✅ Speciale: Pris på Korrekturlæsning

Korrektur hos Studiekorrektur

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 

Læs korrektur - Rette korrektur: Spørgsmålet er:
 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur

Du får altid en personlig feedback med i købet og adgang til direkte support.
Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed.


KONTAKT MARTIN

- Du kan også altid kontakte Martin på 7199 8084
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️

Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️

Du tænker måske, hvad koster det at få læst korrektur på min opgave? Du går måske ind på Google og søger: Jeg har brug for en til at læse korrektur på min opgave. Du kan eventuelt søge på: Speciale hjælp. Søgningen kan lyde: Jeg skal aflevere min bacheloropgave, og jeg har brug for en til at læse korrektur. Billig korrektur. Professionel korrekturlæsning.
Vi læser blandt andet korrektur på bachelorprojekter, SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger, specialer, masteropgaver.

Pris på korrektur

Studiekorrektur er vejen frem, for vi er de førende inden for korrekturlæsning. Vi læser korrektur på engelske tekster, ligesom vi også tilbyder korrekturlæsning af danske opgaver. Vil du have læst korrektur på dit kandidatspeciale, så er Studiekorrektur det førende korrekturbureau.
Vores priser er gode. Vi tilbyder studievenlige priser på korrekturlæsning. Vores priser er inkl. moms. Du betaler pr. normalside, hvor en normalside svarer til maks. 2.400 tegn med mellemrum.

Et eksempel kunne være, at du har brug for hjælp til at rette et speciale, og det vises ved ordoptælling i Word, at opgaven rummer 160.000 tegn med mellemrum. I vores beregning vil det blive 67 normalsider. Med sidetallet udregnet kan vi gå videre til sideprisen, som er fastlagt hos os.Det vil enten blive 29,95 DKK pr. normalside eller 34,95 DKK pr. normalside. Det afhænger ganske enkelt af, hvilken korrekturform du vælger.
Hos Studiekorrektur tilbyder vi to former for korrektur – en form for basiskorrektur og en udvidet korrekturlæsning:
 
 • Standardkorrektur:
  • Ved valg af Standardkorrektur korrekturlæser vi din opgave ud fra en grundig og generel tilgang til det grammatiske. Det vil betyde, at vi retter opgaven med særligt fokus på kommaets placering. Vi retter naturligvis også eventuelle stave- og tastefejl.
   • Denne form for hjælp til rettelse af opgave vælger den sprogligt sikre studerende, som med sig selv ved, at der er styr på formidlingen, og at der ikke er behov for at se på kringlede sætninger i opgaven.
  • Premiumkorrektur:
   • Er man derimod en smule i tvivl om, om der er uklare punkter og svage formuleringer i opgaven, er det en rigtig god ide at vælge Premiumkorrektur. Vi vil da sørge for, at opgaven får en let sproglig optimering, når det er nødvendigt. Det vil dreje sig om et fokus på usammenhængende sætninger. Vi omskriver ikke hele afsnit, men markerer, hvis der er behov for ændring. Vi forholder os til det sproglige på et direkte plan. Premiumkorrektur er godt givet ud, idet det kan være med til at sætte fokus på opgavens formidlingsdel. Der vil naturligvis også blive rettet med hensyn til komma, mens stave- og tastefejl ligeledes vil blive fjernet.
    • Det er denne form for korrektur, de fleste af vores mange kunder vælger, givetvis fordi prisforskellen mellem korrekturlæsningstyperne er så lille.
 
Hvis du bestiller korrektur på 67 normalsider og vælger Premiumkorrektur, vil prisen derfor blive: 2.341,65 DKK.
Du kan da spørge til, hvor hurtigt vi kan korrekturlæse det antal sider. Med andre ord: Hvor lang tid går der, før jeg modtage min opgave igen efter korrekturlæsning?
 


Korrekturlæsning med det samme

Vi har gjort det let at bestille korrektur. Det foregår via vores hjemmeside, hvor du via ’bestil nu’ kan uploade din opgave til os. Vi indleder korrekturlæsningen så hurtigt som muligt, og vi har en meget entydig leveringstid, som omgående bliver udregnet.

Hvis vi vender tilbage til ovennævnte eksempel med de 67 normalsider, vil den normale leveringstid være maks. 72 hverdagstimer, altså op til 3 hverdage.
 
 • Uploader du opgaven til os en onsdag eftermiddag, klokken 16:12, vil du modtage opgaven mandag eftermiddag, klokken 16:12. Vi arbejder med faktiske klokketimer. Dog er det væsentligt at holde sig for øje, at weekenden ikke som sådan tæller med som arbejds- eller leveringsdage.
 
