✅ SOP korrekturlæsning

SOP-korrekturlæsning - er det noget, vi kan hjælpe dig med?
 
Spørgsmålet er netop:
 • Har du egentlig overvejet at gøre brug af professionel korrekturlæsning af din SOP-opgave?

SOP korrekturlæsning til en god pris
Vi kan i al fald her hos Studiekorrektur hjælpe dig med SOP-korrekturlæsning.
 
Det er klart, at først og fremmest skal SOP-opgaven skrives.

Det kræver en indsats – og vi vil også gerne her indledningsvis hejse flaget og lade dig vide, at vi også kan tilbyde dig Opgavesparring i forbindelse med, at du skriver en SOP-opgave.
 
Måske stiller du dig allerede nu spørgsmålet, om det kan betale sig at få hjælp til korrekturlæsning af en SOP-opgave.
 
Det vil vi bestemt mene, for med vores korrekturlæsning af en SOP-opgave vil du stå stærkere, når du skal modtage en karakter for din SOP-opgave.
 
I vores SOP-korrekturlæsning er det sådan fat, at du betaler en studievenlig pris for professionel SOP-korrektur.

Det er mange ord allerede.
Du er meget velkommen til at se med her i vores video, hvor vi præciserer med grafik, hvad det er, vi tilbyder. 


 
Har du spørgsmål til SOP korrekturlæsning, hører vi meget gerne fra dig.

Ring eller skriv gerne til Martin:

 • Tlf.: 7199 8084
 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Lad os se nærmere på et eksempel på en dreng, der har tanker om at skrive en god SOP-opgave!

Kunsten at skrive en SOP-opgave 

Kalles mareridt: SOP-korrekturlæsning, -research og den frygtede mundtlige eksamen
 
Kalle går i 3. G på HTX og står overfor en af gymnasiets helt store opgaver, Studieområdeprojektet, også kaldet SOP.

Den længere opgave på 15-20 sider byder bl.a. på research, litteratursøgning, undersøgelser, en mundtlig eksamen og den særlige SOP-korrekturlæsning, da en opgave af den kaliber helst skal være fejlfrit skrevet.

Kalle frygter opgaven, den virker for ham som en uoverskuelig udfordring, så han snakker med Sanne, der er lærer på hans A-fag, Teknik. Sanne er støttende og foreslår et fællesmøde med Kalles lærer på studieretningsfaget Bioteknologi, Ole. Sanne og Ole skal nemlig være Kalles vejledere, hvilket de har masser af erfaring med og ved, at der ingen fidus er i at lade eleverne stå helt alene som en slags overlevelsesprøve, selvom selvstændighed er en vigtig del af projektet. Det er i alles bedste at støtte eleven i udviklingen af deres SOP, især når de står så tvivlende, som Kalle gør det.
 
Til mødet med Sanne og Ole fortæller Kalle, at han allerede fra starten af er nervøs for SOP-korrekturlæsningen, og at den fylder meget i hans tanker, fordi han gerne vil gøre det så godt som muligt, og skriftlige fejl kan hindre det optimale resultat.

De to vejledere prøver at berolige Kalle og siger, at han ikke skal fokusere sådan på korrekturlæsning, før han overhovedet har skrevet projektet, fordi han så vil få svært ved at komme i gang i det hele taget. Han kan altid rette sine fejl bagefter, siger de og understreger, at på trods af manglende tekst ikke indeholder fejl, skal Kalle altså producere et projekt for at kunne bestå. Sanne og Ole opfordrer Kalle til at fokusere på at finde og afgrænse sit problem og finde den nødvendige litteratur.

Nu er udfordringen dermed at finde et problem, som Kalle kan undersøge tværfagligt gennem fagene Teknik og Bioteknologi.
 
Kalle er egentlig også nervøs for researcharbejdet og ikke mindst den mundtlige eksamen, men han tager sine vejlederes råd til sig som en dækkende hjælp, for han kan jo ikke lade være med at researche, og han kan ikke bestå uden at gå til den afsluttende eksamen.

For at kunne koncentrere sig ordentligt reserverer Kalle et arbejdsrum på biblioteket, da han ved, at der er for mange fristelser til at lave overspringshandlinger, hvis han bliver derhjemme og skriver opgave.

