Besked

Denied access.

✅ Speciale dansk korrektur


Vil du ikke også meget gerne sikre dig muligheden for at få eksempelvis 12 for dit speciale?

Vidste du eksempelvis, at det er helt sikkert og vist, at censor skal vurdere, hvordan det sproglige niveau i specialet er? Det er med andre ord ikke lige meget, hvordan du formulerer dig, hvordan du formidler det faglige indhold i dit speciale.
I den forbindelse er det afgørende at gøre det tydeligt, at der er stor forskel på, om man skriver i faglige perspektiver, eller om man udelukkende beskæftiger sig med, hvordan formuleringerne lyder.


Der er således to felter at arbejde med, når man skriver på et speciale: Der er det faglige, og der er det sproglige. Én ting er at være dygtig udi det faglige. Det er det, man bliver undervist i og trænet i. Noget andet er helt sikkert spørgsmålet om, hvorvidt man er skolet udi det at sætte komma i sit speciale.

Man kan da spørge sig selv, om man kan sætte komma til perfektion, om man er helt sikker på, at man ikke har en eneste stavefejl i specialet, og at alle sætninger er knivskarpe og lige til at læse og forstå.
Hvis det er tilfældet, er det fremragende.

Vi læser korrektur på specialer på dansk

Det er dog – må vi slå fast – langt fra det resultat, de fleste oplever. Mange har netop vanskeligt ved at forstå de grammatiske regler, der uvægerligt fremhæves, når man skriver på et speciale på dansk. Der er tanker om, hvordan kommaet skal sættes, og der melder sig tanker om, hvad forskellen på det nye og det gamle komma er, altså startkomma og slutkomma.

Er det ikke ærgerligt at gå på kompromis med den sproglige kvalitet i opgaven? Det synes vi, for vi ved, at det kan trække gevaldigt ned, hvis der ikke er 100% styr på sproget i specialet.
Derfor er vi meget glade for at kunne tilbyde dig professionel korrekturlæsning af specialer skrevet på dansk.

Vores mange freelance-korrekturlæsere, professionelle korrekturlæsere, arbejder dagligt med at læse specialer og derved rette specialer igennem for fejl og mangler.

Vi har siden 2014 læst korrektur på tusindvis af specialer, og vi vil meget gerne hjælpe videre, så de studerende får mulighed for at hive et 12-tal hjem. Så hvis du søger efter, hvordan man kan få 12 for sit speciale, er der muligheder hos Studiekorrektur.
 
 


Korrektur på dansk speciale

Vi læser korrektur på specialer skrevet på dansk – og faktisk også på specialer skrevet på engelsk, for vi samarbejder meget tæt med danske såvel som engelske korrekturlæsere.

Det, der er værd at bemærke, når vi modtager et speciale til korrekturlæsning, er, at vi ikke skal bruge ret mange timer på at læse det igennem. Vi kommer senere meget konkret ind på, hvor hurtigt vi kan læse korrektur på et speciale. Her er det væsentligt at fremhæve, at vi absolut ikke tilbageleverer et speciale, der er mangelfuldt korrekturlæst. Vi går altid efter at levere fejlfri opgaver tilbage, og det er også det, der bliver fremhævet ved vores korrekturservice. Du kan med fordel læse de mange gode anmeldelser her.

Billig speciale korrektur

Det er sandelig også værd at tage med i betragtning, at specialekorrektur kan vise sig at være givet rigtig godt ud, idet det kan betale sig. Mange af de specialeskrivende, vi har hjulpet, har klaret sig fremragende ved bedømmelse af specialet.
Det er ikke altid sådan, at de studerende, der skriver i et akademisk flot sprog, får den bedste karakter, for hvad er effekten, hvis kommaerne mangler, og sætningerne er lange og meget kringlede? Det kan vi rette ind gennem billig korrekturlæsning af speciale.
 


Korrekturlæsning af specialer med det samme

Der går ikke lang tid, fra vi modtager dit speciale til korrektur, til du modtager dit korrekturlæste speciale igen. Vi opererer med leveringstider, der bestemmes ud fra antal sider og ud fra tidspunktet for upload. Det betyder, at du kan regne med vores leveringstidspunkter, som altid vil fremgå meget tydeligt ved bestilling. Og du skal her vide, at vi aldrig har overskredet en deadline, for vi er klar over, hvor presset man kan være som specialeskrivende, og netop derfor tager vi leveringstidspunktet meget seriøst.

Skal vi kigge på et specialeeksempel?

