✅ Korrektur dansk speciale

Hvor vigtigt er det lige at få læst korrektur på sit speciale? Det spørger du måske dig selv om. Er det ikke umiddelbart det faglige, der er i fokus, når der skal gives karakter? Hvad med sproget?Er det vigtigt, at kommaet er sat korrekt? Kan censor ikke se igennem fingre med, at der er små tastefejl i opgaven? Det er jo ikke ligefrem en ph.d.-afhandling eller en bog, jeg skriver. Så længe censor kan se den dybere mening, er det vel fint nok.

Billig korrekturlæsning af specialer

Professionel korrektur på dansk speciale

Mange spørgsmål bygger sig op, og afleveringsdatoen for dit speciale nærmer sig med hastige skridt. Lad os derfor slå fast, at det er vigtigt med korrektur på dit speciale på dansk. Det er meget afgørende.

Hos Studiekorrektur er vi meget bevidste om, hvor vigtig korrekturlæsning er. Mange gange er korrekturlæsningen af et speciale lige netop det, der gør, at man går en karakter op, for det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at censor uvægerligt bemærker, når der er blevet kredset om sproget.

Det er tydeligt, når kommaet er sat på plads, og når der ikke er stave- og tastefejl, som læseren/censor kan snuble over i gennemlæsningen. Disse tilsyneladende små fejl kan få en overordentlig stor betydning.

Derfor lyder vores opfordring: Bestil billig korrektur for studerende, for vi tilbyder eksempelvis korrektur på et dansk speciale til en god pris.
 
 • Med andre, direkte ord: Få læst professionel korrektur på dit speciale, eksempelvis, og det til en god pris!
 • Hos os vil erfarne sprogspecialister løfte din opgave sprogligt og derved forbedre læseoplevelsen.
 • Du vil opleve, at din opgave bliver skarp og til at bedømme i positive vendinger for censor.
 
Sproget skal være korrekt. Det skal være konsekvent og klart. Det er essentielt, at der ikke er hverken kommafejl eller knudret og utydeligt sprog, herunder kringlede sætninger. Det skygger nemlig meget for indholdet, mere end du tror, og det kan i sidste ende betyde, at du får en dårligere karakter for din opgave. Og det er jo ikke ligefrem fedt.

Specialekorrektur til en god pris

Det skal i denne forbindelse nævnes, at vi jo ikke kan garantere, at du oplever, at du går en karakter op, for der er naturligvis også et fagligt afsæt, som censor mere end blot skeler til. Om ikke andet er det sikkert, at spiller dit speciale 100% sprogligt set, er der en stor sandsynlighed for en bedre karakter, og det er trods alt værd at tage med i betragtning.

Du skal hermed vide, at det kan være direkte befordrende at reservere tid til korrektur, for på den måde skriver du dig op i vores korrekturkø, som undertiden er temmelig lang. Du reserverer tid her.
 


Hvem kan læse korrektur på mit speciale og til en god pris?

Mange studerende mærker presset, efterhånden som afleveringsdatoen nærmer sig med en utrolig fart.

Man skal lige skrive det ene og andet færdigt, og der er en konklusion, der sammenfatter hele opgaven, mens der også skal bruges tid på at finpudse indledningen. Der er således mange små, afsluttende opgaver at tage hånd om som opgaveskrivende, og hvem har i denne situation tid og overskud til også at kigge på det sproglige? Det tager jo som bekendt tid at læse korrektur.

Samtidig er det også vigtigt, at man ’evner’ det, at man har sprogøre, og det kan unægtelig være særdeles svært at læse korrektur på sit eget speciale, faktisk temmelig tæt på umuligt. Det ender netop med, at man stirrer sig blind på sin egen opgave. Det er her, Studiekorrektur kan komme ind i billedet.

Vi yder professionel og billig korrektur på specialer, blandt andre opgaver. Vores professionelle korrekturlæsere lever af at læse korrektur, så de har lige netop den erfaring, der er brug for, når man skal læse korrektur på et speciale.

Når man booker en professionel korrekturlæser hos os, er man derfor helt sikker på, at der bliver taget koncentreret hånd om specialet, for vi går kritisk til værks og er ikke farvet af en faglig tradition, og – vigtigt – der er ikke skyggen af risiko for, at korrekturlæseren stirrer sig blind på en given opgave.

