✅ Speciale korrekturlæsning pris

 

 Studiekorrektur på TrustpilotVi høster fremragende anmeldelser på Trustpilot:

Jeg har været enormt glad for den …

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været enormt glad for den service, jeg har fået hos Studiekorrektur, ifm. at jeg afleverede speciale. Supersøde og rigtig dygtige. Generelt et virkelig godt stykke arbejde.


 
 


Vi har siden 2014 læst korrektur på tusindvis af specialer, og vi er glade for at hjælpe så mange specialeskrivende studerende med at få sat komma, med at rette til, så der ikke er skyggen af stave- eller tastefejl, mens det også er en ære for os at sørge for, at uklare sætninger bliver omskrevet, så de er så knivskarpe, at censor decideret kan skære sig på dem; de går rent ind, og dermed kan korrekturlæsning af dit speciale hos Studiekorrektur virkelig være med til, at du får sat punktum for fem års hårdt slid.

Specialet er den sidste store opgave, og det er her, du gerne skal vise alt, hvad du har lært igennem din studietid, og – uha – det kan være noget af et gevaldigt pres at være underlagt.

Studiekorrektur kan være med til at tage noget af presset af dine skuldre. For vores korrekturlæsere er ganske enkelt de bedste, når det kommer til at læse korrektur på et speciale. De er specialister i at sørge for korrekturlæsning af specialer.

Og du skal vide, at vi læser korrektur på specialer skrevet på dansk og korrektur på specialer skrevet på engelsk. Vi kan nemlig tilbyde gode priser på engelsk og på dansk korrektur.

Der er rigtig mange studerende, der spørger sig selv om følgende: Hvordan skriver man et godt speciale? Hvordan får man 12 for sit speciale? Hvem kan korrekturlæse mit speciale? Hvem kan skrive mit speciale?

Speciale korrekturlæsning pris

Det sidste spørgsmål i denne række kan vi ikke hjælpe med, for vi synes bestemt, at det er etisk uforsvarligt, idet det er op til den studerende selv at skrive en god opgave, for det er jo ret beset det, man lærer på uddannelsen.

Vi kan derfor tilbyde billig korrekturlæsning af dit speciale, for det er ganske lovligt, det er direkte anbefalelsesværdigt, idet det jo faktisk er vigtigt at få andre til at rette dit speciale igennem op til aflevering.

Hvad er da bedre end muligheden for at vælge at lade en professionel korrekturlæser læse korrektur på dit speciale, for derved er du garanteret, at det er gjort grundigt, godt og faktisk fremragende hos Studiekorrektur. Vi kan tilbyde dig den bedste korrekturlæsning af dit speciale, og du kan være sikker på, at der er kvalitet forbundet med korrekturlæsning hos os.

Vi går aldrig på kompromis med korrekturlæsningen. Den skal være 100% i orden.
Derfor er vi glade for at fortælle, at vi, når det kommer til speciale korrektur, er fremragende bedømt på Trustpilot.
 
 


Studiekorrektur – speciale korrektur til en god pris

Det er ikke altid lige let at finde frem til den bedste korrekturlæser. Der er rigtig mange derude, der kan læse korrektur på specialer, men der er sandelig også meget svingende kvalitet i den henseende. Det er dét, Studiekorrektur ønsker at gøre op med, for her har vi samlet de klart bedste korrekturlæsere. De er alle sammen freelance-korrekturlæsere. De er alle sammen validerede korrekturlæsere, hvilket vil sige, at de er uddannede korrekturlæsere.De er tilknyttet os i et tæt samarbejde, hvor de udvælges til opgaverne, for det er klart, at der er nogen, der har erfaring med eksempelvis at læse korrektur på engelske specialer, danske specialer, humanistiske specialer, CBS-specialer, jura-specialer etc. Her er det væsentligt at dvæle ved, at med professionel korrekturlæsning af specialer igennem Studiekorrektur er du på hjemmebane, og der er stor sandsynlighed for, at du oplever, at du stiger en karakter eller to, når dit speciale skal bedømmes.

Pris på korrekturlæsning

Vi kan med glæde tilbyde dig en rigtig god pris på engelsk korrekturlæsning af speciale og dansk korrekturlæsning af speciale. Vi samarbejder med både danske og engelske korrekturlæsere. Vi kan tilbyde dig et grundigt forløb, hvor du kan stille spørgsmål, og hvor du løbende kan få tilbagemeldinger med hensyn til korrekturlæsningen af dit speciale.