Lad os antage, at du har et speciale på 70 sider, du meget gerne vil have os og en af vores professionelle korrekturlæsere til at læse igennem og rette til. Du retter gerne henvendelse til Martin. Han er selv professionel korrekturlæser, og han er Studiekorrekturs ansigt udadtil. Han er manden, du får fat i, når du kontakter Studiekorrektur og spørger til, om vi læser korrektur på danske og engelske specialer.

Billig korrekturlæsning af danske specialer - vi fjerner alle dine kommafejl

Han er da manden, der får brikkerne til at falde i hak, for han sørger for, at vi har tid til at læse korrektur på lige netop dit speciale. Martin griber omgående fat i en af vores mange professionelle korrekturlæsere, og denne bookes til at læse opgavekorrektur på dit speciale. Vi kan levere inden for få timer – typisk går der blot op til 24 timer, og så har du simpelthen allerede modtaget dit speciale igen.

Se, det er sandelig lynhurtig korrekturlæsning til en god pris – og det bedste af det hele er, at det er helt og aldeles lovligt. Der er netop rigtig mange undervisere, der anbefaler, at man sætter tid af til at få læst korrektur på sit speciale, for så får man netop renset det og afværget afgørende fejl, der kan trække ned.
 
 

Dansk tegnsætning

Hvordan sætter man komma på dansk? Hvordan er det nu, man sætter komma på engelsk? Er det noget med, at der er særlige regler for det at sætte komma?

Skal der eksempelvis altid være komma foran men? Hvordan er reglen med hensyn til komma foran hv-ord? Skal der komma foran der og som? Der er mange spørgsmål i forbindelse med det at sætte komma, og det kunne være simpelthen så dejligt, hvis der eksisterede forskellige kommaøvelser på nettet.

Har du tid og lyst til at fordybe dig i det og slet og ret direkte lære, hvordan man sætte komma på dansk og engelsk? Hvis du havde muligheden for at betale dig fra det, altså at få en professionel, certificeret korrekturlæser til at sætte komma for dig, ville du så ikke benytte dig af det? Du kan hos Studiekorrektur betale dig fra at få sat komma og punktum i din opgave. Samtidig bliver der også luget ud i eventuelt kringlede sætninger.

Vores freelance-korrekturlæsere sørger netop for, at sproget i dit speciale bliver så rent og tydeligt som muligt, og det er censor himmelråbende henrykt for, for det er afgørende for muligheden for at få en god karakter, at man har sat sig ind i det grammatiske – og kommaet er vigtigt. Specialet bedømmes netop også på baggrund af det sproglige.

Billig korrekturlæsning

Vores danske korrekturlæsere sætter komma og optimerer på sætninger. Det gør vores engelske korrekturlæsere også. Så du slipper for at kaste dig ud i den søgning, de fleste bruger: Engelsk grammatik retter. Danske grammatik opgaver.
Mange studerende går desværre stadig på kompromis med det sproglige i specialet, og det ønsker vi at rette op på – derfor tilbyder vi netop billig studiekorrektur på alle opgaver, især specialer.
Der er heldigvis også mange studerende, der finder os, og der er rigtig mange, der har hørt om os.

Man kan derfor sagtens – og med et smil – slå fast, at vores korrekturlæsere er kommanørder, grammatikrettere, og det kan med sikkerhed slås fast, at de er gode til at læse korrektur på specialer. De er landets bedste, og verdens, med en skarp sætning. Hils gerne på dem her.

Hvis du har spørgsmål til vores professionelle og billige korrekturlæsning, må du meget gerne rette direkte henvendelse til Martin. Han er klar til at svare dig enten pr. telefon: 7199 8084 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
 
Du kan også altid søge efter sproglig hjælp her.
 


Komma retter online

Mange studerende ønsker sig til en verden, hvor der er en person, der kan læse specialet igennem for stave- og tastefejl. Mange studerende ønsker hjælp til at få sat kommaet korrekt.

Vi er glade for at åbne den verden for de studerende. Vi er en form for komma retter online, sådan som mange søger. Det er meget enkelt at få os til at læse korrektur på et speciale på dansk. Vi bruger Words indbyggede form for korrekturfunktion – registrér ændringer. Den er således med til at sikre dig, at du vil kunne følge hver eneste rettelse, korrekturlæseren foretager sig.

Faktisk modtager du et dokument, hvor alle rettelser er synlige. Det kalder vi ’med korrektionstegn’. Samtidig modtager du en udgave af dit speciale, hvor alle korrekturlæserens rettelser allerede er implementerede. Denne udgave kalder vi ’uden korrektionstegn’. Her vil du ikke skulle bruge kræfter på manuelt at acceptere eller afvise hver rettelse.

