✅ Ugeopgaver er vi også skarpe påSidder du som studerende og river dig i håret over en opgave, der har utrolig kort deadline?
Fortvivl ikke, for hos Studiekorrektur har vi stor erfaring med at rette opgaver.

Vi læser korrektur på SRP opgaver, mens vi også korrekturlæser bachelorprojekter, samtidig med at vi er meget dygtige til at rette specialer og ph.d.-afhandlinger.
 

Korrektur-ugeopgave


Korrektur med ugentlig kant

Vi kender så afgjort til, at mange studerende har brug for at fokusere fuldstændigt på opgavens formalia og på at skrive en sammenhængende opgave.
Derfor er vi meget bevidste om, at vi kan hjælpe med det sidste løft af opgaven.
Vi læser netop korrektur på det sproglige felt, således at kommaerne står de rigtige steder, og sætningerne er knivskarpe.

Det kan – i de bedste tilfælde – hjælpe den studerende til en bedre karakter. Under alle omstændigheder skaber det et solidt afsæt for opgaven.
 
Vores korrekturlæsere er udvalgt ud fra erfaringsgrundlag og med afsæt i uddannelsesbaggrund.

De har ligeledes alle været igennem et særdeles vanskeligt testforløb, og derfor kan vi stå inde for den grundige korrekturlæsning. Vi går ikke på kompromis med kvalitet.

 


Billig korrekturlæsning af ugeopgaven – bestil nu

Prisen er god.
Du kan vælge mellem Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Reserver tid til korrektur på ugeopgaver
 

Leveringstiden er meget kort, og det er vi stolte af at kunne slå os op på, idet det er afgørende for os og for dig som studerende.

 


Kom i kontakt med os, når der er brug for korrektur

Vi er hos Studiekorrektur meget fleksible og tilgængelige.

Du kan altid komme i kontakt med os på: 7199 8084 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi er også til at fange på Facebook, hvor du er meget velkommen til at like vores side og bestemt også til at sende os en besked.
 


Pris på korrektur af afhandling

Vælger du Premiumkorrektur, koster det 34,95 DKK pr. side a 2400 tegn inkl. mellemrum. Vælger du Standardkorrektur, koster det 29,95 pr. side a 2400 tegn med mellemrum.

Vi trækker selvfølgelig først pengene, når du har fået det korrekturlæste dokument retur. Leveringstiden vil være 72 hverdagstimer, og du har endda mulighed for at købe ekspreslevering, hvilket betyder, at du får opgaven retur senest efter 48 hverdagstimer.

Hvis du eksempelvis vælger Premiumkorrektur og bestiller mandag aften, får du med normal leveringstid opgaven retur senest torsdag aften.


Priser og bestilling af korrekturlæsning