✅ Tilbud på korrektur på opgaver

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle dig, at du hos os kan indhente det bedste tilbud på korrektur. Vi korrekturlæser alle former for opgaver, og vi har igennem årene hjulpet tusindvis af studerende med at få finpudset specialer, bachelorprojekter, SRP-opgaver, ph.d.-afhandlinger etc. 
 
Det er vigtigt for os at understrege, at vi kan læse korrektur på dansk og engelsk, ligesom vi også kan give dig korrektur på tysk, korrektur på fransk, korrektur på spansk, korrektur på svensk, korrektur på norsk.

Der er hos os altid gode tilbud på korrekturlæsning. Der er med andre ord studierabat på korrektur på opgaver. Læs mere her.
Vil du gerne have en god karakter for din opgave? Ved du allerede nu, at du har brug for hjælp til at finpudse sproget i opgaven? Det kan være en glimrende ide at få korrekturlæst din opgave hos os, for vi tilbyder billig og professionel korrektur.

Korrektur på opgaver til en god pris

Vores mål er utvivlsomt at tilbagelevere en fejlfri opgave til dig – en opgave med et flydende sprog, renset for eventuelle grammatiske bommerter. Censor slår nemlig ned på grammatiske fejl. Vedkommende bemærker, når kommaet ikke er sat konsekvent og korrekt, ligesom det bemærkes, når der er stave- og tastefejl. Netop derfor er det en rigtig god idé at gøre brug af ekstern, online korrektur. Censor sætter også pris på det.

Vi retter din opgave igennem for grammatiske og sproglige fejl, herunder stave- og tastefejl, tegnsætning, grammatik, og vi tilbyder tilmed en let sproglig tilretning. Vi optimerer teksten i det omfang, det er muligt. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde en layoutmæssig tilretning og et referencetjek.
Du kan få et tilbud på korrekturlæsning af din opgave inden for få minutter ved blot at udfylde formularen her.

 

De bedste priser på korrekturlæsning af opgaver.

Vi tilbyder korrekturlæsning af bacheloropgaver, korrekturlæsning af specialer, korrekturlæsning af SRP-opgaver. Du får professionel korrekturlæsning, hurtig levering og de bedste priser her.

Det er klart, at man som studerende har et begrænset økonomisk råderum. Netop derfor gør vi en dyd ud af at skabe de bedste betingelser for dig som studerende. Vi ved, at der er rigtig mange studerende, der meget gerne vil gøre brug af ekstern korrekturlæsning, altså online-korrektur. Vi ved også, at mange har hørt, at det er temmelig dyrt at bestille korrektur online, for det er altid priser ekskl. moms, man møder.

God pris på korrektur

Det har vi ganske enkelt gjort op med hos Studiekorrektur, for hos os er alle priser inkl. moms, og du kan derfor regne med, at der ikke vil være en merpris forbundet med at bestille korrektur på din opgave igennem os. Det skal være så gennemsigtigt og ligetil som muligt.

Man kan derfor på sin vis sige, at der er rabat på korrekturlæsning hos os, der er tilbud på korrektur, at du får en god pris på korrektur på din opgave. Du søger måske på følgende på Google:
Tilbud på korrektur på et speciale. Tilbud på speciale korrektur. Tilbud på bachelorkorrektur. Tilbud på korrektur på et bachelorprojekt. Tilbud på SRP-korrektur. SRP-korrektur på tilbud. Speciale korrektur på tilbud. Bachelorkorrektur på tilbud. Korrektur til en god pris. Ph.d.-afhandling korrektur til en god pris. Rabat på korrektur på speciale. Rabat på korrektur på et bachelorprojekt. Rabat på SRP-korrektur.

En god pris på korrekturlæsning af opgaver. En god pris på korrekturlæsning af et speciale. En god pris på korrekturlæsning af et bachelorprojekt. En god pris på ph.d.-korrektur. Studierabat på korrekturlæsning. Hvem kan læse korrektur på mit speciale og til en god pris? Hvem kan læse korrektur på mit bachelorprojekt og til en god pris? Hvem kan læse korrektur på min SRP-opgave og til en god pris? Jeg søger en korrekturlæser, der kan læse korrektur på min opgave, og det skal være så billigt som muligt. Korrekturlæsning så billigt som muligt.