Faktisk er det blot, hvis der er enkelt kommentarer, som korrekturlæseren har sat i højre margin af dit speciale, at du som studerende og som specialeskrivende skal på banen. Her skal du selv rette til og slette kommentaren efterfølgende.

Billig studiekorrektur

Du kan med fordel fordybe dig i det her.

Du skal ikke på nogen måde være bekymret for, at censor vil kunne se, at du har fået sproglig hjælp til at få styr på dit speciale, for al sporing er slået fra, og faktisk er der ej heller nogen grund til bekymring eller nervøsitet, for det er nu sådan, at korrekturlæsning altid har været lovligt.

Der er mange, der anbefaler, at man afsætter tid til at få læst korrektur på sit danske speciale. Så du er blot en samvittighedsfuld og ansvarsbevidst studerende, der tager professionelt hånd om dit speciale.
Det skal du have en high-five for, kan du tro!

 


Online opgaver – korrektur hjælp

Al korrekturlæsning foregår online. Det er en online-korrekturlæsning af danske specialer, vi kan tilbyde, og der er virkelig rift om vores online opgavekorrektur, kan du tro.
Mange korrekturlæsere bookes dagligt.
Vi er glade for at modtage så mange specialer til korrektur, og du skal i den forbindelse fodres med den information, at bestilling af korrektur er let og så særdeles ligetil.

Dansk specialekorrektur til en god pris

Du klikker dig blot ind på vores hjemmeside og trykker på bestil nu. Herfra kan du vælge, om det skal være Standardkorrektur eller Premiumkorrektur, du gerne vil have os til at læse. De fleste vælger Premiumkorrektur, idet der her er tale om en udvidet form for korrektur, hvor korrekturlæseren også retter kringlede sætninger. Derpå vælges, om der skal være tale om normal levering, eller om det er bedst med ekspreslevering af dit speciale.

Det kommer an på, hvor presset du er. Hvis du skal aflevere dit speciale inden for få dage, vil det selvsagt være bedst, at du vælger ekspreslevering, idet det betyder, at en af vores professionelle freelance korrekturlæsere går i gang med at læse korrektur på dit danske speciale med det samme. Alle andre opgaver bliver skubbet bagud, for så er det lige nøjagtigt dit speciale, det drejer sig om. Du og dit danske speciale er således i fokus med hensyn til korrekturlæsning.
 
 


Korrekturlæsning i LaTeX

Der er mange studerende, der spørger os, om vi kan læse korrektur på specialer, der er skrevet i programmet LaTeX.

Det kan vi sagtens. Det har vi gjort mange gange, så det er bestemt ikke noget problem. Vi plejer at konvertere til Word og rette specialet herigennem, idet det giver os og dig mulighed for at se alle de rettelser, vi foretager os.

Det er klart, at der i den henseende må påregnes en smule merarbejde, idet der er en konvertering at arbejde videre med efterfølgende. Men det er bestemt alle pengene og arbejdet værd, for på den måde sikrer du dig, at du kan aflevere et korrekturlæst speciale; et speciale, der er rettet igennem, så det sprogligt set spiller 100%.
Der er ikke nogen merpris forbundet med denne form for korrektur.

 


Korrektur på motiverede ansøgninger og CV

Særligt omkring marts er der mange studerende, der spørger til, om vi kan læse korrektur på motiverede ansøgninger og CV. Det kan vi bestemt. Vi har læst korrektur på mange motiverede ansøgninger, og det er faktisk temmelig afgørende, at man afleverer en motiveret ansøgning, der er gennemarbejdet, også sprogligt.

Det er vigtigt, at man på uddannelsesstedet umiddelbart kan forstå, hvad det er, du ønsker at fremhæve. Det gør sig også gældende med korrekturlæsning af et CV, for her skal arbejdsgiveren også gerne med det samme forstå, hvad du har beskæftiget dig med.

Så korrekturlæsning af motiverede ansøgninger og af CV er vi helt og aldeles gearet til.
Vi vil med glæde hjælpe.Priser og bestilling af korrekturlæsning af et dansk speciale

 

 • Standardkorrektur

  pr.
  normalside
  2995
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.
  • Pris: kun 29,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).
 • Premiumkorrektur

  pr.
  normalside
  3495
  • Korrektur mht. stavning, 
   tegnsætning og grammatik.

   Inkl. sproglige forbedringer.

  • Pris: kun 34,95 DKK
   pr. normalside a 2.400 tegn
   (inkl. mellemrum).

STUDIEKORREKTUR

Følg Studiekorrektur på Facebook
Se Studiekorrektur på Trustpilot
Betalingskort
© 2024 - Korrekturselskabet ApS - CVR-nr: 37341185 - All rights reserved.