✅ Studiekorrektur.dk – korrektur på opgaver

”Man er presset som studerende, særligt omkring deadline. Vi kender det fra vores egen studietid, og derfor har vi hurtig leveringstid som et afgørende fokuspunkt”. Sådan beroliger Martin undertiden de mange studerende, han dagligt er i kontakt med. Sætningen refererer til det spørgsmål, der lyder: ”Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på min opgave?”


Korrektur på opgaver

”Vi strækker os med andre ord rigtig langt for at imødekomme lige netop det behov og den tidsramme, du har i forhold til din opgave,” lyder det videre.
Hos Studiekorrektur er vi absolut engagerede og ikke mindst utroligt dedikerede – både før, under og efter korrekturlæsning.

 
Når det kommer til behandlingstid, har vi hos Studiekorrektur fra første dag haft fokus på at nedbringe leveringstiden i en sådan grad, at kunden altid kan regne med os og med den beregning, der ved upload finder sted.


Vi har allerede nu været fordybet i titusindvis af sider og således tusindvis af opgaver, og vi har aldrig misset en deadline.
Der er mange, der søger korrektur i sidste øjeblik, og her er vi meget glade for at kunne støtte op om korrekturlæsning af projekter, hvor det er afgørende med en lav pris og en grundig korrektur.
Læs mere om prisen her.

Hvis du søger korrektur på bachelor-opgaver, er du således på rette spor. Det samme gør sig gældende, hvis du søger hurtig og god korrektur på specialer eller korrektur på SRP-opgaver, hvor du er presset og har en snert af stress og et behov for en god pris på korrektur.

Vi kan selvsagt ikke tilbyde gratis korrektur, idet vi har et tæt samarbejde med de bedste korrekturlæsere, der brænder for deres fag, men de er alle helt med på at lade en studierabat på korrekturlæsning indgå i den faste sidepris, vi arbejder med hos Studiekorrektur.
 
Lad os slå det fast med det samme:
 
 • Leveringstiden er den hurtigste på markedet.
  • Et speciale på 63 normalsider har med normal levering en leveringstid på 72 hverdagstimer (3 hverdage) fra det tidspunkt, hvor du uploader opgaven. Det betyder såmænd, at leveringstiden udregnes fra det tidspunkt, du bestiller korrektur via vores hjemmeside, Studiekorrektur.dk, og finder det eksempelvis sted klokken 15:12 tirsdag, vil leveringstiden blive fredag 15:12, altså blot 3 hverdage derefter.
  • Du kan endog tilkøbe ekspreslevering, hvorved leveringstiden kortes ned med 24 hverdagstimer. Du vil da have dit speciale tilbage allerede om torsdagen, 2 hverdage efter bestilling.
 
Denne leveringstid varierer, afhængigt af sideantallet, for det er sådan, at har du en opgave på under 20 normalsider, vil leveringstiden være hurtigere endnu.
 
 • Den normale leveringstid er da helt nede på 48 hverdagstimer (2 hverdage), mens ekspreslevering rammer en leveringstid på op til 24 hverdagstimer efter bestilling af korrektur (1 hverdag).
 
Du sidder måske tilbage med spørgsmålene: ”Hvordan kan I klare det så hurtigt? Bliver det grundigt nok?”.
 
Billig korrektur hos Studiekorrektur


Nuanceret korrekturlæsning af opgaver

Korrekturlæsningen er absolut den grundigste og mest nuancerede, du finder, for vi koncentrerer os helhjertet om korrekturlæsning. Vi har selv netop været studerende, hvor opgaverne var mange og kommaet svært at sætte, og vi ville meget gerne hjælpe andre i samme problemstilling. Derfor har vi indledt samarbejde med verdens bedste korrekturlæsere.

Der er mange studerende, der skriver opgave på dansk, mens der ligeledes er studerende, der skal skrive opgave på engelsk, og derfor har vi målrettet vores service i den forbindelse.

Vi tilbyder engelsk korrektur og dansk korrektur.