Det er mange fine søgninger, og vi er så glade for, at alle veje – når det handler om korrekturlæsning af studerendes opgaver – fører til Studiekorrektur.dk.
Du kan læse mere om vores korrektur på vores informationsside. Klik her.


 

Priserne på korrekturlæsning

Du får et godt tilbud på korrektur, uanset om det er en periodeopgave fra studiet, en SRP-opgave eller en ph.d.-afhandling. Vi er parate til at korrekturlæse opgaven, og du får en god pris på korrektur. Vi korrekturlæser gymnasieopgaver og universitetsopgaver. Det er opgaver fra humanistisk fakultet over juraopgaver og videre til økonomiopgaver, det er tekniske opgaver, og det er medicinske tekster. Vi korrekturlæser med andre alle former for opgaver.

Vores korrekturlæsere er specialiserede og har erfaring med en nuanceret form for korrekturlæsning, og derfor kan vi tage hånd om enhver opgave. Kontakt os endelig, hvis der er spørgsmål. Martin sidder klar på telefon: 7199 8084 og på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. 

Vores korrekturlæsere

Alle vores korrekturlæsere er professionelle. De har flere års erfaring med korrekturlæsning af opgaver.

Priser på korrektur

De har selv studeret på universitetet. De har således en kandidatgrad i sprog og kommunikation, og de er ved siden af det alle validerede korrekturlæsere. Det er din garanti som studerende for, at vi yder den bedste, den mest nuancerede korrekturlæsning af din opgave. Det handler kort sagt om kvalitet, og her har vi udelukkende fokus på at tilbagelevere en fejlfri og skarp opgave til dig, så du kan blive klar til at aflevere din opgave.

Vi har et tæt samarbejde med mange af de bedste korrekturlæsere, for der er stort behov for korrekturlæsning, det mærker vi tydeligt. Derfor initierer vi udelukkende et indgående samarbejde med de ypperste korrekturlæsere, for vi skal kunne stå inde for det korrekturarbejde, vi leverer, og du skal vide, at vi ikke på nogen måde går på kompromis med korrekturlæsningen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er meget synlige på nettet, og at vi modtager mange henvendelser fra studerende og fra potentielle korrekturlæsere. Martin går alle ansøgninger grundigt igennem, og han går kun videre med de bedste korrekturlæsere, og her er erfaring et must, et afgørende parameter.

Det er altså ikke nok at have læst korrektur på opgaver for sin vennekreds. Man skal kunne demonstrere, at man har professionel erfaring med korrekturlæsning, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at komme i betragtning som korrekturlæser hos os. Så hvis du søger efter et job som korrekturlæser, skal du vide, at vi er meget selektive på det punkt.

Vi tilbyder nu også korrekturlæsning på flere sprog, eftersom efterspørgslen er vokset støt de seneste år. Derfor kan vi ved siden af dansk og engelsk korrektur tilbyde tysk korrektur, fransk korrektur, spansk korrektur, italiensk korrektur, svensk korrektur og norsk korrektur.

Du er velkommen til at læse mere om vores professionelle korrekturlæsere her.

Korrektur pris tilbud
 


Eksempel på korrekturlæsning af en opgave

Du funderer måske over, hvordan vores korrekturlæsning udfolder sig. Det skal vi gerne fortælle dig.

Det er sådan, at vi tager udgangspunkt i Microsoft Word, idet vi i den forbindelse kan drage nytte af deres korrekturfunktion, registrer ændringer. Det betyder ganske enkelt, at du får mulighed for at følge alle de rettelser, som den udvalgte korrekturlæser foretager sig. Hvis der bliver sat komma, vil det blive markeret i teksten. Hvis der sættes punktum, står det aftegnet i teksten.

