✅ Korrektur af akademisk opgave

Når du klikker dig ind på Studiekorrektur, møder du en bred vifte af muligheder for at få læst korrektur.

Vi er Danmarks førende korrekturservice. Vi tilbyder billig korrektur, ligesom vi kan garantere dig hurtig korrektur.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en varierende verden af korrektur. Vi læser korrektur på bachelorprojekter, specialer, SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger, stile og afleveringer – blandt andet.

Lad os hjælpe dig ud fra vores billige korrektur.
 
Der er utvivlsomt tale om god korrektur – til mange studerendes tilfredshed.
Vi er glade for at tilbyde engelsk korrektur og korrektur på dansk.

Bestil korrektur her.

 


Korrektur hos Studiekorrektur

Hvordan foregår korrektur hos Studiekorrektur – eksempelvis korrektur af en akademisk opgave?

Vi har fokuseret på at kunne tilbyde en så enkel og brugervenlig korrekturløsning som muligt, og vi er derfor særdeles stolte over at tilbyde en nærværende og yderst kundeorienteret tilgang, hvor vi kredser om hver eneste opgave, sender den godt af sted til korrektur hos vores korrekturlæsere og følger den interesseret tilbage til kunden efter endt korrekturlæsning.

Således sikrer vi os, at hver eneste opgaves vej er ligetil og absolut ikke forbundet med problemer, og ad den vej kan vi sikre dig hurtig korrekturlæsning.

Hvis du vælger ekspreslevering, går der blot op til 24 hverdagstimer, svarende til én hverdag, fra du via vores hjemmeside bestiller korrektur, til du har fået opgaven retur i din mailindbakke.
 
Eksemplet kan lyde:
   


Korrekturlæserne – markedets grundigste korrektur

Vi engagerer os selvsagt i at tilbyde den bedste og billigste korrektur til vores mange kunder, og arbejdet dermed indledes, når korrekturlæserne bliver tilknyttet, for her går vi udelukkende og meget selektivt efter markedets bedste korrekturlæsere.

Korrektur af akademisk opgave

Til det formål har vi, i samarbejde med en certificeret sprogspecialist, tilrettelagt et meget vanskeligt testforløb, som uvægerligt trækker på hele den pågældende kandidats sproglige kunnen, og vi indleder naturligvis en grundig og nuanceret dialog efterfølgende. Erfaring og uddannelse er herunder afgørende krav for at komme i betragtning til arbejdet.

Denne tilgang demonstrerer en af vores værdier – kvalitet: vi går ikke under nogen omstændigheder på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og det kan mærkes blandt de studerende.
   

Korrektur i to dragter

Vi ønsker at lade kunden være medbestemmende i forhold til valg af korrektur.
Derfor tilbyder vi to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
   


Kunden i centrum

Vi sætter altid kunden først i vores prioritering – det er en dybtliggende værdi i vores setup, og det vil du kunne mærke.
Således svarer vi praktisk taget døgnet rundt på kundehenvendelser, endda også lørdag og søndag, og det på mail, telefon og Facebook.
 
Det står som vores adelsmærke – en gedigen service, som studerende til alle tider kan regne med, og det bemærkes ude i de studerendes kredse, hvor vi betragtes som de studerendes bedste ven – man kan nemlig altid regne med os.  

Du kan fange os her:

Du kan fange den driftsansvarlige her:


Martin Rytter HandbergPriser og bestilling af korrekturlæsning af akademisk opgave