Besked

Denied access.

Årsprojekt

Årsprojekt – korrekturlæsning?

Vi læser korrektur på alle former for opgaver.
Vi tilbyder billig korrektur på engelsk og dansk.
Vi kan læse korrektur på studieopgaver – lad os remse nogle eksempler op:
 

Korrekturlæsning af årsprojekt

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Studiekorrektur på Trustpilot


 
Lad os tage 3 korte sætninger, der slår det fast:
 1. Vi er udelukkende tilfredse, når du er tilfreds.
 2. Vi tilbyder derfor fejlfri korrektur og yder tilfredshedsgaranti.
 3. Vi er blandt andet fremragende bedømt på Trustpilot.
 
Studiekorrektur – skal vi gerne slå fast – samarbejder udelukkende med de bedste korrekturlæsere.

Vi går nemlig ikke på kompromis med korrekturlæsning: Vi vil ganske enkelt tilbyde den toptunede korrekturlæsning, vi vil sørge for, at der er god kvalitet forbundet med at bestille korrekturlæsning hos os.

 


Hvad indebærer korrekturlæsning?

Korrekturlæsning hos Studiekorrektur er ganske meget mere end blot at sætte komma. Vi kigger på hele opgaven og retter til for stave- og tastefejl, samtidig med at vi også omskriver kringlede sætninger og afsnit.

Du skal være meget bevidst om, at censor faktisk skal bedømme det sproglige. Det tæller rigtig meget ned, hvis du har kommafejl og kringlede sætninger. Især det sidste.

Censor bryder sig ærligt talt ikke om at snuble over kringlede afsnit, hvor han eller hun ender med at skulle gætte sig til, hvad det er, du ønsker at sige.

Det er netop her, korrekturlæsning kan komme ind i billedet. Det kan være en god vej at gå, en fin sti at betræde, også selvom den er ukendt for nogle.

Korrekturlæsning af afhandling

Mange tænker, at det der med at læse korrektur på en opgave, det kan ikke være så svært. Kan jeg ikke bare selv stå for at læse korrektur på min opgave? Hvorfor skal man i det hele taget vælge at få en til at rette sin opgave igennem? Det er garanteret også dyrt at få en eller anden til at korrekturlæse en opgave.

Se, begynder man først at tænke nærmere over det at få en til at læse korrektur på sin opgave, begynder spørgsmålene at melde sig for alvor, det er sikkert og vist. Ganske ligetil. Derfor gør vi hos Studiekorrektur meget ud af at fortælle, hvordan vi læser korrektur.

Du kan på vores informationsside dykke nærmere ned i vores tilbud om korrekturlæsning.
 
Vi tilbyder 2 former for korrektur:
 1. Standardkorrektur
 2. Premiumkorrektur
 
Når det kommer til Standardkorrektur, sørger vi for, at der ikke er nogen kommafejl eller stave-/tastefejl, for korrekturlæseren vil rette komma i forhold til det grammatiske komma, det, der også går som det gamle komma.

Der er mange, der spørger os, om vi sætter komma efter det nye komma, men her kan vi svare, at det er bedst at gå med det, der også kaldes startkomma.

Allerede her kan du se, at kommatering er en disciplin, man skal holde sig for øje. Det er ikke så ligetil, især ikke når måden at sætte komma på har flere navne. Det er lige til at blive forvirret af.

Du kan være rolig, for alle vores korrekturlæsere er helt og aldeles inde i kommareglerne; de er omvandrende kommarettere, levende kommaprogrammer, der lynhurtigt kan sætte komma i din opgave.

Hvis der er tale om et årsprojekt til korrektur, må du meget gerne skrive eller ringe til Martin.

Han sidder klar til at hjælpe. Du kan få fat i ham på 7199 8084 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 Er der gode priser på korrektur?

Det koster ikke meget at få læst korrektur på sin opgave her hos os. Vi tilbyder nemlig gode priser på korrektur. Vi har banket prisen i bund og kvaliteten i top, for det er vores mål, at alle studerende skal kunne bestille online-korrekturlæsning af opgaver.

Der skal ikke være forskelsbehandling her, for alle skal gerne have råd til at bestille korrektur hos en professionel korrekturlæser.

Vi tilbyder derfor studievenlige priser på korrektur.

Vi tilbyder gode sidepriser på korrektur. På den måde er det let at regne ud, hvor meget det koster at læse korrektur på en opgave.

Vi har også en prisberegner på vores side. Den kan du med fordel konsultere og finde svar.
Eksempler kan vi naturligvis inddrage.
 
