🥇 Sæt komma for mig | Ret komma

Kommaregler


Dem er der rigtig mange af. 

De er svære at forstå, og de er - hvis vi skal være helt ærlige - ulogiske. 

Så, hvis du har svært ved at sætte komma, er der ikke nogen grund til at bryde hovedet for meget med det. 

Der er naturligvis flere måder at angribe det at sætte komma på ⤵️

Sæt komma for mig

 • Du kan vælge at være mere eller mindre ligeglad med, at der er visse kommaregler at følge.
 • Du kan bruge laaang tid på at sætte dig grundigt ind i kommareglerne på enten dansk eller engelsk, afhængigt af opgavens sprog. 
Hvis du vælger mulighed nummer 3, står du godt, når censor skal give dig en endelig karakter for din opgave. 

Vidste du ... 

 • Når censor skal bedømme et skriftligt produkt, vægtes det sproglige typisk med hele 50%. 
  • Så hvis der er kommafejl, stavefejl og kringlede sætninger, trækker det ned. 

Er du allerede nu interesseret i at indhente et uforpligtende tilbud?
Studiekorrektur - sæt komma for mig

Studiekorrektur - sæt komma for mig

Vi har siden 2014 sat tusindvis af kommaer på plads i alle former for opgaver. 

Det drejer sig om SRP-korrektur - Bachelorkorrektur - Specialekorrektur - PhD-korrektur. 

Vores professionelle korrekturlæsere er nøje blevet udpeget til at læse korrektur for studerende, for vi går ind for 100% kvalitet. 

Vi tilbyder derfor tilfredshedsgaranti og går efter at levere fejlfri opgaver. 

Og de studerende er vilde med os: 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Studiekorrektur på Trustpilot


Men ... Vi gør meget mere end at sætte komma i din opgave. 

 • Vi læser korrektur. 

I vores korrekturlæsning gør vi følgende: 

 • Vi sætter grammatisk komma
 • Vi retter til, så der ikke er stave- eller tastefejl i opgaven
 • Vi omskriver kringlede sætninger
 • Vi giver en generel feedback

Vi leverer korrekturlæsning online, pr. mail. 

 • Det tager blot mellem 24 og 72 timer at få læst korrektur på en studieopgave

 Studiekorrektur - sæt komma for mig

Vi hjælper tusindvis af studerende med at læse korrektur på opgaver hvert år. 

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores service, kan du altid komme i kontakt med Martin.

Du må meget gerne enten: 

 • Ringe på: 7199 8084
 • Skrive på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / SMS: 2444 1622
Du kan også allerede indhente et tilbud på korrektur her: 

Studiekorrektur - kommaprogram

Det er ikke let at finde frem til et program, hvor der direkte kan blive sat komma. 

Det ved vi hos Studiekorrektur, for os bekendt eksisterer det ikke just.

Se gerne med her.Dog kan man ved at booke tid hos en af vores professionelle korrekturlæsere få vished for, at der bliver sat komma efter de grammatiske regler.

Det er netop dét, korrekturlæsning kan hjælpe med.

Se gerne mere specifikt med her på de opgaver, vi læser korrektur på ⤵️

 
Kommaregler - hjælp

Tegnsætning komma – det er også en velkendt søgning. Det er svært at sætte komma.

Sådan er det bare, og det må man blot stå ved, og det må man undertiden erkende.

Faktisk forholder det sig sådan, at der er så mange grammatiske regler at gå i krig med, at det kan tage den tid, det faktisk bør tage at skrive et speciale – et halvt år!

For mange studerende er det svært at sætte komma. Nogle søger: Sæt komma for mig. Andre skriver ganske direkte: Ret min opgave for kommafejl. Der er faktisk mange, der er opfindsomme, når det kommer til hjælp til at sætte komma.

De skriver simpelthen: Jeg søger et kommaretter program, eller automatisk komma sætter m.v.

Det kan vi hos Studiekorrektur agere som, for vores professionelle korrekturlæsere er meget dygtige til at sætte komma. 
 