Har du brug for, at vi påbegynder korrekturlæsningen med det samme, kan vi anbefale, at du tilkøber ekspreslevering. Det betyder ganske enkelt, at vi tager hånd om din opgave med det samme, og leveringstiden bliver selvsagt ekstrahurtig af den årsag, for vi er da nede på maks. 48 hverdagstimer, svarende til 2 hverdage.
 
 • Uploader du onsdag klokken 16:12, vil du med ekspreslevering modtage opgaven senest fredag i samme uge. Vi går i gang med korrekturlæsningen af din opgave med det samme, og du modtager naturligvis opgaven, lige så snart vi er færdige med den.
 


Hvem læser korrektur på min opgave/speciale ?
Er det professionelle korrekturlæsere?

Vi er stødt på mange spændende søgninger i forhold til tanken om, hvem der korrekturlæser studieopgaver. De kan se sådan ud: Speciale på engelsk hjælp, rettelse på engelsk, hjælp til bacheloropgave, engelsk grammatik retter, kommatering på engelsk, hvem kan læse korrektur på min opgave?
Det viser, at der er rigtig mange veje ind til Studiekorrektur, men ender du først her, er du i sikre hænder, og vi guider dig frem mod aflevering af din opgave, for vi hjælper med at gøre den afleveringsklar.

Mere konkrete søgninger lyder: Korrekturlæsning tegn, korrekturlæser søges, korrektur online, korrektur ordbog, korrektur retter.
Det kan også lyde: Hvordan staver man til? Regler for komma. Korrektur priser? Korrektur billig. Gratis korrekturlæsning.

Korrekturlæsning af skriftlig opgave

Mange er meget interesserede i at vide nærmere besked om, hvem der korrekturlæser opgaver, og det forstår vi udmærket. Det er afgørende med en vished for, at korrekturlæsningen varetages af de rette personer. Derfor har vi hos Studiekorrektur lagt os i selen for at sikre dig den bedste korrekturlæsning.

Alle vores korrekturlæsere er professionelle og validerede. De er uddannede inden for sprog og kommunikation, og de har stor erfaring med korrekturlæsning.
Du kan vide dig helt sikker på, at vi ikke på nogen måde går på kompromis med korrekturlæsning.

Martin, der selv er professionel korrekturlæser, har istandsat en overordentlig vanskelig test, som løber over flere omgange: Dels er der en indledende samtale, hvor pågældende korrekturlæser er blevet udvalgt på baggrund af ansøgning og CV. Dernæst, hvis kemien passer, vil korrekturlæseren blive inviteret til at prøve kræfter med en sammensat, autentisk opgave. Det er med udgangspunkt i denne, at et forløb kan folde sig ud, og her vil det igen være en samtale og en forventningsafstemning, der er på tale. Dernæst vil et introforløb finde sted.

Derpå vil korrekturlæseren eventuelt blive tilknyttet Studiekorrektur. Det er her vigtigt at fortælle, at Martin løbende holder øje med korrekturlæserne gennem kvalitetstjek og evaluering. Hils eventuelt på dem her.

 


Læser I korrektur på engelske opgaver?

Vi er markedsførende inden for korrekturlæsning af studerendes opgaver, og det er både med hensyn til korrekturlæsning af opgaver skrevet på engelsk og på tysk og – naturligvis – på dansk.

Så vi kan svare bekræftende i forhold til din søgning på engelsk korrektur, for korrekturlæsning på engelsk er en af vores spidskompetencer. Vi er meget bevidste om, at der kan knytte sig forskellige ønsker til det at få læst sin engelske opgave igennem. Det er nemlig ikke helt underordnet, om man ønsker sin opgave korrekturlæst med fokus på britisk engelsk eller amerikansk-engelsk. Det kan have stor betydning, det er vi ganske klar over hos Studiekorrektur.

God pris på korrektur

Derfor har vi – igen gennem en dybdegående proces – valgt at knytte an til amerikanske korrekturlæsere samt engelske korrekturlæsere. Vi har gennem en nuanceret vurdering fundet frem til den bedste korrekturlæser i USA, mens vi ligeledes kan tilbyde meget grundig og god korrektur på opgaver udført af dygtige korrekturlæsere fra England, Irland og Australien.

Det hører også med til historien, at vi har initieret et samarbejde med en engelsk korrekturlæser, der er bosiddende i Tyskland, således at leveringstiden kan opretholdes og ydermere eventuelt beskæres, hvis der er behov for det.

