🥇 Engelsk korrekturlæsning

Engelsk korrekturlæsning: Vi tilbyder hos Studiekorrektur også korrekturlæsning af engelske opgaver.
Har du et speciale på engelsk, en engelsk afhandling eller en bacheloropgave på engelsk, har vi skarpe engelske korrekturlæsere til det. 

Mange opgaver på videregående uddannelser skrives i dag på engelsk, og derfor fokuserer vi hos Studiekorrektur på engelsk grammatik-retter, og vi interesserer os også her for at yde den bedste service - læs mere her.

 
Engelsk korrekturlæsning er kræver et højt kompetenceniveau, Derfor har vi engelske korrekturlæsere, der har engelsk som modersmål, tilknyttet. Hermed er du sikret en meget grundig korrekturlæsning af din opgave. 
Korrekturlæsning af engelske opgaver er med til at luge ud i stave- og tastefejl, for som opgaveskrivende har man måske stirret sig blind på nogle vendinger, glemt et ord et sted og ramt et andet forkert.

Er der et udtryk, der driller, eller en vending, der forvirrer?
Vi ved, at det er afgørende med en god opgave, og derfor har vi professionelle og fokuserede engelske korrekturlæsere i staben hos Studiekorrektur.
Vores engelske korrekturlæsere stiller skarpt på teksten og fokuserer på grammatik og på sproget, hvor der udføres lette sproglige tilretninger.
Engelsk korrekturlæsning britisk og amerikansk: Vi tilbyder korrektur på opgaver på både britisk engelsk (UK) og amerikansk-engelsk (US), hvis du skriver det i kommentarfeltet ved bestilling. Engelsk korrekturlæsning af abstracts


Vi tilbyder også korrekturlæsning af abstracts. Har du en opgave, hvortil der knytter sig et abstract, kan du bestille korrekturlæsning deraf, og det koster kun 99 DKK. Derved sikrer du dig et godt helhedsindtryk af din opgave. Det er her vigtigt at holde sig for øje, at ordren skal lægges separat fra en dansk ordre, eftersom abstractet bliver sendt direkte til den pågældende engelske korrekturlæser. Du er meget velkommen til at knytte en kommentar til ordren, hvis der eksempelvis er noget særligt at holde sig for øje.

Søger du måske speciale på engelsk, rettelse på engelsk, hjælp til bachelor opgave, engelsk grammatik opgaver, bachelor opgave hjælp, speciale hjælp, hjælp til speciale? 
Det kan også være, du søger en betalæser? Engelsk grammatik retter - det er os!
Du er altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere om vores servicer her.


Reservation af tid til korrekturlæsning på engelsk

Idet du reserverer tid til korrekturlæsning, sikrer du dig, at en af vores meget kompetente korrekturlæsere vil sidde parat til at korrekturlæse din opgave, afhandling eller dit speciale. Du modtager naturligvis en bekræftelse på din reservation på mail.
Vi har før i et par tilfælde oplevet, at denne bekræftelse desværre er endt i mailsystemets spam-filter, hvorfor det kan være en god idé at tjekke der, hvis den tilsyneladende udebliver.Pris på engelsk korrekturlæsning

Korrekturlæsning koster med Premiumkorrektur 34,95 DKK per side á 2400 tegn inklusiv mellemrum, og her får du lette sproglige tilretninger med i købet. Vi trækker selvfølgelig først pengene, når du har modtaget det korrekturlæste dokument.

 
Priser og bestilling af korrekturlæsning på engelsk

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0