 • Hvad med et bachelorprojekt?
 • Hvad koster det at få læst korrektur på en bacheloropgave?
 
Prisen på korrektur på en bacheloropgave er god.

Korrekturlæsning-prisen bliver ca. 1000 kr., og du får den bedste korrekturlæsning, du kan tænke dig.
 
 • Hvad med korrekturlæsning af et speciale?
 • Hvad er prisen på korrektur af et speciale?
 
Prisen er igen lav. Den er sat efter det mål, at studerende kan vælge at gøre brug af os til Studiekorrektur. Den rammer ca. 2000 kr.
 
Igen afhænger den endelige pris af antallet af normalsider.
 
Du kan netop konstatere, at vi på Trustpilot er fremragende bedømt. Vi værner om alle vores studerende, som vælger at lade os læse korrektur på opgaver.
Vi er meget beærede over at kunne hjælpe.

Billig korrekturlæsning af opgaver
 
Vi vil gerne fremhæve, at vi kan tilbyde korrekturlæsning på dansk og engelsk. Prisen på engelsk korrektur og dansk korrektur er præcis den samme. Intet ændrer sig, hvad enten du har brug for rettelse på dansk eller engelsk af en opgave.
 
Vores professionelle engelske og danske korrekturlæsere vil med glæde hjælpe. De lever og ånder for korrekturlæsning – sådan da. De er i al fald glade for at fordybe sig i opgaver.


Kommaregler

 
Du har garanteret hørt, at der er så stor risiko for at stirre sig blind på sin opgave. Du har muligvis hørt, at det faktisk er umuligt for den opgaveskrivende, herunder også den specialeskrivende, at læse korrektur på sin egen opgave, sit eget speciale. Flere steder står der, at det er umuligt at rette sin egen opgave, for øjet borer sig fast på formuleringer, og hjernen kan ikke umiddelbart høre, at det faktisk ikke er den bedste formulering, og at der kan være tvivl om, hvad der præcist menes.

Hvordan med kommaet? Hvor skal det placeres? Sætter man i det hele taget komma efter alle hv-ord i en sætning, og hvad med der og som, og at, komma foran at, komma foran men, skal der være komma foran når? Indskudte sætninger og komma, det er en jungle?

Når man synes, at man er ved at have fundet svaret, kan man begynde at tænke over, om der også sættes komma på samme måde på engelsk, eller om der rent faktisk er tale om, at man sætter komma på en anden måde på engelsk end på dansk.

Korrektur på årsprojekt
 
Vores engelske korrekturlæsere er 100% inde i de regler, der knytter sig til det at sætte komma på engelsk.

Det samme gør sig gældende med hensyn til vores danske korrekturlæsere.

Så du behøver ikke at fokusere på det, når du skriver på dit årsprojekt, på din bacheloropgave, dit speciale eller lægger sidste hånd på din ph.d.-afhandling.
 
Der er styr på korrekturlæsningen hos Studiekorrektur.

 


Har du læst dit bachelorprojekt eller dit speciale bagfra?

Der er en spændende måde at give sig i kast med korrekturlæsningen på – det er ikke en, vi praktiserer, for den henvender sig udelukkende til de studerende, der gerne vil spare penge på korrekturlæsningen og således gøre korrekturlæsning af opgaver gratis.

Det er en metode, man kan anvende for at forsøge at modvirke, at hjernen lægger forhindringer ud, og man ender med at stirre sig blind på sin opgave og overse fejl.

Man skal ganske enkelt give sig i kast med at læse sit bachelorprojekt bagfra, hvis altså det er et bachelorprojekt, man skriver på.

Læs din opgave bagfra. Derved løsriver du dig fra den sammenhæng, hjernen har lagret i sig, og du kan med sådan nogenlunde friske øjne se på sætningerne.

Hvordan får man læst korrektur?

Det er ikke sådan, at du skal læse ordene bagfra. Det er ikke sådan, det skal forstås, for du skal jo meget gerne kunne begribe, hvad du skriver, altså forstå, hvad det drejer sig om.
Meningen skal ikke gå tabt.

Men du kan snyde systemet i din hjerne til at begynde på en frisk og derved fange mange af de ellers typisk oversete fejl i opgaven.

Det er en god praksis, og vi kan fortælle, at den virker, for vi har naturligvis eksperimenteret en kende med denne metode.