Det er derfor, vi kan skrive, at vi er verdens bedste til korrekturlæsning. Alle vores korrekturlæsere, engelske såvel som danske, har været igennem en meget vanskelig test og efterfølgende fokuseret udvælgelsesproces, hvor kun de bedste og mest erfarne slipper igennem. De går alle helhjertede ind i projektet, og de brænder hver især for at yde sproglig førstehjælp til din opgave, hvor de som det mest naturlige i verden luger ud i afsnit, hvor slå- og stavefejl har sneget sig ind som ukrudt, mens de også har fokus på sætninger, der ikke er helt så skarpe, som de kan blive. Der kan i den forbindelse tilbydes lette sproglige omskrivninger.

Vores korrekturlæsere er som sprogdetektiver, der hurtigt kommer på sporet af det, du ønsker at sige med få ord – din opgave bliver derved trimmet og klar til aflevering.
 
Vi taler af erfaring, når det kommer til, at det er vanskeligt som studerende at navigere mellem det faglige og det sproglige indhold. Det er to vidt forskellige felter, og det kan være svært at finde tid til begge.
 
Korrektur af opgaver, specialekorrektur


Studiekorrektur kan derfor hjælpe med at få styr på sproget i opgaven og herunder at sætte kommaet helt og aldeles på plads. Dermed kan vi være med til at frigive tid til det faglige fokus for dig som studerende. For på det faglige område er du ekspert.
 

 

Valideret korrekturlæsning

De danske korrekturlæsere har alle uddannelsesmæssig baggrund inden for sprog og kommunikation. Det sikrer en certificeret korrekturlæsning. Der er med andre ord styr på sproget hos os, og der skal ikke herske tvivl om noget – intet bliver overladt til tilfældighederne: Vi retter altid din opgave ud fra reglen om startkomma, altså grammatisk komma, hvor reglerne er klare og ganske entydige.

Du slipper for at skulle koncentrere dig ekstra grundigt om regler om grammatik og om sætningsopbygning, for det kan vores korrekturlæsere hjælpe dig med, når du har arbejdet færdig med det faglige.

De engelske korrekturlæsere har alle engelsk som modersmål. De er bosiddende i dels Irland, England, Australien og USA, hvorved vi kan bevæge os på tværs af tidszoner, hvilket er ganske belejligt, hvis du som studerende er meget presset på tid.
 
Lad os give dig en sand historie fra vores virkelighed:
 
 • En studerende var så presset med sin ganske vist kortere engelske opgave, at afleveringsdatoen for pågældende opgave lå klokken 8 næste morgen, og korrekturlæsning var nødvendigt. Aftenen før deadline modtog Martin et telefonopkald, og straks fandt de en løsning, der indebar, at opgaven blev sendt til Australien og tilrettet i løbet af vores danske nat. Tidligt om morgenen modtog opgaveskriveren opgaven i korrekturlæst form i sin mailboks og kunne da aflevere opgaven på universitetet. Tiden var knap, servicen i top!
 
”Hvad er prisen på korrektur, og giver I rabat?” Det er et spørgsmål, Martin er glad for at tage hånd om, for vi har markedets mest gennemsigtige og studievenlige pris, idet studierabatten slet og ret er indregnet.
 


Pris på korrektur – billig korrekturlæsning

Prisen er lav og god, det kan der ikke herske megen tvivl om, og den er gennemsigtig for enhver, idet vi opererer med en sidepris.
Hos os svarer en normalside til maks. 2.400 anslag med mellemrum. Ved bestilling af korrektur bedes du indtaste det samlede antal anslag med mellemrum, og det eksakte antal sider, din opgave i vores perspektiv består af, vil blive udregnet. Du vil typisk opleve, at sideantallet adskiller sig i positiv grad fra det antal, dit Word-dokument viser: Der er typisk tale om, at du betaler for færre sider, end der er i det Word-dokument, du uploader til os via vores hjemmeside.

Korrekturlæsning

Du vil altså som oftest have færre sider at betale for, end opgaven i Words sideoptælling fortæller dig.
Du kan vælge mellem to former for korrektur: Standardkorrektur og Premiumkorrektur:
 
 • Standardkorrektur er en basal form for korrektur, hvor korrekturlæseren retter stave- og slåfejl og sætter kommaet rigtigt i teksten.
  • Prisen er 29,95 DKK pr. normalside.
 • Premiumkorrektur koster blot en femmer mere, og det er praktisk talt den, vores glade kunder vælger, særligt fordi man her også får en let sproglig optimering med i det billige køb. Det være sig kringlede sætninger, som vil blive omskrevet, så det faglige står stærkere.
 
