Besked

Denied access.

Lidt om, hvordan korrekturlæseren læser korrektur på din opgave


Det er meget ligetil at følge den udvalgte korrekturlæsers rettelser i din opgave. Vi har nemlig gjort det sådan, at alle vores korrekturlæsere anvender Microsoft Words korrekturfunktion, som slet og ret hedder ’registrér ændringer’. Det er den, der sikrer, at du kan følge med i alle de rettelser, korrekturlæseren foretager sig, og det er typisk ganske mange.


Vi oplever nemlig, at der med et speciale typisk er over 2000 korrektioner, hvilket drejer sig om alle former for rettelser; det er lige fra komma til punktum til rettelse af stave- og tastefejl samt omformulering af sætninger og afsnit.


Når du modtager opgaven igen, vil du se, at du modtager to udgaver. Du modtager en udgave, hvor du kan se alle de rettelser, alle de ændringer, den udvalgte korrekturlæser har foretaget sig. Disse ændringer ses ude i højre side af din opgave. Du kan her vælge at gå videre med denne udgave af din opgave, idet du da kan acceptere eller afvise hver enkelt rettelse.

Studiekorrektur


Fejlfri opgave

Det kræver fordybelse, og det er afgørende, at du har god tid. Denne udgave hedder ’med korrektionstegn’. Har du ikke god tid til at gå den korrekturlæste opgave igennem slavisk, kan du tage udgangspunkt i den udgave, der hedder ’uden korrektionstegn’. Her er alle de grammatiske rettelser og omformuleringer af sætninger på forhånd blevet accepteret, og det vil da blot være eventuelle kommentarer, spørgsmål og ideer til forbedring af opgaven, du skal forholde dig til.

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur sikrer dig altså, at din opgave bliver markant forbedret. Det skal du virkelig vide.

Du kan med fordel allerede nu overveje, om det ikke er en god idé at reservere tid til korrektur, for der er altid stor efterspørgsel på vores tider til korrekturlæsning. Vi vil meget gerne hjælpe dig med korrekturlæsning af dit speciale, korrekturlæsning af dit bachelorprojekt, korrekturlæsning af din SRP-opgave, korrekturlæsning af din ph.d.-afhandling.

Vi er de bedste til at læse korrektur på opgaver, og vi kan altid give dig et godt tilbud på korrekturlæsning af din opgave, du kan altid sikre dig en god pris på korrekturlæsning hos Studiekorrektur.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.