🥇 Kommaretter | Komma korrektur - Hvordan sætter man komma?

Velkommen til Studiekorrektur! 

Først og fremmest har vi udformet nedenstående video, så du kan få en umiddelbar forståelse for, hvad det er, vi kan hjælpe med med hensyn til korrekturlæsning.
Derpå finder du mulighed for at reservere tid til korrektur eller indhente et uforpligtende tilbud på korrektur
 
 

Reserver tid

Kommaretter


En korrekturlæser kan også kaldes en kommaretter/kommasætter. I hvert fald i vores sproglige verden.

Der er nemlig rigtig mange opgaveskrivende, der søger efter hjælp til at sætte komma. Vi kan sagtens forstå det. Med en kommaretter får man professionel hjælp.

Det er nemlig ikke meget let at sætte kommaet rigtigt. Det grammatiske komma kan drille noget så gevaldigt, og så er det meget belejligt at kunne benytte sig af hjælp til korrekturlæsning, hvor netop kommatering er en del af pakken.

Spørgsmålet er snarere, om du ønsker hjælp til at sætte komma i en engelsk eller dansk opgave: Søger du efter en dansk eller en engelsk kommaretter?

Det er her afgørende at få slået fast, at en kommaretter hos Studiekorrektur er en levende person.

Vi vil meget gerne vise, at vi er gode til at læse korrektur.

Tjek meget gerne følgende ud:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Studiekorrektur på Trustpilot
Det er med andre ord en professionel korrekturlæser, der går til din opgave og retter til for kommafejl, stavefejl og deslige. Vælger du eksempelvis Premiumkorrektur, vil du kunne hvile i, at korrekturlæseren også ændrer på kringlede sætninger.

Der er i vores optik stor forskel på det at være kommaretter/kommasætter og opgaveskriver. Vi skriver med andre ord ikke opgaver for de studerende, men vi laver f.eks. komma korrektur.

Vi går nemlig ikke ind i det faglige felt af opgaven, idet det er op til den studerende selv at få styr på dette område.

Kommaretter - billig korrekturlæsning af specialer, ph.d.-afhandlinger, bachelorprojekter og SRP-opgaver


Korrektur hos Studiekorrektur

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 
Spørgsmålet er:


Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur

KONTAKT MARTIN
- Du kan også altid kontakte Martin på 7199 8084
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️

Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️

Hvordan sætter man komma?

Vi hjælper udelukkende med det sproglige.
Vi finpudser opgaven, kan man sige. Vi skaber sikkerhed for, at censor kan forstå dét, du skriver. Vi skaber et godt rum for formidling.

Så du kan ikke få skrevet din opgave hos Studiekorrektur, men du kan få komma-hjælp og sætningsfokus i én og samme pakke og dermed korrekturlæsning af din opgave til en god pris. Det er faktisk sådan, at vi tilbyder billig korrekturlæsning af SRP-opgaver (Studieretningsprojekter), bacheloropgaver, specialer og ph.d.-afhandlinger foruden masteropgaver, herunder også korrektur af en master thesis.

Vi tilbyder dansk korrektur og engelsk korrektur, idet vi samarbejder med de bedste danske og engelske korrekturlæsere.

Så fortvivl ej. Vi kan hjælpe med at få styr på opgaven. Du går garanteret efter en god karakter. Med Studiekorrektur er det muligt at få en god karakter for din opgave.

 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Hvordan overlever jeg specialet?

Det er en stor mundfuld at skulle skrive et speciale, hvad enten det er et speciale på dansk eller engelsk.

Der er simpelthen så ganske meget, der skal være i fokus, og det kan undertiden være vanskeligt også at skulle forholde sig til, hvordan det sprogligt ser ud.

Hvor skal der være komma? Hvordan forstår man denne sætning? Er dette stavet rigtigt? Tvivl kan melde sig hos den studerende, og det er jo typisk lige op imod afleveringsdatoen, at man får mulighed for at læse sit speciale igennem og rette til.

Professionel korrekturlæsning

Her skal man huske på, at det kan være decideret umuligt at læse sit eget speciale igennem, fordi man undervejs har arbejdet sig så dybt ind i feltet, at man ender med en dybere forståelse, og man stirrer sig derpå ofte blind på formuleringer.

Man kan med andre ord ikke zoome ind på hver enkelt sætning og se, om man forstår den som en udenforstående læser.

Det er netop her, det er så godt og brugbart at benytte sig af ekstern, online-korrektur. Hos Studiekorrektur sidder professionelle korrekturlæsere parat til at tage fat i dit speciale og rette til, så det bliver helt og aldeles skarpt og solidt, og du skal vide, at det får betydning for den karakter, du ender med at få for specialet.

