Besked

Denied access.

🌟 Book en tid til korrekturlæsning af din opgave

Så er det nu. En vigtig beslutning kan træffes: Book en tid til korrekturlæsning af din opgave.

Du kan klikke dig ind på Studiekorrektur.dk. Her kan du trykke på book en tid til korrekturlæsning af din opgave. Vi modtager mange reservationer. Derfor anbefaler vi, at du er tidligt ude, hvis du ønsker eksempelvis en god pris på korrekturlæsning af dit speciale.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Studiekorrektur på TrustpilotStudiekorrektur
 består udelukkende af professionelle korrekturlæsere. De har flere års erfaring med at læse korrektur på opgaver.

Det drejer sig blandt andet om korrekturlæsning af SRP-opgaver, korrekturlæsning af bacheloropgaver, korrekturlæsning af specialer og også korrekturlæsning af ph.d.-afhandlinger.
Vi retter opgaver på både dansk og engelsk.

Vi har altid gode priser på korrekturlæsning, så hos os kan du omgående få svar på spørgsmålet ’hvad koster det at få læst korrektur på en opgave’.

Vi kan derfor lynhurtigt give dig et godt tilbud på korrekturlæsning. Vi vil bare meget gerne vide, hvor mange sider din opgave fylder, for vi opererer med faste lave sidepriser.Book en tid til korrekturlæsning af din opgave
 


Hjælp til SRP-opgaven

Når du eksempelvis kommer tilbage til skolen efter en meget god efterårsferie, begynder det at ulme: Du skal skrive en SRP-opgave. Du får 14 dage til at skrive SRP-opgaven. Men hvad skal du skrive om? Det er her, du skal frem og fortælle, hvad du interesserer dig for, og du skal forbinde to fag i SRP-opgaven.

Du skal søge materiale, og du skal demonstrere, at du har tanker om en god SRP-opgave, når du går til vejledning.

Spørgsmålet er, hvordan skriver man en god SRP-opgave? Mange vil gerne have 12 for en SRP-opgave. Og derfor er det godt at gå i gang forholdsvist tidligt, når det kommer til at skrive en SRP-opgave, man kan få 12 for.

Studiekorrektur kan hjælpe med professionel hjælp til SRP-opgaver. Vi skriver ikke SRP-opgaver.

Studiekorrektur retter SRP-opgaver. Det er den hjælp, vi kan tilbyde. Rettelse af en SRP-opgave er meget vigtig, hvis du ønsker dig en god karakter, for censor skal simpelthen bedømme sproget i SRP-opgaven.

En korrekturlæser hos Studiekorrektur sætter komma, retter til for stave- og tastefejl, og en korrekturlæser hos Studiekorrektur vil også omskrive kringlede sætninger.

Korrekturlæsning af SRP-opgaver hos Studiekorrektur indebærer altså en grundig rettelse af SRP-opgaven.

Book tid til korrektur på din afhandling

Du kan være sikker på, at du får en god pris på korrektur hos Studiekorrektur. Vi tilbyder dig billig korrekturlæsning af SRP-opgaver.

Du kan indhente tilbud på SRP-korrektur her.
 


Hjælp til at skrive en god bacheloropgave

Lad os gå videre og fortælle om, at vi også meget gerne hjælper med at rette bacheloropgaver.

Vores engelske og danske korrekturlæsere kan korrekturlæse dit engelske bachelorprojekt og dit danske bachelorprojekt. Prisen er den samme: Lav og god.

En bacheloropgave er et minispeciale. Det vil sige, at det at skrive på et bachelorprojekt svarer til at skrive en lille udgave af et speciale. Det er selve tanken, at bacheloropgaven står som en træning til at skrive et speciale.


Det er klart, at man som studerende også bør sætte tid af til at skrive et godt bachelorprojekt. En god bacheloropgave indeholder ikke kommafejl.

Der er ikke stavefejl i en bacheloropgave, og der er heller ikke nogen kringlede sætninger. Censor sætter pris på, når bacheloropgaven er rettet godt igennem.

Det kaster ofte en god karakter af sig at få læst korrektur på en bacheloropgave.

