Besked

Denied access.

✅ Korrektur af disputats

Hos Studiekorrektur læser vi korrektur på mange forskellige opgaver, herunder også korrektur af disputatser.
Vi er meget bevidste om, at enhver opgave er resultatet af hårdt arbejde. Vi ved, at det kræver sved og undertiden tårer at komme frem til tidspunktet, hvor man kan sige, at man er færdig med sin skriveproces.

 

Korrekturlæsningen er da sidste step inden aflevering af opgaven. Her er det typiske scenarie, at overskuddet ikke er helt så stort, hvorfor mange studerende går på kompromis med korrektur af opgaven, og det er mere end blot en skam, for censor lægger typisk afgørende vægt på det sproglige udgangspunkt.

Stil derfor meget gerne dig selv spørgsmålet, når du er færdig med at skrive, om kommaet nu virkelig også for alvor er sat på plads, og om du er helt sikker på, at der ikke er en eneste stavefejl. Spørg også dig selv, om du har udtrykt dig klart hele vejen igennem opgaven. Er du helt sikker på, at der ikke er en eneste sætning, der er kringlet?Her kommer Studiekorrektur ind i billedet. Vi tilbyder korrekturlæsning til studerende, og vi tilbyder den billigste korrektur i Danmark. Du kan blandt andet vælge korrektur af speciale, bachelor, ph.d.-afhandling, master og SRP.

Vi har således allerede hjulpet tusindvis af studerende med at få skærpet det sproglige i opgaven.

Disputats korrektur
 


Korrektur hos Studiekorrektur

Der er selvsagt mange regler at forholde sig til, når det kommer til at skrive korrekt og forståeligt, og det er ret beset også meget svært at holde øje med lige netop det perspektiv, når man skriver opgave. Det er typisk skridt nummer to i opgaveprocessens - en såkaldt tilretning af opgaven - og hvad er mere betryggende end at lade professionelle korrekturlæsere tage hånd om det?

Korrekturlæsning er en gammel tilgang til sproget. Det er helt legalt og meget tilrådeligt. Du har garanteret også mødt en underviser eller to, der har fremhævet, at det er afgørende at få friske og koncentrerede øjne på opgaven. Du kan naturligvis vælge at lade en ven/veninde eller et familiemedlem læse opgaven igennem, men det – tro os – lønner sig at gå den professionelle vej.

Vores korrekturlæsere er udvalgt med særligt blik for at kunne yde lige netop dig sproglig førstehjælp. De giver kunstigt åndedræt til ’døde’ steder, blank spots, i din opgave, de omformulerer let og på sætningsniveau, og de forholder sig dygtigt til det grammatiske komma. De har alle været igennem en svær udvælgelsesproces, de er erfarne og har den rette uddannelse. Vi kan hos Studiekorrektur tilbyde markedets bedste korrektur, og – det skal du vide – vi går på ingen måde på kompromis med korrekturlæsningen – vi sætter altid kvaliteten i højsædet.
Det gælder selvfølgelig også, når vi læser korrektur på engelsk.
 
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tilbud om korrektur – Martin sidder klar på mail og telefon: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 7199 8084.


Billig korrektur og empatisk service

Vi sætter i forbindelse med korrektur af opgaver, herunder korrektur af disputats, pris og service i centrum.
Martin er Studiekorrekturs ansigt udadtil, og han vil altid sikre sig, at din opgave får den nødvendige opmærksomhed. Han tager imod din ordre, og han sender den direkte tilbage til dig, når den har været forbi vores korrekturværksted, hvor vores korrekturlæsere arbejder med glæde. Han er altid lydhør og nem at komme i kontakt med. Han har overblik over opgaverne, og han tager imod alle reservationer og sikrer sig derved, at der er den fornødne kapacitet.

Korrekturlæsning af disputats

Prisen er god – du får billig korrektur.
Du betaler for antal normalsider, hvor én normalside svarer til maks. 2.400 anslag med mellemrum. Vælger du Premiumkorrektur, vil opgaven sammen med den basale korrekturlæsning få en lettere sproglig optimering på sætningsniveau. Prisen for dette er blot 34,95 DKK pr. normalside. Har du en disputats på 43 sider, vil prisen derfor blot være 1.502,85 DKK, og du vil have opgaven retur 72 hverdagstimer efter bestilling. Bestil korrektur nu.
 

Fortrolighed med hensyn til opgaven

Du kan være helt tryg ved vores behandling af din opgave – for den bliver naturligvis behandlet med den største fortrolighed. Korrekturlæserne har alle underskrevet en aftale om at bortskaffe den pågældende opgave efter endt korrekturlæsning, og vi kan derved garantere dig, at opgaven ikke kommer ud til andre, ligesom du kan være helt sikker på, at den ikke på nogen måde kan spores af de programmer, uddannelsesinstitutionerne bruger.
Læs gerne mere om korrektur hos Studiekorrektur her.
Priser og bestilling af korrektur på disputats

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.