Besked

Denied access.

✅ Billigste korrekturlæsning

Den billigste professionelle korrekturlæsning

Hos Studiekorrektur sikrer du dig den billigste og bedste korrekturlæsning af din opgave. Vi læser korrektur på rigtig mange studieopgaver. Hvis du derfor søger efter korrekturlæsning af et speciale til en god pris, kan vi hjælpe. Vores professionelle korrekturlæsere kan også læse korrektur på dit bachelorprojekt, hvis du har behov for det. De kan også sørge for korrekturlæsning af SRP-opgaver, ligesom de også er de bedste til at læse korrektur på ph.d.-afhandlinger.

Faktisk er det hos Studiekorrektur muligt at bestille korrekturlæsning af alle former for opgaver, og du skal med det samme vide, at det er 100% lovligt at få en til at læse korrektur på sin opgave.

Korrekturlæsning er tilladt. Det er vores udgangspunkt, og vi har naturligvis sikret os, at det ikke er ulovligt at få læst korrektur på sin opgave. Faktisk er der rigtig mange studerende, der, når de er til vejledning, får at vide, at det er en rigtig god ide at sætte tid af til at få læst korrektur på sin opgave, for det kan netop i mange tilfælde være dét, der giver dig en bedre bedømmelse af din opgave, og der er jo ganske mange, der inderligt ønsker at få en god karakter for sin opgave.

Billig korrekturlæsning af bachelor og speciale

Det kan betyde rigtig meget at få en god karakter for den opgave, man har arbejdet meget koncentreret med. Derfor er det vigtigt at afsætte tid til at få læst korrektur på sin opgave, for det er her, kommaet bliver sat endegyldigt på plads, mens der også luges ud i eventuelle stave- og tastefejl. Blandt andet.

Undervisere ved udmærket, at der er denne direkte grund til at bestille korrekturlæsning af sin opgave, og den lyder, at man altid som opgaveskrivende stirrer sig blind på det, man skriver, på sin opgave, og man har da meget svært ved at korrekturlæse sin egen opgave. Det er faktisk en noget nær umulig opgave. Her er det så supergodt, at du hos Studiekorrektur kan lægge billet ind på korrekturlæsning af din opgave.

Du kan med fordel reservere tid til korrektur, for der er mange, der booker tid til korrekturlæsning, hvorved vi kan nedfælde, at der er stor efterspørgsel efter Studiekorrektur.

  


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Hvad koster det at bestille korrekturlæsning af sin opgave?

Det er notorisk billigt at bestille korrektur på sin opgave hos Studiekorrektur. Det er en meget billig korrekturlæsning, vi kan tilbyde. Faktisk er det studievenlige priser på korrektur, vi arbejder med, for vi vil gerne give den studerende mulighed for også at vælge professionel korrekturlæsning.

Der eksisterer en del korrekturlæsningsbureauer ude i den vide verden, og det er sådan, at mange af dem er virkelig anderledes end Studiekorrektur, for disse bureauer tager mange penge for at læse korrektur på en tekst, og faktisk henvender de sig ikke umiddelbart til studerende, som jo ret beset lever på en SU.


Billig korrektur hos Studiekorrektur.dk

Det er her, Studiekorrektur.dk kan komme ind i billedet. Det var tanken helt fra begyndelsen, fra 2014, at tilbyde korrekturlæsning til studerende til studiepriser, altså Studiekorrektur til en god pris. Det skulle ikke koste ret meget at få læst korrektur på sin opgave, ganske enkelt, og det viste sig hurtigt, at vi var de første til at tilbyde en sådan god Studiekorrektur.

Vi slog på, at kvaliteten af korrekturlæsningen skulle være i top, og derfor bruger Martin meget tid på at finde de rette korrekturlæsere. Han vælger udelukkende certificerede korrekturlæsere. Det vil sige, at der hos Studiekorrektur kun er mulighed for at blive korrekturlæser, hvis man har den rette baggrund. Martin går efter de korrekturlæsere, der har en uddannelse inden for korrekturlæsning af opgave/tekster.

