Korrekturlæsning af/på engelsk speciale | Korrekturlæser engelsk

Studiekorrektur er stedet for de studerende. Her tænker vi i særdeleshed på opgavekorrektur. Vi kan tilbyde den bedste pris på opgavekorrektur. Vi kan slet og ret tilbyde dig billig opgavekorrektur. Vi kan læse korrektur på alle former for studieopgaver.


Professionel korrekturlæser: Det kan være, du søger efter en korrekturlæser til et bachelorprojekt. Det kan være, det kommer til at lyde sådan her: korrekturlæser til at læse korrektur på en bacheloropgave, er der nogen, der kan anbefale en god korrekturlæser, gerne studiekorrektur til en god pris. Ja, vi er klar over det: Det er en lang søgning, men det kan der være mening i, for på Google giver det god mening at kaste sig ud i lange sætninger, idet søgemaskinerne snakker sammen og scanner sig vej ind til det, der spørges efter.

Når det kommer til korrektur, rammes vi ganske enkelt altid – for vi kan give de bedste priser på korrektur af specialer, eksempelvis, og det er lige meget for os, om det drejer sig om korrektur på et speciale, der er skrevet på engelsk. Speciale korrektur på engelsk og på dansk er vi de bedste til.

Korrekturlæsning af speciale på dansk og engelsk

Hvorfor kan vi skrive det med så stor sikkerhed? Jo, tag du blot et blik ud til vores Trustpilot-profil. Her kan du se, at tilfredsheden er i top, ganske enkelt. Vi er bedømt fremragende, og vi er så stolte, så glade for at hjælpe så mange studerende til en bedre karakter, for vi kan garantere dig fejlfri korrektur til studiepris.

 

Få din opgave rettet af en korrekturlæser

Retter I opgaver skrevet på engelsk? Retter i opgaver, så der ikke er fejl i?
Her kan vi svare ganske klart: Ja!

Vi retter alle former for opgaver skrevet af en studerende. Vi fixer din opgave, så der ikke er forstyrrende kommafejl. Vi sikrer os, at sproget er strømlinet og skarpt – censor skal jo gerne skære sig lidt på de direkte formuleringer, der rammer centrum, lige i solar plexus, for det er netop det, der kan være med til at give dig et 12-tal.

Vi hører meget tit fra vores glade brugere, at censor fortalte, at det lige netop var den supergode, stilsikre skrivestil i opgaven, hvor der ikke var kommafejl og stave- samt tastefejl, der var med til at få censor til at synge et 12-tal ud. Det er da en skøn bedømmelse.

Lad os hos Studiekorrektur hjælpe dig i mål. Læs gerne mere her.
Hos os kan du eksempelvis få rettet din opgave til en god pris, og vores leveringstid er kort. Du kan faktisk bestille korrektur en torsdag formiddag og sikre dig, at du modtager opgaven igen samme torsdag eftermiddag. Du kan med fordel vælge at tage direkte kontakt til Martin, som er tovholder på alle opgaverne, vi modtager, og det er på daglig basis ganske mange. Du fanger ham her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon: 7199 8084. Han svarer gerne med det samme.

Vi retter alle typer opgaver: Vi retter bachelorprojekter, vi retter SRP-opgaver, vi retter SSO-opgaver. Vi retter også meget gerne specialer, mens vi også i stor stil og meget grundigt retter afhandlinger, eksempelvis ph.d.-afhandlinger.
 

Korrekturlæsning af engelsk speciale - Korrekturlæser Engelsk

"Korrekturlæsning engelsk": Søgningen ser speciel ud, vi ved det. Den er ikke uden videre grammatisk korrekt. Ligesom denne: Opgave rettelser pris. Der er også studerende, der søger på denne vis: korrektur læsning speciale pris? Eller hvad med: korrekturlæser på speciale pris? Der er også denne: korrekturlæsning af speciale på engelsk pris?