Vi kan give dig en god pris på korrekturlæsning af en bacheloropgave. Det er en meget god idé at reservere tid til korrektur af din bachelor, for der er rigtig mange studerende, der booker tid til korrekturlæsning.

Derfor kan vi på det kraftigste anbefale dig: Book tid til en korrekturlæsning af din opgave.
 
Hjælp til at skrive et godt speciale

Det er afgørende, at du går ind til perioden, hvor du skal skrive et speciale, med en viden om, at der er flere måder at skrive et speciale på.

Der er med andre ord ikke én måde at skrive et godt speciale på. Vejene frem til et godt speciale er forskellige, og det varierer altså fra person til person.

Sikkert er det, at korrekturlæsning af et speciale er en afgørende sti at betræde, hvis man – som de fleste – går efter en rigtig god karakter for specialet.

Det er her, Studiekorrektur kan komme ind i billedet.

Det vigtigste er såmænd, at du skaber rammerne for at skrive et godt speciale.

Du skal med andre ord sørge for, at du skaber de bedste betingelser for at skrive et speciale.

Specialeprocessen er krævende, og det gælder om at få sat tid af til at gå i dybden med at skrive et speciale.

Det gælder, uanset om det er et speciale på dansk eller engelsk, du skriver på.

 

Specialevejledning

Hvis du er inde i perioder, hvor specialeskrivningen ser meget uoverskuelig ud, kan det anbefales, at du tager kontakt til din vejleder, og sammen aftaler i så en specialevejledning.

Vejledning i det at skrive et godt speciale er afgørende, ganske enkelt, og her kan din specialevejleder hjælpe dig godt på vej.

Du skal dog være klar til at tage det afgørende skridt selv. Den gode specialeskrivning begynder med en god tidsplan.
 
 1. Det er vigtigt, du sætter tid af til at skrive et speciale. Du skal her være realistisk i dine målsætninger. Du skriver her ned, hvornår du skal søge materiale til specialet. Du skriver også ned, hvornår du skal i gang med at skrive dit speciale sådan for alvor. Din specialeplan kan løbende revideres.
 2. Din problemformulering er vigtig. Det er den, du styrer efter og løbende forholder dig til, når du skriver på et speciale. Det er din guide i specialeskrivningen.
 3. Du skal meget gerne sætte tid af til at få læst det materiale, både sekundær- primær litteratur, du skal bruge til at skrive et speciale.
 4. Du skal ikke give op, når det viser sig, at det ikke hænger sammen at skrive et speciale fra ende til anden. Det er nogle gange bedst for specialet, hvis du skriver lidt abrupt, sådan springende fra afsnit til afsnit, altid støttet af din problemformulering og det materiale, du læser. Det er en god vej i det at skrive et speciale.
 5. Det er også vigtigt, at du husker, at du skal holde fri. Det er ikke godt at køre helt død i specialeskrivningen. Giv dig selv nogle gode pauser fra specialet.
 6. Sæt dagligt nogenlunde samme mængde tid af til at skrive på dit speciale. Det giver et godt flow, og du kan løbende se, at der sker noget med specialet.
 7. Du kan få hjælp til at skrive dit speciale. Det er vigtigt at vide, at der sidder mennesker ude i verden, der gerne giver dig råd. Det kan blandt andet ske igennem Studiekorrektur. Her kan der bestilles korrekturlæsning og sparring på specialet.
 
Billig korrektur af specialer


Hjælp til at skrive et speciale?

Har du behov for hjælp til en eksamensopgave?

Kontakt endelig Studiekorrektur, hvis du har brug for gennemlæsning, korrektur og/eller vejledning i forbindelse med det at skrive et speciale.

Det er ikke altid lige let at skrive et speciale. Det gælder både, når det er et engelsk speciale, du skriver på, eller hvis det er et dansk speciale, det drejer sig om.
 
 • Har du styr på analysen i specialet?
 • Hvordan ser det ud med hensyn til empirien i specialet?
 • Er du i gang med at skrive en konklusion i specialet?
 • Har du fat i, hvordan metodeafsnittet skal lyde i specialet?
 • Har du brugt tid og mange kræfter på at skrive en god og fængende problemformulering i dit speciale?
 • Referencer i specialet – hvordan ser du dem?
 • Har du godt fat i Blooms taksonomi?
 • Vi kan hjælpe dig i specialeprocessen.
 