Det vidner nemlig om høj kvalitet af korrekturlæsningen, og hos Studiekorrektur går vi ikke på noget tidspunkt på kompromis med korrekturlæsning af opgaver. Det skal klart være den bedste korrekturlæsning, du kan vælge. Det er netop dét, der adskiller os fra andre: Vi har de bedste korrekturlæsere til at læse korrektur på din opgave, og vi har de bedste priser på den form for god korrekturlæsning.

Vi har en anden, vigtig tilgang: Du skal ikke betale for mere, end du har brug for. Derfor er det ikke specialefaste priser, vi opererer med. Derfor arbejder vi nemlig med sidepriser. Vælger du Standardkorrektur, vil prisen pr. normalside være helt nede på 29,95 kr. Bliver det Premiumkorrektur, du bestiller, når det drejer sig om eksempelvis specialekorrektur, vil det være til blot 34,95 kr. pr. normalside. Det er billigt.

Skriv endelig til Martin, hvis du har brug for hjælp til at udregne en pris på korrekturlæsning af dit speciale, eksempelvis. Martin vil svare dig med det samme.

Det er tit spørgsmålet om, hvor mange normalsider jeg har, og hvordan beregner I en normalside? Her er der svar at hente: En normalside svarer til maks. 2400 tegn med mellemrum, så du tager simpelthen blot det samlede antal tegn med mellemrum og dividerer med 2400 tegn og runder op til nærmeste hele tal, og således rammer du det eksakte sidetal.

Du kan også altid beregne din pris på korrekturlæsning på vores hjemmeside.

 Professionel korrekturlæsning af opgaver

Det er ikke svært at finde potentielle korrekturlæsere til at hjælpe med at læse korrektur online på din opgave. Det er sikkert, og det er derfor, du kan finde mulig korrekturlæsning af opgaver mange steder.

Det er meget vanskeligt at finde de bedste korrekturlæsere derude. Det kræver en grundig arbejdsindsats, en dialog, et testforløb, en evaluering, og Martin er manden, der står bag det arbejde, hvorfor vi hos Studiekorrektur kan tilbyde dig den bedste korrekturlæsning, idet vi netop udelukkende samarbejder med validerede korrekturlæsere, altså udelukkende perfektionistiske professionelle korrekturlæsere.


Billig korrektur hos Studiekorrektur

Din opgave er med andre ord i de bedste hænder hos Studiekorrektur.dk, og du kan være helt og aldeles tryg ved at sende dit speciale, din bacheloropgave eller din SRP-opgave til korrektur hos os.

Martin modtager næsten dagligt uopfordrede ansøgninger, og han går kun videre med dem, der kan demonstrere, at de er professionelle, certificerede, at de lever af korrekturlæsning, og at der dermed er den helt rette erfaring.

Derefter er det et testforløb, der folder sig ud, og her er det en meget vanskelig opgave, der er tale om. Derpå udrulles en egentlig evaluering, hvorpå et samarbejde om freelance-online-korrekturlæsning kan løbe af stablen.

 


Hvordan læser man korrektur på opgaver?

Studiekorrektur sørger for, at du kan vælge en af vores mange professionelle korrekturlæsere, når du sender en opgave til korrekturlæsning. Martin sender da opgaven videre ud til den udvalgte korrekturlæser, som da får en deadline at arbejde sig hen imod, idet vi skal sikre, at du inden for kort tid modtager din opgave igen. Den professionelle korrekturlæser åbner opgaven i Word og slår ’registrér ændringer’-funktionen til.

Det betyder i store træk, at du bliver i stand til at spore alle de rettelser, den professionelle korrekturlæser foretager sig, ganske enkelt og meget ligetil. Det betyder i direkte forstand, at du kan se, hver gang den professionelle korrekturlæser sætter et komma og sletter et punktum. Det betyder også, at du kan følge med i de kommentarer, der eventuelt kommer til at knytte sig til en sætning eller et afsnit.

Det er dermed en god og nuanceret form for korrekturlæsning, du kan bestille igennem Studiekorrektur. Vi værner om gennemsigtighed, og det er vigtigt for os, at du netop kan se, hvad det er, vi laver med din opgave. Det er afgørende for os, at vi kan vise dig, hvordan en korrekturlæser læser korrektur på en opgave.