Specialekorrektur

Priserne på korrektur af specialer er virkelig attraktive, det er klart en fordel for dig at lade os læse studiekorrektur på dit speciale. Det kan med andre ord virkelig betale sig at lade en af vores professionelle korrekturlæsere rette din opgave igennem for irriterende og ofte meget forstyrrende fejl. Censor bider mærke i små fejl, og det er helt sikkert, at der er fejl, der trækker ned. Det trækker utrolig meget ned, hvis man ikke har sat kommaet på plads, én gang for alle. Det trækker også ned, hvis der i teksten, helt ned på sætningsniveau er mange sproglige fejl og mangler, herunder eksempelvis stave- og tastefejl.


Når der er behov for engelsk eller dansk korrekturlæsning:


Det, der også trækker meget ned, er utvivlsomt, når/hvis sætninger er decideret svære at tyde, kringlede og fyldt med krumspring, herunder hvis der er afsnit fyldt til randen med gentagelser. Det bryder censor sig ikke om at læse, og her kan en af vores professionelle danske eller engelske korrekturlæsere hjælpe med at få rettet op på din opgave.

Det er sikkert og vist, at man som studerende tit sidder og stirrer sig blind på sin opgave. Man bliver i løbet af en specialeproces mere eller mindre uskarp, når det kommer til at rette specialet til. Det er sikkert og vist, at det er meget vanskeligt selv at agere korrekturlæser på sit speciale, for man kan af naturlige årsager ikke altid grave sig dybt nok ned i det sproglige, nu når man har skrevet opgaven.

Man har jo ret beset skrevet specialet med blik for det faglige i lige så stor grad som det sproglige, måske endda større, og derfor er det måske mere det faglige, der træder frem, når man læser sit speciale igennem.
Så søg du blot på korrektur dansk speciale, og vi skal hjælpe med dansk korrektur på dit speciale.

 


Speciale dansk korrektur

Korrekturlæser:

Vores mange dygtige korrekturlæsere tilbyder grundig og meget nuanceret korrekturlæsning, til en god pris vel at mærke.
Du kan læse mere om dem her.

Vi tilbyder korrekturlæsning af dit speciale for sprog- og tastefejl.

Speciale korrektur er Studiekorrekturs speciale, ganske enkelt.
Speciale korrekturlæsning – vi har speciale i korrektur på et speciale. Du kan altid regne med os.

Korrekturlæsning af dit speciale tager vi os af. En af vores meget erfarne, professionelle korrekturlæsere vil læse korrektur på dit speciale. Vi har med andre ord speciale i at læse korrektur på specialer. Korrekturlæsning af speciale på dansk og korrekturlæsning af speciale på engelsk er med andre ord vores spidskompetence.

Korrekturlæsning på speciale

Vi har speciale i at læse korrektur på alle studierelaterede dokumenter.

Vi snakker her korrekturlæsning af specialer, og vi slår også meget gerne fast, at vi også læser korrektur på essays, opgaver, handlingsplaner, projektbeskrivelser, refleksionsrapporter, praktikrapporter, ph.d.-afhandlinger, masteropgaver og disputatser.

Du kan være helt tryg ved at vælge Studiekorrektur til at stå for korrekturlæsning af dit speciale. Du kan også hvile i, at korrekturlæsning af dit speciale, bachelorprojekt eller din phd-afhandling er lovligt. Det er ikke ulovligt at få en til at læse korrektur på sit speciale, for så længe det videnskabelige/faglige indhold ikke ændres, er det lovligt at få læst korrektur på sin afhandling, sit speciale.
 


Hvad er så specielt ved at få rettet et speciale?

Det er specielt godt at vælge os hos Studiekorrektur til at læse korrektur på dit speciale. Det er specielt godt, fordi du får en god pris på specialekorrektur, en speciel god oplevelse på korrekturlæsning af dit speciale skrevet på dansk.

Billig specialekorrektur

Pris på dansk korrekturlæsning:


Hvad koster det i det hele taget at få læst korrektur på sit speciale på dansk? Er prisen på korrekturlæsning af et speciale på engelsk den samme? Kan jeg finde frem til en erfaren korrekturlæser, der kan læse korrektur på mit danske speciale?

Det kan du, og det er den, den samme, uanset om det er et engelsk speciale, der skal læses korrektur på, eller et dansk speciale til korrektur.
Speciale i specialekorrektur har Studiekorrektur, og du kan sikre dig professionel og billig korrektur ved at booke tid her. Du kan også bestille korrekturlæsning af dit speciale her.
 


