Besked

Denied access.

Korrekturlæsning Bachelor | Bachelorkorrektur

Korrekturlæsning af bachelorprojekter/-bacheloropgaver kan være dét, der sikrer dig en topkarakter. 

Vi vil meget gerne give dig muligheden for bachelorkorrektur til en god pris

Lad os først indramme lidt nærmere, hvad korrektur på bacheloropgaver går ud på

 • Vi sætter komma efter reglerne om grammatisk komma. Det er også dét, der går under navnet startkomma, det gamle komma.
 • Vi sørger i vores korrekturlæsning for, at der ikke vil være stave- eller tastefejl, for det forstyrrer censor. 
 • Vi skaber sikkerhed rent sprogligt, idet vi også står for en let sproglig optimering

Har du allerede nu lyst til at indhente et tilbud på korrektur på din bacheloropgave (god idé), kan det gøres her
⤵️
Alle vores korrekturlæsere er uddannede korrekturlæsere

De har flere års erfaring med at læse korrektur på bacheloropgaver. 

Vi sørger altid for, at din bacheloropgave matches med den bedst egnede korrekturlæser hos os. 

Hvis du allerede nu sidder og tygger på nogle spørgsmål, må du meget gerne rette direkte kontakt til Martin • Tlf.: 7199 8084
 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Du er mere end velkommen til også at se følgende video, der visualiserer selve korrekturlæsningen hos os. Du bør om korrektur vide, at ... 

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores korrekturlæsning. 
  • Vi tilbyder netop tilfredshedsgaranti.
 • Derfor initierer vi udelukkende et samarbejde med en verificeret professionel korrekturlæser. 
  • Det gør sig gældende for både engelsk og dansk korrektur.
 • Vi har læst korrektur siden 2014.
  • Det er blevet til korrekturlæsning af tusindvis af bacheloropgaver. 

Vi er meget stolte af vores bedømmelser på Trustpilot. Den er med til at skabe tryghed.

Studiekorrektur på Trustpilot

Det er gratis at reservere tid til korrektur. 

Du kan også her indhente et uforpligtende tilbud på bachelorkorrektur - vi skal nok skrue en god pris sammen til dig ⤵️


 


 


Værd at vide om korrekturlæsning hos Studiekorrektur

 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur

Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.Korrekturlæsning Bachelor - Bachelorkorrektur til en god pris

Søger du hjælp til din bachelor? Må vi læse korrektur på dit bachelorprojekt? Vi kan netop tilbyde dig hjælp til korrekturlæsning af din bachelor, og vi kan garantere dig, at du får korrektur til en god pris.

Det er ikke gratis korrektur, vi slår på, for vores professionelle korrekturlæsere skal også have løn for deres anstrengelser. Vi tilbyder om ikke andet billig korrekturlæsning for studerende.

Det er grammatiske opgaver, kan man sige, for vores korrekturlæsere sætter fokus på det grammatiske i opgaven og retter til, så der ikke optræder stave- eller tastefejl.

Har du, ligesom så mange andre, problemer med at sætte komma? Kan du endog finde på at melde, at du ikke kan sætte komma overhovedet, og kan du finde på at søge hjælp til kommatering? Velkommen til Studiekorrektur, hvor vi er fremragende udi kommatering.

Det drejer sig om kommatering på engelsk og kommatering på dansk. Det er to vidt forskellige måder at tilgå en tekst, for det er ikke uden videre enkelt at kommatere en engelsk tekst. Derfor kan vi tilbyde hjælp med engelsk korrektur, udført af vores professionelle engelske korrekturlæsere.


 


Jeg søger korrekturlæsning af bachelorprojekt

Du får en god pris på korrekturlæsning hos os. Vi giver rabat på korrekturlæsning, hvis du eksempelvis kan sende os mange sider. Det kunne rette sig imod rabat på korrektur på en ph.d.-afhandling.

Pris på bachelorkorrektur

Vi elsker at gå i dybden med opgaver, vi retter opgaver med stor passion, med andre ord. Du kan altid være sikker på, at du får den bedste korrekturlæsning hos os.
Spørger du til, hvilke opgaver vi retter?

Lad os kigge på blot et udpluk af de mange opgaver, vi korrekturlæser:
 
 


Tilbud på bachelorkorrektur 

Vi hjælper rigtig mange studerende – vi retter mange opgaver. Vi retter danske opgaver, og vi retter engelske opgaver.

Mange finder vej til os via søgninger på Google. Er man presset som studerende, er Google en god vej at vælge. Man kan kaste sig ud i søgninger og finde svar, og vi erfarer, at mange søger på følgende måde: Jeg har virkelig brug for bachelor korrektur hjælp, for jeg skal blandt andet bruge hjælp til stavning. Jeg søger en grammatik retter på engelsk, og jeg søger også en dansk grammatik retter. Jeg søger en til at læse korrektur på min opgave, er der mon nogen, der kan anbefale en billig og god korrekturlæser.

