Besked

Denied access.

✅ Skriv min SRP-opgave | SRP Hjælp

Skriv min SRP-opgave - SRP hjælp

Det kunne på den ene side være dejligt, hvis der var en, der kunne hjælpe med at skrive SRP-opgaver. 

Det kan vi ikke

Vi kan korrekturlæse en allerede skrevet SRP-opgave.

Det batter også rigtig meget.

Ønsker du et tilbud på SRP-korrektur?
Se gerne med her, hvor vi præsenterer Studiekorrektur lidt nærmere ⤵️ 

 


SRP-hjælp til korrektur - Hjælp til SRP

Vi tilbyder hos Studiekorrektur professionel korrekturlæsning af SRP-opgaver. 
Vi kan således stå for at rette din SRP-opgave. 

Du skal vide, at vi udfører følgende: 

Standardkorrektur:

 • Rettelse af kommafejl
 • Rettelse af stave- og tastefejl
 • Grammatisk tjek
 • Konsekvens i skrivestil


Premiumkorrektur:

 • Alt fra Standardkorrektur
 • Optimering af kringlede sætninger
 • Ændring af misvisende ord
 • Kommentar til sprogbrug
 • Personlig feedback
 • Support

Vi tilbyder såvel engelsk som dansk korrekturlæsning og Opgavesparring

Leveringstider: 

 • Vi leverer altid inden for 1-3 hverdage. 
 • Oftest hurtigere.

Priser: 
 • Standardkorrektur: 29,95 kr. pr. normalside
 • Premiumkorrektur: 34,95 kr. pr. normalside


Du kan eventuelt fordybe dig i vores guides angående skrivning og om den gode problemformulering, den gode indledning, det gode abstract.

Vidste du ... 
 • Korrekturlæsning hos STUDIEKORREKTUR kan være forskellen på en middelkarakter og en topkarakter.
 • Censor skal nemlig vurdere det sproglige i opgaven og vægte karakteren ud fra det - med 50%. 
 • Så det kan med andre ord betale sig at lade en professionel korrekturlæser hos os læse korrektur på din SRP-opgave.

Har spørgsmål til vores service? 

Ring eller skriv gerne til Martin:

 • Tlf.: 7199 8084
 • Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


SRP-korrektur og SOP-korrektur hos Studiekorrektur


Korrekturlæsning af SRP-opgaver

Vi læser korrektur på SRP-opgaver

Vi sørger for, at du kommer endeligt i mål med din SRP-opgave. 

Faktisk er vores dygtige korrekturlæsere fyldt med passion for at rette SRP- og SOP-opgaver. 

Vi udfører følgende, når vi retter opgaver: 

 • Vi sætter komma
 • Vi retter stave- og tastefejl
 • Vi omskriver kringlede sætninger

Vi har lave priser på SRP-korrektur. 

 • Det vil være ca. 500-800 kr. for en SRP-opgave.
 • Vi leverer altid inden for 24-48 timer

Og - de studerende er glade for vores hjælp ⤵️


⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på Trustpilot
Ønsker du en god karakter for din SRP-opgave? 

Vi vil gøre ALT for at sende dig godt i mål med din SRP-opgave. 

Vi er sprogspecialister, og vi har siden 2014 læst korrektur på tusindvis af SRP-opgaver. 

Jeg vil derfor anbefale dig at reservere tid eller indhente et tilbud herunder ⤵️


Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.
Hvem kan skrive min SRP-opgave?

Hvem kan skrive min SRP-opgave?
Vi får undertiden spørgsmålet ”Hvem kan skrive min SRP-opgave?”, og vi må med det samme fortælle, at det kan vi af etiske omstændigheder ikke tilbyde.

Det er uvægerligt den studerendes eget ansvar. Det handler om at være sig bevidst, at det er afgørende selv at kunne demonstrere, at man kan skrive en SRP-opgave.

Vi kan derimod tilbyde at læse korrektur på din SRP-opgave, når du har skrevet den. Det kan betale sig, for censor bemærker, når der eksempelvis mangler kommaer i din SRP-opgave.