Korrekturlæsning er her vigtigt. Det er dét, vi oplever, og vi har immervæk korrekturlæst tusindvis af engelske og danske specialer.

Et speciale er ret langt. Det er mange sider, du skriver, og der skal være en klar, rød tråd, en grundig og velovervejet opbygning, og der skal være en god argumentationskæde. Indledningen skal være god og fængende, og konklusionen skal lukke af, men stadig være åben for videre undersøgelse.

Der skal være et metodekritisk afsnit, og der skal i det hele taget være en god progression. Det er her spørgsmålet, hvordan man som specialeskrivende kan sikre sig, at alt dette bliver overholdt.

Billig korrekturlæsning af opgaver

Man kan her med fordel konsultere bogen Den Gode Opgave. Her kan man få svar på mange af disse spørgsmål. Det er en god vejleder i specialeprocessen, og den er god at anvende ganske som et opslagsværk, hvis man undervejs bliver i tvivl om noget.

Mange af de studerende, der skriver speciale, vil især gerne have en professionel korrekturlæser til at sætte komma i specialet og til at luge ud i afsnit, der ikke giver nogen mening, og det er her, Studiekorrektur for alvor kan komme på banen, for det er lige netop dét, vi er eksperter i.

Det kan virkelig betale sig at bestille korrektur af dit speciale. Vi anbefaler det til højre og venstre, for det er altid godt at få friske øjne til at læse specialet igennem og trimme det.

Korrekturlæsning er tilladt. Korrekturlæsning er anbefalet af alle, selv undervisere, idet de også selv gør brug af det.

 


Ret min opgave

Sidder du med en opgave, som du snart er klar til at sende til korrektur? Søger du måske efter korrektur-hjælp, hjælp med at rette min opgave. Sæt komma i min opgave. Korrekturlæser til en god pris. Opgaver.dk. Retstavning online. Gratis opgaver. Test korrektur online.

Her kan Studiekorrektur være svaret på dine bønner. Hos os er en samling af de bedste professionelle korrekturlæsere samlet for netop at yde sproglig førstehjælp til din opgave.

De kan bookes med et klik, og det er faktisk en meget god idé, for der er mange studerende, der gør brug af vores gode tilbud på korrekturlæsning på dansk og engelsk, så der kan undertiden være rift om tid til korrektur. Det er værd at tage med i betragtning.

Studiekorrektur til en god pris

Det er sådan, at vi kan læse korrektur og levere inden for meget kort tid, og det er sådan, at vi altid leverer til en god pris og med god kvalitet.

Det er ikke alle studerende, der har en dansklærer i familien, som gerne vil rette dit speciale eller din bacheloropgave igennem for kommafejl, eksempelvis. Det er ej heller alle gymnasielærere/dansklærere, der har mulighed for at rette opgaven igennem, for de har tit rygende travlt.

Derfor skal du vide, at det er en god mulighed at gøre brug af Studiekorrektur. Vi er et tilbud til den studerende, der ikke lige har en i omgangskredsen, der kan rette opgaven igennem. Her kan man drage nytte af, at vi har dygtige korrekturlæsere ansat til at hjælpe med korrekturlæsning af opgaver.

Og det bedste af det hele er, at vi har studievenlige priser på korrekturlæsning. Man kan faktisk skære det helt ud i pap og sige, at vi har studierabat på korrekturlæsning på både dansk og engelsk.

 


Korrekturlæser hos Studiekorrektur

En korrekturlæser hos Studiekorrektur er en ekspert inden for sprog. En korrekturlæser hos Studiekorrektur kan uden at blinke og lynhurtigt sætte komma og spotte eventuelle stave- og tastefejl.

En dygtig korrekturlæser kender til alle kommaregler og kan med det samme se, når en sætning ikke umiddelbart fungerer.

En dygtig korrekturlæser kan så rette til og få opgaven til at skinne sprogligt set, og det plejer at ramme censor lige i øjet og faktisk også at kaste en meget god karakter af sig.

Vi tilbyder billig dansk og engelsk korrektur.

Vores danske korrekturlæsere er alle fyldt med flere års erfaring inden for korrekturlæsning.

Det samme gør sig gældende for vores engelske korrekturlæsere.

 

De har rettet tusindvis af opgaver; korrekturlæsning af SRP-opgaver, bachelorprojekter, specialer og ph.d.-afhandlinger.

Vi er glade for at hjælpe så mange studerende med at rette opgaver til for sproglige fejl og mangler.

Korrekturlæsningen er meget enkel og direkte. Korrekturlæsningen foregår online. Korrekturlæsning finder sted i Word.

Lad os se lidt nærmere på det.
 Korrekturlæsning online

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur foregår på den måde, at du sender din opgave til korrektur hos os via vores bestillingsside, og herefter modtager du en bekræftelse på, at vi går i gang med din opgave.

