor vil prisen på den bedste korrekturlæsning af et bachelorprojekt ramme kun 873,75 DKK.
 


Professionel, god korrekturlæsning

Vores korrekturlæsere er særdeles kompetente. De har alle sammen været igennem en meget vanskelig test og en efterfølgende dialog, hvilket står som billede på det gode og gnidningsfrie samarbejde, vi vægter så højt hos Studiekorrektur, hvad enten det er i forbindelse med korrekturlæsere eller i forbindelse med de studerende, der søger korrekturlæsning.

Vores korrekturlæsere har alle stor erfaring med korrekturlæsning, mens de også alle er uddannede inden for sprog og kommunikation.
Du kan eventuelt ’hilse’ nærmere på dem her, og du kan læse videre om dem her.
Vores korrekturlæsere er meget dedikerede, og de har alle stor forståelse for, hvor presset man til tider kan være som studerende på de forskellige uddannelsesinstitutioner rundt omkring i Danmark. Derfor er de meget tilgængelige, og vi kan derfor opretholde den lynhurtige leveringstid, vi er så kendt og rost for.

Pris på bachelorkorrektur

Der vil med hensyn til ovennævnte eksempel blot være tale om 72 hverdagstimer i leveringstid, svarende til 3 hverdage. Er du ekstra presset kan du mod et gebyr tilkøbe ekspreslevering, hvor leveringstiden bliver skåret ned til 48 hverdagstimer, altså 2 hverdage.

Reserverer du tid til korrekturlæsning af dit bachelorprojekt, kan vi med det samme booke en af vores skarpe korrekturlæsere, og du kan trygt skrive dig frem mod den dato, du har reserveret tid til. Det er her vigtigt at vide, at den reserverede tid er en vejledende tid. Du kan selvfølgelig flytte den frem eller tilbage. Derved tager vi hos Studiekorrektur højde for, at man som studerende kan blive enten forsinket eller endda færdig før tid.


 


Kundeservice og korrekturlæsning

Hos Studiekorrektur værner vi om kunden. Det er et af vores fokuspunkter – man skal som kunde altid føle sig meget velkommen og godt tilpas, og Martin er derfor manden, du møder, når du ringer eller skriver til os. Han sidder klar til at hjælpe dig videre i processen.

Han tager hånd om hver eneste opgave og sørger for, at den kommer godt ud til korrekturlæsning og derfra sikkert tilbage til dig. Skulle der være nogen spørgsmål, kan du altid fange ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller over telefon: 7199 8084.
Vi glæder os til at høre fra dig.Priser og bestilling af korrekturlæsning af bachelorprojekt

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.