🥇 Master Thesis korrekturlæsning

Har du en Master Thesis, du gerne vil have læst korrektur på?
Studiekorrektur kan hjælpe dig. 
Her skal det handle om, hvordan vi hos Studiekorrektur koncentrerer os om at tilbyde dig den bedste korrekturlæsning – naturligvis til den bedst mulige pris for korrektur.

Det er vores udgangspunkt, at det skal kunne betale sig at vælge et professionelt korrekturselskab.

Det er vores mål, at alle kan være med, for vi ønsker ikke at afskærme og skabe en elitekorrektur. Derfor holder vi priserne lave og gode, når det drejer sig om korrekturlæsning af studieopgaver.

Vi kan såmænd slå fast, at korrektur-prisen er den samme, uanset om det er engelsk korrektur eller dansk korrektur, du har behov for.


Billig korrekturlæsning på dansk og engelsk

Studiekorrektur går ikke på nogen måde på kompromis med korrekturlæsning – ej heller pris.

 

Vi har skruet ned for prisen på korrekturlæsning. Vi har løbende skabt det bedste afsæt for den gode korrekturlæsning, og faktisk er vi ikke bange for at understrege, at vi er stedet, du kan sikre dig den bedste korrekturlæsning. Vi går nemlig ikke på nogen måde og under nogen omstændigheder på kompromis med korrekturlæsningen. Korrekturlæsningen er professionel og god.

Vi har siden 2014 læst korrektur på opgaver.
Det har siden 2014 været muligt at få læst korrektur på engelsk og på dansk.

Vi har læst korrektur på tusindvis af opgaver.

Vi tilbyder bachelor-korrektur, speciale-korrektur, ph.d.-korrektur, master-korrektur. Vi kan med andre ord stå for den gode og billige korrektur af din opgave. Vi tilbyder rettelse af alle opgaver; rettelse af bachelorprojekter, rettelse af speciale, rettelse af afhandling, rettelse af en ph.d.-afhandling.

Vores danske korrekturlæsere er perfektionister, når det kommer til korrekturlæsning. Det samme gør sig gældende med hensyn til vores engelske korrekturlæsere. De brænder alle sammen for at rette en studieopgave grundigt igennem.
 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på Trustpilot


  


Hvordan sætter man komma?

Det er – lad os blot slå det fast – svært at sætte kommaet rigtigt på plads. Der er jo ganske enkelt mange regler at forholde sig til, når det kommer til kommatering. Hvor skal kommaet stå? Hvem kan sætte komma for mig? Jeg kan ikke finde ud af at sætte komma. Hvem kan sætte komma i min opgave?

Der er startkomma. Der er nyt komma. Hvilket komma skal man vælge? Hvordan er reglerne for komma? Grammatisk komma?

Master Thesis til korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Se, spørgsmålene kan undertiden hobe sig op, og det kan være vanskeligt at forholde sig direkte til.

Det tager også tid at sætte sig ind i alle de regler, der knytter sig til kommatering. Det ved vi, og derfor tilbyder vi professionel korrekturlæsning, hvor det i særdeleshed er dette med kommaet, der springer os i øjnene, for der er rigtig mange, der har behov for hjælp til at sætte komma.

Vi kan læse korrektur på engelsk. Vi kan læse korrektur på dansk. Vi kan garantere, at kommaet i hver situation bliver sat utrolig godt og direkte på plads, så det rammer lige præcis det sted, det skal stå.

Er dette tanken, der melder sig: Hvem kan sætte komma for mig i min opgave?

Det er klart, at det kan betale sig at lade korrekturlæsere sætte komma i din opgave. De er alle trænede og kan dermed lynhurtigt spotte de steder, hvor der er brug for en kærlig hånd udi kommatering.

Billig korrekturlæsning


Kan man lære at læse korrektur?

Hos sproget.dk er der rig mulighed for at fordybe sig i råd og regler. Her er der konkrete tips at hente, når du bliver i tvivl om, hvordan man staver til kommunesammenlægningsstrategi, eksempelvis. Du kan også hurtigt finde svar på konkrete situationer, hvor det er et spørgsmål værd, hvor kommaet skal placeres. Der er sågar en kommatest at kaste sig ud i. Her kan du vitterligt få tjekket efter, om du har styr på kommaet.

Derudover vil det også være gangbart at konsultere retskrivningsreglementet, for der er faldgruber. Du kan orientere dig om typiske problemer, når man skriver. Du kan se nærmere på Dansk Sprognævns ”huskesedler”. Der er endda også mange artikler at fordybe sig i, og her er det selvsagt det sproglige, der uddybes. Du vil kunne finde ordlister, og du bliver stille og roligt klædt godt på til at rette din egen opgave igennem for sproglige fejl.


