✅ Billig opgavekorrekturHvis du søger efter en korrekturlæser til at læse korrektur på din opgave, kan vi med glæde hjælpe dig, for det er sådan, at vi faktisk samarbejder med de klart bedste professionelle freelance-korrekturlæsere på markedet, og vi er oppe omkring, faktisk over, de 30 korrekturlæsere, idet der er så utrolig stor efterspørgsel på vores korrekturlæsning blandt studerende.

Der er mange, der, når de ved, at en opgave skal skrives, og det er akademisk opgaveskrivning, det typisk drejer sig om, som skriver sig ud af det på søgemaskinen via en søgning, der kan se sådan ud: dansk korrektur online, engelsk korrektur online, læse korrektur engelsk, dansk grammatik, engelsk grammatik, hvad er korrekturlæsning, hvad koster korrekturlæsning, korrekturlæsning af små opgaver og synopser, akademisk engelsk, at læse korrektur.

Opgavekorrektur hos Studiekorrektur.dk

Det er typisk sådanne søgninger, der trækker tænder ud, for kommer man som studerende videre med sin opgave af den grund? Næppe. Det gør man, så snart man klikker sig ind på Studiekorrektur.dk, for her er der rift om vores tider til korrektur, ganske enkelt fordi det rygtes med rette, at vi er så fremragende til at læse korrektur.

Vi tilbyder billig opgavekorrektur:

Prisen på korrektur
er tilmed god, for den er særdeles studievenlig, og så er der også det, at vi kan levere inden for meget kort tid. Det er så lækkert at vide, når man som studerende sidder og sveder over en opgave, der meget snart skal afleveres.

Hos Studiekorrektur kan du reservere tid til korrekturlæsning af din opgave, og vi vil meget gerne lige dvæle lidt ved de mange studieopgaver, vi kan læse korrektur på, og som du kan få en god pris på.

Det er blandt andet: korrekturlæsningaf en ph.d.-afhandling på dansk. Korrekturlæsning af ph.d.-afhandling på engelsk. Korrekturlæsning af speciale på dansk. Korrekturlæsning af speciale på engelsk. Korrekturlæsning af bachelorprojekt på dansk. Korrekturlæsning af bachelorafhandling på engelsk. Korrekturlæsning af SRP-opgave. Det er vigtigt at fremhæve, at ovennævnte blot fungerer som et udpluk af alle de former for korrekturlæsning af opgaver, opgavekorrektur til en god pris, som vi kan hjælpe dig med.
 
 


Billig korrekturlæsning

Korrekturlæsning af opgaver er meget brugt blandt studerende, og det er der meget gode grunde til. En afgørende grund er den, at det er vigtigt, at man har arbejdet meget fokuseret med sit sprog, således at censor ikke snubler over kringlede formuleringer, og således at der er grobund for at få en god karakter for sin opgave.

Det er netop sådan fat, at censor faktisk skal bedømme det sproglige i opgaven. Så det duer ikke, at du satser alt på, at det faglige er i top, for undervurdere og nedprioriterer du dit sprog, er du faktisk ikke kommet meget længere, idet det uvilkårligt vil trække ned. Studerende, der lader en af vores professionelle korrekturlæsere læse korrektur på den opgave, du skriver på, oplever, at de stiger en karakter, fordi der nu er sat fokus på det sproglige.

Billig opgavekorrektur

Prisen på opgavekorrektur er virkelig god, så er det sagt. Du kan få en god pris pr. normalside, hvilket betyder, at du kommer til at betale lige nøjagtigt for det antal sider, du sender til korrektur. Du betaler hverken mere eller mindre, og derfor arbejder vil med denne model til forskel for en fast pris på korrekturlæsning. Det er mest gennemsigtigt, og det sikrer dig en rigtig god pris på korrekturlæsning. Du kan altid tage direkte kontakt til os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du faktisk endda – vi anbefaler det kraftigt – ønsker at reservere tid til korrekturlæsning af din opgave, eller hvis du ønsker at modtage et rigtig godt tilbud på korrekturlæsning af din opgave.

Vi er de bedste til at læse korrektur. Se blot på Trustpilot. Vi har gode anmeldelser af vores korrekturlæsning for studerende. Du vil se, at vi er bedømt fremragende.