Det er tid til et eksempel. Lad os trække ovennævnte frem igen:
 
 • Et speciale på 63 sider skal korrekturlæses ud fra vores Premiumkorrektur, og prisen vil dermed være blot 34,95 DKK pr. normalside.
  • Prisen er da kun 2.201,85 DKK.
 
Du bliver ved bestilling af korrektur bedt om at indtaste dine betalingskortoplysninger. Disse bliver først brugt ved tilbagelevering af din opgave, idet pengene først trækkes på det tidspunkt.
Det er helt sikkert, at du modtager en bekræftelse af din bestilling på e-mail.

Bachelorkorrektur billig 


”Hvor lang tid skal jeg afsætte til at gå rettelserne igennem?”

Vi har – igen for at spare dig tid – fra start fokuseret på den letteste proces for dig. Derfor kan vi med vores korrekturlæsning tilbyde en genvej til aflevering af opgaven. Det er nemlig ikke nødvendigt for dig, at du afsætter en stor mængde tid til at gennemgå de forbedringer, som pågældende korrekturlæser har foretaget sig i sin rettelse. Du får slet og ret to dokumenter tilsendt.

Du vil modtage et dokument med korrektionstegn, hvor det vil være muligt for dig at følge alle korrekturlæserens rettelser. Det vil være fra det første komma til sidste punktum og alt derimellem. Du vil ydermere modtage et dokument uden korrektionstegn, hvor alle førnævnte rettelser allerede er implementerede, og du vil således blot skulle forholde dig til eventuelle kommentarer fra korrekturlæserens side.

Disse kommentarer står skrevet i højre margin af din opgave. Det vil være forslag til rettelser, som du selv bør tage en beslutning omkring, idet det kan gå ind over det faglige felt, hvor det vigtigste for os er, at du er med i processen. Disse kommentarer kan også være udformet som egentlige spørgsmål til en sætning eller et tekststykke, hvor det er uklart for korrekturlæseren, hvad du ønsker at pege på.

Det er disse aspekter, det er godt at være fokuseret på, når opgaven bliver tilbageleveret. Vi plejer som udgangspunkt at råde den studerende til at afsætte mellem en halv og en hel dag til at gøre opgaven endelig klar til aflevering.

Studiekorrektur billig
 


Reservation af tid til korrektur

Idet vi har så dejligt mange kunder, der spørger til korrektur, og som alle har en dato at gå efter, tilbyder vi den meget fleksible service, det er at reservere tid til korrektur.

Vi kan faktisk på det kraftigste anbefale, at du reserverer tid til korrektur, idet du derved er sikret, at vi har den rette og vanligt nuancerede kapacitet til korrekturlæsning.

Det koster dig intet at reservere tid – det sikrer dig en dato at skrive dig frem imod, således at der kan være blik for den sproglige optimering og den sidste finpudsning af din opgave. Du kan derfor altid flytte tiden – giv blot Martin besked om det.
Martin modtager alle reservationer, og han sætter dem straks i system. Så han har det forkromede overblik.
 


Studiekorrektur i det daglige

Vi er overbeviste om, at den direkte og umiddelbare dialog er tryghedsskabende og afgørende. Derfor har Martin sat sig som de studerendes talerør. Det er ham, spørgsmålene og ordrerne går igennem. Det er ham, der favner bredt, og som tager sig af alle kundehenvendelser.
Martin er altså kundernes mand – han tager telefonen, og han besvarer alle henvendelser over e-mail og via Facebook. På den måde er han med fra første henvendelse til afsluttende besked om, at opgaven netop leveres tilbage fra korrekturlæsning.

Specialekorrektur billig

Korrekturkontoret har desuden altid åbent.

Den direkte og meget lydhøre kontakt vægter vi højt hos Studiekorrektur.
Idet vi bestræber os på at være de studerendes bedste ven og faktisk også har fået titlen af flere af vores kunder, har vi en yderst fleksibel kundeservice, der som sådan hverken kender til fænomenet telefon- eller kontortid. Vi ved, at man som opgaveskriver undertiden luller sig ind i en boble, hvor tid ikke er en faktor, man opererer med, og hvor det eneste faste holdepunkt er den deadline, man skriver sig op imod. Det har vi nuanceret indblik i. Vi kan sagtens forstå det, for det er som bekendt ikke lang tid siden, at vi som studerende selv sad i samme situation, og derfor sætter vi os uproblematisk ind i det.

