Besked

Denied access.

Korrekturlæsning af dit speciale

Studiekorrektur
Hos Studiekorrektur.dk tilbyder vi korrekturlæsning af dit speciale til markedets laveste priser.


Sprog

Vi læser korrektur på specialet, uanset om det er skrevet på dansk eller engelsk – prisen er tilmed den samme. Ofte er det fra universiteternes side påkrævet, at specialet indledes med et abstract på engelsk – dette abstract tilbyder vi desuden at få læst særskilt korrektur på, så dit speciale fremstår strømlinet og korrekturlæst hele vejen igennem. Frem for at kalde det for et resumé eller abstrakt har vi valgt at trække ordet direkte ind fra engelsk og kalde det for et abstract, som følge af at mange universiteter gør det samme.
 

Priser på korrekturlæsning

Vi holder priserne på det lavest mulige niveau ved korrekturlæsning af dit speciale, samtidig med at kvaliteten sikres gennem samarbejde med nøje udvalgte korrekturlæsere. Vælger du Premiumkorrektur, koster det kun 34,95 kr. pr. normalside a 2.400 tegn inkl. mellemrum at få læst korrektur på dit speciale, mens Standardkorrektur kun koster 29,95 kr. pr. side. Du kan læse mere om, hvad forskellen er, og hvad de to ydelser indeholder, her.
Vi læser også korrektur på et speciale på engelsk. Vi læser korrektur på masteropgave, og vi tilbyder således hjælp til bachelor-opgave samt speciale-hjælp og korrektur på ph.d.-afhandling.
Vi tilbyder også oversættelse, så hvis du søger efter billig oversættelse, eventuelt fra dansk til engelsk, se mere her


Leveringstider for korrekturen

For at du kan arbejde så effektivt som muligt på dit speciale op til deadline, har vi skåret leveringstiden på korrekturlæsning af specialet helt ned til 72 hverdagstimer – og sågar kun 48 hverdagstimer, hvis du tilkøber ekspreslevering. Du kan læse mere om leveringstiderne ved at klikke her.
 


Vores korrekturlæsere

Selve korrekturlæsningen overlades til vores professionelle korrekturlæsere med mange års erfaring, mens partner Martin Rytter Handberg står for drift. Han er firmaets ansigt udadtil, og han tager hånd kundeservice, ordrehåndtering, markedsføring og administration.

Således er du sikret, at dit speciale bliver leveret rettidigt tilbage – korrekturlæst af de mest kompetente korrekturlæsere. 

Korrekturlæserne har typisk en sproglig uddannelse, der har givet dem de grundlæggende værktøjer til forståelsen for at analysere det danske sprog. Herefter følger en årrække med praktisk erfaring med korrekturlæsning, som giver den nødvendige ballast til at kunne håndtere korrekturlæsningen af dit speciale effektivt og fejlfrit. Netop vigtigheden af erfaringsgrundlaget er én af årsagerne til, at vi som udgangspunkt ikke ansætter studerende til at læse korrektur på de indkomne specialer.


Her er et link til forsiden af vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om Studiekorrektur.dk

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.