Du kan se, hvis der er et ord eller flere, der bliver slettet. Du vil også blive gjort opmærksom på, hvis der er sætninger, der bliver omformuleret. Kort sagt: Du kan følge med i korrekturlæserens arbejde med din opgave. Når du modtager opgaven via e-mail, vil du modtage den i 2 udgaver; en udgave med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. Det betyder blot, at du dels modtager en udgave, hvor alle rettelser er synlige, og hvor du manuelt skal acceptere eller afvise hver enkelt rettelse. Det er således dokumentet med korrektionstegn, der er tale om her. Læs om de to former her

Opgavekorrektur til en god pris

Hvis du ikke ønsker at undersøge alle de grammatiske rettelser, men slet og ret stoler på, at den professionelle korrekturlæser har styr på sproget, kan du vælge at tage udgangspunkt i dokumentet uden korrektionstegn. Her vil alle de grammatiske ændringer allerede være implementeret i opgaven, og du skal blot bruge energi på at forholde dig til eventuelle kommentarer. Det kan være, korrekturlæseren har et spørgsmål til en faglig term eller til et afsnit. Her må du så på banen som den fagperson, du er, og på den måde er du det afgørende perspektiv på opgaven frem mod aflevering.

Du kan naturligvis altid få fat i os, hvis du har spørgsmål til rettelser. Du er også meget velkommen til at klikke dig ind og se et eksempel på en rettelse. Klik da her.


 

Leveringstid

Hvor lang tid tager det at læse korrektur på et speciale? Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på en ph.d.-afhandling? Hvor lang tid tager korrekturlæsning sådan generelt set?

Mange spørgsmål kan knytte sig til leveringstid, det er vi klar over.
Derfor har vi fokuseret indgående på at skabe den hurtigste leveringstid for dig.

Vi korrekturlæser din tekst så hurtigt som muligt, for vi ved, at det kan være svært at vente på sin opgave som studerende. Man kan undertiden være en smule presset på tid. Hvis ikke din opgave fylder mere end 20 normalsider, vil det blot tage 1-2 hverdage at få korrekturlæst opgaven. Fylder den mere en 20 normalsider, tager det mellem 2 og 3 hverdage. Du kan altid tilkøbe ekspreslevering, hvis du ønsker, at vi skal gå i gang med din opgave med det samme. Med ekspreslevering skubber du dig altså frem i køen, foran alle de mange andre studerende, vi hjælper med korrekturlæsning.

Det kan være, du står med en opgave, der er klar til korrekturlæsning, og det går op for dig, at det er fredag. Dermed står weekenden for døren. Hvad gør du? Du har hørt, at korrekturbureauerne lukker ned og holder weekend. Det er naturligvis et problem for dig, for det kan være, du skal aflevere din opgave om mandagen.
Fortvivl ikke. Vi har naturligvis en løsning at tilbyde dig.

Korrekturlæsning af opgaver til en god pris

Hvis du tager kontakt til os, kan Martin undersøge sagen nærmere. Hvis du vælger ekspreslevering, vil vi meget sandsynligt gå i gang med din opgave prompte og se stort på, at lørdag og søndag er på færde. Vi har fuld forståelse for, at du har behov for hurtig korrekturlæsning, korrektur nu, korrektur med det samme. Korrektur hen over weekenden. Korrektur i weekenden.
Du kan læse mere om vores leveringstider her.

 

Fortrolighed

Du kan være helt sikker på, at din opgave bliver behandlet med den største fortrolighed. Når du sender en opgave til os, er det udelukkende Martin, der stifter bekendtskab med den, og du kan stole på hans oprigtighed og den tillid, han arbejder ud fra. Går du videre med det gode tilbud på korrektur, vil han udvælge en af vores professionelle korrekturlæsere og sende opgaven til vedkommende. Korrekturlæseren retter din opgave og sletter filen efterfølgende. Vi gemmer filen på vores sikkerhedskrypterede server i en rum tid, således at du kan få tilsendt filen på ny, hvis der skulle være behov for det.

Hvis du eksempelvis skriver en opgave for et firma, og du har særligt brug for en underskrevet fortrolighedserklæring, kan du vide dig helt sikker på, at vi indgår en grundig og tydelig aftale om fortrolighed. Vi skriver under på en fortrolighedserklæring, som vi sidenhen sender direkte til dig. Det er meget vigtigt for os at understrege, at det er et særdeles afgørende aspekt i vores forretning, for de studerende skal kunne regne med diskretion hele vejen igennem.

