Besked

Denied access.

🥇 Korrekturlæsning af opgaver

Vi kender hos Studiekorrektur til udfordringen ved at skrive en opgave – uanset om det er en opgave på universitetet eller en eksamen på gymnasiet eller handelsskolen, har vi en god pris på korrektur.
 
Det kan være, at du er studerende på et humanistisk fakultet, at du er samfundsfaglig studerende, eller at din opgave tager udgangspunkt i det naturvidenskabelige felt.


Vi læser korrektur på alle opgaver; korrektur af ph.d.-afhandlinger, korrektur af specialer, korrektur af SSO-opgaver, korrektur af SRP-opgaver, korrektur af bachelor – kort sagt korrektur af opgaver, endda også på engelsk.
 
Vi læser korrektur på skriftlige opgaver, og vi er meget fokuserede på det sproglige.

Vi kan sætte os ind i, at du måske har siddet vågen flere nætter i træk for at få styr på opgaven, og i takt med at deadline for aflevering af din opgave nærmer sig, begynder svedturene at melde sig, for hvordan skal du få styr på det sproglige? Hvor skal der være komma? Er det godt med et punktum her?
 
Tag det med ro, og lad Studiekorrektur om at læse korrektur.


 


Korrektur er en disciplin

Det kræver en særlig lydhørhed over for sproget at læse korrektur, og derfor går vi hos Studiekorrektur ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi har udvalgt vores korrekturlæsere ud fra uddannelsesmæssig baggrund samt erfaringsgrundlag, og alle har de været igennem et svært forløb med test og interview for sidenhen at stå klar til at læse korrektur på studerendes opgaver.

Billig og professionel korrekturlæsning af opgaver

Således sikrer vi os, at kommaet kommer på plads, sætningerne står skarpt frem, og at der ikke er stavefejl af spore.
 
Der er så mange eksempler på opgaver, der kunne trænge til en korrekturlæsers kærlige hånd, for der er altid fare for, at man som opgaveskriver, når man har arbejdet længe og koncentreret med sin opgave, ikke kan spotte sproglige fejl i teksten.

Man kan naturligvis vælge at spørge sin familie til råds og satse på, det skaber et godt resultat med hensyn til korrekturlæsning af opgaven.
 
Vi anbefaler stærkt, at man bestiller korrektur hos Studiekorrektur, idet man her er sikret uvildige, fokuserede og professionelle øjne til at læse korrektur. Det er ikke nogen hemmelighed, at der til korrekturlæsning knytter sig mange felter, man skal være helt hjemme i.

Vi kan her fremhæve sproglige paragraffer, grammatiske regler og grænselande, hvor korrekturlæseren hurtigt kan spotte faldgruber og tilrette opgaven derefter.
 


Er korrektur vigtigt?

Korrektur på en opgave er afgørende – så enkelt kan det siges.
Korrektur af en opgave er vores fokus.
 
Når censor læser en opgave, er det simpelthen så surt, hvis han/hun snubler over sproglige fejl og usammenhængende afsnit, idet det vil være med til at skabe et uklart billede af selve opgavens udtryk og pointer.

Det kan i værste fald tælle alvorligt ned, når karakteren skal gives.
 
Vi kan naturligvis ikke love, at korrektur på opgaver hos Studiekorrektur ligefrem kan give dig en topkarakter, men vi har modtaget mange tilbagemeldinger fra studerende, som er meget glade for at have valgt korrektur hos os, idet det var med til at løfte opgaven et trin op på karakterskalaen.
 
Der er derfor mange grunde til at vælge korrektur på opgaver hos Studiekorrektur.


 


Hvad går korrektur ud på?

Vi tilbyder 2 former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

 • Med Standardkorrektur tilrettes opgaven ud fra et grundigt fokus på kommatering, stavefejl og grammatik.
 • Med Premiumkorrektur får du naturligvis ovenstående form for korrektur med i korrekturlæsningen, mens opgaven her også vil blive let sprogligt optimeret.
 
Leveringstiden er god:

 • Opgaver på under 20 normalsider skal vi blot bruge 48 hverdagstimer på at læse korrektur på.
 • Opgaver på over 20 normalsider tager blot 72 hverdagstimer.
 
Det er endda muligt at tilkøbe ekspreslevering, hvorved der barberes 24 hverdagstimer af leveringstiden.Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.