 Vi vil også gerne fremhæve, at der er nyttige links, der behandler det at skrive et speciale. Lad os se på dem herunder:
   
 

Dansk korrektur online samt engelsk korrektur online

Vi tilbyder som tidligere nævnt korrekturlæsning på engelsk og dansk.

Du får en god pris på engelsk korrekturlæsning, ligesom prisen også er god med hensyn til dansk korrekturlæsning.

Vores danske korrekturlæsere er alle professionelle. De har flere års erfaring med korrekturlæsning på dansk.

De har uddannelse inden for sprog og kommunikation, og de brænder for at læse korrektur på opgaver. De brænder for at hjælpe studerende med at rette opgaver igennem.

Det samme kan siges om vores engelske korrekturlæsere. De er også 100% dedikerede. De lever også af at læse korrektur.

Professionel korrekturlæsning af din opgave

De har engelsk som modersmål. De er bosiddende i engelsktalende lande, og det er muligt at vælge rettelse på engelsk, hvor det er amerikansk-engelsk, der rettes efter, mens britisk engelsk også kan vælges.

Der er mange studerende, der ikke har helt styr på, hvordan man skal sætte komma på engelsk, og derfor er der nogle, der søger efter engelsk kommaretter og engelsk hjælp til komma.

Det er også tilfældet med hensyn til dansk komma og dansk kommaretter program, som ligeledes står som typiske søgninger.

Slå endelig vejen forbi Studiekorrektur, for således giver du dig selv en god mulighed for at få en topkarakter for din engelske eller danske opgave.

 


Ret min opgave igennem – billig og god korrekturlæsning med det samme

Er der nogen, der kan læse korrektur på min opgave? Jeg har skrevet et speciale på dansk, og jeg vil gerne have det rettet igennem. Jeg har skrevet en bacheloropgave på dansk, og jeg skal bruge en til at få læst korrektur på mit bachelorprojekt. Hvem kan hjælpe mig med at rette min opgave igennem? Jeg har eksempelvis et speciale, jeg gerne vil have korrekturlæst.

Studiekorrektur er stedet, hvor du med sikkerhed kan få dækket det behov.

Vi er ferme – vi er fremragende til at læse korrektur. Vi er faktisk fremragende bedømt på Trustpilot.

Her er vi nummer 1 inden for korrekturlæsning-online. Det er med andre ord freelance-korrektur, når det er bedst, du kan sikre dig ved at bestille korrektur på din opgave hos os hos Studiekorrektur.

Vi glæder os over at hjælpe så mange studerende med at læse korrektur på opgaver.

Vi retter tusindvis af opgaver, herunder rettelse af SRP-opgaver samt SSO-opgaver, rettelse af bacheloropgaver, rettelse af specialer og sproglig rettelse af phd-opgaver.

Derfor kan man sikre sig SRP-korrektur, SSO-korrektur, bachelorkorrektur, specialekorrektur, phd-korrektur og grundlæggende billig korrektur hos Studiekorrektur.

Du kan få mulighed for billig korrekturlæsning af din opgave med det samme.

Vi er meget fleksible, og Martin sørger altid for, at der som minimum er én af vores mange (over 30 korrekturlæsere), der er klar til at læse korrektur på de opgaver, der pludseligt kommer ind til korrektur med det samme, korrektur nu.

Korrektur speciale nu
 
 

Findes der et program til at sætte komma?

Det nedslående svar er, at det gør der ikke. Word foreslår undertiden, hvor der skal være komma, men man kan bestemt ikke tage rådet med sig – for det er spredte forslag, og der tages ikke højde for sætningen. Især ikke, hvis sætningen er kringlet.

Derfor vil den personlige og menneskelige korrektur altid være den bedste vinkel og vej frem mod en god karakter.

En erfaren korrekturlæser fanger simpelthen bare mere og trimmer opgaven, så der er god mulighed for en god karakter.

Et decideret kommaretter-program eksisterer ikke. Vi vælger hos Studiekorrektur at samarbejde med de bedste danske og engelske korrekturlæsere, og det er denne direkte service og det tætte samarbejde, der gør, at vi kan servicere med korrektur-online på vores måde.

