Besked

Denied access.

✅ Korrektur på abstract

Søger du også på nettet efter en til at skrive et abstract? Søger du efter korrekturlæsning af abstract, eller søger du slet og ret på ’korrektur abstract’? Under alle omstændigheder er vi glade for at vise dig ind til os, for Studiekorrektur tilbyder billig korrektur, vi tilbyder korrekturlæsning til studievenlige priser. Så søger du efter korrekturlæsning med studierabat, kan du trygt bestille korrektur hos os.

 

Vi er det førende korrekturbureau i Danmark, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi læser korrektur for studerende såvel som for erhvervslivet. Den billigste form for korrektur, du kan vælge, er utvivlsomt korrektur af abstract, eftersom det kun koster 99 DKK, og du har her mulighed for at uploade op til 3 normalsider.
Vores engelske korrekturlæsere er alle parate til at rette din engelske opgave.

De er professionelle og har erfaring med korrekturlæsning og dermed med at læse korrektur på studerendes opgaver. Det, der også er værd at tænke over, er, at vi opererer med Danmarks hurtigste leveringstid for øje, og således kan du eksempelvis om torsdagen med ro i sindet klikke dig ind på vores hjemmeside og klikke på ’bestil nu’, hvorefter du kan uploade dit engelske abstract, føre bestillingen igennem og blot afvente, at en af vores skarpe engelske korrekturlæsere sender dit abstract tilbage over mail. Det kan, hvis du kontakter Martin inden bestilling, eventuelt finde sted samme dag, altså med levering inden for få timer.

Korrekturlæsning af et abstract

Vi ved, at man som studerende typisk gemmer skrivningen af abstractet til sidst i en opgaveproces, og derfor er det også vigtigt for os, at vi kan støtte op om en hurtig proces med hensyn til korrekturlæsning, da der jo et sådant tilfælde ikke vil være megen tid tilbage før aflevering, og da du givetvis har brug for ’hurtig korrekturlæsning af mit abstract’, som du eventuelt kan søge dig frem til på Google.
 


Engelsk korrekturlæsning

Lad os også præsentere engelsk korrektur af opgaver, eksempelvis ’korrektur på engelsk på mit speciale’, sådan som du eventuelt kan søge på nettet. Når nu vi er ved diverse søgninger på Google, kan vi lige så godt få dem præsenteret her i en sammenhængende sentens, blot for at vise, at alle veje, alle behov for professionel korrekturlæsning fører til Studiekorrektur.dk:
’Jeg søger professionel korrekturlæsning af mit speciale, som er skrevet på engelsk, og det betyder, at jeg har brug for en professionel korrekturlæser, at jeg søger en korrekturlæser til at læse korrektur på mit speciale skrevet på engelsk. Hvis du kender en, der kan læse engelsk korrektur, vil jeg gerne betale for korrekturlæsning. Jeg har altså et speciale, jeg gerne vil have korrekturlæst.

Er der nogen, der kender til et sted, hvor det er muligt at betale sig fra at få læst korrektur? Det må meget gerne være billig og god korrekturlæsning, for jeg ved, at jeg har brug for hjælp til at sætte komma. Hedder det egentlig konjunktur på speciale? Det kunne være en engelsk grammatik retter. Det kunne være rettelse af opgave. For jeg ved, at korrekturlæsning er lovligt, nu hvor mange lærere er begyndt at opfordre til at få friske øjne til at læse ens opgave igennem’.
Igen er Studiekorrektur de bedste til at læse korrektur – det vidner de studerendes anbefalinger om - Trustpilot.

Bestil korrektur på abstract

Vi har flere engelske korrekturlæsere i vores stab. De er alle professionelle, og de har alle en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation, og de er ydermere validerede korrekturlæsere. Du skal vide, at vi hos Studiekorrektur netop ikke på nogen måde går på kompromis med korrekturlæsningen, for vi ønsker at tilbagelevere et fremragende resultat til dig, når nu du har valgt at betale dig fra at læse korrektur.

Så svaret er rungende klart: Det kan virkelig betale sig at bestille korrektur. Det er et godt valg at få læst korrektur på sin opgave, sådan er det, så afgjort.
 

Professionelle engelske og danske korrekturlæsere

Martin har lagt sig i selen for at vælge de bedste engelske og danske korrekturlæsere. Efterspørgslen efter korrekturlæsning af opgaver er stor, og den vokser måned for måned. Derfor er Martin løbende i gang med at optimere på korrekturlæserfronten, for at Studiekorrektur kan blive ved med at opretholde den bedste korrekturlæsning og den hurtigste leveringstid, for det er i særdeleshed noget, vores mange glade kunder sætter meget stor pris på.