Når studerende retter henvendelse til os med spørgsmål, går det af og til på ’skriv min SRP’. Det kan også lyde: SRP hjælp betaling, SRP hjælp, få skrevet SRP, lav min SRP.
Og her vil vi meget gerne fremhæve, at vi også læser korrektur på SSO og korrektur på SRO. Du siger blot til.

Det er fine spørgsmål, og vi besvarer dem altid ved at vise, at vi retter SRP-opgaver. Vi tilbyder billig korrekturlæsning for studerende. Det betyder slet og ret, at vi afholder os fra at gå ind i det faglige af opgaven, eftersom det ikke er vores bord. Vi retter opgaver, korrekturlæser til en god pris.

Skriv min SRP-opgave

Vi sørger for, at der bliver rettet til med hensyn til komma, mens vi også garanterer, at vi optimerer i let forstand på eventuelt kringlede sætninger. Vi kan ikke skrive opgaver, vi kan rette opgaver. Der er også studerende, der spørger os, om vi kan læse korrektur gratis, om vi tilbyder gratis korrekturlæsning. Det ville vi meget gerne, men det er nu engang sådan, at vores professionelle, validerede korrekturlæsere ernærer sig som gode korrekturlæsere. De har brug for en fair løn for at kunne bruge tid på arbejdet med SRP-opgaver, eksempelvis.

Du skal vide, at vores priser rummer en studierabat, for de er skruet helt ned til et minimum. Du får derfor, kan vi fastslå, studierabat på Studiekorrektur.
Vi har læst korrektur på tusindvis af SRP-opgaver, og vi vil meget gerne hjælpe dig godt igennem tiden for din SRP.

Det er en vigtig og spændende tid, og vi taler af erfaring, når vi fortæller, at det kan være vanskeligt at afsætte tid til at sætte komma i SRP-opgaven.

Her er Studiekorrektur din hjælpende hånd. Vores professionelle korrekturlæsere er parate til at læse korrektur på din SRP-opgave. De kan tilbyde dig en lynhurtig leveringstid.

 

SRP hjælp betaling

Det er helt i orden at spørge om hjælp til at skrive en SRP-opgave. Vi kan bestemt ikke tilbyde den tilgang, eftersom vi slår på, at du som studerende selv skal skrive din opgave. Vi kan hjælpe dig med at korrekturlæse din SRP. Vi er det førende korrekturselskab, når det kommer til korrektur på studieopgaver.

Vi korrekturlæser meget gerne din SRP-opgave, så den står knivskarp frem foran censor, når bedømmelsen skal finde sted.

Det er helt sikkert, at censor bemærker, når en opgave er blevet korrekturlæst. Vi retter SRP-opgaver. Vi retter komma, vi omformulerer sætninger, og vi sikrer os, at opgaven er solid. Vi kan med fordel betragtes som en afgørende sproglig service, der retter kommafejl online, en online komma retter, om vi så må sige. Vi er en komma hjælp, en grammatik retter. Vi kan også tilbyde denne service: ret engelsk grammatik.

Ret min SRP-opgave

Det er god SRP-hjælp.
Du skal som studerende vide, at vi hjælper mange gymnasieelever med at sætte komma i SRP-opgaver. Det er fuldstændig lovligt at bruge os i forbindelse med korrekturlæsning. Det har til alle tider været i orden at benytte sig af hjælp til at få sat komma og hjælp til at få læst opgaven igennem.

Nogle vælger at gøre brug af en korrekturlæser i familien eller en bekendt i omgangskredsen. Det er også helt fint. Det skal dog lyde, at det ofte bedre kan betale sig at benytte sig af muligheden, at en professionel korrekturlæser korrekturlæser din opgave.

En certificeret korrekturlæser fanger bare flere fejl og er ofte mere nuanceret i sin forståelse af en SRP-opgave.

 


Hvem har tid til at rette min SRP-opgave?

Hos Studiekorrektur har vi tid til at korrekturlæse din SRP-opgave. Vi består af passionerede korrekturlæsere.