Du skal dog vide noget: Det tager temmelig lang tid at lære dette fuldstændigt.

Hatten af, hvis du vælger at kaste dig ud i det. Det er en glimrende læring, som virkelig også kan gavne dig på den lange bane.

Korrekturlæsning er en disciplin, der kan læres. Det er sikkert. Det kræver disciplin, og det kræver vedholdende øvelse.

Netop derfor – særligt, hvis du presses af en deadline, der nærmer sig, hvor du skal aflevere din master thesis – vil det være meget godt at gøre brug af en professionel og billig korrekturlæser, der har alle reglerne tæt inde på kroppen.

Studiekorrektur kan derfor tilbyde korrekturlæsning med levering inden for få timer.

 


Hvad er korrekturlæsning?

Korrekturlæsning er en grundig gennemlæsning af en tekst med særligt henblik på at rette sproglige fejl og uklarheder. Korrekturen kvalitetssikrer teksten, idet korrekturlæseren retter stavefejl, bøjningsfejl, fejl i ordvalg, grammatiske fejl, tastefejl og fejl i tegnsætning.

Korrekturlæsning er netop disciplinen, hvor det grammatiske kommer på plads.

Som korrekturlæser er man god til at spotte de steder, hvor der er behov for at sætte ind over for sproget.

En korrekturlæser fanger kommafejl.

Billig korrektur

En korrekturlæser kan se, når sætningen ikke fungerer. Det kan være, der er behov for at udskifte ord eller skabe en anden sætningskonstruktion. Måske er der mangelfuld kongruens. Det kan også være, at sætningen simpelthen er for lang. Det kan være, den skal forkortes, således at læseren (censor) hurtigere kan forstå budskabet/pointen.

Sæt der er stavefejl i opgaven! Korrekturlæseren spotter også stave- og tastefejl og får lynhurtigt rettet dem.

Det er så enkelt for os, når det kommer til korrekturlæsning-online. Vi tager udgangspunkt i Word og retter opgaven igennem. Vi slår registrér ændringer-funktionen til. Den gør, at du kan følge med i alle de rettelser, korrekturlæseren foretager sig.

Det betyder, at du modtager 2 udgaver af din master thesis: en med og en uden korrektionstegn.

I den med korrektionstegn vil du kunne se alle rettelserne og manuelt gå dem igennem ved enten af acceptere eller afvise. Du kan også vælge at gå ud fra, at de grammatiske rettelser, foretaget af korrekturlæseren, spiller 100%. Derfor sender vi dig også en udgave uden korrektionstegn. Det betyder slet og ret, at her er alle rettelserne blevet accepteret og implementeret på forhånd. Det skaber mere ro hos dig, og du kan hurtigere blive klar til at aflevere opgaven efter korrekturlæsning.
 


Korrekturlæsere med mange års erfaring

Det er et krav fra vores side, at du som korrekturlæser kan vise os, at du har flere års professionel erfaring med at læse korrektur.

Det er vigtige opgaver, vi læser korrektur på, og derfor er det også afgørende, at der er sikkerhed for korrekturlæsningen.

Som skrevet tidligere er det et decideret fokuspunkt for os at tilbyde grundig og kvalitetssikret korrektur.

Vi er derfor altid meget opsøgende for at sikre kvalitet og glæde for den studerende.

Få en til at læse korrektur på din opgave

Det skal være trygt at sende sin opgave til korrektur hos Studiekorrektur. Vi er klar over, at det er en stor beslutning at sende sin master thesis til korrekturlæsning. Dels er det for nogle mange penge at ofre på korrekturlæsning. Dels er det også for nogle svært at indregne tid til korrektur på opgaven. Dernæst kommer den spændende tanke, om det er nødvendigt at få læst korrektur på sin opgave. Kan det med andre ord betale sig at få en korrekturlæser til at læse korrektur på opgaven?

Svaret er for os direkte: Ja!

Du kan naturligvis vælge en i din omgangskreds. Det er en god vej. Du kan også vælge at lade en erfaren korrekturlæser korreturlæse din opgave.

Søger du efter hjælp til at læse korrektur? Hvem kan rette min opgave igennem?

Studiekorrektur er de førende inden for korrektur på opgaver.

Lad os dykke lidt ned i korrektur-pris og korrektur-levering i nedenstående afsnit.
 


Hvad er prisen på korrekturlæsning?

Det skal ikke koste helt vildt at få en dygtig korrekturlæser til at rette din opgave igennem. Vi har derfor indsat os selv som det naturlige bindeled.

Vi forbindernemlig dig som opgaveskriver med den udvalgte korrekturlæser. Vi afklarer alle spørgsmål på forhånd og booker dig ind til korrektur. Det betyder i al sin enkelhed, at korrekturlæseren udelukkende kan koncentrere sig om at læse korrektur på din opgave.

