Besked

Denied access.

✅ Dansk opgavekorrektur

Velkommen til Studiekorrektur! 

Skal vi hjælpe dig med professionel korrektur på din opgave? 

Se gerne med herunder! 

Herunder finder du mulighed for at reservere tid til korrektur eller indhente et uforpligtende tilbud på korrektur

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Studiekorrektur på Trustpilot


Korrektur hos Studiekorrektur

Vi vil her gerne gøre dig opmærksom på, at vi læser korrektur på alle former for studieopgaver.

Vi tilbyder ligeledes Opgavesparring på opgaver.

Alt sammen foretages af vores knalddygtige professionelle korrekturlæsere, der har flere års erfaring med at læse korrektur.

 

Spørgsmålet er:
 
Det er meget simpelt: 

Vi udfører korrektur ud fra dit valg. 
Du kan vælge imellem Standardkorrektur eller Premiumkorrektur

Standardkorrektur

 • Komma
 • Stavefejl
 • Tastefejl
 • Store og små bogstaver
 • Dobbelte mellemrum

Premiumkorrektur: 

 • Komma
 • Stavefejl
 • Tastefejl
 • Store og små bogstaver
 • Dobbelte mellemrum
 • Grammatiske uoverensstemmelser
 • Ordvalgsfejl
 • Ordstilling
 • Kongruens
 • Tempus
 • Redundans (gentagelser)
 • Omformulering

Du kan endog tilkøbe Opgavesparring. 

Opgavesparring: 

 • Indholdsfortegnelse
 • Afsnit
 • Struktur
 • Referencetjek
 • Litteraturliste


Du får altid en personlig feedback med i købet og adgang til direkte support.
Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed.


KONTAKT MARTIN

- Du kan også altid kontakte Martin på 7199 8084
eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️


Mere om Studiekorrektur

Vi har med stor glæde og ildhu skrevet yderligere om det at få læst korrektur hos os i en række mere detaljerede artikler, som du muligvis vil kunne finde ganske anvendelige, når du ligesom mange andre studerende går efter at skrive en god opgave, som giver dig en god karakter.


Hvis du allerede nu ønsker at modtage et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til det her ⤵️


Vi kan fortælle dig, at korrekturlæsning af opgaver er 100% lovligt.
Vi kan gå direkte til sagen: Studiekorrektur er de bedste, når det kommer til at læse korrektur på specialer, bacheloropgaver, SRP-opgaver og ph.d.-afhandlinger.Opgavekorrektur


Det er bestemt også ’gået op’ for de studerende, for vi læser korrektur på tusindvis af opgaver, måned for måned.

Derfor kan vi slå fast, at alle vores korrekturlæsere er beskæftigede med at læse opgavekorrektur, og det bedste af det hele er, at de elsker det. De brænder ganske enkelt for at rette opgaver igennem for kommafejl, blandt andet.
Vi kan levere korrekturlæsning af din opgave inden for få timer. Vi er netop et meget fleksibelt foretagende, der virkelig sætter en ære i at hjælpe studerende frem mod en god karakter. Prisen på korrektur, den er lav, den er studievenlig, og du har ganske enkelt ikke råd til at lade være med at bestille korrektur hos Studiekorrektur.

Dansk opgavekorrektur til en god pris

Du tænker garanteret på, hvordan det kan blive muligt for dig at få læst korrektur på din opgave. Det er i al fald den tanke, jeg ønsker at plante hos dig.
Det er ganske ligetil, det er meget let. Du kan bestille via vores hjemmeside, og Martin vil da sikre sig, at alt er gået rigtigt for sig. Derpå sender han opgaven videre ud til den udvalgte korrekturlæser, og her forholder vi os altid til den opgave, vi modtager, for det er tit sådan, at vi i staben har minimum én korrekturlæser blandt de mange andre, der er særdeles dygtig inden for det felt, du skriver i.