Sæt komma for mig - billig korrekturlæsning
 
Hvem har tid til at sætte sig så grundigt ind i alle kommaregler? Det er de færreste studerende, der har det.

Derfor kan det virkelig anbefales, at man sætter tid af til at lade en professionel korrekturlæser læse opgaven igennem for blandt andet kommafejl. Det kan betale sig – og du kan altid sikre dig en god pris på korrektur af dit speciale – eksempelvis. Se blot nærmere på os. Det er en garanti.
 
Studiekorrektur er netop muligheden for professionel og billig korrekturlæsning af SRP-opgaver, bacheloropgaver, specialer og ph.d.-afhandlinger.
Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. 


At læse korrektur

Studiekorrektur består af professionelle korrekturlæsere. De har flere års erfaring med at læse korrektur på opgaver.

De er sprogspecialister, og de kan med det samme se, hvor kommaet skal placeres. Det er klart, at de også retter stave- og tastefejl undervejs. Er der kringlede sætninger, vil de også blive rettet til.

Det gælder om at formidle i et flydende, varierende og godt sprog. Det bliver censor altid glad i låget over. Det er den bedste form for akademisk opgaveskrivning, man kan demonstrere. Det plejer at være grobund for en topkarakter.

Faktisk skal det her nævnes, at censor altid skal vurdere det sproglige i opgaven. Det er dermed ikke nok at have rigtig godt styr på, hvordan det fagligt set står til.

En freelance-korrekturlæser stiller skarpt på sproget i opgaven.

En god korrekturlæser går til opgaven med sans for detaljen. En god korrekturlæser har erfaring med at læse korrektur på opgaver.

Hos os foregår korrekturlæsningen i Word. Vi anvender Words rettefunktion, korrekturlæsningsfunktion. Den hedder ganske enkelt ’registrer ændringer’, og den kan netop vise dig lige på stedet, hvor korrekturlæseren har rettet til.

Det er en meget anvendt funktion. Den gør korrekturlæsningen let og overskuelig for læseren.

Det er med andre ord en egenskab af de store og vigtige at kunne læse korrektur på andres opgaver. Det kræver først og fremmest sprogøre langt ud over det sædvanlige.

Man skal terpe og terpe og vide sig helt sikker på, at man er 100% inde i de regler, der knytter sig til eksempelvis det at sætte komma og rette til, så der er kongruens i sætningerne. Det er ganske muligt at lære, men har man i forvejen et godt øre for sprog og for måden at skrive på, er det klart det bedste udgangspunkt.

Afhandling til korrekturlæsning

Hos Studiekorrektur har vi over 30 korrekturlæsere i staben. De er alle parate til at hjælpe dig med at rette din opgave. De vil hver især meget gerne læse korrektur på din SRP-opgave.

De vil også gerne rette din bacheloropgave. De vil meget gerne rette dit speciale igennem, og hvis det drejer sig om en PhD afhandling, vil de også gerne læse korrektur på den.

Du kan få en god pris, og du skal vide, at vi samarbejder med engelske og danske korrekturlæsere. Derfor kan vi med sikkerhed tilbyde dig engelsk og dansk korrekturlæsning til en rigtig god pris.
 Find en god korrekturlæser til din opgave hos Studiekorrektur

Spørgsmålet er tit, hvordan man omsætter tanken om, at det kan være, at der er en, der kan hjælpe mig med at rette min opgave, til en mulighed.

Hvordan omsætter man tanken om, at det kan være, der er en korrekturlæser, der har erfaring med at læse korrektur på opgaver, der her kan hjælpe mig?

Men hvad koster det at få læst korrektur på mit speciale, på min bacheloropgave? Er der nogen, der kan give en god pris på korrektur? Spørgsmålet kan finde sit svar, hvis du klikker dig ind på Studiekorrektur.dk – her kan du se, at vi er fremragende bedømt på Trustpilot.

Ret min opgave og sæt komma for mig - Studiekorrektur - god pris på korrekturlæsning

Du kan også se, at vi har læst korrektur på tusindvis af opgaver, herunder SRP-opgaver, specialer, bachelorprojekter og ph.d.-afhandlinger, både på dansk og engelsk.

