Som studerende er man af og til presset på tid. Det er vi klar over hos Studiekorrektur. Derfor tilbyder vi korrekturlæsning med hurtig leveringstid.

Du sidder måske med en bachelor, der har afleveringsfrist inden for tre dage. Da er det helt sikkert, at vores meget professionelle korrekturlæsere er klar til at yde solid service. Du kan da via vores hjemmeside eksempelvis bestille korrektur af dit bachelorprojekt.

 

korrektur-martin-handberg

Vi har allerede med de studerendes store tilfredshed hjulpet med at få sat kommaet på plads og skabt sikker skrift i alle former for opgaver.

Martin Handberg – driftsansvarlig – er selv professionel korrekturlæser, og han kan derfor straks sætte sig ind i dine ønsker angående sproglig optimering. Du fanger ham på mail: info@studiekorrektur.dk eller på vores hovednummer: 7199 8084.

Korrektur med kort leveringstid

Hos Studiekorrektur kan du tilkøbe ekspreslevering. Hvis din opgave er kortere end 20 normalsider, vil der med ekspreslevering blot være en leveringstid på 24 hverdagstimer. Skriver du eksempelvis på et speciale, der fylder 80 normalsider, lyder leveringstiden med ekspreskøb på kun 48 hverdagstimer.

Behov for korrektur nu

Vi oplever hos Studiekorrektur, at man som opgaveskriver kan være endda så presset, at deadline for aflevering af opgaven er så faretruende tæt på, at der umiddelbart ikke synes at være tid til den vigtige korrekturlæsning.

Derfor forsøger vi hos Studiekorrektur altid at have en korrekturlæser parat, til når det brænder på. I sådanne situationer vil leveringstiden være helt nede på få timer, afhængigt af opgavens omfang.

Sidder du eksempelvis med en SRP på 10 normalsider, vil korrekturlæseren i nogle tilfælde kunne tilrette opgaven inden for 1-2 timer.

Opstår dette behov, er du meget velkommen til at kontakte os på 71 99 80 84, hvor vi altid er tilgængelige eller på mail: info@studiekorrektur.dk, hvor vi svarer hurtigt.

På vores FAQ kan du læse svar på hyppigt stillede spørgsmål 🤔

Akut korrekturlæsning

Alle vores korrekturlæsere går igennem en omfattende test, inden de tilknyttes Studiekorrektur. De arbejder som freelance og er alle vant til at arbejde med korte leveringstider og under pres. De udvælges ud fra kompetencer og erfaring, hvorfor vores standard er meget høj.

Når du bestiller korrektur af din opgave, har du mulighed for at vælge mellem to ydelser. Du kan vælge Standardkorrektur eller Premiumkorrektur.

Med Standardkorrektur får du efterset din opgave med grundigt blik for det grammatiske i teksten, herunder tilrettes komma og eventuelle stave- og tastefejl.

Med Premiumkorrektur bliver opgaven ligeledes tilrettet med fokus på grammatik og retstavning. Herudover vil der med denne service være basis for små sproglige optimeringer. Korrekturlæseren vil her markere sætninger, der med fordel kan omformuleres, og i de fleste tilfælde komme med forslag til ændring.

Du får to dokumenter retur: ét med korrektionstegn, hvor du kan følge alle rettelserne, korrekturlæseren har foretaget sig, og ét dokument, hvor rettelserne er inkorporeret i opgaven, hvor eventuelle kommentarer fra korrekturlæseren er markeret i højre side af dokumentet ✅