Jeg skal skrive speciale, er der nogen, der kan hjælpe mig? Jeg skal skrive opgave, og jeg har brug for korrektur på min opgave. Er der mon en eller anden, der kan læse korrektur engelsk? Korrektur afhandling pris? Korrektur speciale pris? Korrektur bachelor pris. Er der mon en eller anden, der kan skrive min opgave? Jeg søger retstavning online og samtidig korrektur online, så jeg kan få læst min opgave igennem.

Hvad er prisen egentlig på korrektur, og er der nogen, der har erfaring med korrektur? Er der nogen, der har købt korrektur hos Studiekorrektur? Korrektur anmeldelser? Anbefalede korrekturselskaber. Jeg er ordblind, og derfor har jeg brug for en udvidet form for korrektur, er der nogen, der kan læse korrektur for mig?

Kan man købe korrektur på opgaver online? Er der mulighed for at se et eksempel på korrekturlæsning? Hvor finder man i det hele taget eksempler på opgaver, et eksempel på bacheloropgaver? Jeg vil meget gerne have hjælp til at sætte komma, og jeg vil også gerne have hjælp til at få rettet stavefejl i min opgave, som jeg har skrevet på engelsk, er der i den forbindelse en eller anden, der kan hjælpe mig med at læse korrektur på min engelske opgave, vil det være fremragende, og det må naturligvis meget gerne være billig korrektur.

Jeg tænker på at gøre brug af online-korrektur, for jeg har set, at man for eksempel kan få sproglig hjælp på engelsk, og jeg skal skrive en SRP-opgave meget snart, hvorfor jeg ved, at jeg har brug for hjælp til at skrive og korrekturlæse mit studieretningsprojekt.

Hvad vil det i det hele taget sige at læse korrektur? Please, fix min opgave, please, skriv min opgave. Kan man finde eksempler på bacheloropgaver, eksempler på specialer og eksempler på SRP-opgaver? Det kunne være så virkelig fedt, hvis der for eksempel fandtes en komma retter gratis, et program, der kan sætte komma for en.

Hedder det egentlig konjunktur eller korrektur, og hvad er korrekturlæsning i det hele taget? Har Word en indbygget korrekturfunktion? Jeg vil mægtig gerne have en person til at skrive min srp-opgave, en person til at skrive mine engelske afleveringer.

Bachelor til korrektur

Er der en eller anden, der kan læse korrektur med det samme? Jeg har virkelig brug for korrektur nu. Jeg søger korrekturlæsning til en god pris, jeg søger en korrektur i Word, en korrektur ordbog eller bare en, der kan fortælle mig om regler med hensyn til komma og finpudse sætningerne i min opgave.

Hos os kan du finde svar på alle dine tanker og spørgsmål. Hos Studiekorrektur kan du få dit bachelorprojekt eller dit speciale eller din ph.d.-afhandling korrekturlæst, og vi fremhæver meget gerne, at vi kan tilbyde korrekturlæsning af din engelske afhandling også.

Vi kan tilbyde korrektur dansk speciale – og du kan altid komme i kontakt med Martin, som er vores empatiske kundekender. Han kan fanges på chatten via vores hjemmeside, på telefon (7199 8084) og via e-mail (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

Han er der for dig, og vores mange professionelle korrekturlæsere er udrykningsklar, så vi kan sikre os, at du bliver afleveringsklar med din opgave. Send den blot til korrektur hos os. Send den gerne ind til korrekturkontoret hos Studiekorrektur.


 


Professionel korrektur til en god pris

Vi er det førende korrekturselskab i Danmark, især når det kommer til korrektur for studerende. Priserne er lige til at regne med, for vi har allerede indregnet momsen, således at du som studerende ikke skal tage højde for dette aspekt.

Vi kan derfor slå fast, at prisen på korrektur hos os er særdeles studievenlig. Du vil opdage, at det ikke umiddelbart gør sig gældende hos andre.
Hvad koster korrektur på en bacheloropgave, spørger du måske?

Vi arbejder med sidepriser, så prisen på korrektur bliver derfor udregnet på baggrund af det antal sider, du sender til os. Du kommer dermed udelukkende til at betale for præcis den portion, du sender til korrekturlæsning, og ikke for en samlet opgavepakke.

Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur.
 
 • Standardkorrektur: Basal form for korrektur. Korrekturlæseren fokuserer udelukkende på at sætte komma og på at rette til med hensyn til stave- og tastefejl.
 • Premiumkorrektur: Grundig korrekturlæsning, hvor der også vil være fokus på en let sproglig optimering af kringlede sætninger. Der vil også blive sat komma og rettet til med hensyn til stave- og tastefejl.
 
