Besked

Denied access.

✅ At læse korrektur | Korrekturlæsning speciale

Hej med dig!

Nu kan du tørre sveden af panden og læne dig tilbage i stolen.

Din jagt efter hjælp til at læse korrektur er ovre – du er nemlig kommet til det helt rette sted.

Hos Studiekorrektur er vi specialister i at læse korrektur på eksamensopgaver; både på de mindre opgaver som SRP’er og SOP’er og på de større opgaver som bachelorprojekter, specialer og Ph.d.-afhandlinger.

Uanset hvilken tekstopgave, du sidder med lige nu, kan vi hjælpe dig med at læse korrektur på den, så den bliver top-tunet til aflevering.

I denne artikel kan du læse om, hvorfor korrekturlæsning er vigtigt, hvordan vi hjælper dig med at nå i mål, og hvad du skal gøre for at komme i gang.


Korrektur på dansk og engelsk i Word

Hvem er Studiekorrektur?

Vi er et moderne, digitalt korrekturlæsningsbureau, som siden 2014 har hjulpet mange tusinde studerende med at få en god eksamensoplevelse ved at læse korrektur på deres opgaver.

Vi har et stort team på ca. 70 freelance-korrekturlæsere, der brænder for at læse korrektur. De har alle sammen været studerende selv engang og kender derfor alt til processen med eksamensskrivning.

De ved, hvor intenst du har arbejdet. At du har en afleveringsfrist lige om hjørnet. At du efter en lang skriveproces måske er lidt ør i hovedet. At det der med at læse korrektur kan være en svær opgave at komme igennem. At du bare gerne vil gøre det så godt som muligt og få en god karakter.

Vores ypperste mål er derfor at hjælpe studerende som dig med eksamensskrivningens sidste fase: Korrekturlæsningen. Det er nemlig ikke her, du skal spare – det er her, opgaven skal løftes det sidste niveau op.

Du kan læse mere om os her.

Vi har lynhurtige leveringstider!

Vi har lave priser!

Vi har gode korrekturpakker!

Vi leverer i to udgaver!


Korrekturlæsning: Hvorfor er det vigtigt at læse korrektur?

Korrekturlæsning er den sidste polering på din opgave. Det er der, hvor diamanten slibes, så den ikke bare er smuk indeni, men også udenpå. Det er glasuren på kagen, det er accessoiresne til dit outfit, det er båndet på gaven. Okay, du har nok forstået det: Opgavens indhold kan være fint uden korrekturlæsning, men korrekturlæsningen er det, der hæver opgaven som helhed til et fuldendt og færdigt udtryk.

Ved at støvsuge opgaven for stavefejl, kommafejl, kringlede sætninger og sproglige tvetydigheder bliver læseoplevelsen meget bedre. Og vi ved, lige så godt som du gør, at en god karakter i bund og grund handler om at gøre lærer og censor tilfredse. Det er der meget større chancer for, når de ikke forstyrres af lange, uklare sætninger, forkert tegnsætning og tastefejl spredt ud over det hele.

Men det handler ikke kun om at fedte for lærer og censor. De er faktisk forpligtede til at bedømme dine sproglige og grammatiske evner. Hvis du går på en ungdomsuddannelse, har du uden tvivl få at vide, at du skal skrive mere objektivt og mindre personligt. Du har også fået at vide, at du skal følge de kommaregler, I har lært. Går du på en videregående uddannelse, har du sikkert hørt tusinde gange, at du skal ”skrive akademisk”.

Der er mange måder at sige det på, men det handler i bund og grund om at skrive i et korrekt, dansk skriftsprog efter de grammatiske regler. Du skal nemlig både kunne stykke en god opgave sammen og kunne formidle din viden videre til andre på en hensigtsmæssig måde. Derfor tæller den sproglige og grammatiske del altid med i din karakter. Nogle gange tæller det endda op til 50% af din karakter!

Har du brug for akademisk hjælp?
Få hjælp til at læse korrektur

Du må gerne få hjælp til at rette din opgave. Nogle bruger deres forældre, søskende eller venner til at give feedback eller til at læse korrektur på deres opgaver – andre bruger professionelle korrekturlæsere. Begge dele er helt legitimt.

Når du får Studiekorrektur til at læse korrektur, er du til gengæld 100% sikker på, at det bliver gjort grundigt og professionelt og efter de danske grammatikregler.

Med mange års erfaring med at læse korrektur på eksamensopgaver kan vi forsikre dig om, at alt bliver gjort helt efter bogen. Vi behandler din tekst med dyb respekt og fortrolighed og retter kun det, du har bedt os om.

Vi ved godt, at det kan være sårbart at få fremmede til at rette sin opgave, men du kan stole på, at vi passer godt på din opgave. Vi retter fx aldrig i faglige perspektiver. Er vi i det mindste i tvivl om, hvorvidt noget må ændres, så sætter vi en kommentar til dig i siden af dokumentet, så du selv kan tjekke efter.

Det der med at læse korrektur er for mange mennesker enormt kedeligt og tager rigtig lang tid – men ikke for sprog- og grammatiknørder som os.

Med studievenlige priser og en hurtig leveringstid kan du hurtigt få afleveret og afsluttet din eksamen. Det lyder rimelig fristende på dette tidspunkt, ikke?