Vi kan altid give dig et god tilbud på speciale korrekturlæsning. Faktisk kan du altid skrive eller ringe til Martin for at høre, hvad det koster at få læst korrektur på et speciale hos Studiekorrektur. Han svarer dig altid med det samme, omtrent, og han brænder virkelig for at hjælpe de studerende med god korrekturlæsning af et speciale. Med ham i røret eller ved tasterne er du sikker på, at du modtager en sublim kundeservice.

Det kan vores profil på Facebook og på Trustpilot også fortælle dig. Du fanger ham på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at ringe på 7199 8084.
 
 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Jeg søger en korrekturlæser

Mange studerende kaster sig straks ud i en søgning på nettet: Hvem kan korrekturlæse mit speciale? Hvem kan læse korrektur på mit speciale på dansk. Hvem kan læse korrektur på mit danske speciale. Jeg søger en dansk korrekturlæser til at læse korrektur på mit speciale. Jeg søger en billig korrekturlæser. Hvor er der mulighed for at få læst korrektur på sit speciale? Et billigt korrekturlæsningsbureau.

Korrekturlæsning af specialer pris nu. Hvem kan læse korrektur på et speciale med det samme. Korrekturlæsning med det samme. Korrektur med det samme. Ret mit speciale igennem.

Det er mange søgninger, man som studerende kan ende med at ramme, og ganske heldigt og dejligt er det, at man undervejs kommer forbi Studiekorrektur, hvor de bedste korrekturlæsere er samlet – alle parate til at hjælpe dig med grundig korrekturlæsning af dit speciale.

Speciale til korrekturlæsning hos Studiekorrektur

Vores danske korrekturlæsere har alle arbejdet som korrekturlæsere i mange år. De fleste lever af det. De forstår virkelig, hvordan en god sætning skal skrues sammen, og de kan med det samme spotte det sted, hvor kommaet skal placeres, eller hvor det står forkert, ligesom de straks kan se, hvis et ord er stavet forkert. Det kan være meget svært at sætte komma.

Det er så mange kommaregler, man bliver nødt til at forholde sig til, når man skriver på et speciale, og her er det, at vi med glæde vil sørge for en god og billig korrekturlæsning på dit speciale.

Alle vores korrekturlæsere arbejder ud fra en indgået aftale om fortrolighed. Vi er klar over, at vi læser korrektur på specialer, der indeholder fortroligt materiale, og derfor tager vi altid vores forbehold og sikrer, at intet kommer ud til de forkerte.
 
 


Plagiat og korrekturlæsning

Der er ikke nogen risiko for, at du bliver taget i skolernes plagiatsystem, for det er ikke ulovligt at få læst korrektur på sit speciale. Desuden er der ikke nogen af disse programmer, der har adgang til vores server, og det får de ej heller på noget tidspunkt. Derfor er der ikke en eneste, der kan finde din opgave frem.

Du er dermed i 100% sikkerhed, når du bestiller korrektur på dit speciale hos Studiekorrektur.

Korrekturlæsning er en gammel praksis, hvor det ganske enkelt går ud på, at man sørger for, at der bliver sat komma og rettet til, så sætninger er korrekte og skarpe. Meningen er, at man med korrekturlæsning sikrer sig, at en udenforstående kan forstå, hvad det er, man skriver, hvad det er, man mener.

Og her er det altid godt at lade en uvildig person læse korrektur – en, der ikke kender til faget og feltet – for derved kan man se, om det er forståeligt, det man skriver. Vi har med Studiekorrektur – korrektur for studerende – gjort det enkelt at bestille korrekturlæsning hos en professionel korrekturlæser, og det kan du drage nytte af.
 
 


Hvordan læser I korrektur på mit speciale?

Vi tager udgangspunkt i Word. Det er det format, du bør sende til os, for så kan vi anvende den indbyggede korrekturfunktion. Vi slår den til, og alle korrekturlæserens rettelser træder nu frem.

Du vil med andre ord få mulighed for at følge alle de rettelser, som korrekturlæseren har foretaget sig. Det vil være fra første rettelse til sidste rettelse og alt derimellem.

Vi sørger for, at det er så enkelt som overhovedet muligt, når vi sender opgaven tilbage til dig. Du modtager faktisk to udgaver af dit speciale: et med korrektionstegn og et uden korrektionstegn. I det med korrektionstegn kan du se alle rettelserne, de er med andre ord tydelige, og du skal da faktisk manuelt og enkeltvist acceptere eller afvise dem.

Billig korrekturlæsning af specialer hos Studiekorrektur

Det er en praksis, nogle studerende vælger, men det er bestemt ikke ret mange, der vælger den form. Den er tidskrævende, og det er ikke alle, der kender reglerne, der ligger til grund for korrekturlæsningen.