Pris på korrektur på bachelor
 
Det kan være, du sidder med tanken, at ’jeg er vist en af de personer, der bytter rundt på nutid og datid i min opgave, og jeg ved også, at jeg har problemer med nutids-r.

Fortvivl ikke, for vi er også skarpe på det område og kan hjælpe dig, hvis du eksempelvis vælger Premiumkorrektur. Du kan også læse med her om typiske fejl i opgaver.
 
Du får en god pris på korrektur ved at vælge os.
 
 • Standardkorrektur koster blot 29,95 DKK pr. normalside.
 • Premiumkorrektur koster kun 34,95 DKK pr. normalside.
 
Hos os svarer en normalside til maks. 2.400 tegn med mellemrum, ganske sådan som de fleste uddannelsesinstitutioner beregner en side.
 
Lad os da meget gerne tage et eksempel med på vejen.

Det kan være, du har skrevet din bacheloropgave færdig og gerne vil have friske, professionelle øjne til at løbe den igennem for fejl. Det kan være, at der er tale om 29 normalsider, og du har været forbi vores hjemmeside og har skelet til Premiumkorrektur. Det kan også være, du har været i kontakt med Martin, som har bekræftet dig i, at du med din bachelor bør vælge Premiumkorrektur.
Din pris vil blive 29 x 34,95, altså 1.013,55 DKK – en unik pris, en skræddersyet pris netop til dig og dit projekt.


 


Korrektur udført af certificerede korrekturlæsere

Vores korrekturlæsere er alle fyldt med erfaring. De har læst korrektur på adskillige studieopgaver. De retter opgaver med stor præcision, og du kan stole trygt på, at vi som korrekturselskab tager professionel og koncentreret hånd om dit bachelorprojekt, så det sproglige kommer til at spille.

Det vil typisk blive bemærket af censor, at opgaven er blevet korrekturlæst, og det vil uvægerligt blive rost. Vi har set rigtig mange eksempler på, at det har haft en meget positiv indvirkning på karakteren, at opgaven har været igennem korrekturlæsning hos os. Vær du blot helt rolig, for det er ganske lovligt at vælge at lade korrekturlæsningen blive håndteret af en ekstern korrekturlæsning.

Korrektur-bachelor-god-pris

Det er anbefalet at sætte tid af til at få læst korrektur på sin opgave. Det er altid afgørende med friske øjne på opgaven, for det er nu engang sådan, at man, når man skriver opgave, virkelig ender med at stirre sig blind på opgaven, og det sætter sig uvægerligt spor i formuleringerne, der undertiden kan fremstå temmelig kringlede og indforståede. Dette rusker vores udvalgte korrekturlæsere op i. De skaber klarhed og forbedrer opgaven sprogligt set.

Skulle du få lyst til at ’hilse’ på vores korrekturlæsere, kan du klikke dig ind her. Et udvalg af vores mange korrekturlæsere står frem og fortæller, hvordan arbejdet med studerendes opgaver former sig. Vi har ansat utrolig mange korrekturlæsere, fordi vi er i rivende udvikling.

Vi mærker en stigende efterspørgsel på korrektur på opgaver, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi er enormt glade for og stolte af, at så mange vælger os, når det kommer til korrektur på opgaver. Det er tydeligt, at mange har erfaret, at vi tilbyder en sublim kundeservice, og at kvaliteten af korrekturlæsningen er i særklasse.

Vores korrekturlæsere tager udgangspunkt i din opgave og rammer den sprogtone, du har søsat i din opgave. De retter dermed ikke i afgørende sekvenser, ligesom de snarere kommenterer på afsnit og sætninger, hvis der er den mindste tvivl at spore angående en rettelse. Derved vil du selv, når du modtager din opgave igen, kunne forholde dig til forslag, til spørgsmål og derigennem lynhurtigt rette til.

 

Registrér ændringer – korrektur i Word-format

I Microsoft Word er der en fremragende funktion, der kan bruges i netop korrekturlæsningsøjemed. Korrekturlæseren slår registrér ændringer-funktionen til, inden han/hun går i gang med korrekturlæsningen. Derved kan du som studerende følge alle rettelserne, når du får opgaven tilbage.

Vi sender 2 dokumenter. Vi sender dig dels en udgave, hvor du kan spore alle rettelser direkte. Denne udgave hedder ’med korrektionstegn’. Her vil du kunne se, hver eneste gang korrekturlæseren har foretaget sig en rettelse. Du kan da manuelt acceptere hver enkelt rettelse eller – hvis du er uenig – afvise den, og på den måde kan du gøre opgaven klar til aflevering. Det er for de studerende, der har tid til at gå hele teksten igennem op til aflevering af opgaven.