Billig speciale korrektur

Vi kan stille skarpt på sætninger og afsnit, og vi kan yde en sproglig bistand til dit speciale. Det er værd at tage med i betragtning. Derudover hører det også med til dette perspektiv, at vi er de billigste og bedste, når det kommer tid Studiekorrektur. Vi tilbyder studievenlige priser på korrektur, der er med andre ord altid rabat på korrektur hos os.

Hvem kan læse korrektur på mit speciale på dansk? Det er spørgsmålet, du straks skriver ind i søgemaskinen på nettet, og pludselig dukker svaret op i form af Studiekorrektur.dk.

Hvem kender en professionel korrekturlæser, der kan læse korrektur på mit speciale? Et andet spørgsmål, hvorpå vi kan servere svaret for dig: Vores korrekturlæsere.

Vores korrekturlæsere er alle uddannede inden for sprog og kommunikation.

De har alle en utrolig stor erfaring med akademisk skrivning på minimum specialeniveau.

De kan spotte indforståede formuleringer, rette unødige gentagelser og sikre, at der ikke er kringlede sætninger i opgaven. De kan markere afsnit, der kan formuleres en tand skarpere, og de kan utrolig skarpt og direkte fortælle dig, hvis der er huller i formidlingen.

 


Læser I korrektur på dansk speciale?

Vi samarbejder med de bedste danske korrekturlæsere, og vi har læst korrektur på tusindvis af specialer, til de studerendes meget store tilfredshed. Se blot her.

Det skal også fortælles, at vi læser korrektur på engelsk, så hvis du har et speciale på engelsk, som du gerne vil have korrekturlæst, må du meget gerne sige til, så vi kan booke en af vores professionelle engelske korrekturlæsere.

Prisen er den samme, uanset om du vælger korrektur på dansk eller engelsk korrektur. Den er lav, den er studievenlig, og korrekturlæsningen er den bedste, du kan finde.

Specialekorrektur til en god pris

Det er endda virkelig let at bestille online korrektur, og leveringstiden løber fra 1-3 hverdage. Vi er meget fleksible, når det kommer til indlevering af en opgave til korrektur. Du kan faktisk uploade på alle tidspunkter af døgnet, og Martin vil sidde klar til at tjekke dit speciale efter og sende den direkte til korrektur hos en af vores korrekturlæsere, som hjælper med at rette dit speciale igennem til en god pris.

Det er billig korrektur, ikke sandt?
 


Hvad er prisen på korrektur på et speciale?

Vi tilbyder udelukkende studievenlige priser på korrektur. Der er lave priser. Det er naturligvis for at kunne imødekomme de studerende. Derfor har vi sænket priserne, så vi kan tilbyde SU-venlige priser på korrektur.

Det skal uvilkårligt kunne betale sig at få læst korrektur, og vores mål er, at alle skal kunne være med. Vi ønsker at gøre korrekturlæsning til en fair model, hvor alle så at sige får muligheden for at vælge en sproglig optimering på et speciale.

Reserver tid til speciale korrektur

Der er nogle, der kender en korrekturlæser, som kan hjælpe med at læse korrektur på et speciale. Andre har en ven eller et familiemedlem, der er skarp til at sætte komma og til at spotte stave- og tastefejl. Men der er også studerende, der ikke just kan prale af at have en korrekturlæser i omgangskredsen, og her er det så, at vi kan støde til og tilbyde en sproglig hjælp, som kan vise sig at være afgørende.

Vi ønsker, at det skal være så enkelt som overhovedet muligt at bestille korrektur, og vi er båret af den overbevisning, at gennemsigtige priser er den bedste vej at gå. Vi synes ikke om, at der er en fast pris på korrektur på et speciale eller en fast pris for korrektur på et bachelorprojekt.

Det er heller ikke i vores smag, at man møder en allerede fastlagt pris på en ph.d.-afhandling eller en grundlagt pris på SRP-korrektur. For det varierer meget, hvor mange sider en given opgave rummer. Derfor tilbyder vi en sidepris, afhængigt af den valgte korrekturform.
 
 • Standardkorrektur koster kun 29,95 DKK pr. normalside.
 • Premiumkorrektur koster blot 34,95 DKK pr. normalside.
 
