Besked

Denied access.

Jeg søger en korrekturlæserVi er glade for at fortælle dig, at når du søger efter en professionel korrekturlæser, får du mulighed for at slå vejen forbi os.

Hos Studiekorrektur kan du således erfare, at vi samarbejder med over 30 professionelle korrekturlæsere. Det er danske korrekturlæsere og engelske korrekturlæsere, og det er faktisk også tyske korrekturlæsere, franske korrekturlæsere, spanske korrekturlæsere, så vi kan sådan set korrekturlæse alle former for studieopgaver.


Hvis du søger efter en dansk korrekturlæser til at læse korrektur på dit speciale eller dit bachelorprojekt, er Studiekorrektur uden tvivl det foretrukne korrekturselskab. Vi kan blandt andet tilbyde dansk og engelsk korrekturlæsning med glæde og til en god pris. Vi har her hjulpet tusindvis af studerende med at korrekturlæse bachelorafhandlinger og specialer samt ph.d.-afhandlinger.

Studiekorrektur

Vi er de bedste - se blot på Trustpilot.

Det hører også med til historien, at vi meget gerne korrekturlæser din SRP-opgave, for det er vigtigt at få rettet sin SRP godt igennem for sproglige fejl og mangler. Det er meget vigtigt at få læst korrektur på sin opgave, for det kan netop være det – faktisk er det tit lige nøjagtigt det – der spiller ind i karaktergivningen.

Det er netop sådan, at censor skal bedømme det sproglige i opgaven, så er det et meget kringlet sprog, er der stor risiko for, at du ikke får en særlig god karakter. Vi kan garantere, at opgaven spiller 100%, at den er fejlfri, når du modtager den fra os efter endt korrekturlæsning.

Det kan med andre ord betale sig at lade os læse korrektur på din opgave. Du kan med det samme komme i kontakt med os. Martin er manden, der tager telefonen og besvarer mails. Du fanger ham: 7199 8084, hvis det er telefonisk, du foretrækker korrespondancen, og på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du foretrækker en mail-dialog. Du skal vide, at han altid svarer med det samme, for det er klart, at ventetid ikke er noget, vi opererer med.

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.