Det kan være, du har brug for korrekturlæsning af en opgave skrevet på dansk og inden for jura. Her kan jeg nævne, at vi ofte læser korrektur på jura-opgaver, og vi er her klar over, at der er en anderledes måde at skrive på, hvorfor vi som korrekturselskab er ekstra opmærksom.

 


Dansk opgavekorrektur - korrekturlæsning af opgaver til en god pris

Hvad koster det at få læst korrektur på en opgave hos Studiekorrektur? Spørgsmålet er godt, svaret er direkte: Det er billig korrekturlæsning, vi tilbyder. Vi har skruet priserne helt ned, således at du kan slippe billigt, og den professionelle korrekturlæser kan få betaling som fortjent, for vores korrekturlæsere lever gerne af at læse korrektur på andres opgaver. Det er klart, at særdeles professionel sproglig hjælp, herunder korrektur, har en pris, og vi er glade for, at vi er billige – ganske i sammenligning med andre.

Vi opererer meget direkte med faste sidepriser.
Hvis du eksempelvis vælger Standardkorrektur, vil du opleve, at det blot koster 29,95 kr. pr. normalside.
Vælger du – som de fleste – Premiumkorrektur, vil det blive 34,95 kr. pr. normalside, og her er der tale om en ekstra service, idet vi også omformulerer kringlede sætninger og misvisende afsnit.

Korrektur på afhandlinger

Det er her væsentligt at fremhæve, at en normalside hos os svarer til maks. 2400 tegn med mellemrum, nøjagtigt som det er tilfældet med hensyn til formalia på de fleste studieretninger.
Vi har en sideberegner på vores hjemmeside, og her kan du således indtaste det samlede antal tegn med mellemrum og derved få at vide, hvor mange sider det drejer sig om i sidste ende.
Hvis der er det mindste, kan du altid komme i kontakt med Martin. Han kan træffes på: 7199 8084 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mange vælger at gøre brug af Premiumkorrektur, fordi de er sikre på, at der er sætninger, der ikke umiddelbart giver så meget mening, og at det er godt at give korrekturlæseren mulighed for at gøre dem bedre. Det er klart, at vi fokuserer på at skabe den bedste formidling ud fra det udgangspunkt, vi modtager. Det er således selvsagt din opgave, der bliver afsæt for den videre korrekturlæsning.

 


Hvem kan rette min opgave igennem?

Som du nok kan høre, kan vi rette din opgave igennem, således at der ikke er skyggen af fejl og mangler, for vi er simpelthen så fokuserede. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten af korrekturlæsningen. Den skal ganske enkelt være helt i top. Det er derfor altid 100% fejlfri korrektur, der er i vores kikkert. Baseret på kundeoplevelser er det også lykkedes os med stor succes, for vi høster mange fremragende anmeldelser rundtomkring.

Alle vores korrekturlæsere er professionelle og nøje udvalgt. De kan derfor hjælpe med at læse korrektur på din opgave, så når du spørger: Hvem kan hjælpe mig med at læse korrektur på min opgave, kan vi hjælpe, og vi kan gøre det med glæde, for vi er i den henseende de studerendes forlængede arm, den sproglige vogter og detektiv, der fanger det hele, alle fejl og mangler, og opgaven bliver ganske enkelt forbedret.

Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger, der går på, at den pågældende studerende, efter korrekturlæsning hos os, har sikret sig et 12-tal samt en stor ros for det sproglige arbejde.

Korrektur - reserver tid hos Studiekorrektur

Det er sådanne tilkendegivelser, vi meget gerne tager med os videre, for vi vil gerne hjælpe de studerende frem i verden – ganske lovligt, og derfor skriver vi ikke din opgave. Det er vigtigt for os at understrege, for det er etisk ukorrekt, og det ønsker vi ikke at gå ind i. Korrekturlæsning er derimod helt og aldeles lovligt.

 


Opgavesparring? 

Det er en disciplin at skrive en god opgave. 
Du skal vide, at vi også tilbyder hjælp med opgaven.
Vi vejleder i at skrive en god opgave. Er der en, der kender til en korrekturlæser?