Derfor får alle opgaver også et kodet navn, så man ikke sådan lige kan koble en person sammen med den opgave, vi læser korrektur på. Ser mere her.Fast pris på korrektur – indhent tilbud

Vi læser korrektur på alle former for opgaver.
Vi kan tilbyde to former, når det kommer til korrekturlæsning: Standardkorrektur og Premiumkorrektur.

Med Standardkorrektur som valgt korrekturform går korrekturlæseren i gang med en basal form for korrekturlæsning. Her vil korrekturlæseren rette til, så kommaet står, som det skal, og korrekturlæseren vil sørge for, at der ikke er stave- eller tastefejl i opgaven. Dette er den korrekturservice, de sprogligt meget velfunderede vælger. Det er den form, der vælges, hvis man er helt sikker på, at man ikke har stirret sig blind på en eneste sætning, et eneste ord i opgaven.

Premiumkorrektur går et skridt dybere, idet det også indebærer en let sproglig optimering. Det indbefatter, at korrekturlæseren retter til, omformulerer, hvis der er kringlede sætninger eller korte afsnit. Korrekturlæseren omformulerer, så sætningerne står knivskarpe frem og lynhurtigt kan afkodes af censoren. Det er den korrekturform, de fleste af vores mange studerende vælger.

Prisen for Standardkorrektur er 29,95 DKK.
Prisen for Premiumkorrektur er 34,95 DKK.
Der er altså 5 DKK i forskel.

Jeg ved da godt, hvad jeg ville vælge – det er jo vigtigt med en skarp og velklingende opgave, for det bemærkes af censor.
Det er jo også altid sådan, at der er en overhængende fare for, at man som studerende stirrer sig blind på sin opgave. Man sidder som bekendt med opgaven i mange timer, mange dage, og undertiden kan man lulle sig selv helt ind i faget, hvilket kan få betydning for sprogets klarhed.
 
Faktisk tilbyder vi også en tredje form for korrektur. Her går vi grundigt ind på tjek af referencer, korrektur på referencer, tjek af layout, korrektur på layout, decideret opsætning af opgaven.
Her vil prisen figurere som et gebyr, som fastsættes ud fra den opgave, vi sidder med.

Rabat/Tilbud på korrektur
 
Du er meget velkommen til at rette direkte kontakt til os, hvis du har behov for hjælp til at udregne prisen på korrektur. Du kan skrive til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du kan også ringe til os på 7199 8084.

Du må også meget gerne gøre brug af vores tilbudsknap. Her kan du indhente et tilbud på korrektur på din opgave. Klik da her.


 

Studiekorrektur på din opgave

Det kan virkelige betale sig at vælge korrekturlæsning af sin opgave. Det er med andre, direkte ord meget afgørende med en særlig sproglig opmærksomhed, når man skal gøre sin opgave parat til aflevering.

Du kan søge i vilden sky efter korrekturlæsning, og du vil se, at alle veje fører til Studiekorrektur. Det er vigtigt for os at sige, at der er en dybere mening med det, for vi er simpelthen de førende, når det kommer til korrekturlæsning af studerendes opgaver. Derfor skal du ikke tøve det mindste med at vælge os. Der er værdi i det. Se blot vores profil her.

Skulle du – ganske mod forventning – støde på en lavere pris et andet sted, må du meget gerne tage direkte kontakt til os, så vi kan matche prisen og derved sikre dig den bedste korrekturlæsning.


 

Hvem kan korrekturlæse min opgave?

Alle tanker om korrekturlæsning ender gerne ved spørgsmålet om, hvem der kan korrekturlæse min opgave. Alle tanker bør da føre til en søgning efter en korrekturlæser. Den kan lyde: Hvem kan korrekturlæse min opgave?
Er der en, der kan anbefale en korrekturlæser til at korrekturlæse min opgave? Vi er anbefalet af studerende, og det er så ganske lovligt at købe sig til korrekturlæsning. Det er direkte fremhævet som en afgørende mulighed af underviserne, så hvad venter du på?
Hvad med at bestille korrektur med det samme, for det drejer sig jo om korrektur til en god pris. Bestil korrektur, bestil korrektur hos Studiekorrektur. Det er online-korrektur, når det er bedst. Professionel korrektur bestilles her.

Du er naturligvis også meget velkommen til at reservere tid til korrektur. Det gøres her.


Tilbud på korrekturlæsning

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).