Besked

Denied access.

✅ Ugeopgaver er vi også skarpe påSidder du som studerende og river dig i håret over en opgave, der har utrolig kort deadline?
Fortvivl ikke, for hos Studiekorrektur har vi stor erfaring med at rette opgaver.

Vi læser korrektur på SRP opgaver, mens vi også korrekturlæser bachelorprojekter, samtidig med at vi er meget dygtige til at rette specialer og ph.d.-afhandlinger.
 

Korrektur-ugeopgave


Korrektur med ugentlig kant

Vi kender så afgjort til, at mange studerende har brug for at fokusere fuldstændigt på opgavens formalia og på at skrive en sammenhængende opgave.
Derfor er vi meget bevidste om, at vi kan hjælpe med det sidste løft af opgaven.
Vi læser netop korrektur på det sproglige felt, således at kommaerne står de rigtige steder, og sætningerne er knivskarpe.

Det kan – i de bedste tilfælde – hjælpe den studerende til en bedre karakter. Under alle omstændigheder skaber det et solidt afsæt for opgaven.
 
Vores korrekturlæsere er udvalgt ud fra erfaringsgrundlag og med afsæt i uddannelsesbaggrund.

De har ligeledes alle været igennem et særdeles vanskeligt testforløb, og derfor kan vi stå inde for den grundige korrekturlæsning. Vi går ikke på kompromis med kvalitet.

 


Billig korrekturlæsning af ugeopgaven – bestil nu

Prisen er god.
Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

 • Det koster kun 29,95 DKK for Standardkorrektur, og her får du en basal form for korrektur. Læs mere her.
 • Det koster blot 34,95 DKK for Premiumkorrektur. Her vil du i tilgift få korrekturlæsning, der giver et let sprogligt løft til visse afgørende sætninger i opgaven. Du kan læse mere om denne service her.
Reserver tid til korrektur på ugeopgaver
 

Leveringstiden er meget kort, og det er vi stolte af at kunne slå os op på, idet det er afgørende for os og for dig som studerende.

 • Den normale leveringstid lyder på 48 hverdagstimer for opgaver på under 20 normalsider, mens den for opgaver på over 20 normalsider ligger på 72 hverdagstimer.
 • Du kan derudover skærpe processen yderligere ved at tilkøbe ekspreslevering. Leveringstiden bliver derved skruet helt ned til 24 hverdagstimer for opgaver på færre end 20 sider og blot 48 hverdagstimer for opgaver, der fylder mere end 20 normalsider.
 


Kom i kontakt med os, når der er brug for korrektur

Vi er hos Studiekorrektur meget fleksible og tilgængelige.

Du kan altid komme i kontakt med os på: 7199 8084 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi er også til at fange på Facebook, hvor du er meget velkommen til at like vores side og bestemt også til at sende os en besked.
 


Pris på korrektur af afhandling

Vælger du Premiumkorrektur, koster det 34,95 DKK pr. side a 2400 tegn inkl. mellemrum. Vælger du Standardkorrektur, koster det 29,95 pr. side a 2400 tegn med mellemrum.

Vi trækker selvfølgelig først pengene, når du har fået det korrekturlæste dokument retur. Leveringstiden vil være 72 hverdagstimer, og du har endda mulighed for at købe ekspreslevering, hvilket betyder, at du får opgaven retur senest efter 48 hverdagstimer.

Hvis du eksempelvis vælger Premiumkorrektur og bestiller mandag aften, får du med normal leveringstid opgaven retur senest torsdag aften.


Priser og bestilling af korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.