Løbende modtager Martin mange uopfordrede ansøgninger, og kun de mest relevante gemmes til en eventuel videre dialog og en fortløbende test. Sagen er såmænd den, at Martin har konstrueret en særdeles vanskelig test, et decideret forløb, hvor pågældende korrekturlæser virkelig bliver testet igennem, og det er ikke nogen let sag, for det er ret beset kun de bedste korrekturlæsere – dem, der besidder den rette erfaring og har det rette sprogøre – der slipper igennem nåleøjet, og herefter vil en videre dialog udfolde sig.

Det er nemlig meget afgørende, at der er den rette kemi og det rette perspektiv samt den rette tilgang på færde. Disse aspekter skal klarlægges, førend et eventuelt samarbejde initieres.

Denne udvælgelsesproces gør sig gældende, hvad enten der er tale om en kandidat til engelsk korrekturlæsning eller dansk korrekturlæsning.
Derefter holder Martin øje med selve korrekturlæsningen, så der ikke opstår misforståelser.

Korrekturlæsning af abstract

Martin er desuden selv professionel korrekturlæser, så han ved, hvad det handler om. Derfor kan han hurtigt luge ud i kandidatfeltet og finde frem til de meget egnede og afvise de mindre parate korrekturlæsere. Han spotter øjeblikkeligt de bedste korrekturlæsere, og han er ikke sen til at tage kontakt, for vi vil kun den bedste form for korrekturlæsning, den mest professionelle, mest nuancerede korrekturlæsning.

Det er her ikke nok, at man har erfaring med at læse korrektur på opgaver for venner. Vi skal bruge validerede korrekturlæsere, certificerede korrekturlæsere. Det skal kunne betale sig at vælge korrekturlæsning af sin opgave, om det er ’korrektur bachelor’, ’korrektur speciale’, ’hjælp til korrektur’, ’korrektur SRP’, så kan vi hjælpe.

Vi elsker udfordringer. Hvis du søger på ’Hvem kan skrive min opgave’, kan vi kun skuffe dig, for denne service kan vi og vil vi ikke tilbyde, idet vi ikke finder den etisk forsvarlig. Går man på universitetet eller på en ungdomsuddannelse, er det afgørende, sådan ser vi det, at man selv evner at skrive sin opgave.

Derfor retter vi kun sprogligt til, går det grammatiske efter i sømmene, således at opgaven har fået friske øjne på sig til at fange eventuelle sproglige mangler. Vi skriver end ikke afsnit om, men vi markerer, hvis et afsnit er en smule kringlet eller forvirrende.

Vi tilbyder med andre ord korrekturlæsning af semesteropgaver, korrektur på universitetsopgaver, korrektur på afleveringer, korrekturlæsning af projekter.
 


Ph.d.-afhandling – korrekturlæsning

Det kan være, du stiller dig selv spørgsmålet, om vi hos Studiekorrektur også beskæftiger os med korrekturlæsning af afhandlinger. Svaret er, at vi tilbyder korrekturlæsning af afhandlinger, herunder korrektur på masteropgaver, korrektur på disputats. Du har eksempelvis fundet os via søgningen ’phd korrektur’, og i den forbindelse kan vi slå fast, at vi har rettet rigtig mange ph.d.-afhandlinger.

Studiekorrektur på abstract

Det er klart, at korrekturlæsning af en afhandling kræver et vist stræk af fordybelse, eftersom der jo er tale om flere hundrede sider. Derfor har jeg også en udvalgt skare af korrekturlæsere, som har stiftet bekendtskab med og udfoldet korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger.

Det er bestemt afgørende for dig at vide, at vi sætter tid af til at gå i dybden med din afhandling, og du kan derfor være helt sikker på, at vi kommer omkring din opgave med nuanceret og professionel korrekturlæsning.

Typisk vil det tage omkring en uge, 5 hverdage at læse korrektur på din afhandling, men det hører med til historien, at vi typisk aftaler rammen omkring levering med opgaveskriveren, idet der ikke umiddelbart er det samme pres omkring en deadline, som tilfældet er med eksempelvis korrekturlæsning af specialer.