Noget lignende gør sig gældende med hensyn til vores udvalgte engelske korrekturlæser fra Australien. Det er fordelagtigt for dig som studerende at kunne benytte dig af vores exceptionelle service i denne henseende. Forestil dig eksempelvis, at du knokler løs med at få skrevet din engelske opgave færdig, og du kan se, at tiden bliver knap, for snart banker natten på.

Du kan da kontakte os og uploade opgaven efter aftale, sikre dig, at det er den australske korrekturlæser, der tager hånd om din opgave, og når du således står op efter en god nats søvn, vil du erfare, at opgaven er sendt elektronisk tilbage til din indbakke, ganske mens du har sovet, og ganske fordi vi ramte dagtimerne i Australien.

Universitetsopgaver korrekturlæses derved med afgørende koncentration. Vi vælger naturligvis kun korrekturlæsere, der har flair for arbejdet, og som har modersmål inden for det sprog, der korrekturlæses. Lad derfor trygt Studiekorrektur om at hjælpe med at læse korrektur på din skriftlige opgave. Det er kommet os for øre, at mange studerende søger ud fra disse sætninger: Jeg skal bruge en til at læse min opgave igennem, jeg skal bruge en til at korrekturlæse min skriftlige opgave, jeg skal aflevere en skriftlig opgave, hvem kan læse korrektur? Hvordan finder man en korrekturlæser? Korrekturlæser søges.

Pris på korrektur - billig studiekorrektur

Pris på professionel korrekturlæsning:


Vi hjælper med korrekturlæsning, og vi er de bedste og billigste. Det er sådan set altid spændende for os at møde din opgave. Det kan være, du har brug for korrektur på dit kandidatspeciale. Det kan hænde, at det er korrektur på min ph.d.-afhandling, du efterspørger. Det kan også være, at du søger efter en korrekturlæser, der skal gå i gang med at rette din masteropgave.

Du slipper for at skulle frekventere Google og skrive: Hvordan staver man til? Skal der komma foran at? Skal der komma foran der? Grammatisk komma, det nye komma. Kommatering på engelsk. Vi læser alle former for opgaver igennem og retter til, så det grammatisk spiller. Du bliver derfor via korrekturlæsning hos os klar til at aflevere din opgave.

 


Rettelse af ph.d.-afhandling – korrektur på ph.d.

Søger du også efter professionel korrekturlæsning af ph.d.-afhandling? Korrekturlæsning af min PhD-afhandling. Vi har de skarpeste korrekturlæsere, når det kommer til at rette de studerendes opgaver.

Vi korrekturlæser med sproget for øje, retter til og sikrer os, at du bliver endnu mere tilfreds med resultatet. Det er jo altid godt at lade opgavens sprog få fokus, og det bedste er at lade fagpersoner stå for det. Hos Studiekorrektur står vi klar med professionelle ph.d.-afhandlingskorrektører, og de går grundigt til værks. Når du har indleveret opgaven til os, kan du sådan set læne dig tilbage og vente på det gode resultat, som vi altid garanterer. Martin, der sidder klar til at modtage dit opkald eller din mail, vil tage hånd om din opgave med det samme.

Sammen vil I aftale leveringstiden, og han vil spørge nærmere ind til dit ønske, og om der vil være særlige aspekter, der skal holdes et vågent øje med. Skulle du have spørgsmål, kan du naturligvis også altid få fat i ham. Du får et direkte nummer til ham.

Det er klart, at der med en ph.d.-afhandling på naturlig vis følger en forventning om, at det vil dreje sig om mange flere sider end eksempelvis et bachelorprojekt.

Det er vi bestemt gearet til, for vi har modtaget mange afhandlinger til korrektur i tidens løb, og vi har til kunders store tilfredshed eksekveret korrekturlæsningen på fremragende vis. En ph.d.-afhandling giver korrekturlæseren en rigtig god mulighed for at gå i dybden med opgaven og derigennem rette godt og grundigt igennem. Det vil du kunne mærke og se, når du får opgaven tilbage. Du får den nemlig tilbage i to udgaver: en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn.

Hjælp med at læse min opgave igennem 


Hvordan retter I min opgave?

Vores korrekturlæsere tager udgangspunkt i den opgave, du uploader. De forholder sig også til eventuelle ønsker. Disse ønsker kan du notere ved upload i det dertilhørende kommentarfelt, for beskeden går direkte videre til pågældende korrektør. Det kan være, at du ønsker fokus på, om du skriver i nutid eller datid. Det kan være, du ønsker, at korrekturlæseren holder øje med nutids-r.