På skolen er det også nemt at afvige fra det, han egentlig skal lave, fordi han med sikkerhed vil støde på sine venner og falde i snak, og så er dagen pludselig gået.

Biblioteket er det bedste sted for Kalle, hvor han kan sidde uforstyrret med sin computer og sine bøger, og så er han tæt på, hvis han får brug for andre bøger eller skal printe artikler ud.

Til tider spøger SOP-korrekturlæsning i Kalles baghoved, men så tager han en pause og et æble og får lidt frisk luft. Efter sådan en pause finder Kalle frem til nye vinkler, som han ikke havde kunnet se, da han sad begravet i litteraturen, så det hjælper ham virkelig at gå et skridt tilbage og tænke på noget andet, om det så bare er ti minutter.

På biblioteket møder Kalle Lisa, der går på STX. De to støder nogle gange på hinanden i pauserne fra arbejdet med deres projekter. Lisa er i gang med Studieretningsprojektet, som hun kalder SRP, og det minder om SOP’en, derfor synes Kalle, at Lisa er god at sparre med.

De fortæller hver især om deres projekter, problemformuleringerne og de udfordringer, de står med. På den måde får de hver især vendt deres projekter med en, der kan sætte sig ind i, hvad det handler om, men som har en væsentlig anden baggrund og perspektiv, hvilket viser sig at være en styrke for dem begge i skriveprocessen.

Kalle er ikke bange for at blive distraheret, selvom han har god kontakt med Lisa, for hun sidder i et andet lukket arbejdslokale. Kalle har desuden slukket sin telefon, når han er på biblioteket, så han ikke kan blive forstyrret af beskeder og opdateringer fra sociale medier.
 

Kalle får styr på sin SOP-opgave

I en af pauserne går det op for Kalle, at Lisa har lignende bekymringer om sin SRP.

De tænker begge på at sikre sig, at der ikke er kommafejl, eksempelvis. Kan man i det hele taget modtage en fejlfri SOP-korrekturlæsning?

Disse tanker om mulig SOP-korrekturlæsning  forhindrer til tider ham i at koncentrere sig om arbejdet med udformningen af selve SOP-opgaven.

Kalle spørger Lisa, hvad hun gør, når hun får de tanker, og hun svarer, at hun sætter noget musik på, som hun godt kan lide, men som hun samtidig kan studere til. Lisa forklarer, at hun bruger de positive følelser, musikken giver hende, til at zoome ind på arbejdet, der ligger foran hende. Hun får mere energi, og så er rytmerne gode at skrive til, siger hun.

Det har Kalle ikke prøvet, men han ved, at hvis han sætter musik på, vil han bare ende med at blive betaget af musikken og bruge tid på at finde mere musik og læse om kunstnerne.

Vi er ikke ens, siger Kalle og griner. Lisa griner med og siger, at det er fedt. Hun spørger, om de ikke skal tage en kop kaffe en dag, og Kalle svarer, at det vil han gerne, men først når han er færdig med sin SOP-opgave.
 
Efter ti dage har Kalle fået skrevet hele sin SOP-opgave, godt hjulpet på vej af samtalerne med Lisa og de motiverende møder med Sanne og Ole.

Kalle er meget tilfreds med arbejdet, og han er optimistisk og glad, og under middagen fortæller han sine forældre og søster om bøgerne og artiklerne, der har hjulpet ham med at overkomme forhindringerne med problemformuleringen.

Han fortæller også om, hvordan han med hjælp fra en artikel og video, han tilfældigvis så en dag, fandt frem til den undersøgelse, som endelig knækkede koden for ham og fik ham på sporet af den endelige løsning.

Kalles søster spørger, om han ikke er nervøs for den mundtlige eksamen, men Kalle svarer, at det kan han ikke bekymre sig om endnu, for han mangler stadig at få styr på en god SOP-korrekturlæsning.

Kalles far siger, at Kalle nok skal klare den, der er en løsning på alt, og derpå rækker han skålen med ris til Kalle.

Det næste Kalle kan se som et usikkerhedsmoment, vil være det at skrive en god problemformulering, en fængende indledning og et opsummerende abstract.
Er det noget, du kan nikke genkendende til? 

