✅ Korrekturlæsning af videnskabelige artikler

Søger du efter en til at læse korrektur på din videnskabelige artikel?
Vi er det førende korrekturbureau i Danmark, og vi tilbyder korrektur på danske opgaver samt korrekturlæsning af engelske opgaver, korrekturlæst af engelske korrekturlæsere, udvalgt til formålet.


Studiekorrektur er navnet, og vi har i løbet af ganske kort tid hjulpet med at læse korrektur på tusindvis af studerendes opgaver.
Vi tilbyder billig korrektur.

Korrekturlæsning af videnskabelig artikel

Du modtager ’korrekturlæsning billigt’, sådan som en søgning på Google kan forme sig. Vi læser korrektur på bachelorprojekter, vi læser korrektur på specialer, vi læser korrektur på opgaver, vi læser korrektur på afhandlinger.

Vi tilbyder korrekturlæsning på dansk, ligesom vi også tilbyder engelsk korrektur. Det kan være, du er ved at undersøge muligheden for korrekturlæsning. Funderer du over, om det er muligt at sende en opgave til en form for korrekturlæsningstest? En test i forbindelse med korrektur?

Det kan vi godt tilbyde, hvis du har det behov. Det kan vi altid aftale nærmere, for det forholder sig nemlig sådan, at vi er meget tilgængelige.

Vi ved, at det er vigtigt at kunne få svar på de spørgsmål, der kan dukke op, og derfor har vi en direkte linje, hvor du kan fange Martin, vores trofaste kundemedarbejder: 7199 8084. Du kan selvfølgelig også skrive en e-mail til os: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 


Korrektur – online

Vi har en meget direkte løsning på vores hjemmeside. Her kan du gå direkte til bestilling af korrektur. Det er nemlig online-korrektur, vi tilbyder. Søger du undertiden på Google, vil du typisk møde vores hjemmeside, idet det er korrekturlæsningens mekka: Studiekorrektur.dk.

Mange søgninger fører direkte frem til os. Lad os tage et kig på diverse direkte søgninger, som studerende har kastet sig ud i, og som fører til os:
Jeg søger en til at læse korrektur på mit speciale. Hvem kan læse korrektur på mit speciale? Hvem kan læse korrektur på min bachelor? Hvem kan læse korrektur på min SRP-opgave? Er der nogen, der kan korrekturlæse min opgave? Billig korrekturlæsning. Hurtig korrekturlæsning. Korrektur speciale på dansk. Korrektur phd dansk. Hvem kan læse korrektur på min ph.d.-opgave? Korrekturlæsning i Word. Korrektur af kandidatspeciale. Hjælp til bacheloropgave. Speciale på engelsk korrektur.

Specialekorrektur

Engelsk grammatik opgaver korrektur. Hjælp til at skrive speciale. Skriv min opgave. Kommatering på engelsk. Speciale hjælp nu. Masteropgave korrektur? Ret min opgave. Kan nogen læse konjunktur på min opgave? Korrekturlæsning priser. Hvad er korrekturlæsning? Hvad koster det at få læst korrektur på sin opgave? Kan nogen anbefale en, der kan læse korrektur på mit speciale? Korrektur og korrekturlæsning billigt. Professionel korrektur søges. Korrekturlæsning søges. Hurtig korrektur online. Jeg søger en til at rette korrektur med det samme. Online ordbog. Hvordan staver man til? Regler for komma. Er korrekturlæsning lovligt?

Vi er de førende inden for dansk og engelsk korrekturlæsning. Vores korrekturlæsere er validerede og udvalgt med præcision. Lad mig i det følgende uddybe det nærmere ved at tage udgangspunkt i de søgninger, jeg netop har ridset op.
 
Lad os for én gangs skyld slå fast, at vi absolut ikke skriver din opgave. Det er ganske enkelt etisk uforsvarligt, mener vi, og vi går ikke ind i det faglige felt af en opgave.
 

Engelsk korrekturlæsning

Vi tilbyder engelsk korrekturlæsning, og det er billig korrektur på engelsk. Det kan du være helt sikker på.

Der er mange studerende, der skriver opgave på engelsk, og det kan virkelig betale sig at sikre sig vores nuancerede og fintfølende korrekturlæsning på forhånd. Det kan klart anbefales at reservere tid til korrektur, for på den måde får du en tid til korrektur, og Martin plotter dig ind i vores kalender. Det er ikke sådan, at der er tale om en fast tid.