Hvis du er i tvivl om, hvor meget det koster at få læst opgavekorrektur, er du meget velkommen til at tage direkte kontakt til Martin. Han kan svare med det samme. Skriv til ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring til ham på 7199 8084.

 


Basiskorrektur og udvidet korrektur – hvad skal jeg vælge?

Martin får mange opkald fra studerende. De ønsker sig typisk en sidste afklaring på vores korrekturlæsning for studerende. De har givetvis været forbi vores informationsside, hvor det er muligt at finde svar på stort set alle de spørgsmål, der knytter sig til korrekturlæsning af afleveringer.

Mange studerende spørger, om vi sætter komma og retter til, så der ikke er stave- og tastefejl. Mange spørger også, om vi kigger på sætninger, for der er mange, der fremhæver, at de klar over, at de har en tendens til at skrive i kringlede sætninger, og at der på den måde er en stor risiko for, at formidlingen bliver lettere sløret. De ønsker sig altså, at der er mulighed for, at sætninger vil blive omformuleret.

Professionel korrektur af dansk speciale

Martin spørger gerne ind til opgaven. Han afklarer på den baggrund, hvilken form for korrektur der umiddelbart er behov for.
I de fleste tilfælde viser det sig, at der er behov for Premiumkorrektur (udvidet korrektur). Det er netop den service, hvor korrekturlæseren også går ind på sætninger og omskriver, så de bliver knivskarpe og særdeles læsevenlige.

Prisen er her 34,95 DKK pr. normalside. Lad os tage et eksempel: Du har et speciale på 81 normalsider, og du ved, at du og din opgave er klart bedst tjent med Premiumkorrektur. Du ved også, at du har en smule tid at løbe på, så du ønsker ikke at gøre brug af vores tilbud om korrektur med det samme (ekspreslevering; 50% i gebyr), for du kan godt vente op til 3 hverdage på dit korrekturlæste speciale.

Prisen vil blive: 2.830,95 DKK. Og du skal end ikke tænke på, om der bliver lagt moms oveni, for den har vi for din skyld og for at holde priserne nede på et studievenligt niveau indregnet i den samlede pris.
 


Hvorfor vælge online korrektur på studieopgaver?

Efter mange års hårdt slid når du som studerende frem til den afgørende opgave, specialet, og her er der rift om de gode karakterer. Sørg for, at du får dig booket ind til en tid til korrekturlæsning, for vi kan hjælpe dig med at slutte af med sprogligt og formidlingsmæssigt overskud. Det kan ikke slås fast for mange gange:
 
 • DET ER VIGTIGT MED KORREKTUR PÅ DIT SPECIALE!
 • GENNEM STUDIEKORREKTUR FÅR ALLE STUDERENDE MULIGHED FOR KORREKTUR!
 
Censor bliver også glad! Og det kan man da egentlig udmærket forstå, for det er som smør på et stykke varmt brød at læse en sprogligt fejlfri opgave – sætningerne smelter på tungen, og specialet bliver derpå varmt bedømt.

Tilbud på specialekorrektur på dansk eller engelsk

Mange af de studerende, der har valgt os som korrekturlæsningsløsning, vender tilbage med armene oppe over hovedet af ren og skær begejstring, for det er da superfedt at få en temmelig god karakter for et speciale, man har brudt ganske meget krudt på. Det er jo trods alt en afgørende opgave!

 


Udvidet Premiumkorrektur

Der er også studerende, der spørger til en mere udførlig korrekturlæsning. Premiumkorrektur deluxe, det kan denne læsning kaldes. Du kan også finde den under Udvidet Premiumkorrektur. Korrekturlæseren vil i denne forbindelse gå lidt mere ind i det tekstlige, det sproglige.

Korrekturlæseren vil holde mere øje med, at den røde tråd er skarp og tydelig opgaven igennem, mens der også vil være ekstra fokus på ordvalg og afsnitsopdelinger.

Her vil prisen med valg af normal levering ramme 44 DKK pr. normalside.
Du kan læse mere her.
 


Korrektur og tjek af referencer

Der er også studerende, som spørger til rettelse af referencer. Vi kan tilbyde dig at tilrette dine referencer. Der vil være en merpris for det, og det aftales på baggrund af opgaven. Du kan læse mere her.
 