De yder altid en sproglig sublim service. Det kan du regne med. Vi har rygende travlt i SRP-perioden, hvor der er rigtig mange studerende, der ønsker at gøre brug af vores SRP-korrektur. Der er med andre ord rift om tiderne hos os. Mange ønsker Studiekorrektur på deres SRP-opgave, og det forstår vi meget godt. Det kan derfor være en rigtig god idé at booke en korrekturlæser på forhånd; du kan reservere tid til korrektur.

Det er ikke sådan, at det forpligter, eller at det koster dig noget. Det er et gratis tilbud om korrektur på din SRP, når du skulle være klar til det.
Det er altid muligt at komme ud af reservationen, hvis det viser sig, at du ikke kan finde tid til korrekturlæsning af din SRP-opgave.

Vores professionelle korrekturlæsere er dog lynhurtige og altid parate til at hjælpe dig med korrekturlæsning. Det er billig korrektur, det er korrektur til en meget god pris, og korrektur af din SRP-opgave kan være med til at sikre dig en god karakter, og det er jo i sandhed meget vigtigt, især når den tæller så meget i det samlede karakterregnskab.

Vi kan typisk læse korrektur på din SRP-opgave inden for få timer, især hvis du har reserveret tid dertil.

SRP opgave til korrektur

Du kan altid få fat i Martin, hvis du skulle have behov for det. Han svarer med det samme på de spørgsmål, du måtte have, uanset om du ringer på 7199 8084 eller skriver på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Korrekturlæsningen forløber altid i ro og mag og med udpræget afsæt i vores tilgang i forhold til fortrolighed. Alle vores korrekturlæsere har skrevet under på en fortrolighedserklæring. De sletter omgående SRP-opgaven efter endt korrektur. Du skal ikke bekymre dig om risiko for plagiat, for skolerne kan ikke finde din opgave på nettet, eftersom den ikke florerer i dette felt i nogen situation. Så din opgave kan ikke på nogen blive fanget i plagiatkontrol. 

 


Vi retter også dit engelske abstract

Vi kan med glæde tilbyde dig korrektur på engelsk. Engelsk korrekturlæsning behøver ikke at være dyrt. Korrekturlæsning i det hele taget behøver heller ikke at være en dyr fornøjelse. For vores engelske korrekturlæsere er korrektur på en SRP-opgave en del af en stor glæde.

De læser gerne korrektur på dit abstract. De læser korrektur på det resumé, der følger med i din SRP-opgave, og prisen er fremragende: 99 DKK koster det at få læst korrektur på et abstract. Det er engelsk korrektur, der batter. Man kan kalde det for ’ret engelsk grammatik’ eller ’engelsk grammatik retter’.

Der er ekstra hurtig leveringstid på abstract-korrektur, for vi ved, at det typisk er det sidste af opgaven, den studerende går i krig med, og der er ikke altid meget tid tilbage i den forbindelse.

Du kan trygt sende os dit abstract, og en af vores dygtige korrekturlæsere vil tage professionel hånd om det.

 

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en SRP-opgave?

En SRP-opgave fylder typisk mellem 10 og 20 sider. Mange gange ser vi, at der bliver indsendt en SRP-opgave på 15 sider til os. På det tidspunkt er det spørgsmålet, hvor travlt du som studerende har. Kan du vente på normal levering af opgaven, eller har du brug for ekspreslevering? Vi kan berette om, at det oftest er sidstnævnt, altså den hurtige leveringsform, vi gør brug af.

Der er jo ret beset en deadline, du som studerende skal forholde dig til. Du skal jo meget gerne aflevere din SRP-opgave inden for en given tidsramme, og vi skal garantere dig, at vi korrekturlæser så hurtigt som muligt og stadig uden på nogen måde at gå på kompromis med selve korrekturlæsningen.

SRP - skriv min opgave


Du skal vide, at vi vægter kvaliteten af korrekturlæsningen meget højt.
Leveringstider. Lad os kigge nærmere på dem.