Når du modtager opgaven igen efter endt korrekturlæsning, kan du vælge at tage udgangspunkt i den udgave af din opgave, hvor du kan se alle disse rettelser. Du kan også tage udgangspunkt i og arbejde videre med den udgave, hvor alle rettelserne er implementerede, idet det sparer dig tid. Førstnævnte giver vi navnet med korrektionstegn og den anden udgave hedder uden korrektionstegn. 

 


Hvordan kommer jeg i kontakt med Studiekorrektur?

Det er heldigvis meget enkelt og let at komme i forbindelse med os fra Studiekorrektur. Vi har gjort det meget ligetil for dig som studerende, der har behov for at få læst korrektur på en opgave. Du enten ringer eller skriver til os, og det er Martin, du får fat i, og han er med dig i hele forløbet, altid parat til at besvare de spørgsmål, du måtte have, og det bedste af det hele er, at du faktisk kan ringe til ham døgnet rundt, og han vil typisk svare til alle tider.

Du fanger ham på telefon: 7199 8084 eller over e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Han er de studerendes bedste ven. Han er personen, der altid har et overblik over, hvordan det ser ud med hensyn til Studiekorrektur. Det er undertiden et spørgsmål om, om vi har tid til også at læse korrektur på din opgave, hvis ikke du har reserveret tid til korrektur på din opgave. Det er nemlig sådan, at vi tilbyder, at du kan reservere tid til korrekturlæsning, ganske enkelt og ganske gratis.


Studiekorrektur til en god pris

På den måde er du sikker på, at du har en tid til at få læst korrektur på din opgave. Faktisk er det virkelig vigtigt at booke tid til korrekturlæsning, for der er mange perioder i løbet af et år, hvor vi har meget travlt. Her kan vi fremhæve maj og december, juni og januar som de måneder, hvor der er så meget rift om vores tider til korrektur, idet der er så mange studerende, der har hørt, at det er muligt at bestille korrekturlæsning af en opgave hos os hos Studiekorrektur.

Det er her, Martin modtager mange reservationer, og han sætter dem i system og informerer den udvalgte korrekturlæser om det, der er på færde, hvilken opgave der er i vente, og du vil som studerende i den anden ende med garanti modtage en bekræftelse på, at du har reserveret tid til korrektur. Den kommer til dig både på SMS og på e-mail.   

 


Billig korrekturlæsning – Studiekorrektur.dk

Det er altid muligt at indhente et tilbud på Studiekorrektur. Det skal du vide. Det er også her Martin, du får fat i.

Han vil meget gerne indledningsvist høre lidt om din opgave. Du må derfor meget gerne fortælle ham om den. Er det korrekturlæsning af en opgave skrevet på CBS, vi skal tage hånd om? Er det korrekturlæsning af en jura-opgave, du spørger os, om vi vil læse korrektur på? Er det en opgave skrevet i LaTeX, du gerne vil have læst korrektur på? Skal vi rette dit speciale igennem? Skal vi rette dit bachelorprojekt igennem? Søger du efter en god korrekturlæser til at læse korrektur på din opgave? Søger du efter en professionel og billig korrekturlæser, der kan hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave?

Da er du komme til de rette, for hos Studiekorrektur er vi de bedste til at læse opgavekorrektur til en god pris.

 

 

Fejlfri korrekturlæsning – en god karakter for din opgave

Du kan – ved at vælge at bestille korrekturlæsning hos Studiekorrektur – være med til at sikre dig en rigtig god mulighed for at få en bedre karakter for din opgave. Vi oplever nemlig, at hvis man vælger at lade en af vores professionelle korrekturlæsere læse korrektur på den opgave, man har arbejdet med, stiger man gerne en karakter eller to, alene af den grund at der er kommet styr på det grammatiske aspekt af opgaven.


Korrektur billig

Censor slipper dermed for at snuble over kringlede formuleringer, sådan set sætninger, der ikke giver den store mening, og censor glæder sig over at se, at der er arbejdet med det sproglige perspektiv i opgaven. Det er klart, at censor sætter pris på, at kommaet er sat rigtigt, og at der ikke er forstyrrende stave- og tastefejl.