Du kan også se, at det er i den forbindelse, du kan få kontakt til Martin. Han er kundeservicens vej frem; han er nærværende og hører meget gerne fra dig. Det er ham, du skal ringe eller skrive til, hvis du kunne tænke dig et godt og uforpligtende tilbud på korrekturlæsning af din opgave.
 
En billig korrekturlæser er et godt udtryk i denne situation, for det betyder, at du har råd til at lade en korrekturlæser læse dit speciale igennem – på dit SU-budget.

Du kan finde frem til studievenlige priser på korrektur hos Studiekorrektur. Du er faktisk meget velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning.
 
Vores korrekturlæsere fokuserer udelukkende på at læse korrektur på din opgave. De gør blot dét, de er bedst til, dét, de er uddannede til.
 
Du vil kunne se, at alle vores korrekturlæsere har erfaring med korrekturlæsning. De har en uddannelse inden for sprog og kommunikation, og det gælder, hvad enten det er dansk eller engelsk korrektur, du har behov for at finde en god pris på.

Prisen er så lav, at den næsten går hånd i hånd med gratis korrektur. Det er ganske vist måske nok lige at stramme den. Det er vi klar over. Men faktum er, at du med korrekturlæsning kan nå langt for få kroner.

Hvis du vælger at lade Studiekorrektur stå for korrekturlæsningen af din opgave, kan du være sikker på, at der er rigtig god chance for, at du får en god karakter for din opgave. Vil du eksempelvis ikke sætte stor pris på et 12-tal for dit speciale? Det er en god måde at afslutte en videregående uddannelse på.
 


Dansk grammatik opgaver gratis

Der er de studerende, der meget gerne vil finde grammatikopgaver at øve sig på. Det er en fremragende tilgang, for på den måde kan man virkelig opøve sine egenskaber inden for korrekturlæsning.

Billig korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Det er blot sådan, at det kræver dedikation og tid, ikke mindst. Hvem har tid til at lære at læse korrektur, og så på sin egen opgave? Det er bestemt ikke alle. Hatten af, hvis du vil lære at læse korrektur.

Hvis du vil spare tid, kan du se her, hvordan vi læser korrektur på opgaver.

Vi har også skrevet guides om, hvordan vi læser korrektur, og hvad det er godt at være opmærksom på, når man læser korrektur. Der er sproglige faldgruber, man skal være meget koncentreret omkring, for har man disse fejl i sin opgave, har man større risiko for at få en dårligere karakter. Det vil i sagens natur være en skam.

Der er dog også det faktum, at man skal være varsom med at læse korrektur på sin egen opgave.

Man kan så let komme til at stirre sig blind på sin opgave, og man får svært ved at læse korrektur på sin egen opgave, sådan ret konsekvent.

Faktisk er det altid bedst at lade en erfaren korrekturlæser stå for korrekturlæsning af opgaven. Det skal helst være en, der ikke kender til dig og det, du skriver om.

Det skal gerne være en, der ikke har noget at gøre med din opgave, men som simpelthen blot er fremragende til at sætte komma og til at skrive om, så læseren forstår det, du skriver.
 


Godt sprog

Hvordan skriver man en god opgave? Hvordan får man en god karakter for sin opgave?

Disse spørgsmål er meget gode, og svarene kan skabe resultater.

Man skriver en god opgave, hvis man formår at holde det simpelt og tydeligt hele vejen igennem. Det er ikke nødvendigvis anbefalelsesværdigt at kaste sig ud i at skrive lange, kringlede sætninger. Faktisk kan det forstyrre perspektivet og gøre det svært for læseren/censor at forstå, hvad det drejer sig om.

Det kan i værste fald kaste en lavere karakter af sig, ganske enkelt. Ikke sjovt.

Akademisk sprog i en opgave er ikke lig med lange sætninger, langt fra. Korte og præcise sætninger kan have en lige så god effekt.