Mange studerende kommer i problemer, sådan da, når opgaven er ved at være færdigskrevet, for hvor skal man så bestille korrektur? Hvem skal man have til at korrekturlæse opgaven? Det er netop ikke alle – langt fra – der kender til en korrekturlæser, der kan læse en opgave igennem inden for kort tid. Det er med andre ord ikke alle, der har en korrekturlæser i omgangskredsen, man kan trække på. Det er derfor, vi har etableret Studiekorrektur. Vi ville tilbage i 2014 gøre det muligt for alle at gøre brug af korrekturlæsning af studieopgaver. Derfor kan du let og ganske hurtigt bestille korrekturlæsning af dit speciale skrevet på dansk, eksempelvis.

Lad os fortsætte ad samme spor: Viser det sig, at man er så heldig at have en korrekturlæser i omgangskredsen, er det langt fra sikkert, at der er tale om decideret professionel korrekturlæsning. Man kan eventuelt tale om, at pågældende person har prøvet at læse korrektur før, for venner og familie, men at have en decideret erfaring i korrekturlæsning, er en anden snak. Vidste du eksempelvis, at korrekturlæsning kan studeres?

Man kan få et bevis på, at man er professionel udi korrektur på opgaver, og således kan man kalde sig for certificeret korrekturlæser. Det er en anden snak, og så er det med sikkerhed, at man er aldeles fremragende til at læse korrektur på andres opgaver.

Bestil Studiekorrektur

Hos Studiekorrektur arbejder vi udelukkende med certificerede og altså professionelle korrekturlæsere. Her er det endda et krav, at de skal have stor erfaring med korrekturlæsning. Og vi lade hver og en gennemgå en meget krævende testperiode. Det er din sikkerhed for utrolig god korrekturlæsning af opgaver.
 


Fortrolighed – ingen risiko for plagiat

Alle vores korrekturlæsere har skrevet under på en meget bindende fortrolighedserklæring, og de forpligter sig hver især på at slette den opgave, de har modtaget til korrektur, øjeblikkeligt efter endt korrekturlæsning. Det er derfor ene og alene os bag Studiekorrektur, der sørger for, at der ikke er direkte adgang for andre til din opgave. Den får et nummereret filnavn, og den gemmes på en krypteret dataserver i en rum tid, således at du eventuelt kan få fingre i opgaven igen, ved at skrive til os, hvis der skulle opstå tekniske problemer hos dig.

Vi værner om IT-sikkerheden, det skal du vide, og derfor opdaterer vi løbende vores systemer, og vi sørger for, at alt materiale er topsikret.
Hvis du skriver speciale i samarbejde med et firma, eller snarere for et firma, kan vi naturligvis også indgå en NDA, såfremt det er et krav, for det er vi helt med på. Sådan en tilgang har vi tidligere med stor succes haft.

 


Studiekorrektur – fremragende bedømt på Trustpilot

Har du været forbi Studiekorrekturs Trustpilot-profil? Her kan du netop se, hvad det er, vi peger på, når vi taler om udpræget kundetilfredshed. De 5-stjernede tilkendegivelser regner ned over os, og vi er simpelthen så glade for, at der er så mange studerende derude, der er så glade for os, og det skal her nævnes, at det blot er en brøkdel af alle de mange tilfredse kunder, for vi har immervæk læst korrektur på mere end 5000 opgaver siden Studiekorrekturs start.

Opgavekorrektur hos Studiekorrektur

I denne forbindelse skal du vide, at vi altid går efter den direkte tilfredshed, og er der – ganske mod forventning – et tilfælde, hvor du studser over en rettelse, efter at du har bestilt korrektur hos os, kan du naturligvis altid komme i kontakt med mig, Martin. Jeg er selv professionel korrekturlæser, og jeg vil med stor dedikation sætte mig ind i din opgave og kigge nærmere på den. Du skal naturligvis opleve tilfredsheden og roen, der kommer frem til dig ved at bestille korrektur hos Studiekorrektur.dk.