Korrekturlæseren vil med andre ord hjælpe dig frem mod en god karakter for din opgave, og vi må her blot skrive, at vi ikke kan garantere en given karakter, men at vi kan garantere, at du modtager en fejlfri opgave – sprogligt set – når du har haft din opgave igennem til korrektur hos Studiekorrektur, ganske enkelt, uden tvivl.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en form for tvivl angående korrekturlæsning. Det kan være, du har et spørgsmål eller to angående korrektur hos Studiekorrektur. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, for vi elsker at svare, og vi har en meget kort svartid.

 Hvad læser I korrektur på hos Studiekorrektur?

Vi læser korrektur på specialer. Vi læser korrektur på bachelorprojekter. Vi læser korrektur på SRP-opgaver. Vi læser korrektur på ph.d.-afhandlinger. Vi læser korrektur på SRO-opgaver. Vi læser korrektur på stile og afleveringer. Vi læser korrektur på masteropgaver. Vi læser korrektur på afhandlinger. Vi læser korrektur på opgaver, i bred forstand, for vi er sådan skruet sammen, at alle vores korrekturlæser er i stand til at læse korrektur på alle former for opgaver.

Der er ikke nogen opgave, der er for stor til os. Vi har faktisk også – skal det siges her – netop læst korrektur på en bog på 576 sider, og her fandt vi selvsagt en rigtig god pris på korrekturlæsning af bogen, og det hører med til historien, at vi faktisk kunne læse korrektur på denne bog inden for 5 hverdage, idet Martin blokerede en korrekturlæser til at læse korrektur.

Med Udvidet korrektur, Premiumkorrektur, vil du også erfare, at korrekturlæseren kigger på sætningerne. Den professionelle korrekturlæser spørger sig selv undervejs, om der er sætninger, der kan være skarpere, og denne spørger sig selv, om der er sætninger, der skal omformuleres. Er der det, vil korrekturlæseren straks omformulere. Er der tvivl at spore, vil det være sådan, at der bliver indføjet en kommentar, som du så selv bagefter kan og bør forholde dig til.

Studiekorrektur

Med Premiumkorrektur bliver der naturligvis også sat komma, mens der ligeledes bliver rettet til, så der ikke er nogen stave- og tastefejl.

 


Billig engelsk korrekturlæsning

Vi kan tilbyde korrekturlæsning på dansk, og vi kan tilmed tilbyde korrekturlæsning på engelsk. Faktisk kan vi også sørge for korrekturlæsning på tysk, hvis det er et behov, du har.

Vi samarbejder også med de bedste engelske korrekturlæsere, og her er det klart, at Martin også lægger et stort fokus for dagen, når den engelske korrekturlæser skal udvælges. Han går også her grundigt til værks for at sikre dig engelsk korrekturlæsning som en mulighed, og du skal her vide, at vi opererer med de samme lave priser på engelsk korrektur, som tilfældet er med dansk korrekturlæsning af opgaver.

Der er ikke nogen forskel. Den forskel, der er, og som kan komme dig til gavn, er slet og ret, at vi har engelske korrekturlæsere i forskellige tidszoner, hvorved du kan sende en opgave til engelsk korrektur, gå i seng, og når du slår øjnene op næste morgen, har du opgaven retur, idet den engelske korrekturlæser har læst korrektur på din opgave om natten. Derfor er det godt med engelske korrekturlæsere i USA og Australien. Vi har endda også engelske korrekturlæsere, der er bosiddende i England og Irland, skal du vide.

Vi glæder os meget til at læse korrektur på din opgave, hvad enten der er tale om engelsk korrekturlæsning, dansk korrekturlæsning eller tysk korrekturlæsning.

Har du overvejet at reservere tid til korrekturlæsning? Det er meget enkelt, og det koster dig ikke noget. Det er tilbud, hvor du kan sikre dig god og billig korrekturlæsning hos Studiekorrektur.dk.Billig korrekturlæsning af opgaver

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.