Billig bachelorkorrektur

Vi oplever mange gange, at tiden presser den studerende, og at deadline nærmer sig med utrolig fart. Derfor sender vi også en anden udgave af opgaven – et dokument ’uden korrektionstegn’. Det betyder slet og ret, at korrekturlæseren allerede har implementeret alle de grammatiske rettelser i opgaven. Derfor behøver du ikke at gå opgaven minutiøst igennem, idet alle kommaer er på plads, og alle tilretninger af ord også er indført.

Det, der eventuelt står tilbage, vil være kommentarer fra korrekturlæserens side. Det være sig spørgsmål og forslag til, hvordan en given sætning også kan forme sig. Du må meget gerne gå dem igennem og rette til. Det tager bestemt ikke så lang tid, som hvis du tog udgangspunkt i opgaven med korrektionstegn, og du kan derved spare tid og blive klar til at aflevere din opgave efter endt korrekturlæsning.

Vi er glade for at kunne tilbyde begge former i denne situation.


 


Kan det betale sig at få korrekturlæst sin opgave?

Du spørger måske, om det virkelig kan svare sig at bestille korrektur? Vi kan blot minde om, at det kan være meget afgørende. Vi har mange eksempler på, at det har bevirket, at opgavebedømmelsen formede sig i retning af et 12-tal. Korrekturlæsning kan med andre ord aldrig trække ned, tværtimod.

Tilbud på/rabat på/gratis korrekturlæsning af bachelorprojekt

Du kan eventuelt vende spørgsmålet om: Kan det betale sig for dig at læse korrektur på din egen opgave? Har du styr på alle de grammatiske regler? Kan du læse korrektur på din egen opgave, eller er det måske bedre med hjælp til korrektur, udført at professionelle korrekturlæsere med mange års erfaring inden for korrekturlæsning?


 


Hvordan bestiller jeg korrektur, når det handler om online-korrektur?

Det er meget enkelt at bestille korrektur på sin opgave hos os. Du klikker dig ind på vores bestillingsside. Det gøres her. Her kan du vælge den korrekturform, du foretrækker, ligesom du vælger den leveringsform, du foretrækker.

Den normale levering er en mulighed, ligesom det også er muligt at speede processen op og skubbe sig frem forrest i køen ved at tilkøbe ekspreslevering.
Det tager op til 72 hverdagstimer (3 hverdage) at få læst korrektur på sit bachelorprojekt, idet det typisk fylder mere end 20 normalsider.

Med ekspreslevering barberes leveringstiden ned til maks. 48 hverdagstimer (2 hverdage). Der vil være et gebyr i forhold til valg af hurtig korrektur.

Du vil også her få mulighed for at skrive en kommentar til korrekturlæseren. Det kan vise sig at være meget brugbart. Det er her, du kan skrive til korrekturlæseren, at du eksempelvis har problemer med at stave, og at der derfor meget gerne må være særligt fokus på stavningen. Det er også her muligt for dig at slå på, at der skal være fokus på, at du i løbet af opgaven skriver i samme tidsperspektiv, og at du altså ikke bytter rundt på nutid og datid, førnutid og førdatid.

Du kan med andre ord vejlede korrekturlæseren, så rettelsen af din opgave bliver så ligetil som muligt. Du kan notere, at du ved, at du bruger en særlig vending mange gange, og at der meget gerne må fokuseres på at ændre på sætninger i den henseende.

Studiekorrektur på bachelor

Vi ser også gerne, at du eksempelvis fremhæver, hvis du gerne vil have opmærksomheden vendt mod den akademiske argumentation, for det kan være, at du er vidende om, at du kan have en tendens til at skrive lidt for talesprogsagtigt. Der er jo som bekendt forskel på talesprog og skriftsprog.

Vores korrekturlæsere er vant til at forholde sig til sådanne beskrivelser, og det letter faktisk deres arbejde, hvis de har noget konkret at arbejde sig hen imod. Du kan med andre ord være med til at præge korrekturlæsningen og trække den i retning af det perspektiv, du søger.

Du glider derfra videre til upload af opgaven, og slutteligt bliver du bedt om at indtaste dine betalingskortoplysninger. Beløbet bliver reserveret, men det er selvfølgelig først, når vi sender opgaven tilbage til dig, betalingen gennemføres.

Du modtager opgaven via e-mail, når vi er færdige med den på korrekturkontoret. Vi sender den straks.

Du skal vide, at du altid kan komme i kontakt med Martin, hvis der er et og andet, du studser over, som du gerne vil have en forklaring på. Han er selv professionel korrekturlæser, og derfor vil han hurtigt kunne sætte dig ind i en given rettelse.

Korrekturlæsning kan med andre og meget direkte ord virkelig betale sig, især når prisen på korrektur hos Studiekorrektur er så lav og studievenlig, som den rent faktisk er.


Priser og bestilling af korrekturlæsning af bachelorprojekter

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.