De fleste vælger derfor at tage udgangspunkt i dokumentet, hvor alle rettelserne på forhånd er accepterede og dermed implementerede. Det er det dokument, der hedder ’uden korrektionstegn’. Det er klart mest tidsbesparende.

Det eneste, der eventuelt vil stå tilbage her, er kommentarer. Det er blot, hvis korrekturlæseren har behov for at stille spørgsmål til en formulering eller valget af et ord, eller hvis der er behov fra korrekturlæserens side for at kommentere på en omformulering, han/hun har foretaget sig.

Det kan også være, der er forslag til, hvordan et afsnit også kan lyde. Her skal du på banen og sørge for at gå kommentarerne igennem, ændre og slette dem, og derpå bliver dokumentet helt parat til at blive afleveret, og så er det herfra, vi hos Studiekorrektur ønsker dig alt det bedste, og vi lover dig, at vi krydser fingre hele vejen frem til bedømmelsen.

Det er også vigtigt at fremhæve, at du altid kan komme i kontakt med os, hvis du skulle have nogen spørgsmål til rettelser.
 
 


Studiekorrektur og Trustpilot

Vi er fremragende bedømt på Trustpilot, ganske enkelt. De studerende elsker os, og vi elsker, at vi med vores grundige korrekturlæsning kan hjælpe dem frem mod en bedre karakter.

Faktisk oplever vi tit, at man stiger en karakter eller to, når man får læst korrektur på sit speciale igennem os. Vores professionelle korrekturlæsere spotter øjeblikkeligt de fejl og mangler, der er i det speciale, de sidder med, og straks rettes de til, så alt spiller, som det skal.

Der er ikke nogen tvivl. Det kan virkelig betale sig at lade Studiekorrektur læse korrektur på dit speciale. Faktisk er det svært for os at forstå, at der er nogen, der tænker, at det kan de snildt selv klare. Det er ganske enkelt meget svært, tæt på umuligt, at læse korrektur på sin egen opgave.

Dels er man i en situation, hvor man har skrevet og skrevet på sit speciale, og man har dermed fanget sig selv i det perspektiv, at man ender med at stirre sig blind på sin opgave. Man fanger ganske enkelt ikke de fejl, der bør fanges, fordi man læser hen over sætningerne, og det er skam ærgerligt. Det er her, korrekturlæsning af specialer hos Studiekorrektur kan komme på tale.

Alle vores korrekturlæsere er perfektionistiske, og de hjælper med at få læst dit speciale igennem, så der ikke er skyggen af fejl i dit speciale.

Det er netop sikkert og vist, at stavefejl sammen med kommafejl er de store syndere, når censor skal bedømme specialet. Det er 100% sikkert, at censor vurderer det sproglige. Det skal censor simpelthen. Det står i bestemmelserne. Det er med andre ord ikke udelukkende det faglige, der skal lægges til grund for bedømmelsen, langt fra. Det sproglige afsæt vægter også rigtig meget.

Billig korrektur på speciale

Det var derfor, Studiekorrektur blev etableret – skabt af studerende, der selv havde tænkt sig at læse korrektur på deres egen opgave, men som vidste, at der behov for ekstern korrekturlæsning.

Vi har i skrivende stund (maj 2018) siden 2014 læst korrektur på flere end 5.000 opgaver, og herunder er det korrektur på specialer, korrektur på bacheloropgaver, korrektur på SRP-opgaver, korrektur på ph.d.-afhandlinger, vi oftest tager fat i.

Du skal vide, at vi brænder for at tilbyde dig den bedste og billigste korrekturlæsning af dit speciale, og derfor må du meget gerne tage kontakt til Martin.
Martin er selv professionel korrekturlæser, og han ved netop alt om, hvordan en opgave skal rettes igennem.

Det er ham, der har udvalgt den store skare af professionelle korrekturlæsere, der nu er tilknyttet Studiekorrektur. Han værner om kvaliteten, og han går med andre ord ikke på kompromis. Han udvælger kun de bedste korrekturlæsere til at læse Studiekorrektur på dit speciale.

Det er klart, at Martin gerne hører fra dig, hvis du ønsker at sende os en uopfordret ansøgning som korrekturlæser.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på Studiekorrektur på opgaver, og her skal vi gerne kunne tilbyde professionel korrektur. Du skal dermed kunne dokumentere, at du har stor og grundig erfaring med at læse korrektur på opgaver skrevet af studerende. Det er et krav.


Priser og bestilling af korrekturlæsning af specialer på dansk og engelsk

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.