Alle eventuelle forstyrrelser er således taget ud af denne ligning, og du kan derfor forvente at modtage din opgave igen efter kort tid. Vi behandler alle opgaver hurtigst muligt, og du skal altså vide, at der typisk ikke går mere end 24 timer, førend du har din opgave retur. Det er da væsentligt, at du har aftalt rammen for korrekturlæsning på forhånd. Det gør du med Martin. Han kan fanges her: 7199 8084 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur?


Vi opererer med et meget fleksibelt setup. Martin er tovholder på alle opgaver, der sendes til korrektur.

Han har derfor altid det forkromede overblik over specialekorrektur, bachelorkorrektur, phd-korrektur og srp-korrektur.

Han kommunikerer med de studerende, og han bruger den fornødne tid på hver opgave, for alt skal være så godt som muligt. Det er ikke ham, der læser korrektur på opgaverne. Han sender dem videre til de udvalgte korrekturlæsere. Vi kan stå for korrektur på engelsk og korrektur på dansk.

Det er også ham, der kan fortælle dig, hvor hurtigt vi kan læse korrektur, og han søger altid den bedste løsning, den hurtigste leveringstid.

Korrekturlæsning leverer vi typisk inden for maks. 24-48 timer. Vi tilbyder fejlfri korrektur, og vi tilbyder tilfredshedsgaranti.

Få et godt tilbud på korrekturlæsning

Vi kan endog tilbyde time til time-levering, hvis det drejer sig om få siders korrekturlæsning.

Hvis du har behov for en prøvekorrektur, må du endelig sige til, for den kan vi godt sikre dig.

Du kan sende nogle sider til korrektur, og du kan ad den vej se, hvordan korrekturlæseren arbejder med teksten.

 


Pris: korrekturlæsning af Master Thesis og bachelor?

Mange søger sådan: Pris korrektur speciale? Pris korrektur bachelor? Pris korrektur master thesis?

Vi kan her fortælle, hvad prisen på korrekturlæsning er.

Vi tilbyder to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Korrektur hos Studiekorrektur

Premiumkorrektur er den, de fleste studerende vælger. Det er den bedste korrekturlæsning, du kan sikre dig.

Det er en korrektur deluxe, en korrektur plus, og du står derefter godt med din opgave.

Her vil korrekturlæseren nemlig også gå i dybden med det sproglige. Det betyder i al sin direkte udfoldelse, at kringlede sætninger vil blive omformuleret. De eventuelt kringlede sætninger vil altså straks blive skrevet om, så de står endnu skarpere.

Priserne starter fra 29 kr., og du kan være med til at vælge, hvad det skal koste, for den endelige pris fastlægges på baggrund af behov og endeligt sidetal.

Det er klart, at det er muligt for dig at indhente et godt tilbud på korrektur.
 


Få et tilbud på korrekturlæsning af din opgave

Vil du høre nærmere om vores korrekturtilbud?

Du kan få et tilbud på speciale-korrektur.

Vi kan tilbyde dig en god pris på bachelor-korrektur.

Søger du et godt tilbud på ph.d.-korrektur?

Du kan anvende følgende formular - indhent tilbud på korrekturlæsning - og du kan forvente at modtage et svar inden for meget kort tid.
 


Trustpilot og korrekturlæsning

Alle disse ord kan stå for sig selv, og i sidste ende kan du vælge at tænke, er det nu rigtigt? Er det ikke bare den helt store salgstale, der her er tale om? Kan jeg tro på, at korrekturlæsning hos Studiekorrektur virkelig er så godt for min opgave?

Det er her vigtigt for os at bakke op om dette afsæt og fortælle, at vores kunder faktisk er meget tilfredse med os.

Har du set på Trustpilot? Her er vi fremragende bedømt. Faktisk scorer vi 9,9/10, og vi er nummer 1 inden for vores kategori.

Derfor er vi i stand til at fortælle, at vi er de bedste inden for online-korrekturlæsning. Du kan med sikkerhed stole på denne bedømmelse, for den er valideret og sikret igennem Trustpilots system.

Vi arbejder ufortrødent videre, for det kan altså betale sig at hjælpe de studerende. De har nok at se til med at skrive opgaver til bedømmelse, og det kan være så vanskeligt at få sat den rette tid af til at gå opgaven igennem igen efter endt skriveperiode.

Hvem kan korrekturlæse oven på en så krævende proces? Der bliver ikke just sat tid af til korrekturlæsning igennem universitetet, og derfor er Studiekorrektur et glimrende alternativ.Priser og bestilling af korrekturlæsning af en Master Thesis

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige forbedringer samt feedback.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.