Hvad koster korrekturlæsning af et speciale på dansk eller engelsk?

Vi beregner prisen ud fra antal tegn med mellemrum. Det betyder, at hvis du har et speciale på dansk eller engelsk, du gerne vil have korrekturlæsning af, vil vi meget gerne bede dig om at se på, hvor mange tegn med mellemrum, der er tale om.

Hos os svarer en normalside til maks. 2.400 tegn med mellemrum, anslag med mellemrum. Det betyder eksempelvis, at et speciale på engelsk, der rummer 144.000 tegn med mellemrum, svarer til 60 normalsider. Prisen pr. normalside er helt nede på 34,95 DKK, hvis du vælger den med sproglig forbedring, og derfor rammer vi umiddelbart en pris på specialekorrektur hos Studiekorrektur på 2.047 DKK.
Det er billig korrektur, speciale korrektur til en god pris.

Leveringstiden er også god.
 


Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på sit speciale på dansk eller engelsk?

Vi kan hos Studiekorrektur tilbyde dig den hurtigste form for levering af dit speciale, stadig til den bedste pris og udført mest professionelt. Faktisk opererer vi med klokketimer, når vi udregner, hvor lang tid det tager at få læst korrektur på et speciale, hvad enten det er skrevet på dansk eller på engelsk.

De fleste specialer rummer mellem 60 og 80 normalsider, og vi skal her blot bruge mellem 24-72 hverdagstimer på at læse korrektur på specialet. Det svarer til 1-3 hverdage. Det er klart, at har du reserveret tid til korrektur, kan vi omgående hjælpe, for da har Martin sørget for, at der er booket tid til korrektur. Du må da meget gerne klikke her, hvis du allerede nu er parat til at booke tid til korrektur på dit speciale.

Vi arbejder med to former for levering: Dels er der normal levering, og dels er der mulighed for at vælge ekspreslevering af sit speciale. Vores korrekturlæsere går aldrig på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsning, for vi tilbyder altid den bedste og mest udførlige form for korrekturlæsning af dit speciale.

Rettelse af et speciale på dansk og engelsk

Vælger du ekspreslevering, når du sender dit speciale til korrektur hos os, betyder det blot, at du kommer forrest i køen, og at vi derfor tager hånd om dit speciale til korrektur med det samme. Det er der mange, der benytter sig af, for på den måde sikrer man sig længere tid til at skrive på sin opgave.

Skulle du have spørgsmål til korrekturlæsning af et speciale, må du meget gerne tage direkte kontakt til os. Du kan altid få fat i os. Vi svarer med det samme, kan du tro.
 


Professionel korrektur på speciale til en god pris

Flere og flere studerende spørger, om vi kan læse korrektur på et dansk speciale eller et engelsk speciale med det samme. Det er her, vi er meget glade for at kunne tilbyde korrekturlæsning af et speciale omgående, uden ventetid. Vi igangsætter simpelthen korrekturlæsningen af specialet skrevet på dansk eller engelsk med det samme, for det sidste, man ønsker sig som studerende, er ventetid. Den skal nedbringes, uden tvivl.

Vores professionelle korrekturlæsere har alle sammen været igennem en meget krævende udvælgelsesproces. De har været igennem flere testforløb, således at vi kan ramme sikkerheden i korrekturlæsningen. Det er udelukkende de bedste og mest erfarne korrekturlæsere, der kan komme i betragtning som korrekturlæser hos Studiekorrektur. Det er simpelthen så afgørende, at man kan læse fejlfri korrektur på en studieopgave, herunder fejlfri korrektur, fejlfri rettelse af et speciale.

Det er vigtigt for os at fremhæve, at der er samme krav til de danske korrekturlæsere som til de engelske. Vi gør ikke nogen forskel på de to former, for hvad enten man læser korrektur på et speciale skrevet på engelsk, eller om det er korrekturlæsning af et dansk speciale, gør vi det til en grundregel, at det skal være den bedste korrektur, man som studerende kan finde.