Lad os tage et konkret eksempel fra vores virkelighed, for at vi kan ramme en pris. Du sender os et speciale til korrektur på dansk, og vi finder via en udregning, at det drejer sig om 144000 tegn med mellemrum, hvilket i vores verden rammer 60 normalsider. Det vil sige, at du skal betale for korrektur af 60 normalsider. Du vælger Standardkorrektur, og prisen pr. normalside lyder da på blot 29,95 kr. inkl. moms vel at mærke, og derfor skal du slippe med at betale kun 2797 kr.

Det er et fremragende tilbud, som vi er stolte af at kunne give dig. Det bedste er da, at det ikke tager lang tid for os at læse korrektur på dit speciale. Vi kan læse korrektur på din opgave med det samme og således tilbyde hurtig tilbagelevering. Vi kan klare det inden for 72 timer med normal levering og op til blot 48 timer med ekspreslevering. Det er uhørt hurtigt, og her er det atter væsentligt for os at fremhæve, at vi ikke på nogen måde ønsker at gå på kompromis med vores korrekturlæsning af opgaver.

Du får altid tilbageleveret en opgave, der er gennemarbejdet sprogligt set, uden tvivl. Skulle du have spørgsmål eller – ganske mod forventning – være ikke helt tilfreds, må du meget, meget gerne tage direkte kontakt til Martin, som er din mand hos os. Han fanges på telefon: 7199 8084 eller via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
 


Hvem kan læse korrektur på min opgave?

Alle vores korrekturlæsere er udvalgt med blik for, at det Studiekorrektur, det drejer sig om, og derfor er de 100% dedikerede. De fanger alle fejl og mangler i en opgave, og de er yderst detaljeorienterede, for det er sådan, at de har blik for det sproglige. De sætter kommaet der, hvor det hører til, og de retter stave- og tastefejl, mens de også – hvis du vælger Premiumkorrektur – sørger for, at der er et flydende sprog i din opgave, for det er ikke godt, hvis der er kringlede sætninger.

Det forvirrer læseren, og det ender altid med, at det trækker karakteren en kende ned, faktisk meget.

Du kan altid komme i kontakt med os, hvis du løbende har brug for korrekturlæsning, det må vi her slå fast, ligesom du også altid kan få svar på dine refleksioner omkring korrekturlæsning.

Vores korrekturlæsere vil rette i din opgave, sådan at det bliver helt sikkert, at sproget kommer til at spille 100%, for du skal vide, at vi altid tilbageleverer et fejlfrit (sprogligt set) speciale, hvis det er det, du sender til korrektur. Vi går netop ikke på nogen måde på kompromis med det sproglige i den opgave, du skriver på. Alt skal spille. Derfor har vi også udelukkende udvalgt de bedste freelance-korrekturlæsere til et længerevarende samarbejde, der bygger på integritet og fortrolighed.

Studiekorrektur - opgavekorrektur

Derfor slipper du for at kaste dig ud i følgende søgning af enkeltord: dansk dansk ordbog, dansk engelsk ordbog, dansk grammatik opgaver gratis, dansk retskrivning, dansk retstavning, dansk tegnsætning, dansk sprog, den røde pen, formulering, fra dansk til engelsk, godt sprog, grammatik retter, grammatik tjekker, nyt komma, online opgaver, tegnsætning komma, kommakursus.

Vi kan tage os af det grammatiske i din opgave, og det bliver du glad for. Det er netop også altid sådan fat, at man som opgaveskrivende typisk ender med at stirre sig blind på sin opgave.

Man kan ikke selv korrekturlæse sin opgave, idet man er for godt inde i sagen, i emnet, og derfor er der altid en stor risiko for, at man skriver og retter til en indforstået sætning, så man kan faktisk være med til ubevidst og uforvarende at gøre sproget mindre tydeligt, desværre.

Det er vi sikre på, at der ikke er nogen, der ønsker, og derfor kan det være en god idé at bestille korrekturlæsning af din opgave. På den måde er du sikker på, at alle sætninger bliver rettet til det bedre, og at alle afsnit i opgaven kommer til at fremstå knivskarpt.

