✅ Professionel korrektur af opgaveStudiekorrektur er stedet, hvor studerende får læst korrektur på opgaver. Vi er ganske enkelt markedets bedste, når det kommer til korrekturlæsning, og vi tilbyder billig korrektur med kort leveringstid.
Vi tilbyder blandt meget andet specialekorrektur, korrektur af bachelor, korrekturlæsning af afhandling, korrektur af opgaver – se mere under korrektur.
Du spørger måske, om korrekturlæsning af en opgave er værd at vælge, om det kan betale sig. Til det kan vi svare, at det kan være afgørende.

Korrektur af opgaver
Vi har læst tusindvis af opgaver, og vi har derved en meget professionel forståelse af, hvorledes det sproglige i en opgave kan få betydning for karakteren. Vi har eksempler på, at karakteren er gået et skridt op for den studerende, efter at han/hun har brugt vores korrekturservice. Det er nu sådan, at det for censor er meget betydningsfuldt, om der er sproglige mangler i en opgave. Det kan uvægerligt trække den endelige opgavekarakter ned, hvis der er grammatiske fejl og endda stavefejl i en opgave.

Studiekorrektur tilbyder med korrekturlæsning af opgaver at komme disse fejltyper til livs, hvorved din opgave bliver afgørende klar til aflevering.
 

Korrekturdetektiver – hurtig korrekturlæsning

Vores korrekturlæsere er professionelle helt ud til fingerspidserne, for vi går hos Studiekorrektur absolut ikke på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Det er vigtigt for os, at vi leverer et sprogligt trimmet stykke arbejde tilbage til kunden, således at opgaven kan blive afleveret med ro i sindet hos pågældende opgaveskriver.

Derfor har vi udelukkende korrekturlæsere med erfaring ansat hos os. Alle vores korrekturlæsere er faguddannede inden for sprog og kommunikation, og de har alle arbejdet længe som korrekturlæsere. De er dermed særdeles trænede og skarpe til at fange enhver afvigelse i en tekst. De zoomer ind og skærper teksten, fjerner stavefejl og sætter afgjort og afgørende kommaet på plads. Det er professionel korrektur, og det er hurtig korrekturlæsning.
Du kan hilse på et udvalg af vores korrekturlæsere her.
Du kan også læse om, hvem Studiekorrektur er. Klik her.
 


Korrektur på engelsk

Mange studerende skriver opgaver på engelsk, og det er vi meget opmærksomme på hos Studiekorrektur.dk. Vi tilbyder derfor engelsk korrekturlæsning, og vi læser på daglig basis mange engelske opgaver. I den forbindelse har vi indgået samarbejde med engelske korrekturlæsere.

De har alle engelsk som modersmål og stor erfaring med korrekturlæsning af engelske opgaver. Dette står igen som et udtryk for, at vi hos Studiekorrektur altid søger det bedste resultat med en opgave og sørger for den bedste service.

Korrektur af opgaver billig

Korrekturlæsning på engelsk er meget vigtigt, for i det engelske sprog opererer man som bekendt med et helt andet kommasystem, og det kan være vanskeligt for en dansker at sætte sig ind i. Lad derfor Studiekorrektur om engelsk korrektur af dit speciale, eksempelvis.
 


Korrekturlæsning nu?

Søger du korrekturlæsning nu? Det kan Studiekorrektur.dk hjælpe dig med. Vi tilbyder korrektur af opgaver, afhandlinger og specialer – blandt meget andet – til markedets laveste priser. Der er med andre ord tale om billig korrekturlæsning.

Prisen for den bedste form for korrekturlæsning – Premiumkorrektur – er blot 34,95 DKK pr. normalside (1 normalside svarer til 2.400 anslag med mellemrum).
Læs gerne om vores leveringstider og om vores korrektur.

Du er meget velkommen til at bestille korrektur, og Martin, som er firmaets ansigt udadtil, vil tage hånd om din opgave. Han er garant for, at din opgave kommer godt videre til den udvalgte korrekturlæser. Denne korrekturlæser har skrevet under på en fortrolighedserklæring, hvorved du kan være helt sikker på, at opgaven ikke kommer videre til andre. Når opgaven er korrekturlæst, modtager du den i form af to dokumenter over mail: et dokument med og et uden korrektionstegn.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Martin på 7199 8084 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 

Trustpilot – Studiekorrektur.dk

Søger du ligesom mange andre studerende hjælp til rettelse af en tekst? Studiekorrektur er de førende inden for den afsluttende sproglige optimering af opgaver. Vi tilbyder markedets laveste priser og har de hurtigste leveringstider. Når det kobles sammen med den bedste kvalitet i forhold til korrekturlæsning, gør det os til de studerendes foretrukne samarbejdspartner. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med korrektur på din opgave.

Læs eventuelt mere her, om hvad den generelle bedømmelse af os er. Lad os gerne fremhæve, at vi er fremragende!
Vi glæder os også til at hjælpe dig med at skabe det bedste sproglige udgangspunkt for din opgave.


Priser og bestilling af opgave-korrektur

 

 • Standardkorrektur

  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. lette sproglige tilretninger 
   og optimeringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

No reviews yet
Write a review
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.