Det kan sagtens tænkes, at du som studerende omgående slår op på Google efter billig korrekturlæsning af speciale dansk. Dansk korrektur speciale. Dansk speciale korrektur. Korrektur dansk speciale. Hjælp til at rette mit speciale igennem. Jeg søger en dansk korrekturlæser til at korrekturlæse mit speciale. Jeg skal bruge en engelsk korrekturlæser til at læse korrektur på mit engelske speciale.

Mange søgninger kan man kaste sig ud i – vi er der med det samme som den studerendes forlængede korrekturarm. Lad os læse korrektur på dit speciale.
 


Korrekturlæsning af speciale i Word

Vi vil meget gerne modtage dit speciale skrevet i Word, idet vi kan gøre brug af funktionen ’track changes’. Det kommer også dig til gavn, idet det jo netop er sådan, at du vil kunne følge alle de rettelser, pågældende professionelle korrekturlæser har foretaget sig i retteprocessen. Det er anbefalelsesværdigt, og det er dét, der er med til, at du bliver skarpere på dine egne grammatiske fejl og mangler, og du kan se, hvor du skal sætte ind for at blive bedre til at skrive.

Det er også sådan, at vi sender dig en udgave, hvor alle rettelser er implementeret, og det er godt at tage udgangspunkt i det dokument, hvis du stoler 100% på os, hvilket du jo uvægerligt kan, idet vores anmeldelser på Trustpilot fortæller dig, at det er den bedste korrekturlæsning, du kan sikre dig. Tager du dermed udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn, er du meget tæt på at være klar til at aflevere.

Der kan være enkelte kommentarer, som du bør fjerne, og det er også klart, at det er en god idé at sætte tid af til at gøre specialet helt parat til aflevering. Det kan være elementer, der knytter sig til den endelige opsætning, som du skal have helt styr på. Det har vil naturligvis forståelse for. Du skal også i den forbindelse vide, at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du skulle have nogen spørgsmål. Martin vil svare på dine spørgsmål om korrekturlæsning for studerende. Han er også altid glad for at høre fra de studerende, vi har hjulpet i mål med korrekturlæsning af speciale.

Korrekturlæsning-dansk-speciale

Du kan selvfølgelig også fordybe dig lidt i vores service her.
 


Censor bemærker, når specialet er korrekturlæst

Det er helt sikkert, at det betyder noget, at man har fået læst korrektur på sin opgave igennem Studiekorrektur. Dels kan vi tilbyde dig den bedste korrektur af dit speciale, og samtidig kan vi garantere dig, at det batter. Faktisk er det sådan, at man som censor og i bedømmelsen af et speciale skal lægge mærke til det sproglige i specialet, og faktisk skal man basere en del af sin endelige bedømmelse på, hvordan den studerende formidler sit faglige afsæt til andre læsende. Sproget bedømmes. Det står meget tydeligt noteret, se blot her:
 
 • §26. Ved bedømmelsen af bachelorprojekt, kandidatspeciale, masterprojekt og andre større skriftlige opgaver skal der ud over det faglige indhold også lægges vægt på den studerendes stave- og formuleringsevne.
 
Det er derfor virkelig en god idé at være lidt omhyggelig med sproget i specialet. Er man blot det mindste i tvivl, om man selv kan sikre sig, at det spiller 100%, vil vi anbefale, at man gør brug af en ekstern, professionel korrekturlæser, og her er Studiekorrektur virkelig et godt valg, idet det giver dig mulighed for lynhurtig og meget grundig online korrekturlæsning af et speciale, eksempelvis.

Lad os meget gerne høre fra dig.

Spørgsmålet er nemlig, om du ønsker dig et 12-tal for dit speciale? Da vil det være en rigtig god idé at vælge Studiekorrektur til at læse korrektur på dit speciale. Vi står for korrekturlæsning af specialer både på engelsk og på dansk. Vores danske og engelske korrekturlæsere vil meget gerne hjælpe. Sig endelig til, og vi finder en løsning med hurtig levering og studiepris på korrekturlæsning.

Vil du da have et tilbud på korrekturlæsning af dit speciale? Vi sender dig gerne et.
Vi glæder os til at hjælpe dig.


Priser og bestilling af korrekturlæsning af speciale på dansk eller engelsk

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.