Se her, hvilke muligheder du har for at få læst korrektur på din opgave.

Studiekorrektur ganske kort:

Ganske enkelt for at lette byrden for dig som studerende! 

Martin udvælger dig en professionel korrekturlæser.
Vores udvalgte korrekturlæser retter din opgave grundigt igennem.

Du modtager den derpå på mail.
Leveringstiden er kort.
Prisen er lav.

 

 
Du er meget velkommen til at tage direkte fat i os:

Telefon: 7199 8084
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

 


Løsning 1: Standardkorrektur

Vores billigste løsning hedder Standardkorrektur. Her retter vi de helt basale ting, hvilke er:
 • Tastefejl og stavefejl
 • Grammatiske fejl
 • Kommasætning
 • Inkonsekvent skrivestil
Denne løsning er god til dig, som allerede har helt styr på sproget og kun mangler at få tjekket op på det, du selv har overset.
Standardkorrektur koster 29,95,- pr. normalside (1 normalside svarer til 2400 tegn inkl. mellemrum).


Løsning 2: Premiumkorrektur

Premiumkorrektur er vores bestseller-løsning. Den inkluderer nemlig en del flere services end Standardkorrektur for kun en lille prisstigning. Vælger du Premiumkorrektur, retter vi:
 • Tastefejl og stavefejl
 • Grammatiske fejl
 • Kommasætning
 • Inkonsekvent skrivestil
 • Eventuelt kringlede sætninger
 • Misvisende ord
 • Giver dig eventuelle kommentarer på dit sprogbrug
 • Medsender en kort, personlig feedback
Denne løsning passer til de fleste, da den både inkluderer et fokus på at rette grammatiske fejl og sproglige tvetydigheder. Med andre ord hæves formidlingsniveauet – og det er det, lærer og censor rigtig godt kan lide!
Premiumkorrektur koster 34,95,- pr. normalside (1 normalside svarer til 2400 tegn inkl. mellemrum).

Korrektur i Word hos Studiekorrektur.dk
Vil du have en endnu dybere sparring på din opgave?

Da eksamensvejledning på mange uddannelser nærmest er sparret væk, vil vi gerne tilbyde vores ekstra hænder. Derfor kan du som tillæg til den valgte korrekturløsning vælge Opgavesparring.

Det omfatter personlig vejledning til, hvordan du bedre kan strukturere din opgave. Opgavesparring indeholder:
 • Optimering/justering af din problemformulering
 • Vurdering og forbedring af opgavens struktur i henhold til reglerne for en akademisk opgave
 • Optimering af den røde tråd i opgaven
 • Forbedring af indledning samt konklusion
 • Referencetjek
 • Påpegning af opgavens styrker og svagheder
Efter grundig gennemlæsning vil din korrekturlæser sætte kommentarer ind i siden af dokumentet med forslag til redigering. Du vil derudover få en længere, personlig feedback, som beskriver ovenstående punkter på en klar og forståelig måde.

Opgavesparring er et tillæg til korrekturlæsningen og koster blot 24,95 kr. pr. normalside – uanset om du vælger Standardkorrektur eller Premiumkorrektur.


Altid hurtige leveringstider

Du har sikkert lagt en rigtig god plan for, hvornår du skulle være færdig med at skrive på din opgave, så du kunne sende den korrektur, og du er megasej, hvis du har overholdt din deadline!

I langt de fleste tilfælde skrider deadlinen længere og længere ud, og til sidst har man kun en uge til aflevering – ja, måske endda kun et par dage!

Kan vi mon nå at læse korrektur på din opgave på så kort tid, tænker du måske? Ok, ja! Vi har nogle af de hurtigste leveringstider på markedet overhovedet.

Sådan ser vores normale leveringstider ud:
 • Normal levering af op til 20 sider ligger på 48 hverdagstimer
 • Normal levering af 20 sider og opefter ligger så på 72 hverdagstimer
Er tiden virkelig knap, kan ekspreslevering redde dig på målstregen:
 • Ekspreslevering af op til 20 sider kan klares på 24 hverdagstimer
 • Mens ekspreslevering af 20 sider og opefter tager 48 hverdagstimer.
Ekspreslevering tilkøbes for et gebyr på +50% af den korrekturlæsning, du har valgt.

Sådan får du hjælp til at læse korrektur

Er du klar til at bestille korrekturlæsning? Så udfyld kontaktformularen herunder for at modtage et uforpligtende tilbud.

Jo hurtigere, du skriver til os, jo hurtigere kan vi hjælpe dig med at læse korrektur på din opgave!

Har du spørgsmål omkring korrekturlæsningen?

Så kontakt os endelig på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 7199 8084.

Vi kan slet ikke vente med at modtage din opgave!


Studiekorrektur
Kommakammeraten, der har speciale i at læse korrektur.

 

 

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur indbefatter:
 
Ord:
Stavefejl
Slåfejl
Grammatiske uoverensstemmelser
Ordvalgsfejl
Store og små bogstaver
Dobbelte mellemrum
 
Sætning:
Komma
Ordstilling
Kongruens
Redundans
Formulering
 
Opgavesparring:
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Referencetjek
Litteraturliste

Al korrekturlæsning foregår med fortrolighed


Studiekorrektur - hjælp til korrekturlæsning

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.