 


Billig korrekturlæsning af opgaver

Hvis du søger efter en korrekturlæser til at læse korrektur på et dansk speciale, kan vi bestemt hjælpe. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, hvis det er, fordi du har brug for korrektur på et dansk bachelorprojekt, eller korrektur på en SRP-opgave. Det kan også være, du har en ph.d.-afhandling på dansk, du meget gerne vil have korrekturlæst. Vi er de bedste! Vi er de billigste.

Vi har gjort det til vores fornemmeste opgave at tilbyde billig opgavekorrektur, for korrektur læsning af opgaver (stavet forkert med vilje) er det bedste, man kan gøre for sig selv, hvis man stiler efter en meget god karakter. Det kan faktisk ikke understreges nok.

Det er decideret ærgerligt, hvis man som studerende går på kompromis med korrekturlæsningen og tænker, at det kan man egentlig selv klare, for det er en vanskelig disciplin, som man er bedst tjent med at lade andre, professionelle korrektører tage sig af. Vi kan informere om, at vi i et speciale på dansk typisk finder 3-4000 fejl af grammatisk art, og derfor må det stå som baggrunden for at vælge korrektur hos Studiekorrektur.

 


Jeg har brug for korrektur på mit speciale i løbet af weekenden

Vi tager meget gerne weekenden i brug, når det kommer til korrekturlæsning, for vi ved, at man som studerende kan være overordentligt presset på tid. Derfor kan du efter aftale med Martin sikre dig, at der er tid til korrektur på dit speciale i weekenden. Vi skal som udgangspunkt ikke bruge mere end maks. 72 timer på dit speciale.

Vi står dermed meget gerne for korrekturlæsningen af dit speciale, også selvom det er lørdag og søndag, der skal tages i brug.

Denne tilgang står som udtryk for, at vi er meget fleksible og til at aftale en korrekturdate med, for alle vores korrekturlæsere er dedikerede og passionerede med hensyn til korrektur på opgaver.

Korrektur på afhandling

Du kan derfor med tryghed i fingrene slippe opgaven en fredag og modtage den senest mandag.
Du modtager to udgaver: en med korrektionstegn og en uden korrektionstegn. Her vil du i førstnævnte se, at alle korrekturlæserens rettelser er tydeligt fremhævet i højre side af marginen.

Du kan da slavisk og meget manuelt gå hver enkelt igennem. Du kan også vælge at tage udgangspunkt i den uden korrektionstegn, for her er de grammatiske rettelser allerede blevet accepteret, og dermed er de implementeret i opgaven. Du skal da blot – dersom der er nogen – forholde dig aktivt til kommentarer. Det kan netop være, at korrekturlæseren har et spørgsmål eller to til en formulering eller et afsnit. Det kan også være, at korrekturlæseren har et forslag til en anden ordlyd.

 

SRP-korrektur på få timer

Vi kan læse korrektur på SRP-opgaver inden for kort tid. Vi skal ikke bruge mange timer på SRP-korrekturlæsning. Vi kan sørge for korrekturlæsning af en SRP-opgave med det samme. Vi er helt og aldeles bevidste om, at der i december er kort tid for dig som studerende til både at skrive og sende til korrektur op imod aflevering, og derfor kan vi altid aftale en ekstra hurtig levering i den situation. Igen, tag fat i Martin.

Vi læser også korrektur på abstract – det bliver en af vores engelske korrekturlæsere, der tager fat i den del af opgaven, og det kan ligeledes betale sig, hvis du spørger os – censor er enig!

Det er allerede nu en meget god idé at reservere tid til korrektur af din SRP-opgave, for i december får vi hos Studiekorrektur rygende travlt, ganske enkelt, og det kommer ikke til at gå stille for sig op imod jul. Vær derfor ekstra parat og ude i god tid, således at vi allerede nu kan booke en af de bedste korrekturlæsere på markedet til dig og din opgave.Priser og bestilling af opgavekorrektur

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.