Engelsk og dansk korrektur

Dernæst er det vigtigt at have styr på nutid og datid i opgaven. Det er også meget vigtigt at skrive sammenhængende, når det kommer til passiv eller aktiv. Skriver du for eksempel jeg? Skriver du man eller den/det?

Det er et valg, du bør foretage dig og holde for øje undervejs.

Det er også et valg, der undertiden dikteres af den studieordning, du skriver inden for, og som du naturligvis løbende bør konsultere. På den måde bliver du klædt godt på til at skrive en god opgave.

Du bliver bedre fokuseret på at skrive en opgave, du kan få en god karakter for.

 


Billig korrekturlæsning af alle opgaver

Vi har tidligere nævnt, at du kan få en god pris på en opgave til korrektur.

Du kan få en god pris på en SRP-opgave til korrektur. Du kan få en god pris på en bacheloropgave til korrektur. Du kan få en god pris på korrektur af et speciale på dansk og engelsk. Du kan også – skal du vide – få en god pris på phd.-korrektur på dansk og engelsk.

Faktisk er vores priser notorisk lave og meget gode.

Vi opererer med sidepriser. Det er således endeligt bestemt af, hvor mange sider du afleverer til korrektur.
Her er det væsentligt at vide, at en normalside hos os svarer til maks. 2400 tegn med mellemrum.

Det er ikke det samme sidetal, som du finder i Word. Her vil det tit være flere sider. Så det er den billigste måde at gøre det på.

Du kan let og direkte benytte dig af vores sidetalsberegner på hjemmesiden. Det giver dig et indtryk af, hvordan prisen på korrektur udregnes. Det giver dig blik for, hvad det koster at få læst korrektur hos Studiekorrektur.

Billig korrekturlæsning
 
Du kan vælge mellem to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
Vi kan give et godt eksempel.
 
Premiumkorrektur er en tilbundsgående korrekturlæsning, hvor også sætninger bliver omskrevet.

Hvis du har en bacheloropgave eller et speciale til korrektur, og du søger efter denne udvidede korrektur, vil prisen ligge mellem 1000 og 1500 kr.
Og vi garanterer, at det bliver den bedste korrekturlæsning.
 
Vi er netop så glade for at kunne understrege det med et tydeligt belæg. Har du set, at Studiekorrektur er fremragende bedømt på Trustpilot.dk?
Vi ligger endda – for at sætte trumf på – nummer 1 inden for vores kategori.

 Korrekturlæsning af opgaver – det er tilladt

Det er bestemt ikke ulovligt at få læst korrektur på sin opgave. Det er 100% lovligt at få læst korrektur, og vi vil hos Studiekorrektur meget gerne hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave.

Vi er i den situation, at vi kan slå fast, at undervisere landet over meget ofte anbefaler, at man som studerende afsætter tid til at få en til at rette opgaven igennem for grammatiske fejl og mangler.

Mange anbefaler, at man forsøger at finde en professionel korrekturlæser. Det kan være svært, og derfor er Studiekorrektur et godt udgangspunkt. Her har vi samlet de bedste og dygtigste korrekturlæsere, som du frit kan vælge at benytte dig af.

Du kan reservere tid til korrektur allerede nu, og det kan faktisk være vejen frem, for løbende modtager vi rigtig mange forespørgsler og reservationer. Mange vil gerne gøre brug af vores billige korrekturlæsning.

Du kan altid få fat i os. Vi svarer dig hurtigst muligt på forespørgsler. Vi kan fanges på telefon: 7199 8084 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Tøv ikke – det kan være dit studielivs vigtigste beslutning – og hvem ved, om det er den afgørende korrekturlæsning, du vælger til dit speciale, der er med til at give dig en god karakter og sikre dig dit drømmejob.

Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.

5
2 reviews
Write a review
 • 2
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
1
 · 2021/08/26
Din anmeldelse
Den her hjemmeside er uprolig
Show more
Gode kommateringer
 · 2021/01/27
Din anmeldelse
Så dejligt at få hjælp til at rette igennem for kommafejl.
Alt spiller!
Show more

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.