✅ Hurtig korrekturlæsningHos Studiekorrektur har vi altid korte leveringstider. Vores normale leveringstider lyder på enten 48 eller 72 hverdagstimer, afhængigt af opgavens størrelse.

Vi har endda, for at imødekomme de undertiden meget pressede studerende, hvor deadline hastigt nærmer sig, en særlig ydelse: ekspreslevering.
Har du brug for korrektur på et bachelorprojekt, korrekturlæsning af et speciale eller en ph.d.-afhandling, støtter vi op om det med vores meget kompetente korrekturlæsere.

Har du en opgave på op til 20 normalsider, kan vi med ekspreslevering læse korrektur inden for 24 hverdagstimer. Er opgaven på mere en 20 normalsider, er leveringstiden blot 48 hverdagstimer.

Hurtig korrekturlæsning


Ved akut behov for korrektur

Vi udfolder med god erfaring ydelsen til også at gælde et pludseligt opstået behov for korrektur på en opgave.
Hos Studiekorrektur forsøger vi således altid at have mindst én korrekturlæser ledig. Med stor succes har vi derfor kunnet dække akut nød inden for korrekturlæsning.
Står du eksempelvis i den situation, at du skal aflevere dit projekt, din SRP eller din bachelor inden for 24 timer, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Læs mere her.

Hurtig korrekturlæsning

Korrektur af en opgave er den afgørende afrunding, og den er med til at skabe en sproglig helhedsoplevelse. Det vil være meget ærgerligt ikke at sikre sig den.
Vi har endda med stor professionalisme og medfølgende kundetilfredshed læst korrektur af opgaver på omkring 10 normalsider inden for kun 1-2 timer.
Derfor opfordrer vi til, at du ser os som livlinen, du kan kontakte, enten via mail eller per telefon: 7199 8084, hvor vi altid er tilgængelige.
Korrektur med ekspreslevering

Hurtig korrekturlæsning af din opgave bestiller du via vores hjemmeside, hvor du kan tilkøbe ekspreslevering. Det koster 50% ekstra, og det er vigtigt at understrege, at kvaliteten af korrekturen naturligvis er lige så høj som ved normal levering.
Har du eksempelvis en rapport på 25 normalsider med afleveringsfrist om 3 dage, kan du ved at vælge ekspreslevering barbere leveringstiden ned til kun at være 48 hverdagstimer og dermed sikre dig, at du kan aflevere i tide. Prisen på dette vil således være: 25 normalsider * 34,95 (Premiumkorrektur) * 1,5 = 1.310,625 DKK.

Du modtager som altid to dokumenter; et med korrektionstegn og et uden. I førstnævnte er det muligt at følge alle korrekturlæserens rettelser, mens de i det andet allerede er indføjet, hvorfor det i dette dokument er eventuelle kommentarer og optimeringsforslag, der er synlige.
 
Vi tager naturligvis forbehold for, at hurtig korrektur ikke i alle tilfælde kan lade sig gøre, men vi forsøger altid at få det til at lykkes.


Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.