Til forskel fra mange virksomheder har vi således flydende kontortid og åbne telefoner, og det er Martin, der er i den anden ende. Den personlige kontakt fremmes i denne henseende. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte ham, for han tager telefon og besvarer e-mails til alle tider, og han er altid meget nærværende.
Har du et problem en torsdag aften, er du på den baggrund altid meget velkommen til at ringe eller skrive til Martin: 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Korrektur af bachelor

Det hører med til historien, at der selvsagt kan være travle perioder, hvor der er mange studerende om buddet, og hvor behandlingstiden er en my forlænget, men selv her bestræber vi os på at skabe direkte kontakt og umiddelbar besvarelse. Det kan næste historie vidne om.
Lad os igen dykke ned i et eksempel fra den dejlige virkelighed med mange glade og opsøgende studerende, som ønsker korrektur på opgaver:
 
 • Vi befinder os i en tid med SRP-afleveringer. Det er december, og opkaldene er mange, mens e-mail-indbakken vokser med spørgsmål, særligt angående leveringstid. Martin har som sædvanlig det forkromede overblik over deadlines og over opgaver. Han imødekommer også her de studerendes situation, idet han virkelig har udvidet telefontid, for i en periode, hvor der så afgjort var røg på kontoret, stod han op for at være klar til at berolige de studerende på landets gymnasier. Han tog telefonen klokken 4, modtog en ordre og eksekverede den selv med levering inden for ganske få timer.
 
Det er en god vinkel på den service, vi hos Studiekorrektur tilbyder.
Vi er altid parate til at hjælpe med korrekturlæsning – undertiden på alle tidspunkter af døgnet.
 
Tilbud på korrektur


Hvad skal du gøre nu?

Du er meget velkommen til at kontakte Martin, som sidder klar til at høre, hvad du tænker. Det kan være, du har et spørgsmål eller to, du ønsker at vende med ham, inden du skrider til handling.

I samme moment vil vi anbefale dig at glide videre til reservation af korrekturlæsning. Det kan være, du sidder med dit bachelorprojekt og ønsker hjælp til korrektur. Det kan også være, at det drejer sig om et speciale, hvor der er behov for korrekturlæsning. Mange har også haft brug for korrektur på ph.d.-afhandling, og det hjælper vi naturligvis også meget gerne med. Det er under alle omstændigheder en meget god idé at reservere tid til korrektur, idet vi på denne måde sammen kan sikre os en progression i opgaveskrivningen, og – ikke mindst – at der bliver afsat tid til den fornødne sproglige optimering, for censor lægger afgørende mærke til, hvis det sproglige i en opgave halter. Det har de studerende bidt mærke i, og derfor er vi rigtig glade for at tilbyde billig korrektur og hurtig korrektur på alle former for opgaver.
 

Trustpilot – anmeldelser af Studiekorrektur.dk

Studiekorrektur er simpelthen de studerendes bedste ven. Her kredses der om detaljen og om den gode opgave. Vores anmeldelser på Trustpilot vidner om mange glade kunder, der virkelig synes, de får noget for pengene. Tilfredsheden går hele vejen igennem forløbet, lige fra indledende kontakt med Martin til efterfølgende korrekturlæsning – og i særdeleshed også, når det kommer til det tidspunkt, hvor karakteren for opgaven afgives. Det er her vigtigt for os at fastslå, at vi ikke kan garantere en høj karakter, men at vi med vores sproglige professionalisme og ekspertise kan sikre et sprogligt afgørende niveau. Vi lader af gode grunde det faglige område være dit ansvar og dit valg, for her er du ekspert.

Korrekturlæsning er vejen frem – det er billigt og afgørende, mens det ligeledes er fuldt ud lovligt og anbefalet af undervisere.
 
Derfor glæder vi os meget til at hjælpe dig trygt over på den anden side af opgaveperioden.
Priser og bestilling af korrekturlæsning hos Studiekorrektur

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.
    
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Fejlfri opgave.

   Rettelse af kommafejl, bøjningsfejl, stave- og tastefejl.

   Inkl. sproglige tilretninger og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).