Vi arbejder med 2 former for levering:

 • Normal levering
 • Ekspreslevering

 
Førstnævnte rummer det faktum, at vi kan tilbagelevere en SRP-opgave korrekturlæst inden for maks. 48 hverdagstimer fra bestillingstidspunktet.
Sidstnævnte peger på, at vi tager fat i korrekturen af din SRP-opgave med det samme, og vi tilbageleverer den hurtigst muligt og senest inden for 24 hverdagstimer efter bestillingstidspunktet.

Vælger du ekspreslevering, vil der knytte sig et ekspresgebyr på 50%, og det står slet og ret for det, at din SRP-opgave bliver sendt frem forrest i køen, og en af vores dygtige professionelle korrekturlæsere går omgående i gang med rettelsen af din SRP-opgave.

 

Hvad koster det at få læst korrektur på en SRP-opgave?

Det er billig korrektur, du kan vælge ved at lade Studiekorrektur stå for korrekturlæsningen af din SRP-opgave. Vi kan tilbyde dig en god pris på korrekturlæsning af din SRP-opgave. Der er tilbud på korrektur hos Studiekorrektur, der er studierabat på korrekturlæsning. Det er ganske enkelt god og billig samt hurtig korrektur for studerende. Må vi læse korrektur på din SRP-opgave?

Hvad er prisen på SRP-korrektur? Det er spørgsmålet. Vi har svaret.

Lad os forestille os, at du har færdigskrevet din SRP-opgave, og nu vil du gerne have rettet den igennem.

En af vores professionelle korrekturlæsere går straks i gang. Lad os forestille os, at det drejer sig om 15 normalsider. Du vælger ekspreslevering, for du er meget presset på tid. Du skal snart aflevere din SRP-opgave.

SRP korrekturlæsning billig

Det vil da blive 34,95 DKK pr. normalside + et gebyr på 50%, som står som garanti for, at vi kan tilbagelevere din korrekturlæste SRP-opgave inden for kort tid, ganske hurtigst muligt. Prisen bliver: 786,38 DKK.

Det er billigt! Det er studievenligt. Det er vigtigt, for censor bemærker, hvis der eksempelvis er tale om et mangelfuldt sprog, hvis der mangler kommaer, og hvis sætningerne er kringlede.
 

 

Hvordan skriver man en god SRP-opgave

Hvordan sætter man komma? Er der nogen, der kender til en side, hvor man kan få læst korrektur på sin SRP-opgave? Hvem kan anbefale en korrekturlæser? Jeg søger en korrekturlæser til at læse korrektur på min SRP-opgave, er der en, der kan hjælpe mig med korrekturlæsning?

Er korrekturlæsning lovligt?

Ovenstående er spørgsmål, der går i retning af korrektur – de peger på tilretning, rettelse af en opgave, og her er vi det førende korrekturselskab, de studerendes foretrukne studiemakker.

Du spørger måske: Kan jeg se et godt eksempel på en god SRP-opgave? Vi kan fortælle dig, hvordan vi typisk ser en SRP-opgave. De faglige budskaber og de faglige råd, kan vi ikke uden videre gå ind i. Her er det bedst, du tager fat i din vejleder. Vi kan fortælle dig, hvordan kommaet skal placeres, hvor det skal sættes, og vores korrekturlæsere kan lynhurtigt spotte fejl og mangler i en sætning. De omskriver gerne sætninger og hjælper dig i mål med den sproglige del af din SRP-opgave.

Du kan kigge med i vores indlæg om den gode opgave. Her kan du finde svar på mange generelle spørgsmål, og jeg er sikker på, det hjælper dig.
Hvordan skriver man en SRP-opgave? Hvordan skriver man et abstract? Hvad er et abstract?

Ret min opgave med det samme


Hvad er den gode opgave? Svar på disse spørgsmål kan du finde her.
Det kan også være, du har sproglige tanker. Der er så rigtig mange grammatiske regler, at det kan være svært at vide sig helt sikker i sin tilgang, for hvordan er det nu lige, det skal staves, og skal der være mellemrum her? Skal der være komma? Hvad er semikolon? Hvad er kolon? Hvornår bruger man punktum? Skal man stave dette med stort?

Måske er du meget konkret i dine spørgsmål:

 • I gang, et eller to ord
 • Alle sammen, et eller to ord
 • Af sted eller afsted
 • Komma foran at?
 • I dag eller i dag, et eller to ord?