Korrektur af speciale og layout

Der er også studerende, der meget gerne vil have en af vores erfarne sprogspecialister til at kigge opgaven igennem med hensyn til layout (opsætning af opgaven). Det er ret beset også mange afsnit, der skal nedfældes og opsættes, når det kommer til et speciale. Det kan være meget fordelagtigt med et koncentreret blik på specialet i den henseende. Vi hjælper meget gerne.

Optimering af din opgaves layout koster 350 DKK, og det tilbydes som en separat service. Læs gerne mere her.

 


Professionelle korrekturlæsere til en god pris

Vores korrekturlæsere bliver nøje udvalgt til at arbejde for Studiekorrektur. De har alle det pågældende sprog som modersmål. Det vil sige, at hvis du bestiller engelsk korrektur, vil en af vores mange validerede engelske korrekturlæsere tage hånd om din opgave. Vores certificerede danske korrekturlæsere vil tage hånd om danske opgaver.

Faktisk kan vi også tilbyde dig tysk korrektur, blandt andre sprog.

Alle vores korrekturlæsere har været igennem en særdeles omfattende og meget krævende ansættelsesprocedure.

Det er ikke tilfældigt, at vi kan tilbyde dig den bedste og billigste korrekturlæsning af opgaver; vi går nemlig ikke under nogen omstændigheder på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsning.
Korrekturlæsning af et speciale betyder så meget.

Korrektur på speciale på engelsk og dansk til en god pris

Det vil være utrolig ærgerligt, hvis du får en mindre god karakter for din opgave, når nu den kan betyde så meget. En velskrevet tekst vil fremhæve argumentationen i dit speciale eller i dit bachelorprojekt, og vi er sikre på – vi har beviser for – at det i sidste ende vil give dig en bedre karakter.

 


Risiko for plagiat?

Nej, du kan være helt rolig. Der er ikke skyggen af risiko for, at du bliver fanget i en plagiatkontrol. Det er der 2 centrale grunde til:
 
 1. Korrekturlæsning er 100% lovligt.
 2. Der er ingen, der kan få adgang til din opgave; den bliver gemt med et nummer som ’navn’, og den er adgangskodebeskyttet.
 
Mange undervisere fremhæver, at det er vigtigt at afsætte tid til at få læst korrektur på sin opgave, og det er især vigtigt med korrektur på et speciale, eftersom det er rigtig mange sider, man har siddet med hen over et godt stykke tid.

Det kalder på en finpudsning, en sproglig vask, og her er det, at vores professionelle korrekturlæsere med fordel kan komme ind i billedet.

Du kan eventuelt læse mere her.
 


Billig korrektur af speciale med det samme

Mange studerende er så rigtig pressede, at det kan være så vanskeligt at sætte blot en enkelt dag af til korrekturlæsning af et speciale. Fortvivl ikke. Vores certificerede korrekturlæsere er parate til at yde dig og din opgave en sproglig form for førstehjælp.

Vi kan læse korrektur med det samme, hvis det brænder så alvorligt på. Vi tilbyder en ekspresløsning i forhold til korrektur; med andre ord læser vi korrektur på dit speciale med det samme. Du skal i den forbindelse være meget velkommen til at tage direkte kontakt til os.

Martin svarer lynhurtigt, og han vil med glæde hjælpe dig og dit speciale sikkert frem mod aflevering.

Det kan være, det er bedst for dig at uploade dit speciale ad flere omgange, for at du kan være med til at sætte det løbende sammen frem mod den deadline, der banker så eftertrykkeligt på din dør.

Her kan der virkelig vise sig at være tale om et frugtbart samarbejde mellem opgaveskriver og korrekturlæser, med Martin og Studiekorrektur som mellemmand.

I dette samarbejde skabes der et fremragende afsæt for dit speciale, og du skal vide, at vi krydser fingre hele vejen frem mod aflevering af dit speciale, og vi hører meget gerne fra dig, hvis der skulle være det mindste, du studser over i forhold til specialekorrektur.


Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  29 95
  • Fejlfri opgave - korrektur mht. stavning,
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  34 95
  • Fejlfri opgave - korrektur mht. stavning,
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.