 Mange anbefaler Studiekorrektur

Vi er i den heldige situation, at Studiekorrektur er blevet anbefalet af rigtig mange studerende og endda også undervisere, for det er helt i orden at bestille korrektur hos Studiekorrektur.
Vi kan stå inde for, at det er tilladt at få en professionel korrekturlæser til at rette en opgave igennem for fejl og mangler.

SRP-korrektur, Bachelorkorrektur, Specialekorrektur, ph.d.-korrektur, korrektur på engelsk og dansk

Det er ikke ulovligt at vælge korrekturlæsning af sin opgave, overhovedet ikke.
Det er tværtimod en god idé at få en korrekturlæser til at læse korrektur på sin opgave.

Det kan være alle de få studiepenge værd.
Korrekturlæsning kan tit vise sig at være forskellen på et 10-tal og et 12-tal.
Lad os give et eksempel fra den virkelige verden:
 
 • En studerende skriver til os og har svært ved at få sat komma i sin opgave. Hun vil også gerne have os til at rette kringlede sætninger. Hun ved nemlig, at hun kan komme til at skrive sådan lidt snørklet, og hun ved, at censor slår ned på en fejlagtig sammenhæng i sætningerne. Hun vil gerne have os til at sikre, at der er kongruens og ingen grammatiske fejl.
 • Hun plejer at ligge på et 7-tal, nogle gange et 10-tal, og hun får at vide, at hun er god til at skrive opgave, at hun får mange væsentlige faglige aspekter med, men at det sprogligt set bør strammes op.
 • Vi udvælger en korrekturlæser, der har erfaring med korrektur inden for det felt, den studerende skriver opgave.
 • Hun er glad for hjælpen, og nogle uger senere skriver hun, at hun har fået bedømmelsen af opgaven. Hun er sikker på, at korrekturlæsning var med til at give hende en god karakter.
 • Hun fik 12, og censor noterede, at det var en solid opgave, også sprogligt. Det fik karakteren til at stige.
 
Det er en god historie.

Så meget kan korrekturlæsning virke.

Det kan vise sig at være en meget god investering at få en professionel korrekturlæser til at læse korrektur på din opgave.
 


Hvordan læser vi korrektur på eksempelvis årsprojekter?

Vi anvender registrér ændringer-funktionen i Word. Her er det nemlig muligt at gøre det tydeligt og synligt for dig, hvilke rettelser der foretages.
Når der sættes komma, vil du se i højre margin, at et rødt felt opstår, og når der sættes punktum, er det samme historie.

Hvis korrekturlæseren har behov for at stille dig spørgsmål, vil det også blive gjort i højre margin, i form af en kommentar.
Denne bør du så forholde dig til, rette til og slette efterfølgende. Det er således det arbejde, du har foran dig.

Billig og god korrektur

Korrekturlæseren sørger for at sende dig to udgaver af din opgave retur; en med korrektionstegn og en uden.
Det gøres udelukkende for at lette arbejdet for dig.

Du kan naturligvis følge alle de rettelser, den udvalgte korrekturlæser har foretaget sig, i den udgave, der hedder med korrektionstegn.

Hvis du åbner udgaven, der hedder uden korrektionstegn, vil du se, at de grammatiske rettelser er blevet implementeret i opgaven, og du kan derved spare en del tid på at gennemgå alle rettelser slavisk og manuelt.
Det er denne vej, de fleste studerende vælger.

Det er selvsagt dejligt at kunne konstatere, at der er blevet foretaget flere tusinde rettelser i en stor opgave, og det er også dejligt at se, at man som studerende kan læne sig tilbage og konstatere, at de ikke skal føres ind i opgaven manuelt og enkeltvist, for så skal man sandelig have meget tid i overskud.

Det er klart, at hvis du har nogen former for spørgsmål med hensyn til korrektur, må du meget gerne rette henvendelse til os.

Det gælder også, hvis der er spørgsmål til rettelser/kommentarer.

Du kan eventuelt som indledning dertil se, hvordan vi læser korrektur.
 


Ingen risiko for plagiat

Der er ikke nogen risiko for plagiat. Din opgave kommer ikke til at befinde sig på nettet. Korrekturlæsning foregår via e-mail. Der er sikkerhed forbundet med at sende opgaver til korrektur hos Studiekorrektur.

Alle vores korrekturlæsere har desuden underskrevet en meget direkte og forpligtende fortrolighedserklæring.

Vi værner om sikkerhed og fortrolighed, og hvis du eksempelvis har brug for, at vi indgår en NDA, kan vi selvfølgelig også finde ud af det. Det har vi gjort adskillige gange.

Priser og bestilling af korrekturlæsning af årsprojekter og andre opgaver

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.