Du kan naturligvis rykke din tid, så den passer med dig og din plan. Vi er bevidste om, at tidsplanen kan skride, og derfor tilbyder vi en fleksibel form for korrekturlæsning.

Vores engelske korrekturlæsere har engelsk som modersmål. De har stor erfaring med at læse korrektur på opgaver skrevet af studerende. De har alle sammen været igennem vores krævende test, der har strakt sig over flere omgange, og sidenhen har Martin udvalgt de bedste, for det er sikkert og vist, at vi hos Studiekorrektur udelukkende vil tilbyde markedets bedste korrekturlæsning.

Ret min opgave

Vores korrekturlæsere, danske såvel som engelske, er dermed selektivt udvalgt, og de arbejder med en professionalisme og ildhu, som man sjældent ser i branchen, ganske enkelt fordi de simpelthen er dedikerede og nyder at være tilknyttet Studiekorrektur, hvor vi værner om vores kunder og vores korrekturlæsere. De leverer altid opgaver tilbage til tiden, og de er grundige i forbindelse med korrekturlæsningen.
Du får med andre ord kvalitet for pengene.

Vores professionelle engelske korrekturlæsere er bosiddende i engelsktalende lande. Vi har således engelske korrekturlæsere i England, Irland, USA og Australien, hvorved vi kan krydse geografiske skel og – ikke mindst – tidszoner. Det betyder, at du kan uploade dit speciale på engelsk til os en aften, vælge ekspreslevering, og – hvis vi har aftalt det på forhånd – modtage det, til når du står op dagen efter. Det er vel egentlig en glimrende løsning for en presset studerende, der hele tiden holder meget øje med, hvad klokken er, og som kan se, at deadline nærmer sig med hastige, faretruende skridt!

Når du bestiller korrektur på engelsk, skal du sørge for, at du vælger engelsk som sprog, for opgaven sendes da ud til den rette person. Ydermere vil vi meget gerne fremhæve, at vi også tilbyder korrekturlæsning af dit abstract.

Det koster blot 99 DKK pr. abstract, og her kan du uploade et abstract på engelsk på op til 3 normalsider. Det er en ofte brugt service hos os, og det batter virkelig at få det læst igennem af en engelsk korrekturlæser. Det vil din engelsklærer garanteret også bemærke med ros og måske endda med en god karakter. Dansk korrektur

Dansk korrekturlæsning er der rift om. Sådan er det.

Det er efterhånden gået op for de studerende, hvor vigtigt det er at sætte tid af til korrekturlæsning. Det er afgørende at få andre øjne på sin opgave. Der er en sandhed i vendingen, der lyder, at ’man stirrer sig blind på sin egen opgave’.

Det er bevist, at ens øjne i opgaveprocessen slet og ret har vænnet sig til at se overordnet på opgaven, og at man under korrekturlæsning af sin egen opgave ubevidst overser fejl og mangler. Man overser steder, hvor sætningerne er kringlede, og man overser, at kommaet undertiden skal placeres anderledes, for hvordan er det nu med hensyn til det startkomma og slutkomma?

Det kan blandt andet på den baggrund virkelig betale sig at vælge en ekstern form for korrektur. Nogle vælger et familiemedlem eller en bekendt, og det kan sagtens lade sig gøre. Mange vælger Studiekorrektur, idet der her er tale om professionel og billig korrektur, og sagens kerne er, at vores korrekturlæsere er uddannede til at læse korrektur på opgaver.

Studiekorrektur.dk

Det er ej heller længe siden, at vores professionelle korrekturlæsere blev færdige på universitetet, så de kan i udpræget grad have en mere direkte og nuanceret forståelse for den opgave, du sidder med. Det er værd at have med i tankerne.

Vores danske korrekturlæsere er alle validerede, og de er ligeledes særdeles nøje udvalgt. De har alle gennemgået en meget vanskelig test, som er etableret af Martin. Han er selv professionel korrekturlæser, og han har trukket på sin erfaring med at læse korrektur på opgaver skrevet af studerende. Dermed kan vi stå inde for, at det kun er de bedste korrekturlæsere, der slipper igennem nåleøjet.

Man skal virkelig have stor erfaring med korrekturlæsning for at komme i betragtning som en af vores skarpe korrekturlæsere, og man skal kunne dokumentere, at man er professionel, fleksibel og vant til at arbejde selvstændigt.

Martin tager endvidere dialogen med korrekturlæseren med videre fra testforløbet, for det er også afgørende for os, at der er den rette kemi mellem korrekturlæser og os bag Studiekorrektur. Det er et samarbejde, der skal spille, for vi ønsker ikke at gå på kompromis med korrekturlæsningen. Det skal kunne betale sig at bestille korrektur hos Studiekorrektur.