Her i denne bekræftelse vil du kunne se, hvornår du senest kan forvente at modtage opgaven igen efter endt korrekturlæsning.

En korrekturlæser modtager opgaven og går straks i gang med at rette opgaven til.

Først og fremmest sætter korrekturlæseren komma og retter til med hensyn til stave- og tastefejl. Derudover, hvis du har valgt Premiumkorrektur, vil korrekturlæseren også omformulere sætninger, der ikke sådan lige kan forstås.  

Vi sørger for at gemme opgaven i to formater; en udgave med korrektionstegn og en udgave uden korrektionstegn.

Det gør vi, så du kan følge rettelserne i det ene dokument og se dem implementeret i det andet. Det kan spare dig for en masse tid, for der er altså typisk tale om tusindvis af rettelser i et speciale på mellem 60 og 80 normalsider.

Når korrekturlæseren har læst korrektur på din opgave, sender vi den tilbage til dig på mail.

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur går dermed uden om programmer og servere, hvorfor vi kan sikre, at der ikke er risiko for plagiat eller anden risiko.

Det er med andre ord ganske sikkert at sende sin opgave til korrektur hos Studiekorrektur. Du løber ikke en risiko i den forstand.


SRP-korrektur, Bachelorkorrektur, Specialekorrektur, ph.d.-korrektur, korrektur på engelsk og dansk
 


Korrektur hjælp til en god pris

Vi har faste lave sidepriser på korrekturlæsning af opgaver.

Det er samme pris, uanset om du bestiller engelsk korrektur eller dansk korrektur. Vi har holdt priserne nede på et niveau, hvor de professionelle korrekturlæsere får en god løn for deres vedholdende og grundige arbejde, mens kvaliteten er i top.

En korrekturlæsning, der også dækker sproglig optimering, koster derfor 34,95 kr. pr. normalside.

En korrekturlæsning, der udelukkende fokuserer på komma og stavefejl koster derfor 29,95 kr. pr. normalside.

Du kan få en god pris på korrektur - lad os slå det fast.

Lad os her fremhæve, at en normalside hos os svarer til maks. 2400 tegn med mellemrum.

Et speciale til korrektur kan derfor ende med blot at koste under 2000 kr., og det er sandelig en gave, for det er en fordel at gøre brug af korrekturlæsning hos Studiekorrektur. Du kan læne dig
tilbage og lade hånt om kommaregler, for dem er vores professionelle korrekturlæsere eksperter i.

Hvis du har lyst til at indhente et uforpligtende tilbud på korrekturlæsning, må du naturligvis meget gerne det.

 Studiekorrektur – online-korrektur

Vi er for så vidt ikke lokaliseret ét sted. Vores korrekturlæsere befinder sig rundt om i Danmark og faktisk også i udlandet, idet vi arbejder med modersmålskorrektur.

De engelske korrekturlæsere har således engelsk som modersmål og er bosiddende i engelsktalende lande.

Derfor kan du finde os på en søgning, der rammer: korrekturlæsning Aarhus. Korrekturlæsning Odense. Korrekturlæsning København. Vi er et fleksibelt korrekturbureau med gode priser på korrektur, således at de studerende kan sikre sig mulighed for korrekturlæsning.

Billigste korrektur

Vi ønsker at hjælpe så mange som muligt med korrekturlæsning.

Skriv eller ring endelig til os, hvis du har behov for at høre mere om vores tilbud om korrekturlæsning for studerende. Du kan få fat i os på 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 


Studiekorrektur – korrekturlæsning siden 2014

Studiekorrektur har eksisteret siden 2014.

Studiekorrektur drives i det daglige af Martin. Han er selv professionel korrekturlæser, og han er glad for at hjælpe med korrektur.

Undervejs i processen har han gjort status, og det er i skrivende stund sådan, at Studiekorrektur har stået for korrekturlæsning af mere end 5.000 opgaver, herunder mange specialer.

Det er noget af en glæde at hjælpe så mange studerende over på den anden side og ud til en tid på arbejdsmarkedet, for det er ganske sikkert sådan, at du ligesom så mange andre går efter en rigtig god karakter for dit speciale. Lur mig, om ikke også du går efter et 12-tal for dit speciale.

Det kan være muligt med korrektur hos Studiekorrektur.

Vi er her meget stolte af at kunne slå fast, at vi er nummer 1 på Trustpilot inden for vores kategori. Vi er med andre ord fremragende bedømt.

Læs også gerne med her: Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

5
1 review
Write a review
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Komma til perfektion!
 · 2021/08/27
Din anmeldelse
Der er virkelig styr på det at sætte komma her hos Studiekorrektur.
Show more

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.