Du vil modtaget to dokumenter: et med korrektionstegn, hvor alle rettelserne træder tydeligt frem i opgaven, og et uden korrektionstegn, hvor alle rettelserne er implementeret i opgaven, og du vil da blot skulle forholde dig til eventuelle kommentarer.

Det skaber et overskueligt perspektiv, hvor du selv kan vælge, hvilken udgave du ønsker at tage udgangspunkt i. Er du tidspresset, vil vi klart anbefale dig at fokusere på det dokument, hvor alle korrekturrettelserne allerede er indføjet i opgaven. Derved sparer du tid, og du kan jo altid krydslæse lidt med det dokument, hvor rettelserne fremgår tydeligt, hvis du har behov for at tjekke en rettelse efter.

Hvad er prisen på korrektur?

Korrekturlæseren vil indsætte en kommentar, når denne er i tvivl om et og andet med hensyn til en sætning eller et afsnit, ligesom der undertiden vil være forslag til ændring af en sætning, hvis korrekturlæseren kan se, hvad det er, du peger på, og hvis det er tydeligt, at der er en anden og bedre måde at skrive det på. Det er en service, vi opretholder ved valg af Premiumkorrektur.
 


Spørgsmål til korrekturlæsningen

Til forskel fra mange andre korrekturbureauer har vi en direkte og meget empatisk form for kundeservice, idet du altid bliver stillet direkte igennem til Martin.

Han tager hånd om alle kundehenvendelser, ligesom han har en finger med i puslespillet angående ordrer. Derfor kan du altid rette din henvendelse direkte til rette mand, og han vil omgående kunne give dig et fyldestgørende svar tilbage.

Det hører med til vores servicehistorie, at vi arbejder med en lynhurtig svartid. Du kan således forvente, at Martin svarer inden for ganske kort tid, idet vi ved, hvor vigtigt og lækkert det er at blive hørt med det samme. Vi svarer endda også i weekenden, hvis det er her, du har brug for afklaring.

Der var såmænd et tidspunkt i december, hvor Martin var klar over, at der var gang i de studerendes computere, eftersom denne SRP-deadline nærmede sig. Mange svedte og kontaktede ham i ugens løb, for flere ville meget gerne gøre brug af vores tilbud på korrekturlæsning af SRP-opgaver.

Han havde således etableret en direkte hotline på alle platforme: telefon, mail, Facebook etc., og alle oplevede at modtage svar på forespørgslen prompte, endda i løbet af natten. Det glædede utrolig mange, og det har givet mange gymnasiestuderende ro i skriveprocessen at vide, at vi på den anden side af arbejdet stod og står klar med vores aldrig svigtende korrekturlæsning.

Læs gerne om, hvad det er godt at holde øje med før upload af opgave.

På den baggrund kan vi også slå fast, at vi er de fremmeste inden for korrektur på SRP-opgaver, så hvis du eksempelvis har en SRP-opgave ventende om hjørnet, vil det være en rigtig god idé at reservere tid til korrektur.

 


Reserver tid til korrektur

Der er rigtig mange, der gør brug af vores korrekturlæsning for studerende, og det er efterhånden også nået frem til alle studiesteder. Vi bliver endda anbefalet som det førende korrekturbureau af mange institutioner, for korrekturlæsning er helt og aldeles lovligt, og det kan endog vise sig at være den bedste beslutning længe.

Vores aldrig svigtende korrekturlæsning er i stigende efterspørgsel, og det vidner vores Trustpilot-profil også om. Det er derfor en bragende god ide at reservere tid til korrektur. Vi kan i den henseende booke dig ind på en tid til korrektur hos en af vores skarpe korrekturlæsere. Det er en rigtig god idé, idet du derfra ikke skal bruge kræfter på at tænke på, om vi har tid til lige netop dig og din opgave.

Billig korrektur

Det er helt gratis at booke tid til korrektur, og du kan naturligvis flytte tiden, som det passer dig, for vi har fuld forståelse for, at der i løbet af skriveprocessen kan opstå udfordringer, som gør, at du må udskyde din tid til korrektur en smule. Vi vil da meget gerne høre fra dig, så vi kan få det plottet det ind i vores kalender.Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

5
1 review
Write a review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Gode rettelser
 · 2021/08/27
Din anmeldelse
Jeg må sige, at jeg er særdeles overrasket over, hvor mange gode rettelser, min opgave modtog!
Show more

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.