Det kan du også se på vores profil på Trustpilot. Der er noget om snakken.

Hvordan arbejder jeres korrekturlæsere, spørger du måske. Vi kan svare ved at fortælle, at de alle sammen er freelance-korrekturlæsere. Den udvalgte korrekturlæser modtager opgaven fra os. Han/hun korrekturlæser opgaven og sender den tilbage til os, og i sidste ende og naturligvis inden for den givne opgaves deadline modtager du den på e-mail.


Pris på korrekturlæsning

Hvad er prisen på korrekturlæsning? Er korrekturlæsning dyrt?

Vores pris på korrektur er studievenlig, og derfor er korrekturlæsning hos os ikke en dyr løsning. Du vil opleve, at vi er blandt de billigste, når det kommer til korrekturlæsning af din opgave, og du vil sidenhen opleve, at vores serviceniveau er i top, ganske enkelt. Det er værd at have med i bagagen, for det betyder, at vi følger hver eneste opgave til dørs og behandler den med den største fortrolighed.

Gratis korrektur?

Vi har sammensat en prismodel, som er ganske ligetil. Du betaler pr. normalside. Én normalside svarer til 2.400 tegn med mellemrum.
Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
 
 • Med Standardkorrektur er prisen pr. normalside kun 29,95 DKK.
 • Med Premiumkorrektur er prisen pr. normalside blot 34,95 DKK.
 
Forskellen i de to former for korrektur skal findes i, at Standardkorrektur er en basal form for korrektur, hvor der er særligt fokus på kommatering og rettelse af stave- og tastefejl. Med Premiumkorrektur får du udover Standardkorrektur en fokuseret læsning af din opgave, hvor korrekturlæseren gør plads til eventuelt at foretage sig en let sproglig optimering på sætningsniveau.

Det er typisk Premiumkorrektur, der vælges, og grundet den iøjnefaldende lille prisforskel mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur kan sidstnævnte virkelig anbefales. Der er netop tit noget, der skal forbedres i en opgave.
 
Det vil betyde, at prisen på korrektur på et speciale på 83 normalsider med Premiumkorrektur bliver: 2.900,85 DKK.
 
Vores korrekturlæsere læser korrektur på opgaver skrevet i Word. Det er valgt, fordi det giver det bedste resultat for dig. Med korrekturlæsning i Word kan vi sikre os, at du kan spore vores rettelser, og du kan således selv finpudse din opgave inden aflevering.

Du vil modtage et dokument med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Det betyder sådan set bare, at hvis du tager udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn, vil du blive hurtigere parat til aflevering, idet alle rettelser her er blevet implementeret i opgaven, og du vil derfor kun skulle forholde dig til eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens side.

Tager du udgangspunkt i dokumentet med korrektionstegn, kan du danne dig et grundigt overblik over alle de rettelser, som korrekturlæseren har foretaget sig, og du vil manuelt skulle bevæge dig igennem opgaven for at acceptere eller afvise rettelserne.
 
Vi afviser ikke at korrekturlæse i LaTeX eller PDF, men vi vil altid foretrække Word, for det skaber uvægerligt det bedste udgangspunkt for alle parter. Det er muligt at kopiere teksten fra LaTeX over i Word, givetvis med koder, men vores korrekturlæsere er trænede i at se bort fra dem og gå benhårdt efter formuleringerne.


Hvor hurtigt kan I læse korrektur?

Vi opererer med fastlagte leveringstider, som er udregnet på baggrund af det antal normalsider, der bliver uploadet. Vi udregner leveringstiden ud fra klokketimer. Lad os se nærmere på leveringstiden:
 
 • Under 20 normalsider: op til 48 hverdagstimer (2 hverdage)
 • Fra 20 normalsider og opefter: 72 hverdagstimer (3 hverdage)
 
 • Med tilkøb af ekspreslevering skæres der 24 hverdagstimer (1 hverdag) af leveringstiden. Der vil være et gebyr på 50% for denne meget eftertragtede service.
 
Det vil betyde, at hvis du uploader dit speciale på 83 normalsider til os mandag kl. 18:00, vil du modtage det senest torsdag kl. 18:00.

Martin sidder klar til at modtage din opgave, og han sender den straks videre til korrektur hos en af vores trofaste, dedikerede og professionelle danske eller engelske korrekturlæsere, således at vi kan opretholde vores hurtige leveringstid, og tro os, når vi fastholder, at leveringstiden er til at regne med, for vi har endnu ikke overskredet deadlines.