Vi har i så fald samlet en del hjælp til Kalle og dig herunder.


 

Korrekturlæsning af SOP-opgave- pris?

Hvad koster det at få læst korrektur på en SOP-opgave?
 • Cirkaprisen for korrekturlæsning af en SOP-opgave er 500 kr.
 
Hvad er korrekturlæsning af en SOP-opgave?
 • Vores korrekturlæsere kan tilbyde enten Standardkorrektur eller Premiumkorrektur.
 • Vi kender alle kommaregler og kan rette sætninger grundigt til.
 • Censor skal også bedømme det sproglige fundament i en opgave. Så det kan betale sig at få en korrekturlæser til at læse SOP-korrektur.
 

SOP korrekturlæsning hos Studiekorrektur


SOP-korrekturlæsning hos Studiekorrektur - hvordan foregår det?

Det er meget simpelt: 

Du sender din opgave til os. 
 • Korrekturlæseren tager fat og læser korrektur i Word. 
 • Du venter i 24-72 timer, og så har du opgaven retur. 
 • Du modtager 2 rettede versioner: en med og en uden korrektionstegn

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 

Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur. 


Standardkorrektur 
 • Komma
 • Stavefejl
 • Tastefejl
 • Store og små bogstaver
 • Dobbelte mellemrum
 
Premiumkorrektur: 
 • Komma
 • Stavefejl
 • Tastefejl
 • Store og små bogstaver
 • Dobbelte mellemrum
 • Grammatiske uoverensstemmelser
 • Ordvalgsfejl
 • Ordstilling
 • Kongruens
 • Tempus
 • Redundans (gentagelser)
 • Omformulering

Du kan endog tilkøbe Opgavesparring. 


Opgavesparring: 
 • Indholdsfortegnelse
 • Afsnit
 • Struktur
 • Referencetjek
 • Litteraturliste

Du får altid en personlig feedback med i købet og adgang til direkte support.
Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed.
 
 

Hjælp til at skrive en god SOP-opgave

Det er ikke altid ligetil at skrive en god SOP-opgave.

Der går mange tanker og research forud, og det kræves, at man har såvel selvdisciplin som gode mennesker, der kan hjælpe med opgavesparring og endelig korrekturlæsning.
 
Vi kan her hos Studiekorrektur.dk stå for professionel SOP-korrekturlæsning.

Det er naturligvis rart at vide, når man i sidste ende står foran aflevering af sin SOP-opgave.
 
Spørgsmål som: Hvordan skriver man en god SOP-opgave, melder sig.

Det gør spørgsmål som: Hvem kan hjælpe med korrekturlæsning af min SOP-opgave?

Hvor findes der en god korrekturlæser til en SOP-opgave?
 
Det er klart, at vi med tilbud på professionel korrekturlæsning af SOP-opgaver ønsker at komme i betragtning som den sikre sidste hjælper.

 

Ret min SRP-opgave 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. 


SOP-korrekturlæsning

Kalle vil utrolig gerne sikre sig en god karakter for sin SOP-opgave. Derfor søger han på Google efter en korrekturlæser, der kan læse korrektur på en SOP-opgave, for han føler ikke, at han selv er i stand til at varetage SOP-korrekturlæsning tilfredsstillende.
 
Her håber vi at høre fra dig.
 
Du kan altid reservere en tid til SOP-korrektur eller indhente et uforpligtende tilbud på SOP-korrektur.
 
Du fanger os på:
 
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • 7199 8084


Vi retter med glæde følgende:


Priser og bestilling af SOP korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  29 95
  • Fejlfri stavning
  • Regelret kommatering
  • Grammatisk tjek
  • Konsekvens i skrivestil
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  34 95
  • Fejlfri stavning
  • Regelret kommatering
  • Grammatisk tjek
  • Konsekvens i skrivestil
  • Optimering af kringlede sætninger
  • Ændring af misvisende ord
  • Kommentar til sprogbrug
  • Personlig feedback
  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

5
1 review
Write a review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
SOP-korrekturlæsning
 · 2021/02/09
Din anmeldelse
Tak Studiekorrektur!

Gode rettelser i min SOP-opgave, og jeg har fået en god karakter.
Show more

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.