Det er det, der indebærer billig korrektur, lave priser på korrekturlæsning, og det er det, der skaber mulighed for hurtig levering og kvalitet i top.

Vi leverer altid inden for få timer, og vi har aldrig overskredet en eneste deadline.

Vi ved, at det er vigtigt at overholde tiderne, for de studerende er meget pressede for tiden. Universiteterne skruer bissen på og presser de studerende, således at det – eksempelvis – er meget vanskeligt for den studerende at få sat tid af i opgaveskrivningen til at få læst korrektur på opgaven.

 


Hvordan får man 12 for sin opgave?

Se, dette er et meget godt spørgsmål. Det er ikke sådan ligetil at besvare, for det kræver, at man har mellemregningen med. Er det eksempelvis en SRP-opgave, du skriver, eller skriver du på en bacheloropgave? Drejer det sig om et speciale, eller er det en ph.d.-afhandling, du skriver på?

Der knytter sig forskellige krav opgaven. En SRP-opgave har derfor ikke de samme formkrav som en ph.d.-afhandling.

Derfor går vi til hver opgave med fokus på det givne udgangspunkt.

Fælles for alle opgaver er, at formidlingen skal være i top. Det nytter ikke noget, at det fagligt set er solidt, hvis sætningerne er kringlede, der mangler kongruens, og sproget skæmmes af kommafejl samt stavefejl.

Det trækker gevaldigt ned, når censor skal finde frem til karakteren.

Derfor kan du stille dig selv spørgsmålet, om du skriver fejlfrit på dansk eller engelsk. Om du kan sætte komma på dansk og engelsk? Om du kan stave korrekt på dansk og engelsk, og om alle sætninger er knivskarpe.

De fleste vil svare, at det er de ikke helt sikre på, og de fleste mener, at det er bedst at få en fagperson, en professionel korrekturlæser, til at tjekke det godt efter.

Vi oplever altid, at vi kan finjustere en opgave endnu mere, for man overser altid selv noget, når man skriver på en opgave.

Man stirrer sig blind på opgaven og får endda meget svært ved selv at læse korrektur.

Derfor kan vi hos Studiekorrektur agere førstelæser og fange de små forstyrrende fejl i sprog og grammatik.

Studiekorrektur

Vi kan sikre dig, at du får en god opgave retur efter korrekturlæsning, og du kan med ro i sindet aflevere din opgave og krydse fingre for en god karakter.

Vi får mange tilbagemeldinger, der går på, at de studerende, vi har hjulpet, får gode karakterer. Korrekturlæsning er tilladt

Det er fuldstændig tilladt at få læst korrektur på sin opgave.

Du har jo ganske skrevet opgaven, og en professionel korrekturlæser retter blot til og finpudser opgaven. En professionel korrekturlæser justerer blot opgaven, så sproget står endnu skarpere og kan sikre dig en god bedømmelse.

Det er ikke ulovligt.

Det har altid været tilladt, og vi er glade for at fortælle, at rigtig mange undervisere anbefaler os, når råd til korrekturlæsning kommer på tale.

Der er mange derude, der ved, at vi er meget dygtige til at læse korrektur.

Vi har med online-korrektur gjort det meget enkelt at få en til at læse korrektur på en opgave.

Og vi kan slå fast, at alt foregår elektronisk, pr. mail, hvorfor der ikke er nogen risiko for plagiat eller andet.

Alle korrekturlæsere har desuden underskrevet en fortrolighedserklæring, der garanterer, at de behandler alle opgaver med stor fortrolighed.

Hvis der er behov for en NDA, er det klart, at vi hos Studiekorrektur er parate til at indgå en sådan.

Det kan jo være, du har skrevet et speciale i samarbejde med et firma, og at det betyder, at du behandler følsomme oplysninger i specialet. Det har vi naturligvis fuld forståelse for.

Der er sikkerhed forbundet med at bestille korrekturlæsning hos Studiekorrektur. Du løber ikke nogen risiko – med andre ord – når du lader os læse korrektur på din opgave.

Skal vi give dig et tilbud på korrekturlæsning på dansk eller engelsk?


Priser og bestilling af korrekturlæsning af opgaver

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.