Det er altid spændende for os at læse så fyldige opgaver, og vi er derfor meget interesseret i at høre fra dig, så hvis du har spørgsmål til vores tilbud på korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os på: 7199 8084 eller på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Er korrekturlæsning lovligt?

Spørgsmålet er lige til at tage fat på, for du har eventuelt søgt på ovenstående sætning ud fra en pludselig indskydelse og i al fald for at sikre dig, at du har dit på det rene, før du bestiller korrektur hos Studiekorrektur, som jo er den billigste form for korrektur på opgaver.

Og svaret skal lyde: Ja! Det er absolut lovligt, det er ligefrem anbefalelsesværdigt, og mange undervisere holder sig heller ikke tilbage med hensyn til at anbefale os og korrekturlæsning generelt, for det er lige netop en sådan tilgang – udført af friske, professionelle korrekturlæserøjne – der er med til at hæve opgaven og skabe et umiddelbart afsæt for en bedre karakter.

Man kan naturligvis vælge at lade en ven eller en veninde, ja eller et familiemedlem læse korrektur på sin opgave. Det er ét valg. Et andet valg er som bekendt at lade professionelle korrekturlæsere læse korrektur på opgaven.

Det kommer der typisk et bedre, mere nuanceret resultat ud af, og eftersom det er særdeles erfarne korrekturlæsere, vi samarbejder med hos Studiekorrektur, kan vi garantere, at leveringstiden er hurtigere end hos mange andre. Vi er slet og ret vant til at læse korrektur på studerendes opgaver, så det kan betale sig at overveje at få læst korrektur på opgaver igennem os.

Abstract korrektur
 

Reserver tid til korrektur og sikr dig billig korrekturlæsning

Vi har så stor efterspørgsel på korrektur, at vi må opfordre til at være ude i god tid, hvis man ønsker korrekturlæsning af sin opgave. Vi tilbyder den service at reservere tid til korrektur, eftersom det kan sikre dig ro på i din skriveproces.

Det fungerer i al sin enkelthed sådan, at du klikker dig ind på vores hjemmeside og reserverer en tid til korrekturlæsning. Du udfylder få felter, ganske gående på antal sider, sprog og dato for upload. Du vil dernæst modtage en bekræftelse på din reservation, og vi booker omgående en af vores dygtige korrekturlæsere til din opgave.

Det er vigtigt for os at fremhæve, at den dato, du lægger billet ind på, ikke er fast. Vi er meget fleksible, og derfor kan du også – når du har reserveret tid til korrektur – flytte datoen for upload, så den passer til dig og det sted, du er i opgaveskrivningen. Vi har erfaring med, at processen med at skrive en universitetsopgave kan være særdeles dynamisk, og skrivningen kan variere, planen eventuelt skride.

Det er derfor med en tid til korrektur muligt at have sig en dato at skrive sig frem imod. Det er en form for blid, men afgørende deadline før den rigtige deadline, og vi er stolte af at kunne hjælpe dig i mål med din opgave.
 


Hvad koster korrekturlæsning af en opgave?

Vi vil atter meget gerne slå fast, at vi er den billigste løsning, det bedste valg. Vi tilbyder en studievenlig pris på korrektur, og det er en gennemsigtig pris, hvilket betyder, at du altid kan regne med os og med prisen på korrektur.
Det første, du skal forholde dig til, er korrekturformen:
 
 • Hvis du vælger Standardkorrektur, vil prisen pr. normalside være 29,95 DKK.
 • Hvis det derimod er Premiumkorrektur, du vælger, vil det koste 34,95 DKK pr. normalside.
 
Hvad er én normalside, spørger du måske dernæst. Det er slet og ret maks. 2.400 tegn med mellemrum. Det betyder sådan set, at du ender med at betale for de faktiske sider og ikke for de Word-sider, du tilsyneladende har.
 
Hvis du har en bacheloropgave på 31 normalsider, og du vælger Premiumkorrektur, vil din pris lyde: 1.083,45 DKK.
Betalingen går først igennem, når du har modtaget din opgave fra os.
 
Billig korrektur af abstract

Basal korrektur eller udvidet korrekturlæsning

Du spørger da temmelig sikkert, hvad forskellen på Standardkorrektur og Premiumkorrektur er, og det skal vi ganske kort og direkte gøre dig vidende om:
 
 • Standardkorrektur:
  • Dette er en basal form for korrektur, hvor det udelukkende er kommatering og stave- og tastefejl, der er i centrum i korrekturlæsningen.
 • Premiumkorrektur:
  • Sammen med den basale form for korrekturlæsning får du et umiddelbart blik på det sproglige i opgaven. Hvis der eksempelvis er sætninger, der vender på hovedet, vil de blive omskrevet og altså rettet til, så der er bedre sammenhæng i afsnittet. Derfor kan Premiumkorrektur ses som en form for udvidet korrekturlæsning.
 