 
Studiekorrektur kan være din hjælpende kilde i den henseende. Tøv endelig ikke med at tage direkte kontakt til os. Martin sidder klar på telefon 7199 8084 og via mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

 

Studiekorrektur.dk – billig korrekturlæsning for studerende

Studiekorrektur er stedet for den studerende. Det er her, du går hen, hvis du har brug for hjælp til at sætte komma. Det er også her, du retter henvendelse, hvis du søger online-korrekturlæsning til en god pris. Vi kan netop tilbyde dig billig online-korrektur, og du kan være sikker på, at vi behandler din opgave med den største fortrolighed og den største forsigtighed.

Vi har allerede hjulpet tusindvis af studerende med at få styr på kommaet og sætningerne. Det er en disciplin at kunne korrekturlæse, og vi kan ikke alle være lige gode til at sætte komma. Da er det meget belejligt, faktisk fremragende, at det kan lade sig gøre at bestille korrektur online og til en god pris. Vi er ikke blege for at slå fast, at korrektur hos os ikke koster ret meget.

Billig korrektur på SRP

Det er så tæt på gratis korrektur, som det kan være. Vores korrekturlæsere skal også aflønnes, og derfor tager vi lidt for at læse korrektur på din opgave. Du kan være rolig derved.

Du bør også tænke på, at det er godt givet ud at købe sig til den professionelle variant af korrekturlæsning. Det er immervæk din fremtid, der er i vores hænder i en kort periode. Din opgave betyder rigtig meget, det er vi klar over, og derfor arbejder vi os stille og roligt frem i din opgave med fokus og med koncentreret forståelse.

Du skal vide, at vi går efter en topkarakter. Vi kan dog ikke garantere, at du får en fremragende bedømmelse, da denne også beror på det faglige afsæt i opgaven. Vi kan garantere dig, at det sprogligt set spiller 100%, og det tæller uvægerligt meget med i den overordnede bedømmelse. Pengene er dermed givet rigtig godt ud.
Det kan være, du ved, du tumler en kende med ordblindhed.

Vi kan berolige dig med at fortælle dig, at vi også hjælper med den sproglige tilretning i den forbindelse.

Det er ikke nogen hindring for os. Vi går til opgaven med krum hals og med blik for det niveau og den stil, den givne SRP-opgave rummer.
 
Studiekorrektur.dk!
Ganske enkelt: hurtig korrektur, korrektur med det samme, korrektur nu

 

Kan I læse korrektur med det samme?

Vores korrekturlæsere er yderst dedikerede, og de vil meget gerne hjælpe dig med den bedste korrekturlæsning af din opgave. De vil også gerne støde til og tilbyde dig korrekturlæsning af din SRP-opgave med det samme.

Det betyder, at de sådan set går i gang med korrekturlæsningen, lige så snart vi har modtaget din SRP-opgave. Du kan forvente at modtage din opgave inden for 24 hverdagstimer (1 hverdag). Du skal dog være meget velkommen til at tage direkte kontakt til os, hvis du kan se, at du får brug for ekstremt hurtig korrekturlæsning, ganske korrektur med det samme. Da vil vi være parate til at sadle om og komme dig i møde i denne særlige situation, givetvis mod et gebyr.

Billig korrektur på SRP


Tænker du, at korrekturlæsning ikke kan betale sig? Det er dit valg. Vi kan slå fast, at vi har hjulpet tusindvis af studerende med at ramme en bedre karakter, eftersom det sproglige vægtes højt i en opgavebedømmelse. Vi synes virkelig, det er ærgerligt at se sig nødsaget til at gå på kompromis med korrekturlæsningen.

Det er alle pengene værd. Vi har trods alt læst korrektur på titusindvis af sider, så vi ved, hvad vi snakker om. Det er afgørende med god Studiekorrektur, simpelthen, og du skal vide, at det er en billig, studievenlig korrektur, vi tilbyder dig.
Priser og bestilling af korrekturlæsning af en SRP-opgave

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.