 


Engelsk og dansk opgavekorrektur

Du søger måske efter en til at læse engelsk korrektur på din opgave? Du søger følgende, tænker jeg: engelsk SRP, engelsk til dansk, engelsk tekst, ret på engelsk, tjek engelsk, komma retter online, kommasætning program, ordbogen, sprog og korrektur, stavekontrol, korrekturlæsning i Word, godt sprog, word pris, det nye komma, nyt komma, det gamle komma, proofreading.

Vi kan med glæde tilbyde dig engelsk såvel som dansk korrektur. Du kan altid sikre dig en rigtig god pris på korrekturlæsning ved kontakte os. Hvad koster det at få læst korrektur, spørger du måske?
 
 

Er det lovligt at få læst korrektur på sin opgave?

Det er 100% lovligt at få en professionel korrekturlæser til at korrekturlæse den opgave, du skriver på. Vi er blot sådan indrettet, at vi kan tilbyde dig en god pris på den bedste korrektur, du kan finde. Vi har skruet prisen helt i bund, og så har vi endda valgt, at momsen skal være indregnet i den pris, du skal give.

Det er atypisk, men vi vil meget gerne give en hånd med korrekturlæsning af den opgave, du skriver på, og det skal ikke på nogen måde vælte dit SU-budget. Dog er vi sikre på, at du ikke fortryder, at du lader Studiekorrektur korrekturlæse din opgave, for det emmer af kvalitet, ganske enkelt.

Billig bachelorkorrektur

Der er rigtig mange lærere, både på gymnasiet og på universitetet, der anbefaler, at man får sat tid af til at få læst korrektur på sin opgave, og der er mange, faktisk alle, der anbefaler, at det er os hos Studiekorrektur, der Studiekorrekturlæser din opgave.
Du kan med fordel få mere information om Studiekorrektur.
 
 

Korrekturlæsning med Words ’registrer ændringer’-funktion

Vi anvender Words ’registrer ændringer’-funktion, når vi læser korrektur på din opgave. Det gør vi, fordi vi derved sikrer os, at du kan følge alle de rettelser, den udvalgte korrekturlæser foretager sig, det være sig fra første korrektion til sidste. Rettelserne vil blive synlige ude i marginen af opgaven, og herfra kan du selv tage bestik af situationen.

Du kan afvise eller acceptere den rettelse, du kigger på. Det er sådan, at vi sender to udgaver af din opgave retur; en opgave med korrektionstegn og en opgave uden korrektionstegn. Hvis du tager udgangspunkt i opgaven med korrektionstegn, vil du erfare, at alle korrekturlæserens korrektioner træder frem og kræver din beslutning. Alle rettelser er dermed synlige. Vi sender dig også en udgave, hvor alle rettelser allerede er accepteret og dermed implementeret i din opgave.

Det er det dokument, der har fået titlen ’uden korrektionstegn’. Det er klart, at de fleste studerende vælger at tage udgangspunkt i det uden korrektionstegn, idet det sparer dem meget tid. De slipper for at gå alle rettelserne slavisk igennem, og der kan altså være rigtig mange af dem, må vi konstatere. Et speciale ligger typisk på omkring 2000-3000 rettelser. Her bliver det tydeligt, at det er en meget god idé at sende sit speciale til korrekturlæsning hos Studiekorrektur, for det kan således let betale sig.
 
 


Hvordan arbejder korrekturlæseren?

Korrekturlæseren får sendt din opgave til korrekturlæsning, umiddelbart efter at du har bestilt korrektur på din opgave. Korrekturlæseren tager så selv sine forholdsregler, for hvis denne ønsker at arbejde om natten, hvis det ganske enkelt fungerer bedst for vedkommende, er det bestemt muligt, for det er sådan fat, at korrekturlæseren til en vis grænse selv styrer sin tid.

Opgavekorrektur til en god pris

Det vigtigste og meget afgørende er, at korrekturlæseren overholder den leveringstid, der bliver sat ved upload af opgave til korrektur. Det er derfor meget glædeligt, at vi kan fortælle dig, at vi aldrig har misset en deadline, vi har sat, og den udregnes meget konkret – se blot her:
 
 • Korrekturlæsning af opgaver på under 20 normalsider tager blot op til 48 hverdagstimer.
 • Korrekturlæsning af opgaver på mere end 20 normalsider tager blot op til 72 hverdagstimer.
 
