Freelance-korrekturlæser

Søger du en freelance-korrekturlæser?

RESERVER TID

INDHENT TILBUD

Studiekorrektur kan sørge for, at din opgave får den bedste korrekturlæsning ever! Vi er fremragende bedømt på Trustpilot ↩️

Fremragende service!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg vil helt klart anbefale Studiekorrektur.dk. Fik læst korrektur på mit engelske speciale. De var hurtige, effektive og yderst professionelle. Vil helt klart bruge dem igen.

Vi læser typisk korrektur på følgende ⤵️

SRP-korrektur

Bachelor-korrektur

Speciale-korrektur

Ph.d.-korrektur

Engelsk korrektur

Freelance-korrekturlæser hos Studiekorrektur

Korrekturlæsning er en gammel disciplin. Den er blot blevet peppet op her med Studiekorrektur.dk. Vi er helt sikkert de førende på markedet, både når det kommer til pris og levering. Du kan læse mere om vores priser her.

👉🏻 Du er også meget velkommen til at læse om os på Trustpilot.

Alle vores korrekturlæsere er passionerede – de har ordet med sig, og de er yderst erfarne. De behersker følgende til perfektion:

  • Kommatering
  • Omskrivning af kringlede sætninger
  • Kendskab til akademisk opgaveskrivning

Vores korrekturlæsere har stiftet bekendtskab med hundredvis af opgaver, så de kan rette alle former for opgaver. Det betyder, at vi uden problemer kan læse korrektur på jura-specialer og bachelorprojekter inden for den naturvidenskabelige tradition, eksempelvis ✅

Freelance-korrekturlæser hos Studiekorrektur

Med korrektur af speciale sikrer du dig, at sproget er i top, og vi kan dermed hos Studiekorrektur stå inde for, at det sproglige afsæt er det bedste. Det er i al fald ikke det sproglige, der trækker opgavens karakter ned, tværtimod.

En freelance-korrekturlæser er vejen frem mod et 12-tal.

Vi oplever tit, at studerende, der har haft deres opgave igennem os til korrektur, ender med en bedre karakter end sædvanligt.

Det er værd at tage med i betragtning, når man skal aflevere sit speciale. Det er trods alt et halvt års slid og 5 års studie, der afrundes.

Vil du ikke også kunne aflevere en sproglig fejlfri opgave og give dig de bedste chancer for en god karakter?

Bedømmes det sproglige?

Hør blot her:

  • §26.Ved bedømmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.

Har du brug for at høre nærmere. Skriv da til os via nedenstående formular:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefonnummer

Hvad er dit spørgsmål?

Accept af bruger- og persondatabetingelser:
Jeg accepterer

OBS: Vi sender altid en ordrebekræftelse ud på mail, så husk at tjekke din SPAM-mappe, da vi uberettiget kan ende i den.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Studiekorrektur.dk
Average rating:  
 0 reviews