Besked

Denied access.

✅ Korrektur af SRO-opgaver

Det er vigtigt med en god studieretningsopgave. Vi læser hos Studiekorrektur korrektur på SRO-opgaver. Korrektur af opgaver er i det hele taget meget afgørende for karakteren. Censor lægger meget vægt på, hvordan sproget er i opgaven. Det er eksempelvis yderst vigtigt, at der er kongruens, og det er ligeledes særdeles væsentligt, at det grammatiske spiller, altså at kommaet blandt andet står korrekt, og det er ikke nogen hemmelighed, at kommaet kan være vanskeligt at sætte på plads, for der er mange regler at forholde sig til. 

Netop derfor kan Studiekorrektur blive din hjælpende, professionelle hånd, når det kommer til at rette din opgave igennem for fejl.
Vores professionelle korrekturlæsere har alle stor erfaring med korrekturlæsning af opgaver, både gymnasieopgaver og universitetsopgaver, og de er alle uddannede inden for sprog og kommunikation, hvorfor de lynhurtigt kan afkode den stil, opgaven er skrevet i, og derfra kan de hurtigt og grundigt rette videre ud fra den.


 


Komma og andre fejl tilrettes i studieretningsopgaver

Selvom SRO-opgaven bliver set som en forberedelse til SRP-opgaven i 3g, skal man ikke tage fejl af, at det betyder meget, at den er læst igennem af en professionel korrekturlæser. En trænet korrekturlæser ser mere end opgaveskriveren, idet der altid er fare for, at man som opgaveskriver stirrer sig blind på opgaven. Når man skriver opgave, er der altid risiko for, at man overser stave- og tastefejl, samtidig med at man ikke altid kan se, at en sætning kan trimmes og komme til at lyde bedre og dermed være skarpere. Læs eventuelt mere om vores korrekturlæsere.

SRO-opgaver til korrektur

Det er sådanne aspekter, vi koncentrerer os om hos Studiekorrektur. Korrekturlæsning af opgaver indebærer kommatering, rettelse af fejl, omformuleringer af kringlede sætninger og ydermere forslag til, hvordan en sætning også kan lyde.

Du får med andre ord med korrekturlæsning af din opgave en meget direkte, brugbar og meget nuanceret optimering af opgaven. Korrekturlæsning kan virkelig betale sig.


 


Billig korrektur – hurtig levering

Vi tilbyder billig korrektur hos Studiekorrektur, og vi har hurtig levering.
Leveringstiden udregnes fra det tidspunkt, du uploader opgaven via vores hjemmeside. Opgaven stryger direkte til korrektur, og du vil over e-mail modtage opgaven igen, i to formater: et med korrektionstegn og et uden. Opgaven med korrektionstegn giver dig mulighed for at følge alle korrekturlæserens rettelser, mens opgaven uden korrektionstegn allerede har alle rettelserne indføjet i opgaven. Tager du udgangspunkt i sidstnævnte, har du en let og hurtigere vej frem mod aflevering.

Du betaler pr. normalside, hvor en normalside svarer til 2.400 anslag med mellemrum.
Langt størstedelen af vores kunder vælger Premiumkorrektur. Her vil du få en let sproglig optimering med i købet. Det er netop det forhold, at korrekturlæseren vil omskrive kringlede sætninger og have et ekstra blik for flowet i opgaven. Prisen er kun 34,95 DKK pr. normalside.
Lad os tage et eksempel:
 
 • En SRO-opgave på 10 normalsider vil da koste 349,50, og leveringstiden er helt nede på 48 hverdagstimer (2 hverdage). Du kan endda tilkøbe ekspreslevering og derved sikre dig, at du har opgaven tilbage fra korrekturkontoret inden for 24 hverdagstimer (1 hverdag).
Billig SRO korrektur 


Korrekturlæser til min opgave

Flere og flere studerende bruger ekstern korrektur. Et er at bruge en sprogkyndig i sin omgangskreds. Det kan helt bestemt være okay. Man skal dog ikke tage fejl af, at en professionel, trænet korrekturlæser har en særdeles direkte tilgang til sproget, som i den sammenhæng kan sikre dig et særligt fokuseret forhold. Det optimerer din SRO opgave. Vores dedikerede korrekturlæsning har en grundighed, som er svær at konkurrere med. Derfor har vi hos Studiekorrektur samlet os verdens bedste korps af korrekturlæsere. De har alle været igennem en meget krævende proces, hvor vi har udvalgt de bedste.

Vi har i skrivende stund korrekturlæst tusindvis af opgaver, og vi glæder os meget til at hjælpe dig i mål med din opgave. Korrektur på opgaver er vigtigt.

Du kan altid komme i kontakt med os: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på 7199 8084, hvor Martin sidder klar til at hjælpe dig med korrektur på opgave. Vi tilbyder også engelsk korrektur.Priser og bestilling af korrektur af SRO-opgaver

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.