Ovenstående er udregnet og fastlagt på baggrund af valg af normal levering. Det er også muligt at vælge ekspreslevering, og så bliver der skåret minimum 24 hverdagstimer af leveringstiden.
Faktisk er det sådan, at opgaven typisk kommer tilbage til den studerende fra Studiekorrektur inden for få timer, for vi arbejder meget direkte og grundigt med din opgave.
 Korrekturlæsning i maj og i december

Vi har løbende rigtig mange opgaver igennem os til Studiekorrektur. Faktisk rammer vi mere end 2000 opgaver om året – i skrivende stund – det tal er under udvikling, for vi modtager flere og flere, efterhånden som det går op for de studerende, at vi findes som det bedste alternativ til selv at læse korrektur på sin egen opgave.

Maj er en travl måned, idet der er så rigtig, rigtig mange studerende, der skal aflevere et speciale eller en bachelorafhandling, og de vil rigtig gerne have læst korrektur, have rettet deres opgave igennem.

Studiekorrektur - Billig korrekturlæsning

December er også en travl måned. Her er det særligt ph.d.-afhandlinger og endda en masse SRP-opgaver ved siden af specialer og bachelorprojekter, der skal rettes igennem, så her er alle vores korrekturlæsere kaldt ind til arbejde, og vi nyder det, glæder os over at kunne hjælpe så ganske mange danske studerende med at læse korrektur til en fordelagtig pris på studieopgaver, og således kan vi med glæde sige, at bedømt på kvalitet og pris er vi hos Studiekorrektur med al sin tydelighed den bedste mulighed for billig opgavekorrektur.
 
 Martin – Studiekorrekturs ansigt udadtil

Martiner manden, du hører fra, hvis du ringer til Studiekorrektur. Det er netop ham, der tager telefonen – 7199 8084. Det er også ham, du får en mail fra, hvis du skriver en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Det er endda også ham, du skriver med, når/hvis du skriver til Studiekorrektur via facebook.

Han er med andre ord alle vegne, for det gibber i ham, når der tikker en besked ind. Han vil så gerne hjælpe de studerende frem mod en bedre karakter, og derfor er han ikke sen til at svare, for faktisk svarer han meget hurtigt på din forespørgsel. Han har selv for ikke lang tid siden skrevet speciale, og han ved derfor udmærket, hvad det drejer sig om, når det er ved at være tid til at aflevere. Der er så meget, man som studerende meget gerne skal have styr på, og her er det rart at kunne udlicitere korrekturlæsningen af sit speciale til en professionel korrekturlæser, og det er også rart ikke at skulle bruge meget krudt og megen tid på at søge efter en til at læse korrektur på sit speciale.

Martin er selv professionel korrekturlæser, og han har læst korrektur på et hav af specialer. Han er med andre, tydelige ord inde i ’gamet’, så du skal endelig ikke tøve med hensyn til at gribe fat i ham. Han vil med glæde hjælpe dig igennem en krævende specialeskrivning, en krævende periode, hvor du skal skrive en god opgave.

Hvordan skriver man i det hele taget den gode opgave, hvordan er det nu, man skriver en akademisk opgave? Hvilke regler og formalia knytter sig til det at skrive på et akademisk sprog? Hvordan skriver man et godt speciale? Hvordan skriver man et bachelorprojekt?

Vi matcher korrekturlæseren med det felt, du skriver opgave inden for. Hvis det er CBS, du bevæger dig i, er det en korrekturlæser, der er vant til at læse korrektur på CBS-specialer, der tager hånd om specialekorrekturlæsningen – naturligvis. Det giver det bedste resultat, er vi sikre på.

Det gør vi netop for at sikre os, at der er en allerede eksisterende forståelse for fagtermer og terminologi. Det gør, at du med korrekturlæsning hos Studiekorrektur er i trygge hænder, de bedste hænder, når det drejer sig om billig opgavekorrektur.
Du må meget gerne skrive til os, for vi vil meget gerne høre lidt om din opgave, og Martin vil vende tilbage til dig med et tilbud på korrekturlæsning af din opgave.Priser og bestilling af korrekturlæsning af opgaver

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2023 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.