Billig korrekturlæsning

Skulle du have et spørgsmål, kan du altid få fat i Martin. Han håndterer alle kundehenvendelser, og han har en finger på hver eneste opgave.
 

Korrekturlæsning er helt lovligt

Vi får nogle gange spørgsmålet, om korrekturlæsning er lovligt. Svaret er entydigt, for det er fuldstændig lovligt. Der er mange uddannelsesinstitutioner, der anbefaler at få en til at læse korrektur på opgaven, og vi er blevet anbefalet af mange, universiteter såvel som studerende.
Korrekturlæsning er en hyppigt anvendt form for sikkerhed, når man arbejder med tekst og optimering.

Korrekturlæsere har en direkte adgang til at rette i det sproglige. De har sprogøre, og de kan lynhurtigt spotte fejl i teksten. De retter til, sætter kommaet på plads, og de omformulerer sætninger, hvis det er nødvendigt. Det kan med andre ord virkelig betale sig at tilkøbe korrekturlæsning, at vælge den professionelle form for korrektur.

Vi mærker hos Studiekorrektur en stigende efterspørgsel efter korrekturlæsning af opgaver, og det er ikke nogen hemmelighed, at korrekturlæsning i visse tilfælde, faktisk mange situationer, kan være med til at hæve karakteren.

Tidligere har korrekturlæsning typisk været forbundet med en fysisk form, forstået på den måde at man som tekstforfatter/kunde sendte opgaven i fysisk form til pågældende korrekturlæser, som omgående gik i gang og sendte opgaven retur med posten.

Det er virkelig en langsommelig proces, og tit blev det også forbundet med en noget længere leveringstid, end den vi hos Studiekorrektur kan tilbyde. Vi har optimeret på leveringsfronten, for vi kører det som online-korrektur på opgaver, og vores korrekturlæsere er freelance-korrekturlæsere, hvilket betyder, at de læser korrektur på teksten modtaget over e-mail.
 

Hjælp til korrektur

For nu at opridse det her til sidst i denne artikel om korrektur er der altså tale om uhørt billig korrekturlæsning med en utrolig hurtig leveringstid.
Mange vælger at tilkøbe ekspreslevering, idet det vil sikre dem, at deres opgave kommer til at befinde sig i toppen af bunken af opgaver, vi læser korrektur på. Vi er dagligt travlt beskæftiget med at læse korrektur på opgaver. Vil du være den næste glade kunde?

Vi er hos Studiekorrektur meget glade for at hjælpe med at læse korrektur på studerendes opgaver. Det er et arbejde, vi tager meget seriøst, og vi er altid yderst fokuserede. Vi bestræber os på at tilbagelevere et fejlfrit resultat.

Korrektur til en god pris

Hvis du – ganske mod forventning – mener at kunne spotte fejl i vores korrekturlæsning, tager vi gladeligt dialogen med dig, så vi sammen kan finde frem til perspektivet. Vi siger ikke, at vi er fejlfrie, og vi lytter altid til vores kunder.
 

Kan jeg blive taget for plagiat ved at købe korrekturlæsning?

Vi modtager af og til spørgsmålet, der går på, om der er en risiko forbundet med at tilkøbe korrekturlæsning igennem Studiekorrektur.

Det kan vi fortælle, at der ikke er. Der er ikke nogen som helst risiko for at blive fanget i skolernes plagiatkontrol. De har ganske enkelt ikke adgang til vores server, og det er ej heller ulovligt at anvende et korrekturselskab. Så din opgave kan ikke blive søgt frem, og du kan vide dig sikker på, at vi ikke formidler opgaven videre til tredjepart.

Vi værner om fortroligheden, og vi værner om din sikkerhed.
Du kan eventuelt læse mere her.
 

Kan I læse korrektur nu?

Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, for vi vil meget gerne tilbyde korrekturlæsning med det samme, og vi har korrekturlæsere, der sidder klar til at tage hånd om de opgaver, der skal bruge korrekturlæsning med det samme.

Det kan være, at du snart skal udgive din videnskabelige artikel, og at du derfor søger febrilsk på nettet efter korrekturlæsning af videnskabelig artikel. Pludselig ser du, at vi er din mulige løsning. Kontakt endelig Martin, og han vil guide dig videre i processen, så vi kan sikre dig den bedste korrekturlæsning af din videnskabelige artikel.


Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.