Det er uden tvivl Premiumkorrektur, de studerende foretrækker, for det er altid rart at få læst korrektur på sin opgave med et grundigt udgangspunkt i sætninger. Friske øjne fanger mest, og vi er ikke blege for at omskrive på sætningsniveau eller markere afsnit og sætte kommentarer ind de steder, hvor vi vurderer, at du som fagperson, opgaveskriver skal på banen og skrive om.

Du modtager altid sammen med din korrekturlæste opgave en kommentar fra pågældende korrekturlæser. Det er en service, vi udbyder, fordi vi ved, at opgaven kan betyde meget for den studerende, og derfor er det vigtigt for os at sende den godt tilbage til dig, og det er afgørende for os at sikre os, at du har en overordnet beskrivelse af korrekturlæserens tanker med hensyn til korrekturlæsningen at forholde dig til, når du skal gøre opgaven klar til aflevering.
 


Hvordan bestiller jeg korrektur?

Korrekturlæsningen bestilles via vores hjemmeside. Du klikker dig ind og bestiller via ’bestil nu’, og her kan du vælge mellem dansk og engelsk og mellem ovennævnte to former for korrektur, ligesom det også er muligt for dig at vælge en ekspresløsning – mod 50% i gebyr for lynhurtig ekspedition.

Denne løsning vælges af de studerende, der er pressede, men som godt kan se, at det er afgørende med korrekturlæsning. Ekspresopgaver skubbes frem i køen, og vores dygtige korrekturlæsere tager hånd om disse forespørgsler øjeblikkeligt, og der kan derfor være tale om korrektur med det samme og med levering inden for ganske få timer.

Rettelse af engelsk opgave

Du kan ved bestilling af korrektur vælge at tilknytte en kommentar til din opgave, og det vil vi stærkt anbefale dig at gøre, eftersom denne kommentar bliver sendt direkte videre til den udvalgte korrekturlæser. Det er nu sådan, at det er lettere for korrekturlæseren at have noget konkret at gå ud fra, og det kan i sidste instans afhjælpe tvivl og dermed sikre en hurtigere ekspeditionstid.

Du modtager to dokumenter: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. Hvis du tager udgangspunkt i det uden korrektionstegn, vil du spare tid, idet alle de rettelser, pågældende korrekturlæser har foretaget sig, allerede er implementeret i opgaven. Tager du udgangspunkt i det dokument, bliver du dermed hurtigere klar til at aflevere opgaven.
 

Fortrolighed og korrekturlæsning

Disse to ord går hånd i hånd hos os. Vi vægter den professionelle korrekturlæsning meget højt, ligesom vi også håndhæver fortroligheden.

Alle vores korrekturlæsere har derfor skrevet under på en fortrolighedserklæring. Korrekturlæseren af en opgave sletter altid opgaven efter endt korrekturlæsning. Vi gemmer din opgave en rum tid på vores server for at kunne imødekomme din forespørgsel, hvis der skulle opstå uventede udfordringer hos dig, og du har brug for at få opgaven tilsendt på ny.

Da kan du altid kontakte os og forhøre dig om din opgave. Du kan derfor vide dig helt sikker på, at din opgave ikke kommer ud til de forkerte personer. Du kan også være helt sikker på, at din opgave ikke kan spores af universiteternes plagiatkontroller, eftersom der ikke er nogen eksterne programmer, der kan tilgå vores server. Læs eventuelt mere her.

Lad os for en god ordens skyld slå fast: Korrekturlæsning er lovligt, så der er virkelig rene linjer på alle planer, hvis du ønsker at benytte dig af vores tilbud om korrektur – ligesom tusindvis af studerende.
 

Erfaring med korrektur

Mange spørger til vores erfaring med korrekturlæsning, og vi kan med stolthed slå fast, at vi er et korrekturfirma med mange års erfaring, og du er derfor i trygge hænder, hvis du bestiller korrekturlæsning af din opgave hos os.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig.

Skulle du have spørgsmål, må du meget gerne kontakte os. Vi er altid meget glade for at høre fra de studerende, for vi brænder for korrekturlæsning af studerendes opgaver.Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.